Új privát üzeneted érkezett!

Jaaaa..bocsi, Judy-t céloztam az előzővel...

Hát ha más lenne a helyemben a 16. dpo-n, én is optimista lennék. Így tűkön ülök, figyelem, hogy csak a hasam fáj, vagy már a NIagara is elönt...

Egyébként valami perverz módon élvezem a hányingert és a fáradtásgot is. Este ragyogó szemekkel mondtam a páromnak, hogy " VIsszatért a hányingerem!!! " - pszichológus nem olvassa ezt, segíthetne!!!!

Panda: Élőben meg sem mernék szólalni,csak pislognék egyikőtökről a másikra...piszok zavarban lennék.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi,
Én alapból szégyenlős vagyok elpirulok meg ilyesmi de leküzdöm és elmegyek mert csacsogni szeretek :lol:
Vendég

Bien,

Szerintem, lehet babás vagy és éppen beágyazódni készül a kicsi. Akkor lehet görcs. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

LÁnykák: nincs ebben semmi különös, az első 1 perc fura,hogy akikkel hónapok óta csacsogsz ott vannak előőted,de utána nem lehet lelőni minket.Ezt garantálom!!!!!
vedresandi

Jaimee,
Az nem baj majd max hallgatod ahogy beszélünk és pislogsz majd a végén ellazulsz meglátod :wink: gyere kismama :cry:

Bien,
nyugi egy ciklus alatt gyakran vannak itt ott görcsök nem fog megjönni!
Vendég

jajj
az nem síró jel akart lenni hanem nevető :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi a bíztatást, reménykedem :roll:

Elköszönök, tárgyalok egész nap, de este jövök - Apa Párizsban szerda estig :cry: , szóval csak az enyém az internet :lol:

Üdv,

Bien
bienvenue

Panda: Pont azon merengtem 2 másodpercig, hogy miért szomorú az a kis figura... :D :D Megoldottad. De nem vagyok kismama. :cry:

jaimee

Jaimee,
Miért is nem?
Vendég

Panda: Mert még nem teszteltem. :D

jaimee

Jaimee,

A szívszélütést hoztad rám egy pillanatig. Azt hittem történt valami.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is azt hittem :?
Jaimee,
Több optimizmust követelek!!
Vendég

Lányok, ha bármi van, szólok ám. Nem beszélek rébuszokban, nem szórakozom veletek. Ha megjön ezt írom: Hát lányok, sajna megjött Piri. De szép hónap a május.

Ha meg babás vagyok, + lesz a teszt......, na akkor nem tudom, mi lesz....

jaimee

Jamiee: ha babás vagy,kérjük a pozityv teszted fotóját felrakni,hogy "irigykedhessünk" :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jelentkezem: itt vagyok :D
Sajnos tali nem fog összejönni, mert Debrecenből nehéz volna megoldani :( Pedig nagyon szeretnék :cry:

A fertiről kérdeztem, de SENKI sem válaszolt!!! :evil: Halihó :D Segítsetek...

Kép
Kép
Kép
olik22

Szurkál a hasam, és olyan PÉ-sen fájogat,és mindig olyan érzésem van,hogy megjött...20 percenként járkálok megnézni,de persze semmi!Megint a renitens formám... :shock: :shock: :shock:
vedresandi

A mai hőm:

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Én nem értettem a kérdést és lapítottam. Húúú, szépen megy fel a hőd...Lesz itt Zolinak tesója hamarosan. :wink:

Mi szoktunk járni Nyíregyre, talán egyszer beugrunk hozzátok. :wink: Majd babástul. :D :D

jaimee

Andi: Hát az maga lenne a csoda, ha most megjönne...

jaimee

Jaimee: Akkor HAMAROSAN találkozunk, mert jön a baba :D :D :D :D :D
A kérdés pedig az volt, hogy kiírta a Feri, hogy lejárt az 1 hónap és válasszam vagy basic vagy VIP membership ( vagy mi). A másodikba sok mindent lehet nézni, meg írni, csak nem tudom, hogy fizetős-e. Nektek nem volt ilyen?

Betsy: 2 szavazat is ment!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

OliK: Megy az tovább a fertiben egy cikluson túl is, csak a csatlakozó szolgáltatások már nem lesznek elérhetőek. Nekem a 3. ciklust figyeli most. De van még a Wunschkinder és egyebek is, akik hőgörbét vezetnek.

jaimee

Olik: Ja, a VIP a fizetős.

jaimee

Na drágáim.
Készítettem egy kis összefoglalást, kéretik mindenkinek jelezni,hogy kinek mikor jó.A május 1,és a pünkösdi hétvégét szándékosan hagytam ki.Részleteket megbeszéljük,ha már érdemes erről beszélgetnünk.

Kép
vedresandi

Andi: Én passzolok. De a táblázat remek.

jaimee

Olik,

Nagyon szép a görbéd. Nemsokára te is ++++++ tesztel büszkélkedhetsz.
A VIP fizetős, de az alap is elég sok mindent megmutat.

Betsy,

Hol vagy???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:
Köszike! Én is böngésztem a Ferin és most már rátaláltam a válaszra :D

Andi: Engem kihúzhatod :(
KépKép

Pedig rohannék hozzátok :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy: Ari vagy :D Addig még sok víz folyik el a Dunán :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi,
első oszlop jó nekem másodikat meg a harmadikat azért nem tudom mert akkor már lesz kb a leszívás beültetés és ugye akkor ágyban leszek. 4. oszlop jó de akkor már ketten vagy hárman megyünk én és a kicsi Panda-Pandák :lol:
Vendég

Ja és az 5. is jó bár szerintem akkor már hányni fogod de nem baj van ott elég bokor :lol:
Vendég

No, megjöttem. Vettem teszteket. Mire nagy nehezen eldöntöttem, milyet vegyek, majdnem kész voltam. Úgy vittem őket a pénztárhoz, mint a dinamitot. :D :D

jaimee

Lányok!
Szeretném hogy aki csak tud az legalább egy időpontot mondjon hogy neki mikor jó. Tudom hogy fura az ilyen tali mert virtuális barátságok ezek de azért szerintem többet tudunk egymásról mint a legtöbb igazi barát. legalábbis ők nem tudják hogy melyik nap van peteérésem és rohanok akciózni az ágyba. Elején bizti furi de 10 perc alatt olyan laza lesz a hangulat ez tuti. Örülnék nagyon ha sokan lennénk és mindenki elmondhatná élőben is mi nyomja a lelkét meg nevetnék stb stb :lol: ja és ennénk :oops:
Vendég

Jaimee,
Holnap teszt?
Vendég

Jamiee: ez azt jelenti,hogy reggel már láthatjuk a pozitív teszted eredményét????
vedresandi

Panda: Ha fenn lesz a hőm, azt hiszem nem bírom ki 18-áig. Pedig az a keresztlányom szülinapja. Nem tudom. :? :? :? Nem tudok dolgozni sem a nyomástól, úgyhogy jó lenne mielőbb túllenni rajta. Itt ülök, bámulok magam elő üveges szemekkel....Pedig pénteken még halál nyugodt voltam....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! (Bocsi....)

jaimee

Eldöntöttem helyetted Jaimee :wink:
Kép
Vendég

Jaimee,

Holnap lesz a szülinapom. szóval egy szép 2 csíkos ++++++++ tesztet szeretnék látni tőled reggel. Csakhogy jobb legyen a napom. :D :D :D :D :D :D :D :D
Amugy milyen tesztet vettél????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

jamiee: nekem 18-án a névnapom van,bírd ki addig :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi,

Ez így nem ér!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok, megtörtem és megcsináltam a tesztet. Nem bírtam tovább.

És: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

De csak halványan és nagyon finomat. Hülye teszt!!! Ilyen idegbajban azt hiszik, tudom követni az utasításaikat. Forgassam, billegtessem ide-oda....Nem vagyok én angol, nincs ilyen hidegvérem.... :D :D Úgyhogy végül nem 10 hanem csak 5 másodpercig pisiltem rá, káromkodtam magamban mint áááállat és a csík nem is erős, de csííííííííííííííííííííííííííííík. Folyton nézegetem nehogy eltűnjön. Sosem hittem, hogy van 2 csíkos teszt...

Pár nap múlva ismételek, hátha erősödik és nem eltűnik.

Mindenkinek köszönöm, ez nélkületek - leszámítva Tibor hathatós segítségét és tenyészspermáinak - nem sikerült volna.

Na megyek vissza a WC-be bőgni...Nagyon nem, mert még semmi nem biztos. De azért:

:D :D :D :D :D :D :D

jaimee

Jamiee: JUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
vedresandi

Jaimee,

GRATULÁLOK, ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna mára.
Aztán várj meg ám minket, itt vagyunk mögötted. :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Én meg mondtam én megmodtan jejejejejjej GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jaimee!

GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Kép
Vendég

1800 Mhz-en értekeztem Hannával.Azt üzeni tárgyal,barnázik,este 8 körül már lesz
vedresandi

TTTTTTUUUUUDDDDTTTTTTTTAAAAAAAMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi!

Én sajnos nem tudok menni piknikezni. :cry: Pár napon belül megjön az építési engedélyünk, és mi csináljuk ezerrel, közben államvizsga, anyós, férjem gyereke stb... Nem sorolom... :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee: Ez csúcs!!! :D Nagyon izgi!!! Úgye megmpndtam, hogy hamarosan:

Kép

Apának mikor szólsz???

Kép
Kép
Kép
olik22

Lányok,