Új privát üzeneted érkezett!

Gyabi!!! Nem hiszem,hogy egyedül maradsz... :? Mosr én sem érzem ezt a hónapot!Bár ebben a hónapban jó időben voltunk,jó helyen :oops: :oops: Meglátjuk [size=18](a vak is ezt mondta)[/size]
vedresandi

Andi,
Görbe szép :wink:

Jaimee,
Vigyi magadra semmi megerőltető mostanába ne kezdjél el kanapékat tologatni!

Babszika,
Azért még kivi vagyok a holnapi hődre lehet bemelegszik... Milyen vérvételre mész 3 nap múlva?
Vendég

Gyabi, Babszi: ne csináljátok!!! Mindenkinek megvan a saját gólyája!! Fel a fejjel!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

21. napira
progi ..... gondolom, keresve sem fogják találni....

babszika

Heni: szerdán kiderül. :wink: Ebben a pillanatban is tök premens vagyok. :) :cry: :) :cry: Aki ezt idegileg bírja....
Lehet, hogy már a hőt is én generálom reggelente....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Gyabi,
Hát rám nem is gondolsz? itt egy ember tuti nem lesz babás ebben a ciklusban és az én vagyok mert ugye teszek ellene. Na de majd májusban ügyesek leszünk tudod :wink:
Vendég

Jaimee: bárcsak meg tudnálak nyugtatni!! Akkor is normális ez az érzés, ha meg akar jönnit, DEEEEE akkor is, ha babás vagy.....Igen, az eleje idegölő!!! Ne is mondd...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Gyabi, Babszi: Én hiszek abban, hogy az ösvény adott, csak végig kell menni rajta. És nem szabad feladni, letörni és elkeseredni. Csak menni, menni tovább....Én a HSG után megfogadtam, hogy legközelebb a 6. inszem és az utolsó lombik után lehetek szomorú, mert NEM SZABAD ELKESEREDNI.

jaimee

Babszika,
Az jó hogy most nézik nagyon kivi vagyok. Amúgy ha rossz lenne akkor sincs nagy baj szépen kapsz progi gyogyit és azonnal babás leszel. Tudom most carul érzed magad mert szerinted ugrott ez a hónap de azért még várjuk ki a végét...
Vendég

Jaimee: az a lényeg, hogy ne barnázz!!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni : hányra mész UH-ra?

jaimee

Pandácska, rád persze hogy nem gondolok, mert tudom, hogy májustól azt fogjuk olvasni, hogy hányingerem van, álmos vagyok, kívánom a savanyú uborkát fagyival és hogy drága a babakocsi akit kinéztél!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt Lányok,

Ma nem nagyon tudok jönni, mert a kolleganőm dokinál van, és így az ő melóját is nekem kell csinálni.

Nem tudtam megállni, hohy Jaimee-nek ne gratuláljak a hőjéhez.
Nagyon tuti, fenn van a 31. napon. Ebből BABA lesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: jó munkát!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy: Pont most hiányoltalak!

Mi van za internettel??
vedresandi

akit=amit

Kép
Kép
gyablonka

Judy: Naaa, ez nem fair.. :cry: Hát akkor jó munkát!
Jelzem nekem is hozzá kellene fognom, de nincs kedvem...

Panda: Nem, kanapét nem tologatok. A hétvégén a párom még az autó ajtaját is kinyitotta előttem. Mondtam is neki: "Még simán megjöhet ám..." - de csak mosolygott.

jaimee

Jaimee,
Azért nem ilyen fekete fehér minden én megértem hogy néha elkapja az embert a fájdalom és talán jobb is kiadni magunkból aztán újra szépen felállni... persze te könnyen beszélsz ilyen babás görbével hehehe(ezt nem hagyhattam ki :wink: )

Gyabi,
A babakocsit már kinéztem amúgy :oops: sőt a kiságyat is :oops:
Vendég

Jaimee: a délelőtti elmarad....Tegnap találkoztam a dokimmal és mondta, hogy nem lesz benn, csak délután...Szóval majd du.n telefonálok neki új időpontért!!!Remélem hamar adnak, mert már nagyon szeretném megkukkolni a csodababácskámat!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Andi,

A héten intézkedem, és remélem jövő héten már lesz.
A UPC-nél maradunk, mivel a kábelünk is náluk van. Csak még azt nem tudom, hogy minimum vagy medium csomag legyen.

Heni,

Köszönöm.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee, Panda!
Köszi, köszi, köszi!!!!

Tuti baj van a progival (is).... azt hiszem, jobb lenne egy Hsg-n is gyorsan túlesni, mert be fogok dilizni magamtól.... egyébként sem vagyok önbizalomból túlzottan eleresztve, de így meg..... a béka segge alatt sincs.
A helyes megfogalmazás, h ez a hónap IS ugrott.... :cry:

Persze, Jaimee... majd a köv. ciklus elején megint összekapom magam, de most ....

babszika

Judy: akkor jó.A lényeg,hogy lesz!
vedresandi

Pandácska: nem semmmi!!! Olyan jó dolog nézelődni!! Én eldöntöttem, hogy majd cak a 7. -8. hónap körül szerzek be mindent!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandus: :oops: én is kinéztem már mindent :oops: ,cak még várat magára :lol: :lol: :lol: Addig gyűjtögetem a rávalót :wink:
vedresandi

Judy,
Jó a UPC persze mi mást is mondhatnék :oops:

Babszika,
Én támogatom a hsgt ennyi hónap után.

Heni,
persze elöbb nem is szabad venni de azért addig is jó legelteteni a szemeket ezeken az édi dolgokon :D
Vendég

Betsy, Omnia, Ninike: mi van veletek???

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda: Igazad van, persze.

jaimee

Andi,
Azt jól teszed eszméletlen árak vannak :?
Vendég

Pandácska: én a kislányomnál az 5.hónapban kezdtem el vásárolgatni, és utána mondták meg, hogy baj van...Nagyon nagyon fáj.... Szóval egy-két dolog van (baba kád, pelenkázó betét), de nem tudom még megnézni, anyuéknál van...Nincs hozzá bátorságomm.......

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda: ki is akadtam, hogy Dani idejéhez képest,most mennyibe kerül egy gyerek!!!!! :roll: :roll:
vedresandi

Babszi, mennyi ideje próbálkoztok??? Tudom-tudom táblázat, de nem volt kedvem visszatekerni!

Kép
Kép
gyablonka

Na lányok, nekem is mennem kéne....Mire visszajövök, addigra teremeljétek ki a minimum 10 oldalt, amit szoktatok :lol: :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Gyabi,
Én fejből tudom 16 hónapja próbálkoznak azért az sok idő :(
Vendég

Kösz az infót Panda!!! Te kis lexikon!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Úristen..... szörnyű kimondani.... én csak úgy szoktam, h jan-ban volt egy éve.... az valahogy nekem jobban hangzik....

Kérdés:
mikor csinálják a Hsg-t? úgy értem, h a ciklus melyik szakaszában?

lassan le is kell lépnem.... tudjátok, van ez a "jó" cégem.....

babszika

Babszika,
Mensi után és abban a hónapban tanácsos védekezni.
Vendég

mIért Panda?

Kép
Kép
gyablonka

Szóval miért tanácsos védekezni???

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Mert ugye röntgennel csinálják és az meg érinti a petesejteket a sugárzással. Én nem szeretnék ilyen után teherbe esni és a dokim se ajánlotta azt mondta: ugye nem akar terminátor babát?
Vendég

Köszi Panda!

Na, le is lépek.
Legyen nagyon szép napotok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Köszönöm Pandácska, így már értem...

Még mindig nem tiltott le!!!! :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:lehet,hogy csak beeteés volt,hogy munka legyen :wink: :?:
vedresandi

Érdekes ez, mert angol vagy amcsi lapokon egy csomó nőről olvastam, hogy a HSG hónapjában estek teherbe, szóval ott nem tilos. AZ én dokim is akcióra biztatott utána rögtön...De szerintem a magyar gyakorlat a jó, vagyis a HSG hónapját ki kell hagyni. Az a trutyi még 2-3 napig ottmarad a petefészekben, olyan sűrű, ez sem hiszem, hogy jót tesz szegény petécskének, spermiumnak...

Az időzítésről: mensi után rögtön van a HSG, ahogy mondja Panda. Mondjuk nekem a 11. napon csinálták és már a 15. napon ovuláltam, de mindegy...elvileg a 20. körül kellett volna, a saját rendem szerint. Olyat is hallottam, hogy TERHES nőn végezték, majd ráírták a papírjára, hogy mindkét oldalon átjárhatatlan!!!!! 8 hónap múlva szült....Szóval....

jaimee

Bocs, a trutyi természetesen a PETEVEZETÉKBEN marad 2-3 napig... :oops: :oops:

jaimee

Sziasztok Lányok!

Jelentkezem..
Mostanában nincs túl jó kedvem, ezért nem írtam, nem akartam elrontani az itteni jó hangulatot.
Vendég

Szia Manó!!!
Inkább itt panaszkodj,nem hiszem,hogy bárki azt gondolnád,hogy rontod a hangulatot!!!!

Úgy látom csak hiányolnom kellett a hiányzókat?! :lol:
vedresandi

Andi: Látod, milyen fontos pozíciód van! :D
Jól esik az embernek ha hiányolják különben. :D

jaimee

Jó reggelt mindenkinek :D

Jaimee:, drága!!! Ott baba van :D :D Az én első tesztem is olyan volt, én is azt hittem, hogy elrontottam( sőt vagy 5 perc múlva jelent meg az a halvány csík... Azt hittem, hogy csak én látom :shock: Egy hétre rá csináltam még egyet :D DRUKKKKKKK!!!

Babszika: ne szomorkodj, jó? Még semmi sem biztos. Nézd meg Jaimee-t. Mikor is kell szomorkodni?

Lányok, A Fertin belül van egy sima táblázat és VIP. Az fizetős??? Mert az egyszerű alig mutat valamit. Nektek teljes van. Fizetős?

Kép
Kép
Kép
olik22

Jamiee: Téged is hiányoltalak hétvégén, de tudtam ma már itt leszel :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Mano,
gyere... mi bánt?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?