Új privát üzeneted érkezett!

Vivi,
igen, már nagy az izgalom. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy már nagyon nyüglődök. Már sehogy se jó, se állni, se ülni, se feküdni, keményedik sokat a hasam stb. De már látom a végét és ez nagyon jó. Már úgy szeretném megszeretgetni a kisbabánkat :lol:
Vicky-vel és Meri-vel számot cseréltünk, de ha beindul a szülés még lehet, hogy kórházba indulás előtt írok ide egy üzit nektek :lol:
Bármi előfordulhat még. Lehet, hogy Ragota megelőz :lol: :wink:

Kép
Kép
adrienna

Hajni,
bizony bár Gabi baba úgy ugrál bent, mint akinek esze ágában sincs még kibújni :) Már eléggé lent van a pocakom és nyomja a hólyagomat, de úgy hallottam, hogy születés előtt a babák leállnak a mozgással :roll:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Vicky,Marietta,
tovabbra is mennek a ++++++++++++++++++++++!
Meg barmi lehet,amikor en babas lettem abban a ciklusban teszteltem negativat,mert turelmetlen voltam!!
Sot az elso + tezstnel si csak keosbb jott ki a 2.csik :lol: Szoval nagyon drukkolok!

Vivi,Hajni,
szoval akkor lany????????De jo!!!!!!!!!!!!!!
Orulok nektek!

Vivi,
szep kislany,tok jol kiveheto a kepeken!
PowerDvdhez Porsika ert,valahol korabban mar irt rola vmit,de en mar nem tudom,hoyg volt :oops:

Hajni,
hat igen,ezek szerint a no tevedett :lol:
Nalunk meg ugye az en dokim kavart be mult heten,mert ugy kezdte,hoyg"nem latszik teljesen,mert nem ugy van fordulva,de en lanynak latom"......
Cska azt nem ertem,hoyg akkor ha nem biztos benne,minek mond barmit is???Szerintem akkor korrektebb azt mondani,hoyg nem latom,mert nem ugy fekszik,es kesz.
Mert ugye nalunk is az volt,hogy a masik 4 doki (18 hetes Uhn,22 hetes 4D, 28 hetes 4D.,ahol ket doki volt bent) 100%ra mondta es mutatta is!!Es lattuk is!na de azert ha mond vmi mast egy masik doki.... :roll: szoval en is elgondolkodtam....

Adri,
juj de izgi,hat mar barmikor johet az sms ezek szerint :lol:

Korhazi listat kertetek,teszek fel :wink: .De vki mas is tett fel mar korabban,ugy remlik...
Mondjuk minden korhazban vannak egyedi dolgok,en meg nem kerdeztem utana,hyog a II.Klinikan mi is pontosan,amit kernek pl a gyerkocnek szoktak mas dolgokat kerni.Majd osszekombinaljuk az osszesbol :lol:

Korhazi csomag

-Személyi igazolvány, TAJ kártya, lakcím kártya
• Apa személyi száma
• Házassági anyakönyvi kivonat (apasagi nyilatkozat stb)
• Terhes kiskönyv
(benne előkészítve a Streptococcus szűrés eredménye és a 38. heti UH lelet)
• Terhességgel kapcsolatos összes lelet, ill. társbetegséggel kapcsolatos leletek, zárójelentések

• Ásványvíz, szőlőcukor, csokoládé (aki akar:homeopatias bogyok a szuleshez,szules utanra)
• Szendvics: a szülés elején a szülőnőnek és a vajúdás alatt a papának
• A szülés utáni napokra napi 2-3 liter folyadék (szűrt gyümölcslé, szoptatós tea stb.)

• Köntös
• Hálóingek /lehetőleg elöl gombos, könnyebb a szoptatás /
• Papucs, zuhanyzó papucs
• Együttszülés esetén a hozzátartozónak is ajánlott a papucs viselése a szülőszobán
• Törölközők igény szerint
• Szoptatós melltartó + betétek / igény szerint melltörlő kendő/
• Tena bugyi
• Betétek, különböző méretben /ajánlott: 4-5db nagy(Tena extra), többi közepes méretben/

• Fogkefe, fogkrém, sampon, tusfürdő,intim mosakodo, fesu,igény szerint testápoló, arckrém,arclemoso stb.,kisollo
• Kanál, villa, kés, kistányér, pohár, bögre
• Szalvéta, papírtörlő, WC papír, papírzsebkendő,papir wc uloke

• Algopyrin
• Szoptatáshoz Garmastan vagy Burow krém
• Aranyeres panaszok esetén: Az addig használt krém, kúp (Pl. Aurobin)
• Vérszegénység esén a terhesség alatt szedett vaskészítmény

• Fényképezőgép, töltő
• Igény szerint kamera és tartozékai
• Telefon, töltő,olvasnivalok

Újszülöttnek:

• Textil pelenka 3-4db
• Eldobható nadrágpelenka napi 2-3db, nedves törlőkendő
• Cumisüveg /jelölve vagy névvel ellátott/
• Igény szerint body és rugdalódzó, takaró
• Újszülött zokni vagy kesztyű, sapka

Újszülött hazaviteléhez az évszaknak megfelelő oltozet

Kép

Kép
arwen07

Niko eltunt!
:?
Remelem csak az eskuvoi elokeszuletek miatt!!!
Niko,adj magadrol hirt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Bodzi,
orulok,hoyg jol vagytok,es beneztel!gyere tobbet! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

tegnap volt a júliusi topicból Szilvi itt nálunk a sz.felkészítőn.ezek a tapasztalatai:
Mi van ebben a szemét fehérvári kórházban?? Ma voltunk először a szülésfelkészítőn. Azt mondták, hogy az első óra mindig beszélgetős-elméleti, a második pedig vmilyen gyakorlati. Na ma nem jött el a gyógytornász, úgyhogy élből elmaradt a gyakorlat..
Kiderült, hogy az itteni fődoki semmit nem enged meg, ami nem "protokoll szerinti". Nem mehet be dúla, nincs nagyon séta, 1 db szülőszék van, de a dokik amúgy sem szeretik, mert nekik kényelmetlen Ezt figyeljétek: éjjel nincs epidurális érzéstelenítő, mert 1 aneszteziológus jut 3-4 osztályra!!! Ha vki ilyet akar, fizessen meg altatós dokit, ha talál...
A végén beszúrta a szülésznő, hogy aki nagyon "alternatívkodni" akar, menjen Pestre szülni...
Szóval nem sok jóval bíztattak.

Na mit szóltok?
kérdeztem ma a védőnőt és mondta hogy igen éjjel nincs semmi "extra".
miért van több joga a 8-16ig szülő nőnek mint annak aki ez után érkezik?

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi!
Nagyon szép Enikő baba! De jó, hogy lány! :lol: :lol: :lol:
Power dvd: ahol le tudod állítani, és elindítani, attól balra van egy kis kamera ikon, ha arra rákattintasz, akkor csinál képet. Ha jobb egérgombbal kattintasz rá, akkor kijelölheted, hogy hova mentse le a képeket. Utána pedig a paintben menté másként, és kijelölöd a jpg formátumot. (Nekem valami bitkép form.-ban csinálta a képeket, és ezért nem tudtam az elején felteni ide....) Remélem sikerül további képeket csinálnod! :wink:

Viki, Marietta! Én azért még drukkolok!++++++++++++++++++++

Én holnap megyek védőnőhöz. rákérdezek, hogy akkor most hogy is kell átváltani a táppénzt a tgyásra. Vagy lehet, hogy ezzel a munkahelyet kellene felhívnom?

Jelentem nekem be van pakolva a kórházi pakkom. :D :D (úgy beijedtem a múlt szombati akció miatt, hogy még hét elején gyorsan megvettük ami még hiányzott). Végülis csak az nincs még benne, ami a babónak kell. De azt megtudja venni (vészhelyzetben) az apuka is. Azért jövő hét elején megpróbáljuk azokat is beszerezni.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem tudok jönni, de sajna sokat kell tanulnom, meg hát elég sok dolgom van emellett is, és ha leülök a gép elé, elmegy 2-3 óra is, ezért inkább ide sem ülök, akkor nem fáj annyira,hogy nem tudom elolvasni, miket írtatok.

Remélem mindenki jól van, és hamarosan jönnek a szép egészséges babókák!:))))

Sajnos már egy hete még olvasni sem tudtalak benneteket, ne haragudjatok, de gyanítom,hogy a május még így fog eltelni. Sajna nagyon sok tanulni valóm van, és az időm elég kevés.

Amúgy tegnap beszedtem az utolsó norcolutomat, remélem holnap meg is jön, aztán hétfőn mehetek vérvételre, aztán kezdem szedni a clostyt. Amint lesz eredmény, jelentkezem, ebben biztosak lehettek!:)

A pajzsmirigyvizsgálat eredménye jó lett, megnézettem a cukromat is, az 5.5, azt mondták, az is jó, tehát ezekkel semmi bajom. Remélem hamarosan a petefészkem is megjavul:)))))

17-én megyek vizsgázni, ha jól emlékszem 9-től lesz vizsga, szorítsatok. Majd írom az eredményt.

Ha valami fontosról lemaradnék, kérlek írjatom emailt, iwiw-en fenn van a címem.

Most megyek, mindenkinek minden jót, majd jelentkezem.

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok, hazajöttünk. Jól telt a húsvét, remélem, Nektek is.

Tök jó, h a kórházi csomagról írtok, nekem most beszerzési mániám van. Vásárolgattam babaruhákat, megvannak a legszükségesebbek (majd rakok föl képeket, csak a szüleimnél felejtettem a gépet). A legaranyosabb az volt, h az egyik turiban 100 Ft-ért két zsák májusi kislányra való ruhát kaptam! Úgy volt, h egy picike hófehér rugit vettem csak, egy százasért, de szóba elegyedtünk egy lánnyal, aki mondta, h sok ruhájuk van. Kérdeztem, csak úgy általában, h nem szeretné-e eladni őket. Erre ő: ő csak úgy is odaadná! Másnap elhozta nekem a zsákokat. A szívfájdalmam, h megnézni nem tudtam őket, mert indulni kellett a vonathoz, h a fiacskámat elvigyük kontrollra a fülészetre, de azóta is ezen vagyok elámulva, h milyen szép az élet. :)
Sajnos a kicsi fiamnak ma hőemelkedése és láza volt, nem tudom, mi lesz belőle. A férjem meg ki sem látszik a munkából, félek , h teljesen kipurcan akkorra, mikor a bébi jön. :(

Marietta, Viki, szorítok, h jól alakuljanak a dolgok! +++++++++

Adri, kitartás! És nagyon várjuk a babádat mi is! :)

Vivi, Hajni, üdv a lányos anyukák csapatában!
Remélem, 29-én én is tudok majd még biztosabbat mondani magunkról. (Mondjuk most vettem két csini ruhácskát is. Jól állna Nándor babának, mondhatom...!)

Meri, szép helyen voltatok! Van még kép?

Angyalkrisz, nagyon drukkolok, h jól alakuljanak a doki-ügyek. +++
+++++++

No, nekem meg aludni kéne. Eddig az éjszakában óvodaügyben voltam megbeszélésen, de most már ideje egy kis pihit is engedélyezni a szervezetemnek. Csakhogy ezek meg lelkileg tesznek jót, például, h jövök ide Hozzátok. :)

Puszi mindenkinek!
N-d

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Angyal: köszi a segítséget a programhoz. Ki fogom próbálni, de majd csak jövő héten. Olyan béna vagyok, hazavittem a dvd-t megmutatni, aztán el is felejtettem visszahozni. De elmentettem amit írtál, úgyhogy meg fogom találni amikor szükségem lesz rá.

Arwen kórházi listáját is elmentettem, mert mire nekem kell, biztosan nem fogom tudni merre keressem. Köszike azt is.

Viky. Marietta: merre vagytok? Mi újság? Jelentkezzetek ám, ha van valami!!!!!!!!!!! :D :D
vivi79

Helló Lányok!

Hát semmi jó hírrel nem tudok jönni. :(
Este olyan 11 tájékán megjött rendesen. Nem volt vmi üdítő látvány.
El is vagyok most rendesen keseredve kezdem azt gondolni hogy nem nekem soha nem fog sikerülni.
Olyan régóta nem voltam padlón ez miatt de most megint nagyon oda kerültem.
És ráadásul a párom is olyan fafejű. Egyszerűen nem tudja felfogni hogy én mit érzek. Állandóan csak azt mondogatja hogy attól hogy depizek attól nem lesz jobb. Hát ezt én is tudom és nem is azért vagyok befordulva mert én így ezt akarom. És jön azzal hogy nem töltöm ki jól az időmet azért van energiám ilyeneken agyalni. :shock:
És hogy mások sokkal rosszabb helyzetbe vannak és több kudarcot élnek át mint én. Hát ezt tudom de én attól nem érzem magam jobban!!!!!!!! És akkor kérdezi hogy mit kéne csinálnia hogy én jobban érezzem magam mert szerinte akármit mondana az se segítene ki a gödörből. Mondtam neki hogy bizony egy két bátorító szó egy kis lelki bestéd jól jönne. Erre azt mondja hogy én azt bizony tőle ne várjam mert az nem ő lenne!!! :shock: :?
Ami igaz is de nekem ez nagyon rosszul esik. Úgy érzem egyedül vagyok a fájdalmammal és olyan jó lenne egy kis időre megszabadulni tőle (fájdalomtól) hogy végre egy kicsit felhőtlenül jól érezzem magam.
Bocsi lányok hogy most ilyen sorokat kell hogy olvassatok de nagyon kivagyok!!!
Lehet nem kéne jönnöm egy darabig mert csak rontanám most a topic hangulatát.

Vicky!

Veled mi a helyzet??????????
Remélem jobb híreid vannak!!!!!!
csipcsab

bestéd=beszéd
csipcsab

Marietta:
ne mondj ilyeneket!
Igenis tessék jönni! Ha valaki, akkor mi megértünk, h min mész keresztül, mit érzel, mit élsz át.
De hidd el, előbb utóbb neked is ott lesz a pociban a babád. Adjon erőt Neked Bodzi. Neki is akkor jött a csodababája, mikor már mindenki lemondott arról, h természetes úton jönni fog.
Vagy itt van Porsika, Orsi, nekik is sok-sok hónap kellett, h a babuccó lemásszon a létrácskán hozzá.
És tudod: a baba és az eső akkor jön, mikor senki nem számít rá. :wink:

gyere, panaszkodj, sírj, dühöng, add ki ami benned van.
És tudd, mi drukkolunk Neked!!!
Vendég

Marietta... :( sajnálom...és nagyon megértem az érzéseidet!

Sajnos a párod sem rosszindulatból ilyen, egyszerűen csak pasiból van és nekik az ilyen lelki dolgokhoz genetikailag kevés az érzékük...az én párom is mindig a legrosszabbkor gázol át rajtam, úgy, hogy észre se veszi...Szóval nem szabad rá haragudnod, azért ilyen, mert pasi!!!!

És azért vagyunk mi csajok, hogy megértsük az érzéseidet!!!!!!!!!!!Szóval gyere nyugodtan, mi szívesen meghallgatunk, hidd el!!!!!!!!!!!!

Nálam azóta a helyzet változatlan, piri sehol, tünetek sehol, a mellem meg van duzzadva, de nem fáj úgy, ahogy máskor mensi előtt szokott.
vickybabe

Marietta! :cry: :cry: :cry: Nem tudok mást mondani azon kívül, amit már Hajni és Vicky elmondtak.
Fel a fejjel, a párod meg tipikus férfi. Biztosan Ő is szomorú, de ők nem szokták az ilyeneket kimutatni.

Vicky: :lol: :lol: :lol: drukkolok Neked továbbra is. Hétfőn leszek legközelebb, remélem jó híreket olvashatok.

sziasztok, jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vivi79

Sziasztok!

Marietta,
ne tessek ilyet mondani,hoyg rontod a topic hangulatat!Tudod,ezt mar szazszor megbeszeltuk,hoyg az elet nem csak moka es kacagas,hanem sajnos vannak nehez,szomoru,tragikus stb dolgok is...
Mi itt vagyunk,es meghallgatunk.
Nagyon sajnalom,hoyg megjott :( Ilyenkor kell par nap,hoyg osszeszedd magad es erot gyujt az ujabb probalkozos idoszakhoz!!!
A Parod pedig hidd el,aterzi,csak nem mutatja...
Sajnos ok iylenek,nem olyan lelkisek(vagy legalabbis nem mutatjak) mint mi...
DE gondolhatod,hoyg o is nagyon vagyik ra,hisz par napja meg arrol beszelt,hoyg mar ott a baba...
Csak ezt neki is fel kell dolgoznia,ujra es ujra es o ugy latszik inkabb magaban teszi ezt meg..Ezert ne haragudj ra.Biztosan fogtok errol beszelni,ha megfelelo lesz a pillanat es olyanja lesz,csak ne eroltesd,mert akkor meg ossze is fogtok kapni,az meg kinek lesz jo.... :wink:
Ugyhogy fel a fejjel!!!!!!Nemsoakra itt lesz a baba,csak ki kell varni,turelemmel!!!Hidd el,akkor jon,amikro nem is szamitotok ra :wink:

Vivi,
jo hetveget!!!

Nandorka,
ez nagyon tetszett ez a zsaknyi ruha,sztori!Tenyleg olyan jo erzes,hoyg vannak meg jo emberek!!!!!Csak lenne beloluk meg sokkal sokkal tobb,es jobb lenne a vilag! :wink:

Niko,
orulok,hoyg jok lettek a viszgalatok eredmenyei!!!!!
Azert remelem meg benezel hajadonkent :wink: :wink: :wink:
Drukk a vizsgakhoz nagyon!!!!!

Angyalkrisz,
majd meseld el,hoyg mit mondott a vedono a tappenzrol-tgyasra,mert en sem tudom,hoyg mit kell csinalni,ha majd eljon az az ido..... :shock:

Esztora,
kesz vagyok ezen a hozzaallason,ami a korhazatokban van..pfff
Rohej,komolyan modnom.Probalok nem gondolni ilyesmire,hogy mik lehetnek akorhazakban,mert ki tudja majd mivel szembesulunk,de legalabb probalom magam elore nem idegesiteni :?

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Marietta ahogy a többiek is írták semmi távolmaradás.

Arwen én is így vagyok kellett ez a hír mint lónak a hanyatt esés...

ma R.-nél voltunk biciklit szerelt én meg Anyukájával beszélgettem addig.este megy bulizni egy Dj ismerősünk lesz ma és elmennek megnézni.(de jó hogy nekem nem kell menni)

tegnap megjött a légzésfigyelő meg végre találtam pelenkázótáskát is.vasárnap veszünk komódot ha tényleg olyan mint a képen.
22.-én meg v.mi babaexpo lesz nálunk.

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni, nagypn sajnálom a hipertóniát! Várható, h javul vagy a várandósság alatt számolni kell vele? Persze a lényeg, h lehet ellene tenni, hál'istennek!

Marietta! :( Gyere, ne legyen rossz érzésed!

A fiam sajnos beteg. Amennyire megúsztuk csecsemőként a betegségeket, most tobzódunk bennük. :( És megint antibiotikum is kell.

A bébi meg csuklik megint. Mindig esténként szokott. :)

Kép

Kép
nán-dorka

Köszönök mindent Nektek!!!!
Ahogy soraitokat olvastam igencsak pityeregtem.
Nagyon aranyosak kedvesek vagytok.
Szavakkal nem tudom elmondani amit most érzek és hogy mit is jelentetek az életemben. Mióta ide járok sokkal jobban érzem magam csak ez most így jött össze.
Ma azért délután már vmivel jobban éreztem magam és gondolom ez napról napra csak javulni fog. Vasárnaptól szedem a clostit emelt adagban aztán a mensi 13-ik napján ha minden ok akkor tüszőrepi.

Vicky!

Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!
Őszintén!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
csipcsab

Hahó Lányok!

Marietta! Örülök, hogy jobban vagy már! Hidd el, minden megoldódik majd :wink:

Szép sztori ez Esztora a kórházzal! Tehát akkor pont éjjel nincs leterhelve az anesztes, nem??? Na mindegy. Lépj túl ezen. Mindig azt mondom, hogy mindenkinek olyan körülményt kell megélnie szülés alatt, ami Neki és a Babának meg van írva, ami kell. Lehet, hogy nagyon szuper lesz minden. Csak izgulni felesleges!!!

No mellékelem Csongor képét, lefényképezte Apa a képet, mert most nem tudtunk scannelni. Íme a mi kis Büszkeségünk :-)

Kép

Kép

Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét. Gyönyörű időnk lesz!

Oh, Adrienna, bízom benne, nem előzlek meg! :P

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

sziasztok

köszönöm szépen a drukkokat, aranyosak vagytok. A helyzet változatlan, ma van a 33. nap, ha jól számolom. Úgy érzem, nem vagyok babás, egyszerűen csak később volt pé.

Marietta, írtam privit!

Nándorka, jobbulást a nagyfiúnak!!!!!

Esztora, hihetetlen felháborító ez a kórházas dolog! :evil: Sajna szerintem Pesten sem sokkal jobb a helyzet, de erről hamarosan a többiek (Adri, Ágota, Kriszti) többet fognak tudni mesélni :lol:

Nikó, drukk a vizsgához keddre!!!!!!!!

Jó hétvégét mindenkinek, menjetek napozni, kirándulni, élvezzétek a jó időt!!!!!!!!!!!!! Mi itthon munkálkodunk még mindig, meg tervezgetjük a nyaralást :lol:

Viki
vickybabe

Hahhhhóóóó!!!!

Vicky: jaj én annyira bízom most benned… meddig tervezed, hogy vársz a következő tesztig? Nagyon-nagyon szorítok érted!!! Annyira jó lenne, ha ebben a hónapban is lenne itt valaki babás!!!
És hova tervezitek a nyaralást, ha szabad érdeklődni?

Ragota: nagyon szépen látszik a pofija Csongi babának, olyan éééééédees! :D

Marietta: megértem, hogy el vagy keseredve, ez teljesen természetes érzés, én is biztosan ezeket érezném hónapról-hónapra... viszont jó, hogy ezt kiírod magadból, mert hidd el, itt tényleg megért mindenki téged és igenis írd ki, ha bármi bánatod van, mert mi meghallgatunk. Az pedig eszedbe se jusson, hogy távol maradsz a topictól, mert te is ehhez a kis csapathoz tartozol!!!!

Arwen, Angyalkrisz: ugye nálatok a mtató kifizetőhely is? Mert nálunk az, és ennek az a menete, hogy addig táppénzen vagy, amíg nem szülsz, aztán kórház, itt majd kapsz egy papírt, amit le kell adni a háziorvosnak és a mtatónak egyaránt, és ahogy kikerültél a kórházból kezdődik a thgyás, de ezt a mtató már a papírjaidból tudni fogja, hogy mit kell csinálni. Úgyis annyi papírt kell leadni a mtatónak: pl. a gyerek után ki veszi igénybe a pótszabit, a családi pótlékot stb… ezekről nyilatkozni kell. Remélem érthetően írtam le…

Nikó: drukk a vizsgáidhoz!!!!!

Hajni: sajnálom a hipertóniát :( , viszont a vörösbor jól hangzik... És gratulálok a kislányhoz!!!

Meri: merre vagy? Eltűntél… (nemtán a házat intézitek?)

Adri: napi jelentést kérünk!!!

Nán-dorka: jobbulást a fiadnak!

Vivi: nagyon cuki a babócád!!!

Mi holnap rendezzük a babasarkot. A kórházi csomag pedig nagyjából összeállt, még a tisztálkodó szereket kellene egy helyre összeszednem… Lehet, hogy túl korán pakoltam be, de így érzem magam nyugodtnak. Ha nem lenne összekészítve és beindulna a dolog, akkor a férjemnek kellene majd elmagyarázni, hogy mit hol talál, mit hozzon be, de hát férfiból van, jól lefáradnék a végére…
Remélem mindenkinek kellemesen telik ez a napsütéses gyönyörű hétvége!!!

Rakok fel pocifotót magunkról :)

Kép
szerika

Marietta! Sajnálom! :( Teljes mértékben megértelek téged!

Vicky! Én nagyon szorítok neked, hogy hamarosan egy pozitívat tudjál tesztelni! ++++++++++++++++ :D :D

Ragota! Nagyon édes Csongor baba! Hogy megmutatta magát!
:D :D

Szeri, Arwen! Táppénz-tgyás: nekem is ugyanezt mondta a védőnő! :wink:

Szeri! Szép nagy pocid van! :wink:

Rakok fel én is pocis képet (hétfőn készült):
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Hát Lányok nem semmi pocik.
mi is növünk napról-napra.
Ágota édes ez a kis Lurkó (Csongor Zalán a második név változat nálunk.

nekem is kellemes a hétvégém:dolgozom :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Hahó!

Hogy ne maradjak le, én is teszek fel pociképet. Ígértem már egy ideje...

Olyan gyönyörű volt ez a nap, és nagyon szépen telt!

Kép

No és a babaszoba véglegesen (azaz Csongor nélkül egyelőre):

Kép

Pusza

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Ágota, Szeri, Angyal: gyönyörűek vagytok a pocikkal!

Képzeljétek, én egyik nap, mikor szórakozottan a hasamra tetem a kezem, hirtelen azt hittem, egy görögdinnye! :D :D De azért persze kisebb dinnyécske, mint a Tiétek!

Ágota, nagyon szívesen laknék egy ilyen szobában!
Látom, Angyalkrisz, Nálatok is ott a háttérben már a kiságy! :wink:

Én holnap akarok pakolászni.

Most viszont megint fektetés. Soha nincs egy szabad estém, a férjem éjszakánként is dolgozik a gépen, ezért én fektetek. Nálunk meg az nem félórás mulatság! No, sebaj. Különben meg az utóbbi napokban nem nekem kellett mesélni és énekelni, hanem azt kéri a kisfiam, legyek én Dorka, és "Anya megengedte, h én fektessem Dorkát" - ő mesél és énekel altatódalt is. Nagyon jó!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Csatlatkozhatom? Mi is tavaly augusztus óta várjuk a kis manónk érkezését.

2005 óta vagyunk házasok és tavaly nyáron eldöntöttük, hogy babát szeretnénk. Az augusztust egy closty kezeléssel kezdtük, mert 0,8 volt a 24. napon a prog szintem. Az 5 napig tarto 2x1 closty kúrától felment 59,8-ra ami az akkori orvosom szerint csodás eredmény volt. Abban a hónapban éreztem is a peteérést, együtt is voltunk amikor gondoltuk, de aztán a 35. napon derült égből villámként megjött. Azóta folyamatosan probálkozunk de iszonyatosan rendszertelen a ciklusom. Jött már 33 napra, 35-re, 37-re. Aztán januárban azt hittük sikerült. Fájó, feszülő mellek, hányinger, nem jött piroska. A teszt negatív lett. Orvos, ultrahang, diagnózis: egy 22 mm-es érett tüsző várakozik a bal petefészkemben 1-2 napon belül meg fog repedni. Ez volt a 45. napon. 2 hét múlva visszamentem ultrahangra, a tüsző nem repedt meg. Norcolut 10 napig, majd utána megjött. A köv. hónapba megjött magától 37 napra, most a ciklus 22. napján tartunk. Néha, néha iszogatok cickafark teát, de tervezem, hogy elmegyek a dokihoz jövőhéten, nézzen meg látott-e peteérést, mert szerintem tegnap volt. Aztán újra alávetem magam egy closty kúrának vagy amennyinek kell.

A párom már felajánlotta, hogy ha gondolom elmegy megvizsgáltatni magát, de a dolgok jelenlegi állására tekintettel egyenlőre úgy tűnik, az én készülékemben van a gond. Eléggé kiborulnék ha kiderülne, nála is baj van. A kettő együtt már túl sok lenne.

Teherbe esni tudok, mert az elmúlt években volt három terhességünk, de az első trimeszterben spontán vetéléssel mindegyik megszakadt. Úgyhogy a mostani dokim fel is készített, hogy veszélyeztetett terhesként fogom végig pihenni az egészet.
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Üdv közöttünk!!! :D
Azt hiszem a többiek nevében is mondhatom hogy miért ne csatlakozhatnál!?
Nagyon jó helyre jöttél jó kis csapat van itt!!!!!
Remélem meghozzuk a babádat mielöbb! :D
Te meg a mienket!! :lol:
Én is clostizok!
Most mászok épp ki a lányok segítségével egy újabb mély gödörből!!

De lányok jelentem már sokkal jobban vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az érdem nagyban a Tiétek is!!!!

Vicky!

Holnap mindent megírok a dokitól!
De jó lenne ha egy dokihoz járnánk. Akkor lehet még össze is futnánk! :wink:
Miért gondolod hogy nem vagy babás??
Mikor csinálod a következő tesztet?
Drukkolok!!!!!!!!!

Most megyek majd holnap jövök.

Puszi mindenkinek!!
csipcsab

Sziasztok!

Gyönyörű és hatalmas pocakjaitok vannak, Csongor szobája nagyon szép Ágota.
Bocsi, de most nyakig ülök a melóban. A gyomrom már kész lett. Állandóan fáj. Úgy érzem, mint aki mocsárban kapálózik.
26-án van határidőm, aztán jövök. Egyébként minden rendben. A házat vesszük 99 %. És adják is.
meriann

Ágota, nagyon szép Csongi bébi! És mekkora nagy, már alig fér bele a képbe a kis pofija :) A pocid meg hihetetlen hatalmas!!!!!!!!! Belegondoltam, hogy rám is ez vár majd :shock: :shock:

Krisz, a te pocid se semmi!!!!!!!!!!

Kiváncsi vagyok, milyen sorrendben és mikor jönnek majd a babók!!!!! :lol:

Szeri, kérünk majd képet a babasarokról, ha készen van!!!!!!! A te pocid is óriási!!!!!!!

A nyaralásra rengeteg ötletünk volt, nehéz volt kitalálni, annyi helyre szeretnénk menni.

Végül most a befutó (még változhat, mert semmi nincs lefoglalva szokás szerint :lol: ): májusban Alpok barátokkal, aztán Malaga-Gibraltár kettesben júniusban, végül olasz Adria családdal augusztusban :lol: :lol:

Hiába, imádunk utazni, én ha tehetném, az összes pénzemet elutaznám - idén így is lesz :lol:!!! Amíg nincs bébi, addig még, remélem, utoljára egy ideig :lol: , kiéljük magunkat :lol:

Meri, sajnálom a sok melót és a stresszt! Most ez minek köszönhető? Valaminek a szezonja van?

Pinkiné! Üdv, és mielőbbi babásodást! :D

Marietta, azért gondolom, hogy nem vagyok babás, mert szerintem (és a ferty szerint is) később volt pé, és most ezért késik. Akkor ráadásul nem is nagyon akcióztunk :? szóval nem tudom :? Meg persze a nega teszt miatt is ezt gondolom.

A köv. teszttel így még várok, úgy érzem, legkésőbb szerdáig meg fog jönni. Ha mégsem, akkor talán csüt-ön tesztelek újra.

Most szerencsére nincs itthon tesztem, egyébként már rég ellőttem volna az összeset :lol: :lol:
vickybabe

Sziasztok!

Ágota,Szeri, Angyalkrisz!
Hogy mekkora pocijaitok vannak!! :shock:
Nagyon csini kismamik vagytok!!!

Meri!
Örülök hogy jól alakulnak a házzal dolgok.
Sok sikert hozzá!

Vicky!
Azért én drukkolok ám nagyon!!! :wink: :D
Hát jó kis nyaralásotok lesz!
csipcsab

Vicky!

Írtam privit. Remélem átment!
csipcsab

Hahóóóóóó!!!

Merre vagytok elveszett báránykák?????????????
Már nem süt a nap tessék a géphez jönni!!!!! :D

Fioona!
Te már rég nem voltál! Remélem minden oké!
csipcsab

sziasztok

én vagyok most egy kicsit, de nemsoká megyünk DVD-zni :D

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége!

Toti is rég volt már, pedig kíváncsi lennék, hogy mi újság az állással!

Tessék jönni a többieknek is!!!

V.
vickybabe

itt vagyok,ma is dolgoztam meg elmentünk komódot venni amiben a ruhácskák lesznek.
már csak pelenkázó hiányzik a bútorok közül.

kipakoltuk a házt.helységet hogy több helyünk legyen.aztán bepakoltuk amit ide szerettünk volna tenni a szobából.igy aztán kipurcantam rendesen.

Bridzsi

Kép
esztora

Szisztok!
Hol vagytok lányok?????

Igaz, most is szépen süt a nap, talán azt élvezitek sokan. Én sajna az irodában ülök, csak ablakon keresztül élvezhetem a napsütést. :cry:

Hatalmas pocitok van, főleg Ágotáé tűnik olyannak, mintha nem is csak egy babó lenne benne. Csongorkádnak boldog névnapot kívánok. :)

Praktikerben vannak nagyon jó babaszoba díszítő dolgok. Ha esetleg valakit érdekel. Van matrica (45 ill 60 db-os), kicsit vastagabb kép, magasságmrő, fogas, többféle tapétadísz. Nekem nagyon tetszettek, vettem is egy Micimacis matrica készletet. Tudom, hogy még ráért volna, de nem bírtam otthagyni. :oops:

Néhányan olyan régen voltatok. Tessék jelentkezni!!!! :evil:
vivi79

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a poci dícséreteket!

Angyalkrisz: szép nagy pocid van. Kábé együtt haladunk, de én a tiédhez olyan kicsinek érzem a sajátomat… :shock:

Ragota: boldog névnapot Csongi babának! Aztamindenit mekkora hatalmas pocakod van!!!! Azt hiszem van még hova fejlődnöm!!! Tényleg mintha ikrek lennének. Biztos, hogy csak egyedül van a bébitek? :shock: A babaszobátok szép lesz, öröm lesz a kis lakójának! :D

Pinkiné: üdv közöttünk. Remélem minél hamarabb bebabásodsz, ebben a topicban ez kötelező! :D

Meri: kár, hogy sokat kell dolgoznod. A házhoz mennek a drukkok! Szólj, ha megvettétek és veletek együtt örülhetünk!

Vicky: nagyon klassz helyekre mentek!!! De jól látom, hogy kimaradt a július hónap? Akkor mit fogtok csinálni? Nehogy unatkozzatok!! :wink: Amúgy én is imádok utazni. Az idén most kimarad, de jövőre már tuti megyünk, mert én nem bírok a fenekemen ülni és imádom a tengert!!!!!! Egyébként még mindig mennek a drukkok!!! +++++++++++++++++++

A hétvégén mi is berendeztük a babasarkot. Teszek fel róla képet.

Kép
szerika

Szeri!
Látom Neked is micimaci a gyengéd.
vivi79

Bocsi Csajok, nem vagyok túl jó passzban :cry: Nem nagyon jönnek össze a dolgok. Azt hittem, hogy jó vagyok interjúzásban, de a látszat nem ezt igazolja. Nem tudom, hogyan tudja vki 20 perc beszélgetés után eldönteni, hogy nem én kellek neki. Föleg úgy, hogy a 20 percből 15-öt ő beszélt. Na mind1, ezzel már nem bosszantom maga. Csakhát telnek a napok és kezdek bepánikolni :cry: Nem akarok akármilyen állást elvállalni csak azért, hogy legyen valami.

Nem akarlak ezzel fárasztani titeket, csak most egy kicsit felhúztam magam.

Pinkiné: üdv. közöttünk!
Általában gyorsabban pörögnek itt a dolgok. Valószínűleg a jó idő miatt mindenki inkább kivonult a friss levegőre. Ez egy nagyon termékeny :lol: topik, remélem te is mihamarabb babás leszel.
Mi most nem próbálkozunk, mert állást keresek, sajna. Nem teszel fel vonalzót? Csak hogy tudjuk mikor kell izgulni.:wink:

Meri: drukk a házhoz, remélem ezzel több sikeretek lesz.

Vickybabe: mennek a drukkok ezerrel+++++++++++++++++++++

Tisztelt babásodni vágyó hölgyeim, kiadó még az áprilisi kismama pozíció, kérem iparkodjanak! :lol: :wink:
toti77

Vivi: ez teljesen véletlen, merthogy a barátnőmtől kaptuk a fejvédőt és a pelenkatartót, a Malackát tesóméktól kaptam, a Tigrist pedig egy Cora akció keretében nyertem. De egyébként szeretem Micimackót :D Majd még lesz a falon két kép, amit gobleneztem, na azt tényleg én vettem és Micimacis :D

Toti: hogy te mindig meg tudsz mosolyogtatni... most éppen az utolsó mondatoddal :) Egyébként sajnálom, hogy ez az állás dolog nem jön össze, de kitartáááás!!! általában ezek a hülye állások már előre el vannak kelve, csak le kell tudni a tiszteletkört. Szorítok, hogy találj minél hamarabb megfelelőt és mindenképp gyere és számolj be a fejleményekről, tudd, hogy egyáltalán nem fárasztasz, jó hallani felőled!
szerika

Szeri!
Láttuk már a goblenes micimacijaidat?????????????
Ha nem, akkor kérjük szépen. köszike

Toti!
Jó hogy jöttél. Sajnálom, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, mint szeretnéd, de ezek az állások nem is voltak jók neked. Tudod mindennek megvan a magyarázata, ami csak később derül ki. Talán valahol vár rád egy sokkal jobb állás, és az eddigi azért nem jött be, hogy a megfelelőt találhasd meg. Ne csüggedj, hamarosan megtalálod álmaid állását (bár nem tudom van-e ilyen egyáltalán).
KITARTÁS!!!!!!

Pinkiné!
üdv köztünk. Gyere nyugodtan, és írj bármi örömöd, vagy bánatod van. Ez egy jó fórum, elég jó a babásodási arány. És jó a társaság, mint már Meriann is írta.

Arwen, Fio, Orsi, Porsi, Bodzi, Hajni, Meri hol vagytok??? Valakit kihagytam, de kit? Bocsi nem szándékos.
vivi79

De aranyosak vagytok!!! Én magam milyen figyelmetlen vagyok, hogy nem is tudom, mikor van a kisfiam névnapja! DE felköszöntöttem már!

Hát valóban nagy a poci...tegnap néztem a Spektrumon ikerterhességeket, és a csaj totál kivolt...bár akkora volt a pocija, mint nekem (igaz a 33. héten), de majd 8-9 kg volt a 3 baba összesen! Ez hihetetlen. + a placenta, húúú, no aztán az nyomhatta rendesen a szerveit.

Szeri, nagyon kellemes a babasarok!

Meri, örülök a háznak, jó hír!!!

Marietta, örülök, hogy jobban vagy!

Üdvözlünk, Pinkiné, termékeny hónapokat kívánok! Itt jók az arányok, bízunk benne? neked is meghozza a szerencsét!

Esztora, azért ne vidd túlzásba a munkát!!!!!

Toti! Ne izgulj, ezek valóban le vannak zsírozva biztosan! Valahol pedig már alig várják, hogy Rád találjanak! Biztosan nem próbálkoztok??????????? Én-én-én szerintem jó lenne, de kibicnek semmi sem drága...

Érdekes, hogy én nem nagyon szeretem a Micimacis cuccokat, azokat mindig elkerülöm a boltokban. Bár 2 db Malackám van, amit már ki is mostam Csongornak, mert Malacka aranyos... :-) de dekorációnak én inkább a különlegesebbeket szeretem (a Disney-figurákat általában nem csippantom, de filmben imádom őket!!!)

Pusszancs

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Dragaim!

Olvasni mindig beneztem am,csak irni mar nem volt erom,mert kiszivta a nap az energiamat :lol:
Olyan szuper ido van,vetek itthon lenni :lol:

Ragota,
nagyon edi Csongi baba pofija :lol: :lol: Es tenyleg ma van a nevnapja :lol: Jovore mar unnepeltek :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo nagy a pocid,de hat neki ilyen nagy hely kell :wink: Csini kismami vagy!
Es a babaszoba is nagyon jo hangulatu,biztosan nagyon jol fogja itt erezni magat a kislegeny,na meg Ti is :lol: :lol:
A Spektrumon az Ikrek:orom es kuzdelem,ezt szoktad nezni?En neha elkapom,nem semmi nemelyik :lol: Na meg van az Elet az anyamehben (ebbejn is van ikres is es szolo babas is),ezt mar sokszor ismeteltek,es nagyon jo!!!!!Veggkiserik a 9 honapot a mehen belul :wink:
Meg nekem a favoritom az RTL-en (nemeten) minden nap 10.00-10.30ig van a Mein baby...es abban mindig kismamik terhesseget kovetik vegig,egesz a szulesig,na meg azt is!!!!Szinte mindig elbogom magam,amikor szuletik egy baba!!!
Ferjem kerdezte mar,hogy ugye ha meglesz Atti,mar nem fogom ezeket nezni? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeri,
wow mekkora poci!!!!Nem panaszkodhatsz,gondolom van sulya!!Es hoyg milyen vekoyn vagy!!!!!!!!!!!!!!!Csak a pocid nott tenyleg!!!!!!!
Sajna az en mhelyem nem kifizetohely,vmit multkor osszekutyultak informacioforrasaim,szoval meg nem tudom,hoyg hoyg fogom intezni a tgyas sztorit..viszotn meg mindig nem kaptam egy kanyi tappenzt sem :?
A babasarok nagyon cuki,es nemsokara lakoja is lesz!!!!Jaj de izgi!Gondolom nagyon jo mar ranezni!!!!!

Angyalkrisz,
huuu hat nem semmi a pocid!Bizony ebbol mar barmikor baba lehet :wink: Latom az agyikoja mar keszen varja :lol: :lol: :lol:
Remelem mostanaban jol vagy es nem voltak gorcsok :wink:

Esztora,
majd kerunk pocifotot :wink:
Megoldodott a TB kartyas-TAJ szamos ugyed az OEPpel?Remelem...menjenek a fenebe!!!
Azert vigyazz a pakolassal,neha en is ugy beindulok,de muszaj esszel,mert mar nem vagyunk a regiek :wink: :wink: :wink: Pihizz kozben!!!!

Pinkine,
udv kozottunk!Sajnalom,amiken eddig keresztulmentetek,de itt garantaltan siker koronazza a probalkozasotokat! :wink: Nagyon jo a tarsasag,es nagyon tudunk drukkolni es kuldeni a woodookat,amik meghozzak a babat :wink: :wink: :wink:

Meri,
azert remelem pihizel is a melo kozben!!!!!!A hazhoz nagyon drukkolok,huuu de izgi!!!!!!!!Remelem osszejon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amikor tudsz gyere!!!

Vicky,
majd szolj mielott tesztelsz! :wink: Nagyon gondolok Rad!!!!++++++
A nyaralasos tervek jol hangzanak :lol: :lol: :lol:
Hat nalunk sajna ugye kimarad,de mi mar tervezzuk a jovo evet egy 1 eves lurkoval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon tengerimadok vagyunk :lol: De ez a nyar most masrol fog szolni :lol: :lol: :lol:

Vivi,
koszi a Praktikeres tippet,el is megyek holnap,korulnezek!Mar multkor is lattam ott ilyesmiket a babaszobaba,de akkor meg nem nagyon neztem meg oket,de most mar gyujtogetek mindent! :wink:

Adrival mi lehet?????Mar nagyon keves van hatra...juuuuj de izgi!!!

Toti,
tudom mirol beszelsz,amikor en keretsem allast,en si sokszor kiakadtam.Sok helyen erezni lehet,hoyg mar le van jatszva,csak hivatalbol kell megcsinlani par interjut..na olyankor kaikadtam...en meg ott torom magam...
De hidd el,nemsokara meglesz az az allas,amire varsz,amit szivesen vallalsz!Tudom,az ido"surget",de ne idegesitsd magad feleslegesen,mert attol sajna nem jon hamrabb..en is ugy ki tudtam akadni.Aztan egyszerre 2 allas is bejott es a vegen meg valasztanom kellett :lol: De jo par honapig keresgeltem...es nem is tudom,hoyg hany helyre kuldtem oneletrajzot,de iszonyat sok helyre!!!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!

Hetvegen megrendeltuk a bababutort :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szeeeeeeeeeep!Kb 4 hetet mondtak,de mondtak,hoyg igyekeznek elobb,hat nem bannam! :wink:
Rakok be kepet a szobarol :lol: Mi csak az agyat es a pelenkazokomodot rendeltuk meg,az agyiko heverove alakithato,a komod meg normal komodda.Bar ugyis megorokli a kovetkezo baby :lol:
A kek az eloben olyan nagyon pasztell szilvakek es ami itt fehernek latszik, az bezs szinu :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Bejött a megérzésem, mert épp most jött meg...úgyhogy nem leszek áprilisi kismami :( sem :( :( Sőt így az idén már tuti nem lesz babánk, pedig olyan jó lett volna, a párom és én is dec-ben születtünk! Az összes nyaralásról lemondanék érte, higgyétek el!!!

Megyek és munkába fojtom bánatom :(
vickybabe

Vicky, Marietta sajnálom :( :( :(

Nincs erőm reagálni, nagyon elfáradtam, most jöttem a dokitól. Gabi baba nagyon jól érzi magát odabent és nem akar még kibújni. 3100 grammnak mérte most, ez mondjuk elég jó. Belső méhszáj zárt, külső 1 cm-re nyitva, de ez semmi :( Volt CTG is, szóval Gabi baba jól van. A vizsgálat viszont baromi kellemetlen volt... ez van. Javasolták a sűrű házaséletet hátha beindítja... hát jó, amióta ilyen hatalmas a pocakom, kicsit elpunnyadtunk :oops: :oops: na majd most :mrgreen:

Most megyek aludni, holnap jövök.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

tegnap annyira kimerültem hogy egyszer csak vérzett az orrom.
utálom a negyedévet de szerencsére ez az utolsó amiben ilyen aktívan részt kell vennem.

Arwen nem tudom hol tart a tb kártyám ügye én mindent beküldtem amit kértek.
tegnap voltam a tb-ben ,volt ott egy nő és mondta hogy a cégüknél 77 ember kapott levelet hogy nem fizetik utánuk a járulékokat!!!!!nem ám azt hogy v.mi gond van?!
kb 1 hete kaptam meg az első táppénzem....
nagyon jó bútort rendeltetek.

Lurkónak én is v.mi egyedi babasarkot szeretnék csinálni.
persze szépen lassan csak.(utálom a rajzfilmeket)

holnap szülésfelkészítő és R. nem tud velem jönni mert behívták dolgozni.
megyek én is vár a munka.

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky! :cry:
Nem igazán tudok mit mondani, de pár nap és biztosan jobban leszel. Ne add fel, legyen Bodzi a példa. Semmi sem lehetetlen. Majd amikor nem számítasz rá, kopogtat a babó. A nyaralások talán elterelik a figyelmedet, így volt ez Hajninál is.

Arwen: szép lesz Attila szobája is, biztosan szeretni fogja, jó kis bútor. Kíváncsi vagyok, veszel-e valamit a praktikerben, majd mesélj. Én tudtam volna még vásárolgatni, de leállítottam magam. (Vagy inkább a férjem állított le????)

Adri! Kitartás, már nincsen sok hátra. Napok kérdése, és büszkélkedhetsz az első fórum babával.

Meri: mikor leszel háztulajdonos?

Többiek hol jártok?????? Minden rendben veletek???
vivi79

kukkk.

Én is vagyok, csak jelenleg betegen. Elkaptam Marcustól valami vírust, ami a mandulámra ment, így gennyes, tüszös mandulagyuszim lett. :cry:

Vicky:
Kép

Pocik szépek nagyon és hatalmasak.

Most megyek is, mert megyünk Pestre Marcussal a bőrgyógyászhoz.
Vendég

Hajni!
Jobbulást, és jó utat!
vivi79

Halihó Lányok!

Húúú, Arwen, szép lesz Atti szobája...Mi is a Faktum bútorból választottunk, mert minőség és ár tekintetében ez tűnt a legjobbnak! Mi a Viktort vettük meg.

Táppénz: még én sem kaptam semmit, legalábbis pénzt nem. Papírt annál inkább, miszerint a munkáltatóm hiányosan töltötte ki a papírokat (szerintük ez nem igaz, csak kötekednek), mindezt 3 hónap után már közlik is... így elölről kezdődik az egész. Csúcs!

Adri! A babának annál jobb, minél tovább bent marad, max. 1 héttel tovább a kiírtnál. Ez éltessen, mégha nehezen bírod is!!! A házasélet örörmeire májusi kezdéssel én is felhívtam Apa figyelmét (tegnap pl. akárhányszor visszaaludtam, minden álmomban szerelmeskedtünk, csak más körülmények közt. szerintetek... :twisted: ). De arra gondoltam, hogy csak óvszerrel, ugyi a streptococcus miatt, mert ha bennem volt, Apában is van. És most, hogy kúpozok... bár úgyis lesz antibiotikum szülés elött vénásan...de biztos van értelme a kúpnak is.

Hajni, jobbulást!!!

Vicky, ne légy elkenődve!!! Nagyon sajnálom!

Tegnap elintéztük az apaságit, meg a leányságit. Nem volt nagy kunszt. Az apaságit fél óra múltán meg is kaptuk. A leányságit (tehát, amin igazolják, hogy nem vagyok még házas), azt 8 napon belül küldik ki! DE ez 1 hónapnál nem lehet idősebb. Szuper: számold ki mikor jön a baba... No gondolom, hogy 7-e helyett a 16át nem várjuk meg.

No megyek, mert a gázártámogatást is intéznem kell, ott is hiányosságok miatt nem tudnak dönteni. Jajjj...

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Drága Lányok!
Büszkén jelenthetem, hogy kész vagyok a szakdolgozatommal. a formai követelményeknek megfelelően átformázva 109 oldal lett :shock: és én még attól féltem, hogy kevés lesz...szóval kicsit ügyeskedtem, lekicsinyítettem 91-re, de még az is sok, így a beavatási rituálék leíréénak felét csak mellékletben közölhetem...de mindegy, lényeg, hogy kész van!!!
Most köttetés, pénteken leadás, aztán jövök ám majd, és olvasok vissza.
Még annyi, hogy gyönyörűek a pocik, szobák és Babák, mindenkinek millió puszi!

porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?