Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska, Andi, Christell, Olik, Judy: Köszönöm! :D

Olik: Apának akkor szólok, ha a teszt megerősödik, azt hiszem. Talán csütörtökön megpróbálkozom vele megint. Remélem, addigi is minden oké lesz és....kibírom addig, tudom tartani a csőröm.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jaimee,
Te tartani? Ez ki van zárva :lol: :lol:
Vendég

Chris: Reggel dobtam egy hőt, ma van a 31. napon és a 16. dpo-m. Általában 13. napon leesik pár tizedet és a 14. napon megjön. Amikor szombat reggel 37,00 volt hajnali fél 6-kor, nyúltam is a teszhez. És mivel voltak tüneteim is, hol bíztam, hol nem...

jaimee

Jamiee: a teszttel se tudtál várni... :oops: :lol: :lol: :lol:
Én se bírnám ki,hogy ne mondjam meg. :shock: :lol:
vedresandi

Panda: Hááát, már akartam hívni, de gondoltam ciki mobilon....Ez olyan nagy dolog.....Ha nem is marad meg, de az már biztos, hogy teherbe tudok esni.... Amikor megmondom neki, látni szeretném a szemét...... (és abban rémületet :D :D :D :D )

Hmmmm...várni kéne egy erősebb tesztig....

jaimee

Jaimee,
Szerintem ez rá is tartozik hiszen ketten dolgoztatok rajta vele aztán megoszthatod ha már mi is tujuk persze te tudod de nekem a párom lenne az első aki megtudja mégis a mi babánk :D
Vendég

jaimee, Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

akkor még csak halványan, a következő tesztnél meg nagyon :D

Andi, a találkozós időpontokat megnézem, mert nálunk is mindig variál a család, de igyekszem csatlakozni

Kép
mercure

Druszám (Mercure): nagyon örülnék neki,ha sikerülne összeegyeztetned a Családdal!!!! :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee:
Jaj, ne hogy elhallgasd Apa előtt :? Csütörtökig semmi sem változik!!! Na meg Apuci lelki segítségével pláne nem változik, hanem erősödik!!! Örüljön ő is!!! Én egy pillanatra sem vártam, hisz itthon volt :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Panda: Persze hogy tartozik rá....én csak azt gondoltam, hogy ha most beljelentem, hogy mi van, aztán csütörtökön kiderült, hogy mégsem.....Ááááá, oké megmondom neki MA.

Egyébként tudjátok, mikor fészkelt agyamba a gyanú, hogy terhes lehetek? Unokatesóm tavaszi szüneti feladata volt megtanulni Arany: Mátyás anyja című versét. Szombat reggel elolvastam, és patakzottak a könnyeim. Tibi csak lesett, elolvasta a verset innen-onnan, de semmit nem vett ki belőle....Nem tudom, az nagyon gyanús volt...

jaimee

Olik: Igazatok van, már beláttam. Megmondom neki, amit találkozunk. :D

jaimee

Időközben a teszt megerősödött, nem olyan sötét, mint a tesztcsík, de tök egyértelmű... :D :D

Na befogom a szám!

jaimee

Jamiee: ahol baba van,ott 2 csík van.Szokd meg a gondolatot,hogy babás vagy!!!!!!!
Kép
vedresandi

Jaimee:
Ez már beszéd :D Jaj, de izgi!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee:

Most olvasom!
Hatalmas gratula!!!!
Vendég

Lányok:
Azt hiszem én szerdán délután 2-re megyek dokihoz. Még nem voltam nála, nagyon izgulok.. :oops:
Vendég

Mano: Köszönöm szépen! :D :D

jaimee

Mano!
Ne izgulj! Remélhetőleg jó kezekben leszel. Ha úgy érzed, hogy nem, akkor keresel másik dokit.

Jaimee!
Jól teszed, hogy megmondod Apának.
Mi reggel együtt csináljuk meg a tesztet. Meg kérdeztem, hogy ott akar e lenni. És azt mondta, hogy ez csak természetes. :wink: Nagyon örülök, hogy így érzi.

Tegnap láttuk ezt a Pata tanya című filmet, és a főszereplő bikának meghalt az apukája, és olyan megható volt, ahogy búcsúzott tőle a fia. Én is sírtam. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó ég, lányok, Szentestét dobta ki az egyik szülési Kalkulátor, hogy akkorra leszek kiírva!!!!

A dokim tuti seggberúg. :D

jaimee

Christell: Hát látod, én vagyok a fura. Eszembe sem jutna, hogy ne egyedül csináljam a tesztet. :) Szombaton, amikor kínlódtam, azt mondta amit a Shrek 2. részének a végén a szamár, valami ilyesmit, hogy: I neeed a job!! / I need to get a job....Nem tudom pontosan. Azt hiszem, ő eddig nem volt ideges, most nyomás alatt lesz, hogy családot alapítunk. Azért remélem, csillogni fog a szeme...

jaimee

Ajjaj Jaimee! Akkor neked annyi... Én is ezt mondtam a férjemnek, hogy az szép lenne, hogy mindenki otthon karácsonyozik, én pedig a kórházban... :cry: Még karácsonyfa sincs! :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee! GRATULÁLOK!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

ne izgulj Jaimee... hol van az még, lehet előbb jön és akkor már együtt ültök a fa alatt, az lenne az igazán szép... de ha nem hát nem mindegy???? fontosabb a kismanó bárminél, ez a legszebb ajándék!!!!

Kép
mercure

Bocs Csajok, csak bekukkantottam. Melózok ezerrel. Barnázok, puffadok.ááááááááááááááááááá

A holnapi nap jó izgulós lesz! :lol:

Kép
hanna30

Mercure: Nem is izgulok, áldásnak érzem, hogy éppen Szentestét dobta ki a program, a babák úgy sem akkor jönnek, amikorra legtöbbjük ki van írva. :-) Nade ez még marha messze van....

Hanna: Nagyon köszönöm!

jaimee

Jaimee,

Most ne ezen aggódj. Mondd meg este apának, és örüljetek a baby-nek. Különben is ugyis akkor jön amikor ő akar. Nekem egyik esetben sem találták el a dátumot. Erről ennyit.
Azért ez szupi, karácsonyi ajándék lesz a babód. :D :D :D

Christell,

Akkor te leszel a következő?? Remélem legalábbis. Holnap reggel tesztelsz???? :D :D :D

Mano,

Nyugi, minden ok lesz. Szorítok neked. :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!
Azt hiszem tesztelek. Bár nagyon be vagyok rezelve.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Hanna,
Akkor most te vagy a kövi ha barnázol :wink:
Vendég

micsoda izgis napok ezek! a gólya nagyon aktív mostanában :D

Kép
mercure

Jaimee:
Ez lesz a legemlékezetesebb Szentestétek!!! A dokid meg lehet, hogy pont akkor ügyel :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Christell,

Csak nyugi, küldök sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezt rakd el magadnak holnapra.

A gólya tényleg nagyon aktív, csak aztán el ne fogyjanak a +++ tesztjei, mire hozzám kell jönnie. :wink:

Lányok,

Betsy hova tűnt??? Mindjárt mennem kell haza.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na egész nap nem volt babanet :?
Vendég

Sziasztok lányok,

Gondolom, sehol senki, azután, hogy este nem működött a Babanet :cry:

Jamiee, TISZTA SZÍVBŐL GRATULÁLOK :lol: :lol: :lol:

Holnapra pedig sok druk Christellnek!!!!!!!!!!!!

Üdv és jó éjt mindenkinek,

Bien
bienvenue

Sziasztok Csajok!

Gyors kuksi, mert megyek aludni. Nagyon álmos vagyok.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Végig olvastalak benneteket...

Csak az jut eszembe, h Jaimeenek gratuláljak!!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök és kívánom, h minden ok legyen!!!!!!!!!!

Én viszont szeretnék elbúcsúzni tőletek, mert elutazom 2 napra holnap és csak szerdán este leszek....
Vigyázzatok magatokra!!!!!!!

babszika

Látom, holnap a Chris is tesztel!
Ha ő is zebrás tesztet vesz, akkor Andi, Hanna dobjatok egy sms-t!
Szeretném tudni!

Köszi!!!!!

Kép

babszika

Babszika!

Mindenképpen értesítünk mindenről!!!!
Vigyázz Magadra!!!!
vedresandi

Kép
Nektek!
Remélem zebrás teztre ébredünk holnap is :lol: :lol:
vedresandi

Jó reggelt mindenkinek!!!

Ez a babanet :evil:

Jaimee kismama - hogy érzed magad a bőrödben??? Apa???

Betsy, Omni, Heni, Ninike - kismamák: Tessék jelentkezni!!!

Chris: ++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Mai hőjelentés:

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt Csajok!!!!

Cris! Teszteltél már???

Babszika! Ok dobunk.

Olik! Jól haladsz! :lol: :lol: :lol:

A mai állás: a görcsölés megmaradt, lehet, hogy gyomorrontásom van? :oops:

Görbém: Kép

Kép
hanna30

Csajok!!! Van itt valaki???

Cris! Megöl a kíváncsiság! :oops: :oops: :oops:

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Bien, Babszi: Köszönöm a gratulációkat! :D

Olik: Nagyon jól vagyok, köszönöm, bár tombol a hányinger és alig vonszolom magam, de egyelőre ez csak erőt ad valami abszurd módon. :D :D Reggel fél 6 felé már hányingerrel ébredek és éjszaka is kitámolygok a konyhába enni egy-két falatot. Hogy a fogaimmal mi lesz, nem tudom, mert ezen túl még a fogkefe látványától is öklendeznem kell. Én nem gondoltam, hogy 5. hétben már vannak ilyen tünetek. Azt hittem, sógornőm esete egyedi.

Tegnap persze elmondtam Tibinek a nagy hírt. Nevetett, mint a vadalma egy ideig, bár először elkerekedett a szeme. Aztán azt mondta, hogy nem hiszi el...Dehát még én sem igazán. Vacsora közben furán méregetett, mintha valami UFO lennék. :D :D AZt hiszem, valamilyen szinten meglepődött a szentem, a reakciója pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. "Apa leszek". -mondogatta este, kóstolgatta a szavakat. Nagyon aranyos volt. :D :D

jaimee

Jó reggelt!

Bien, Babszi: Köszönöm a gratulációkat! :D

Olik: Nagyon jól vagyok, köszönöm, bár tombol a hányinger és alig vonszolom magam, de egyelőre ez csak erőt ad valami abszurd módon. :D :D Reggel fél 6 felé már hányingerrel ébredek és éjszaka is kitámolygok a konyhába enni egy-két falatot. Hogy a fogaimmal mi lesz, nem tudom, mert ezen túl még a fogkefe látványától is öklendeznem kell. Én nem gondoltam, hogy 5. hétben már vannak ilyen tünetek. Azt hittem, sógornőm esete egyedi.

Tegnap persze elmondtam Tibinek a nagy hírt. Nevetett, mint a vadalma egy ideig, bár először elkerekedett a szeme. Aztán azt mondta, hogy nem hiszi el...Dehát még én sem igazán. Vacsora közben furán méregetett, mintha valami UFO lennék. :D :D AZt hiszem, valamilyen szinten meglepődött a szentem, a reakciója pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. "Apa leszek". -mondogatta este, kóstolgatta a szavakat. Nagyon aranyos volt. :D :D

jaimee

Valami még mindig nem oké ezzel a babanettel... :evil:

jaimee

Jó reggelt Kismami. :lol:

Kép
hanna30

Jaimee: TTTTTTTTuuuuuuuuuuddddddddtttttttttttaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Tegnap egész este nem volt babanet, ma meg ismét 9-ig vagyok!!!!!!!

Megy a drukk ezerrel mindennkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Hanna!!!!!!! Mi ez a barnázás???????????

Betsy merre lehet???Nagy csend van körülötte, pedig tesztidő van, nem ??????

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabika!

Nem tudom, mi ez. Ez van. Ez a hét izgalmas lesz tesztelésileg! :lol:

Kép
hanna30

:oops: :oops:

Heni Kismami! Tegnap volt végül UH? Mit mondott a doki???

Kép
hanna30

Gyabi: remélem, nem a rókákkal ismerkedik Betsy. :D
Köszönöm szépen a gratulációkat. Én nem tudtam :oops: :oops:
Ez a premens nagyon bezavart.

Tényleg, Betsy írjál mááááááár!

Hanna: Neked melyik vonalzód a pontos? Az amelyiknél 5 nap van hátra?

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?