Viki
Ilyen ciklusok mellett doki legyen a talpám, aki kiigazodik a szervezeteden
Persze gondolom kellemetlen, hogy azt sem tudod, melyik hónapban mire számíts. Bár ez most egy időre eldőlt
Szemi
Én már közöltem mindenkivel, akivel csak lehet. Mondjuk nálunk az első két gyereknél örültek, most inkább sokkot kaptak
Aztán 3 óra döbbenet után kitört az öröm
Én Veszprémben szülök majd, itt nem lehet szülészorvost választani. Mindenki az ügyeletesnél szül. Ugyanis valamelyik évben az egyik doki fáradtságra visszavezethető szívprobléma miatt meghalt, és a kórház vezetése akkor úgy döntött, hogy a betegek érdekében nem engedik, hogy halálra hajszolt orvosok álljanak mellettük szüléskor. Állítólag volt olyan, hogy vki már 48. órája volt talpon. Gondolom ez máshol sincs másként, csak még nem történt tragédia. Eleinte mindenki idegenkedett, de úgy tűnik, a rendszer beválik, mert minden doki kedves, emberi alapos. Csak sejtem, hogy egy kis maniért, de így korántsem kell annyit adni, mint fogadott doki esetén. Szóval eddig csak pozitív visszajelzést hallottam.
Szia Hajni
Üdv nálunk
Külön örülök, hogy ilyen nagy "ajándék" babával együtt csatlakozol hozzánk. Tutira jó helyen vagy! Az internet engem is nov.21-re számol, de teljesen egyet értek Gemmel, mert jobb egy alakulóban levő csapathoz kezdetekben csatlakozni, mint egy kiforrthoz. Így legalább van időnk és elegendő figyelmünk megismerni egymást. ÉÉÉSS, könnyebb a később csatlakozókat megjegyezni, megismerni.
Gem
Ezek a szemek!!!!! Rebeka mellől aztán hessegethetitek majd a fiúkat, hacsak nem lesz a kistesó fiú, hogy ellássa helyettetek ezt a feladatot
Ejha, plusz 3 hét! Könnyű így várandósnak lenni!
Képzeljétek, ma derült égből villámcsapásként hányingeres lettem. Tegnap még kutya bajom sem volt, ma meg már attól is hányhatnékom van, ha levegőt veszek
A császármorzsa felett émelyegtem, és forró, olajos tojásrántotta szagát éreztem, miközben a családom cuppogott, olyan jót ettek belőle
Most elosonok bevásárolni, aztán heverek elalvásik. De azért egy üveg gyömbért veszek, meg a saját régi jól bevált fagyasztott meggyemet. Valamelyiknek segítenie kell. (bár egy kis fogyástól nem sírnám tele a kispárnámat
)