Új privát üzeneted érkezett!

Hanna: Nem volt tegnap Heninek UH, asszem ma megy majd.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee!
Az 5 napos a mensim szerint van beállítva. Szóval az.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jaimee! Köszönöm!

Kép
hanna30

Mennem kell lassan dolgozni.
Napközben jövök majd. 8) 8) 8)

Addig meg sok-sok pozitív tesztet Csajok!!!

Kép
hanna30

Ezt találtam.
1176786367.07.doc

Valakinek bejött már?

jaimee

Jó reggelt Lányok!

Teszteltem...

Sajnos én csak negatív tesztet kaptam a gyógyszertárban, mert már elkapkodták a pozitív teszteket... :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nekem mindenki görbéje nagyon tetszik, nagyon ígéretesek!!!!

Hőmérőt Manonak küldöm, hátha megmozgatja a görbéjét:

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Lehet még korai volt Christell, a kedvemért megpróbálod pár nap múlva!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt,

Látom sok mindenről nem maradtam le, mivel nem volt ok a babanet.

Jaimee,

Egész este gondoltam rád, és mondtam is apának, hogy a lányok a neten sorra babásak lesznek. Erre csak annyit mondott, hogy nekünk már van 2. És ráadásul azt tervezgeti, hogy kimegy dolgozni az osztrákokhoz. Persze azt mondtam, hogy menjen, de előbb hagyjon itthon nekem egy kis ajándékot.
Ha a hányingeres korszak elmúlik utána már élvezheted a terhesség örömeit. :D :D :D

Olik,

Én ugy látom, hogy felétek is repked a gólya. Nagyon szép az a görbe. :D :D

Christell,

Hol vagy már azzal a ++++ teszttel. Tessék mutogatni nekünk is, ne csak magadnak tartogasd az örömöket. :P :P

Betsy,

Hol vagy???? Mi van veled?? :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Indulás előtt gyors bekukk.

Chris!
Ne add még fel!!!! Pár nap és meglásd, 2 csíkos lesz!!!!

Nálam a Feri már ki is vette a pé-t.....
Nem csodálom.... elég fos egy görbe.....

Kép

Judy!
Nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!! (csak sikerült itt is) :wink:

babszika

Christell,

Most látom, de pár nap múlva ismétlést kérünk. Addigra már a gyógyszertár is beszerzi az újabb adag pozitív teszteket. :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Hol áll a hőd? Ha most negatív is, ez csak átmeneti állapot.
:wink:

jaimee

Babszika,

Köszönöm szépen. Azt hiszem erre mondják, hogy krisztusi kor.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Jaimee: éénnnnénnénnn tudtam!!! Megmondtam, hogy a statisztika nem csal....Csak soha nem hiszel nekem.-...Jöttél ezzel az állandó premens dumával :D :D :D :D :D :D Annyira örülök neked!!!Látod, látodm, most már vehetsz magadnak kismamanacit! Gratulálok tiszta szívből!!!A pocifájás miatt meg ne izgulj, természetes!!

Hanna: köszi az érdeklődést! Aminek rettentően örülök, hogy jó lett a labor leletem....Minden oké....Csütörtökön megyek uh-ra és kontrollra a dokimhoz!!

Christell: sajnálom a negatív tesztet...De tudod, addig amíg nem jön meg, van remény.....Várj pár napot és menjél el egy másk boltba kizárólag 2 csíkosért!!

Puszi mindenkinek!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép
vedresandi

Halló Babszi: Igyekezz majd vissza! Mi az, hogy csak úgy elhagysz minket?

Heni: Köszi. Hát igen, HSG után áldott állapotba került kettőből kettő nőci rögtön az első aktív hónapban. Tényleg hihetetlen! Ez a premensezés.....Volt egy nap, amikor egész nap mintha pillangók lettek volna a méhemben, 12-16 órán keresztül, ez lehetett a beágyazódás valamelyik fázisa. Másnap premensiztem végig...Ki tud ezen kiigazodni? Utólag már könnyű. Nagyon örülök, hogy tök jó a laborod!!!! Már betöltötted a 9. hetet !!!! Hogy repül az idő.....

Judy: Nagyon boldog szülinapot!

jaimee

Jaimee!
Ha ez a kínai dolog hihető, akkor talán jobb is, h nem leszek most kismami..... mert apa lányra gyúr.... :lol: :lol:
Szóval marad a június, augusztus, december.... észben tartom majd! :wink: :lol:

babszika

Sziasztok!

Jamiee: Gondoltam Rád este én is...vajon hogy zajlik a nagy hír bejelentése :lol: :lol: :lol:

Olik: a Te görbéd is elég bíztatónak tűnik :!: :lol: ++++++Alig várom a +++ tesztedet :lol:

Gyabi: hát ez a 9 órás ltiltás gonosz dolgo volt :twisted:

Chris: szeritnem is lehet,hogy korai volt,bízom Benned is++++++

Babszika: nehogy sokat tágítsák a fejedet!igyázz magadra!Ha bármi van,1800 Mhz-en kommunikálunk :lol:

Heni: a labor lelet örülök hogy Ok.Gondolom alig várod a csütörtöki UH-t :lol:

Hanna: remélem a babóca okozza a görcsöket Nálad :lol:

Judy:
Kép
vedresandi

Hőjelentés:
vedresandi

Jaimee!
Én is a hátam közepére kívánom, főleg a sok barmot.... akik a kollégáim.... :lol:

Sietek vissza!!!! :wink:

Most el is indulok, puszka nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

na a görbe meg lemaradt...hiába,még mindig szőke vagyok.
Talán most:
Kép
vedresandi

ANdi: Úgy látom, eddig működik a hőfenntartó mágiám. :D

jaimee

Andi, Jaimee: köszi!! A labor miattt is izgultam, mert az első babámnál nem volt jó a vizelet!! Hála az égnek most oké lettt....A csütörtök még nagyon messzinek tűnik, pláne azért, mert fájdogál a pocim és ez kicsit megijeszt!

Pandácska: javítanál: uh április 19.? Köszönöm!!
szépen töltődik a táblázat!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jamiee: eddig igen,nagyon király vagy!!! :lol: :lol: :lol:
Az a baj,hogy tudom,hogy a mensi előtti napokig biztos fent marad,a múlt hónapban is így volt, de aziért titkon bizakodom ám nagyon :lol:
vedresandi

Andi: jó a görbéd!!! Maradjon fenn a hőd még jó pár hónapon keresztül!!

Jaimee: mindig csak kívülűálló számára tűnik gyorsnak! Nekem nem....Tömény izgalom minden hét! Azt várom már, hogy betöltsem a 12. hetet és akkor talán egy picit megnyugszom....Addig....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: mikorra várható a babácskád?

Heni

Kép
Kép
csheni26

Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi köszöntést.
Nagyon aranyosak vagytok. :D :D

Heni,

Gratula a laboreredményekhez, és várjuk az uh eredményét is csütörtökön. :P :P :P :P

Andi,

Nagyon jó ez a hő. Szépen felment, és a ferty is betette a pé-t. Csak így tovább. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni: Elvileg Szentestére!!!!! :D :D Én egyelőre szívhang után epekedek, aztán majd aggódom a következő lépés miatt. :D
Te nem is írtad, hogy Apának hogy mondtad meg annó! Egyáltalán, ki tudja, hogy babás vagy?

Andi: Egy szép, kiegyensúlyozott görbe mindig öröm. Jót jelent. :D

jaimee

Panda? JÓ reggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt! Ébresztő!

jaimee

Judy: köszönöm :D

Jaimee: én is elterveztem, hogy majd miként jelentem be, de nálunk másképp alakult, mert a férjem annyira aggódik miattam (előzmények miatt), hogy napra pontosan tudta, mikor kell megjönnie....Utána állandóan kérdezgette: na megjött, na megjött? Szóval nem tudtam "úgy" bejelenteni...De így is hatalmas volt az öröm...Akkor a Te babácskád is áldott baba...!!
A szüleim és após, anyós tudja (ők csak a 8. héten tudták meg), azért mondtuk el, mert 1. veszélyeztetett kismami vagyok, 2. vannak sajnos problémák...De pl a nagyszülők, egyéb rokonok még nem tudják!! Pedgi most már elég látványos kis narancs van a pocimban :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: nálam is vannak a lépcsők!! Most a csütörtök a nagyon fontos nekem...Utána a 12. hét...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Nálunk a szüleim tudják és a legjobb barátnőm. És Tibi. A többiek számára hírzárlat van kb. a 10. hétig. ELVILEG. Aztán meglátjuk. Dehát szombaton már 5. hetes leszek, kezdem a 6. hetet....szóval repül az idő. Nekem a munkahelyen nehéz, mert ez a hányinger agyhalottá tesz, és ha valamit elszúrok, még nem mondhatom, hogy dehát én kismama vagyok, ne bántsatok, ne lőjetek! !! :D

Tibit naponta tájékoztattam reggel, hogy mi a helyzet a hőmmel, minden nap kapott update-et. :D

jaimee

Heni: Rám is két gatyó jön fel összesen az egész ruhatárból. Persze nem a baba miatt, az emésztésem miatt, de már semmiképpen nem szorítom el, mint azt korábban esetleg tettem. Most már akár nézhetnek is terhesnek. :D A párom azt mondta, hogy máris kacsázom, mintha terhes lennék. :D

jaimee

Babára készülők és kismamák! Figyelem, figyelem!

Szeretitek a Camamber sajtot? És a penészes sajtokat, vagy egyéb lágy sajtokat? No hát az étrendből azonnal kiiktatni, ha még ezt nem tettétek meg!!! Veszélyes lehet a babára, főleg a terhesség legelején.

jaimee

Sziasztok! Már dolgozom. :oops:
Heni! Örülök, hogy jó lett a labor.

Cris! Pár nam múlva tesztelj újra!!!

Andi! Anyám! Tutkó a görbéd. :lol:

Babszika! A te görbéd meghibbant, de majd a teszt! Jó fejtágulást! :lol:

Kép
hanna30

Igen, meg a tiramisu, mivel nyers tojást tartalmaz.

Kép
hanna30

Hanna: hogy sikerült a tegnapi vacsi? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Hanna: Igenigenigenigen...a tiramisu is tilos. És minden amiben nyers tojás vagy hús van. Mondjuk, tatás beefstek-et ritkán eszünk. :D

jaimee

Andi! Nagyon jól! :lol: :lol: :lol:
AZ uramnak szimpi vagy! Úgyhogy meg kell szervezni azt a sütést. :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Gyabi: Köszönöm a hőmérőt! :) Sajnos nem sokat segített (36.5-ről 36.6 lett, de ennyi már volt korábban is ebben a ciklusban).
Most olvastam a fertyn, hogy az én görbém afféle Flat temperatures. Hogy ez miért van? A ferty azt javasolja, hogy ellenőrizzem az elemet a hőmérőben, vagy vegyek új hőmérőt. :) Vicces.

Judy: Boldog szülinapot!!!

Christell: Sajnálom a negatív tesztet, de amíg nem jön meg tényleg van remény. Pl. lehetett, hogy később volt az ovud, mint ahogy a ferty jelölte, akkor még nem mutatja a teszt. Szerintem 3 nap múlva ismételj egyet.

Ma kicsit jobb kedvem van, holnap délután megyek dokihoz, ez kicsit megtöri a bizonytalanságomat.

Mindenkinek szép napot! Kismamák vigyázzatok nagyon magatokra!
Vendég

Andinak!!!

Kép
Kép

Kép
hanna30

Jaimee,
Ez a kínai elég sokszor téved már kiszánoltuk egy páran és nekem pl fiunak kellene lennem stb. Van is egy ilyen topic asszem.

Hanna Drága,
Barna?
Vendég

Hanna: nekem még mindig úgy tűnik,hogy a mostani görbéd babás!!!Remélem igazam lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Szia Pandus!

Barnázás jelentem megszünt. Görcs van. Mondom, olyan, mint a mensi görcs, de ez már pár napja megvan. Dobtam fel régi görbét is. Te hogy látod a dolgokat??? :lol:

Kép
hanna30

Andi!
De jó is lenne!

Kép
hanna30

Heni: Tesztelni akartam a már kisgyermekes anyukákkal, de most egy sincs itt.

Hanna: Pofás kis görbe. Még öt nap!

jaimee

Jaimee! Remélem! :wink:

Kép
hanna30

Chris,
Sajnálom a nega tesztet :(

Hanna,
Tudod hogy hogy látom nem? :wink: :lol:
Vendég

Hanna,
Vérvétel?
Vendég

Jamiee: megnéztem a kínai fogamzás naptárt,amit az előbb betettél.Dani lány kellene hogy legyen :lol: :oops:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?