Sziasztok!
Márti!
Jajj, de kedves vagy! Hogy én vékony? Mostanában teljesen el vagyok keseredve, hogy hogy nézek ki. És bánom, hogy nem kezdtem el fogyózni a szoptatás befejezése után, a baba előtt. És igen, már eléggé megnőtt a pocakom. Ágostonnal, ha jól rémlik ilyenkor még nem látszott. Most kb. akkora, hogy aki nem tud róla az nem tudja eldönteni, hogy csak meghíztam, vagy pedig baba van odabennt.
Ágostonnak mondogatom néha, hogy van egy picibaba a pocakomban, persze nem érti. Amikor Ágoston pár hónapos volt egy baráti párnál voltunk, ahol a nagyobbik gyerek 2 éves múlt, a picit meg várta anyukája, jó nagy hassal. Anyuka megfogta egy kicsit Ágostont, a kisfiú pedig hatalmas szemekkel kérdezte, hogy előbújt?
Nyuszis képek hol vannak?
Bendegúz beszédfejlődése pedig továbbrais bámulatba ejtő!
Manka!
De csinos Jack!
Jól emlékszel arra a képre! Vele volt akkor is Ágoston. De rég volt! Most meg is kerestem. Tavaly májusban.
És igen, természetre azt hiszem nem sokat változott. Még mindig olyan nyugodt, szemlélődő gyerek, mint volt. Vagyis abból a szempontból nyugodt csak, hogy nagyon jól le tudja kötni magát valamivel, ami érdekli. Amúgy nagyon izgága tud lenni.
De fura tényleg anyósod. Ráadásul nem is láthatja minden nap az unokáját. Johnt nem zavarta, hogy ennyire nem érdekli anyukáját Jack?
Timi!
Annyira jó az a kép, ahol Fanni a fotelban ül. Tényleg csak a körömreszelő hiányzik a kezéből!
Ayse!
Megnéztem a képeket és olyan szép Lili! Konyhából a kilátás pedig szuper!
Itt is virágzik minden fa. Annyira élvezem, olyan gyönyörűek! És az orgona illata!
Tejbepapír
Panna!
Hogy miket mond már Dávid is! Nem semmi! ( Még nem késő elkezdeni összegyűjteni.)
Hétvégén voltunk barátainknál Csömörön. Van egy cicájuk, ami még nekem is tetszett (simogatni azért nem simogattam). Annyira kedves cica volt, hogy ilyet még nem is láttam. Ágoston persze teljesen el volt ájulva tőle. Mindig ment utána, simogatta, játszott vele. De ha nem foglalkozott vele, akkor a cica feküdt oda Ágoton lábaihoz, hogy simogassa.
Ágostonnak egy perc nyugta nem volt. Jött- ment, pakolgatta a köveket (ez itthon is a legjobb szórakozása a kertben
), és azon kívül, hogy odafelé aludt az autóban 20 percet, nem aludt semmit. annál nagyobbat aludt éjszaka, reggel 8 óráig!
Tegnap pedig elmentünk a virágkiállításra. Vettem pár palántát. Délután azt ültetgettem a teraszra. Elfelejtettem bekenni magam naptejjel, és tiszta kiütés lett a kezem. Olyan bosszantó. Régen semmi bajom nem volt a naptól, pár éve viszont, ha megkap egy picit a nap, egyből kiütéses lesz a bőröm, és nagyon viszket. Ittam rá gyorsan Kalcium tablettát.
Annyira szeretem ezt a szép időt. Ágostonnal kb. egy hete kinnt szoktunk reggelizni a teraszon. Amikor felkelünk csak iszunk egy kakaót és egy kávét, reggelizni pedig csak 1/2 10 körül szoktunk a madárcsicsergésben.