Új privát üzeneted érkezett!

Mano,
De ez egy hosszú cilus szóval itt érthető hogy az eleje egyenes. neked hány napos?
Vendég

Andi,
Ok de ők azért mind hamar teherbe estek szóval így természetes hogy spontán.
Vendég

Panda:
22-37-ig volt már mindenféle. 15 hónap átlagában 30 nap.
Vendég

Itt egy másik. :) Ilyet szeretnék, de erről már lekéstem, már 23. cd-n vagyok.. :(

Kép
Vendég

Mano: Nekem is volt már pé-m a 22 nap táján, szóval lehet itt még eső, lehet hó. Ne add fel!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Hú, látom, ez egy terhes görbe a 17. napon....Összeugrott a gyomrom.... :shock:

jaimee

Jaimee:
Nem adom fel. Elmegyek orvoshoz (még ezen a héten).
Vendég

Ez a profi hozzáállás Mano. :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee:
Tesztelj holnap reggel!!!
Vendég

Andi:
Majd elfelejtettem írni. Nagyon jól esett, hogy hiányoltál. Lehet, hogy nem írtam volna még egy ideig.
Vendég

Mano: nekem ez a feladatom ebben a topicba,hogy a jelenléti ívet töltögetem,és amikor nem igazol távollétről van szó,akkor muszáj vagyok közhírré tenni.Így történt ez ma is.
Örülök,hogy itt vagy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Én is itt vagyok, mindjáárt visszaolvasok, gondolom rengeteget írtatok!

Nálunk nagyon sűrű volt a hétvége. Szombaton voltunk babát látogatni a sógornőméknél, nagyon jó volt és nagyon jól bírtam azt hiszem, csak egy kicsit voltam sárga sz irigységtől.
Tegnap itthon voltunk, délelőtt főztem, délután sétáltunk. Aztán este megint kimentünk, de akkor sajna Manóval történt egy kis baleset a csúzdán és a sebészeti ambulacián kötöttünk ki, ahol 1,5 órát seggeltünk, míg sorra kerültünk, közben szegénykém meg nyafizott, mert nem tudta mozgatni a kezét. Azt törpént, hogy kiment a könyöke, kirándult vagy mi. De szerencsére fél perc alatt visszarakta a dokibácsi, miközben engem is leb@szott, hogy ne fogjam most meg a gyerek kezét. Na ahogy kiértünk a kórházból, akkor meg én kezdtem el sírni, mert kurvára szarul esett, hogy lecseszett az orvos és amúgy is már halál ideges voltam a várakozástól. Na de szerencsére túl vagyunk rajta.
Nekem azt hiszem mostanában van a pé-m.
Ha nem szarakodik majd a gépem akkor dobok görbét is!
Vendég

Mano: Mi piszok szervezettek vagyunk ám! Andi profi hiányoló menedzser.... :D :D Én a cickafark teával kapcsolatban gondoltam rád, csak most el vagyok nagyon foglalva magammal. :oops: :oops: :oops:

Olyan jó kis banda vagyunk, remélem, majd a menupauza nehézségeit is megbeszéljük együtt egy rakás gyerekkel a saroglyában. :D :D :D Aztán az őszülés, ráncok, túlsúly, csontritkulás, nyugdíj.... :D

jaimee

Mano: Jamieenek igaza van...komoly feladatok vannak.
Remélem pár év múlva nevetve gondolunk ezekre a sorokra vissza,és mind így nézünk majd ki:

Kép
vedresandi

Andi,

Azt a kendőt azért hanyagolnám, ha nem gond.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Krisz: Némelyik orvos olyan tuskó, fogalma nincs, fel sem fogja, hogy beszél az emberrel. Nincs az embernek elég baja a kórházbezárásokkal, vizit díjjal, meg hogy nem mehetsz tb-sen csak abba a kórházba, ahová rendeltetve vagy...még az orvos is bunkóci...

Remélem, hamar visszatért a szép rózsaszín szined babavizit után. :wink: :D

jaimee

Krisz: nekem is rosszul esett volna, de ezek a bunkó dokik pont úgy csinálnak,mintha az ő gyerekükkel soha semmi nem történne.
Engem is nagyon utáltak a MÁV kórházban,amikor Dani lenyelte a 10 forintost és bevittem röntgenre :oops: :roll:
vedresandi

Andi: Én nem bánom a kendőt, egyébként is jól fedné az időhiánytól elhanyagolt frizurámat. :-)) , csak a 3 gyerek sikerüljön. Na, asszem apa otthon egy éjszaka alatt megőszülne...

jaimee

Andi,
Én egy kulcsot nyeltem le de már sulis voltam marha ciki volt :oops:
Vendég

Panda: húúú, anyukádat nem irigylem :lol: :lol:

Mi danit akkor egy ideig perselynek szólítottuk :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: És mi lett a 10 forinttal?

Kolleganőm kislánya egy sárgaborsót nyomott fel egyszer az orrába. Ültek valahol (nem tom milyen rendlőben) 3 órát, biztatgatta a kislányt, hogy fújja az orrát, hátha kijön az a borsó. Éppen következtek, már a vetkőzőben voltak, várva, hogy kijőjjön az előző beteg, amikor a kislány nagyon tüsszentett és kijött a borsó... Mi jót szórakoztunk ezen, de a kolleganőm nem annyira.

jaimee

Andi,
Megkérdezte tőlem a röntgenes csaj hogy direkt csináltam-e? Nagyon ciki volt azt hitték öngyi akartam lenni vagy ilyesmi :oops:
Vendég

Jamiee: 10 napig a gyomrában volt.1 hét után kértem egy UH-t,hogy nem akadt e el valahol,de még a gyomrában volt.10 . napon kikakilta.Felcsillant a cuccban a reménysugár.Nagy élmény volt minden nam túrni :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Danikának meg egy pici fehér golyót szedtek ki a füléből a mandulaműtéte előtt. Nem is tudtuk, hogy benne van, gondot nem okozott. A műtét előtt csináltak egy felülvizsgálatot, és a doki észrevette, hogy valami van a fülében. Hát egy pici golyó, ami az egyik macijából esett ki. A gyerek még viccelődött is, hogy a doki kivette az agyát a fülén keresztül. Na én nem találtam ilyen viccesnek. Még jó, hogy nem okozott emmiféle problémát. Ráadásul ki tudja, hogy mióta volt a fülében. Meg is süketülhetett volna.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

LÁtom senki nem unatkozik otthon a gyerekkel:))))
vedresandi

Panda: milyen sulis? Elég fura módja lenne az öngyilkolászásnak, nekem eszembe sem jutna ilyen---, de a röntgenes biztos sokat tapasztalt már. :D :D

Andi/Judy: :D :D :D :D Hát igen, szülőnek lenni jó!!! Ebből is látszik.

jaimee

Jaimee,
általános suli alsó tagozat.
Vendég

sziasztok!

nem volt semmi megint végigolvasni :D
Először is irigkedek a fagyizósokra, de majdcsak egyszer sikerül összehozni még...
Megnéztem mindenki görbéjét, Andi, Betty, Olik tök jók a görbéitek. Nálam új kezdődött, új hőmérővel... hátha :D
Amúgy nem is értem a dolgot, mert tegnap a 8. napon voltam és tojásfehérjét láttam.... létezik????

Heni akkor délután megy dokihoz? vagy nem megy? vagy mi van?
Jaimee nagyon bíztatóak a körülmények, tesztelj holnap jó?!?!?!

Kriszti, átérzem az orvosos témát, annak idején fiam másfél éves volt és megbotlott a saját lábában, nem tudtam már utána kapni, fejét beverte az asztalba, felrepedt, futás a dokihoz. Ott meg úgy kezeltek, mint valami utolsó rongyot, aki hagyta hogy ez megtörténjen. Iszonyú volt.

Kép
mercure

Lányok,

Jut eszembe, a fagyizásról mikor látunk képeket??????? :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szülőségről: hétvégén vendég volt nálunk egy 4 éves kislány, aki azzal szórakozott, hogy a sütiről lenyalta először a csokimázt, majd megette a piskóta réteget is és a kezében marad a zselés réteg a sütiből...Amikor már kettő volt a kezében, tiszta ragacsa volt mindkét keze + az arcocskája is és a drapp színű kanapén ugrált fel alá marha jókedvűen.....Hát kicsit ideges lettem. Mondta is a párom, hogy edződjek, mer szükségem van rá.... :shock: :shock: Végül megúsztuk és a kanapé is csoki és ragacsfolt nélkül.

jaimee

Judy: nem készültek képek :cry: :wink:
Ennek az az oka,hogy tán másfél órát voltunk együtt.Én voltam az akinek állandóan csörgött a telefonja, és inkább dumcsiztunk...de megbeszéltük,hogy minél előbb megismételjük,mert jól éreztük magunkat.Szeretnénk továbbá azt,hogy akinek lehetősége van,csatlakozzon hozzánk.

Panda azt is feldobta pár nappal ezelőtt,hogy egy hétvégén egy kis pikniket tartanánk a Margitszigeten.
Várjuk a jelentkezőket, de természetesen hagyunk időt bőven,hogy jól meg tudjuk szervezni!!!!
vedresandi

Igen, a fagyizós lányok nagyon lapítanak. Remélem, nem az sül ki az egészbőll, hogy nem is készült fotó....

jaimee

Na tessék, közben ANdi megelőzött. :D :D :D

jaimee

Jaimee,

Megnyugtatásul, még rengetegszer leszel ideges a gyerekeid miatt.
Mindig ki tudnak találni olyat amivel a szülőket az őrületbe kergetik.
Ez alap a gyerkőcöknél. És állítom, hogy az oviban, meg a suliban meg is beszélik egymás között, és tanácsokat is adnak egymásnak, azzal a címszóval, "Hogyan kergessük anyát az őröletbe"
Na, ez még topic címként is jól hangzik.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sajnálom, hogy nincsenek képek, szívesen megnéztelek volna benneteket. ahogy tömitek befele a fincsi fagyit. :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

KINEK LENNE KEDVE PIKNIKEZNI EGYIK HÉTVÉGÉN??
Vendég

Judy: Ez legyen topikunk címe, ha már mindenki babás lett!
Az én "babám", akit babysitterként neveltem, jól be volt idomítva, azt hittem, minden gyerek olyan. Most meg sokszor felidegesítenek tesómék "VÁSOTT KÖLYKEI." Amikor Tibit megismérték pl., egész nap azzal szórakoztak, hogy azt kántálták neki: Hülyi Tibi, Hülye Tibi" meg hogy "Mikor mégy hazaaaaa???" - azt hittem lesül a bőr a képemről... :D :D

jaimee

A jelenléti ív szerint visszajelzést kérek a következő kispajtásoktól:
Kamilla,Bikka,Chris,Betsy,jamiee,Krisztinka,Gyabi,Mercure,Judy,Olik,Sirkici,Babszika,Mano,Nemen,Ninike,Hanna,Ditke,Betty,Pandácska,Andi
vedresandi

Pandi,

Én most nagyon be vagyok táblázva. Ezen a hétvégén meg a jövő hétvégén végig dolgozok. Utána meg el steretnénk vinni a gyerkőcöket Pestre a Csodák Palotája-ba, igaz gőzöm sincs hol van és merre kell menni, de majd csak odatalálok. Vonattal megyünk, mert még soha nem ültek vonaton. Na meg az igazság az, hogy félek Pesten vezetni. :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is voltam bébisintér egy Down kóros kisfiúra vigyáztam egész nyáron tünemény volt :D
Vendég

Jaimee,

És a legidegesítőbb az ilyenben, hogy még élvezik is, és ha rájuk szólsz annál inkább csinálják.

A topic címmel egyetértek, csak már ott tartanánk. :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,
Igen!! :lol:
Vendég

Gyabi! Nem leszel egedül, mert ebben a hónapban én sem fogok babásodni mivel védekezünk.

Nagyon drukkolok minden magashővel rendelkező,hamarosan tesztelő kismamijelöltenk!

Na itt az én görbém is:

Kép
Vendég

Andi,

Én már írtam, sajna nekem nem ok.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi: :shock: :shock: Miről kell jelenteni??? A piknikre sajnos nem tudok menni, mert szégellős vagyok, ha helyzetjelentés kell (azt mondjuk kétlem) akkor jelzem, hogy egyszerre vagyok piszok premens és hányingerem is van.

jaimee

Jaimee,

Ebből baba lesz állítom neked.
Holnap szerintem tesztelj. :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Ne csináld már szégyenlős vagy? Én is attól még elmegyek majd max elbújjok egy fa mögé :lol:
Vendég

Andi: Nahát a kiscsaj is azzal nyomta fel a feszkót az agyamban, hogy 3 szökkenésenként rámnézett vigyorogva. Én meg csikorgattam a fogam, de hallgattam, végül elunta és megette azt a nyamvadt zselét...

jaimee

Na lánykák álljon meg a fáklyás menet:
Nem randira megyünk,hanem össznépi csacsogásra,piknikkel egybekötve....ki szégyel és mit??????
vedresandi

Sziasztok csajok,

Dolgozom, nagyon úszok, de leírom gyorsan: szerintetek normális, hogy ma, a 10. DPO-n hajnal óta görcsölök, mintha meg akarna jönni? Már görcsoldót is be kellett vennem, annyira... A hőm 37,1 volt ma is, tehát gyakorlatilag folyamatosan 37 és 37,2 között tanyázik, de akkor is...

Nyugtassatok meg... :cry:

Köszi,

Bien
bienvenue

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?