Sziasztok!
Látod Márti, nem vagy egyedül ezzel a bűnözés témával, 1x-1x belefér.
Hogy vagy?
Adri,
Te már olyan rég csinálod, és elég sokat fogytál, de mivel szeretnéd, hogy valaki "fenékbe billentsen", így vedd úgy hogy megtörtént.
Szóval: Enye-benye!!!!
ZSÓKUCI, CHESTI,
Sziasztokkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!
De jó, hogy végre jelentkeztetek!!!!!!! Kár, hogy abbahagytátok, de nem baj, az a lényeg, hogy jól vagytok,én már kezdtem rosszra gondolni.
Chesti, akkor Te ma kezded újra? Akkor ma neked is fehérjenapod van, nem? Azért néha jelentkezzetek be, hogy mi van veletek. Oké? Zsókuci köszönjük, hogy csinálod tovább nekünk a táblázatot, nagyon ari vagy!!!!Most megyek gyorsan ráállok a mázsálómra és mindjárt leírom mennyit is fogytam. Szóval, jelentem:
-5,5 kg!!!
Puszi Nektek!
Kriszti,
Te bírsz spinningelni?
Az nagyon kemény, már láttam hogy csinálják és dúrva. Nagyon ügyi vagy! Mennyit szeretnél még leadni? Ja és amúgy tényleg nem vagyok kis darab, mert nekem legalább 30 kilót kellene ahhoz fogynom, hogy annyi legyek mint most Te vagy. Komolyan!
A hétvégével kapcsolatban semmi sem úgy alakult ahogy leírtam nektek, kár volt elkiabálnom a dolgokat.
A barátaink közölték, hogy szombaton ők még sem érnek rá
, pedig én már úgy beleéltem magam, mert már hat hónapja nem voltam igazán sehol a párommal és már nagyon hiányzott. De a kedvesem ezt látta rajtam,és meghívott vacsizni a szokásos éttermünkbe, ami már törzshelyünk. A babát anyukáméknál leparkoltattuk és mentünk. Arik voltak az étteremben, mert semmilyen tésztájuk nem volt amit megettem volna, bűnözni nem igazán akartam, így van mellettük egy pizzéria és onnan hozattak nekem pizzát. (ez a pizzériázó is hozzájuk tartozik, de mi a vendéglő részében voltunk). Nagyon arik voltak. Így jó sok hagymát tetettem rá, egy pici sonka volt rajta és sajt, ja és egy pici kukorica. Finom volt nagyon, három szeletet ettem, utána ittam egy cappucinot tejszínhabbal cukor nélkül. Utána elmentünk fagyizni a kedvenc fagyizónkba, én csak két gombócot ettem,
és vittünk anyukáméknak a babysitterkedésért.
Tegnap pedig, nem voltunk babaúszáson mert az egész család elaludt
, de du. elmentünk a BNV-re. Semmi érdekeset nem láttunk, de jó volt egy kicsit kimozdulni. A kocsiban tisztába tettem a kiscsajt, meg is etettem ott, szóval nagyon mobilak voltunk, és utána meg elmentünk egy jó kis bababoltba. Képzeljétek nekem tegnap gyüminapom volt és a BNV-n megálltam, hogy ne egyek fincsi kürtöskalácsot, pedig ez óriási volt és szén felett sütötték. Nagyon rezgett alattam a léc, de végül a párom segítségével sikerült megállnom! Így csak almát vittem magammal, ebből elfogyasztottam négyet, de valahogy így is korgott a gyomrom, így este egy fasírt azért lecsúszott, de már nagyon szédelegtem.
Ma fehérjenapom van, nincs kedvem nagyon főzöcskézni, de ha a párom hamarabb ér haza akkor lehet, hogy vacsira kimegyünk a kertbe és csinálunk egy családi kis grill partyt, csak mi hárman.
Ebédre csinálok sajtos omlettet, amibe lehet, hogy még virslit is teszek. Már nagyon rég kívánom a rántottát most végre mehet a pocakba.
Mindenkinek szép napot!