Új privát üzeneted érkezett!

Szia Pandus!

Csajok még a végén tényleg belém beszélitek ezt a gyereket. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Andi,
Az csak egy próba babás görbe volt ez meg az igazi :wink: Pl Hannának meg sunyi görbéje van mert direkt nem mutataja hogy babás pedig tudja hogy Hanna amúgy is parázik rendesen. Ugye Hanna? :lol:
Vendég

Hanna,
Látom betette neked hétfőre a repedést :? látod milyen dinka?
Vendég

Pandus! Igen! Parázok ezerrel. :oops: :oops: :oops:

Kép
hanna30

Pandus ne is mond! :lol:

Kép
hanna30

Pandus: remélem tényleg jól alakul a végére is....most inkább elfoglalom magam,hogy ne agyaljak.

Na, a barátnőmék lemondták a vendégséget,nem jönnek.Minnyá van időm mindenre....nem kell lapcsánkát csinálnom üzemi mennyiségben
vedresandi

Picit elhagylak Benneteket,mert azért a fiúkat meg kell etetni,mert nem jönnek vendégek.Tojásosnokedli salátával.
Ebéd után szerintem jövök.

Addig is:
Kép
vedresandi

Én is megyek. Ma rántott sajtot petrezselymes krumplival csinálok. Na meg a zöldborsóleves :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép .
Vendég

Halihó!

Panda! Lehet egy kérdésem?
Azt nem lehet, h időrendben legyenek az időpontok a táblicsekben?
Ha nem , akkor bocs.... :oops:

babszika

Babszika,
na jó megcsinálom üsse kavics :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Jujj, de rendi vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

babszika

Sziasztok csajok,

Bocs, hogy eltünedezek, de tegnap kirándultunk Apával, ma meg a kisebbik tesóm szakdolgozatát pofozgattam.

Látom, alakulnak a görbék!

Hanna, még vonal fölött vagy, szerintem az is befolyásolja a görbédet, hogy stresszeled magad, amikor méred a hődet :wink:

Andi, a Te görbéd nagyon szép :D

Dobom az enyémet:

Kép

Pandácska, Te, mint a görbék tudora, mit gondolsz?

Üdv,

Bien
bienvenue

Szia Bien!

Merre jártatok tegnap????

babszika

Panda: Köszike, hogy kétszer is beírtad a tabliba :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Babszika,

Szalonnát sütöttünk barátokkal Dunakeszin :lol: Nem nagy távolság, nem nagy túra, de nagyn jó volt!
bienvenue

Azt elhiszem, h jó volt!!!!!!
És gondolom finom is..... :P

babszika

Hú, nagyon jó volt :)

A barátaink kislánya nyáron lesz 3 éves. Azóta is nyaggatnak a gyerek projekttel. Képzelheted, elég feltűnő volt, hogy nem akartam együtt sörözni velük tegnap. Egyelőre nem akarom megosztani velük, hogy próbálkozunk. Nem titok, csak nem akarom, hogy nyaggasanak, hogy állunk :roll: Meg is kérdezték, hogy mirt nem iszom, aztán az jutott eszembe, hogy én vezetek hazafelé. Nem úgy volt, hogy itt aludtok? Öööö, mégis hazamennénk... Na, erre sejtelmesen mosolyogtak, hogy biztos nagyon éhezünk egymásra, majd utunkra engedtek :oops: :lol: :lol:
bienvenue

Na,vége az etetésnek.... :lol: A párom közölte,hogy a kanapéról ma már nem tudom kirobbandtani :lol: :lol:

Bien: nem a túra nagysága a fontos,hanem a minősége :lol: Nem is tudom mikor sütöttőn szabadban utoljára szalonnát.Meg merem kockáztatni,hogy középiskolában :oops: :oops: :lol:
vedresandi

Olik,
Juj akkor valakit kihagytam gyorsan megnézem újra.
Vendég

Hát, Andi, nekünk sincs túl sok lehetőségünk a 8. emeleten... Még erkélyünk sincs :?
bienvenue

Szia Bienvenue!
Nem izgulok, mikor mérem, mert még azt sem tudom, hol vagyok. :lol:

Pandus! Király az izgulós tábla! A jövőhét mozgalmas lesz. :shock:

Kép
hanna30

Judyt kihagytam de már beraktam.
Vendég

Bien,
Jó görbe szépen magasan van. Mikor tesztelsz?
Vendég

Én kertes házban lakom...de a szalonkasütés :lol: így is elkerül.... :(

babszika

Bien! Én az 5. emeleten szoktam a teraszon husit sütni. :lol:

Kép
hanna30

Babszika! Megyek hozzátok, ha lesz szalonnasütés. Imádom!!!! nyam nyam

Kép
hanna30

Bien: én földszint, de a gázon remek szalonnát csinálok..... :lol: :lol:
vedresandi

Csajok lelépek. Már teljesen elgémberedtem itt a gép előtt.
Este még benézek hozzátok!!!

Puszka nektek!

babszika

Andi! Pasik. :lol: :lol: :lol:
Az enyém meg valahol a világ végén. De már hívott, hogy ki vezet a Forma -ben. Mondom nem tudom, nem nézem. De az indexen fennt van. ááááááá

Kép
hanna30

Hanna!
Te több szalonnát eszel egy héten mint én egész évben.... :lol:

babszika

Babszika! Jó vásárlást! :lol:

Kép
hanna30

Szia Babszi!!!!

Mozogj egy kicsit :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Hanna: mi is elkezdtünk nézni egy DVD-t,de eszébe jutott a forma-1,most meg kell várni míg vége,utána folytatjuk! :roll:
vedresandi

Babszika, de jó Neked, mit nem adnék, ha kertesben lakhatnék :D Sajnos hitellel együtt is csak ennyink van egyelőre, de ha már n em férünk a gyerkőcöktül, lesz nagyobb is :wink:

Ha eddig nem is nagyon sütöttetek, majd most - jó ötletet adtunk, nem :wink:

Pandácska, a Ferty azt javasolja, 25-én tegyem. ELvileg 22-én kellene megjönnie... Szerinted mikor érdemes?
bienvenue

Köszi csajok!!!! :lol:

babszika

Várandósság örömei:

Mert végre lazíthatunk

Kilenc hónapig be se érdemes ágyazni, és ami a legjobb: ezért még elnézést sem kell kérnünk. Érvünk bőven van, hisz szinte minden szervünknek keményebben kell dolgoznia: a szívnek, a tüdőnek, a veséknek. Mintha a nap huszonnégy órájában kocognánk, és nincs pihenő, nincs megállás. Arról nem is beszélve, hogy a kocogás néha átvált gyorsabb tempóba. Aztán a kocogás mellé még kapunk egy kis súlynehezéket is, aki nem elég, hogy napról napra növekszik, de még mocorog is. És még itt vannak a hormonok is, kifejezetten álmosítanak, lassítanak, tompítanak. Ne harcoljunk az élet rendje ellen: lustálkodjunk!

Mert megszépülünk

Az arc – szerencsétlen kivételektől eltekintve – letisztul, a bőr megszépül. A pattanások a múlté lesznek, mintha a létező összes méregdrága mitesszerellenes kezelést kipróbáltuk volna; a ráncok kisimulnak, ezért készüljünk is a magyarázatra, ha a botoxinjekciókra gyanakodnának a kolléganőink. A hajunk pedig… igazi oroszlánsörény. Sajnos a böjtje meglesz a kilenc hónap után: a ki nem hullott hajszálak néhány hét alatt bepótolják a lemaradásukat.
És még hátravan a legfontosabb: a mellméret. Akár három számmal nagyobb melltartók jöhetnek csak szóba. Ami pedig a legjobb, hogy már szinte a fogantatás másnapján dús keblűek leszünk, így néhány hónapig fürödhetünk a bomba nőknek kijáró bókokban, füttyögésekben, udvarlásokban.

Mert jó a szex

A férjek pedig majd megőrülnek a külsőnk változásától. Beszélhet itt bárki belső szépségről, a szív ragyogásáról, azért az új méretek igencsak sokat nyomnak a latban. A férfiak teljesen elvarázsolódnak, egyre kedvesebbek, egyre figyelmesebbek. A körforgás pedig remek: figyelmesebb férj, boldogabb leendő anya és még boldogabb leendő baba. Különben tényleg: a jó szex olyan boldogsághormonokat szabadít fel, amit a kicsik is éreznek, így még véletlenül se legyen lelkiismeret-furdalásunk, ha jobban gyűrődik a lepedő.

Mert végre kiszolgálnak

Reggeli émelygés ellen legjobb az ágyba szervírozott reggeli: langyos pirítós, frissen facsart narancslé, házi baracklekvár, és ezt egy várandós már igazán csak megérdemli. Egy kismamának amúgy is központi helye az ágy, ezért jó előre szerezzünk be a paplanra pakolható kis étkezőasztalt, és rá minden csupa fontos dolgot: mobilt, számítógépet (internetbekötéssel), az összes bulvárt, és persze a tévékapcsolót. Ne csináljunk lelki kérdést abból, hogy jár-e ez, vagy sem, majd a gyerekünk leveri rajtunk ezt a kis kényeztetést. Úgyis vége lesz a nyugodt éjszakáknak, az egyhuzamban elköltött reggeliknek, a sorozatoknak, az újságolvasásnak… ezért élvezzük ki még most, amit lehet!

Mert lehet nyafogni

Epret kérek! Jaj, mégse, inkább hamburgert! Meg mellé egy kis húslevest! Igen, húslevest akarok hamburgerrel! Egyszerre! Fúj, de rossz ez így együtt! Eper van? A nyafogósdiról általában az első percben kiderül, hogy bevehetjük-e a házassági játszmáink közé. Vannak férjek, akik mereven tiltakoznak, mérgelődnek, megsértődnek, ha a mi férjünk is ebbe a csoportba tartozik, akkor ne feszítsük sokáig a húrt. Álljunk meg a húslevesnél! Ha azonban szerencsés csillagzat alatt születtünk, és kedvesünk a sokadik rettentő kérésünket is loholva teljesíti, akkor nyugodtan nyafkázzunk egy kicsit. Mint minden a várandósság alatt, ez is véges.

Mert sírni jóóó

Még csak most kezdődött el a Barátok közt, de már harmadszorra pityeredünk el. A zsebkendő lassan alapcikk, a moziba egy kisbőröndnyivel telepszünk be. És milyen jó! Nem kell lopva törölgetnünk a könnyeinket, mint régen a Love Story után, hanem nyugodtan nekiereszthetjük. Azért ha lehet, kerüljük a túlontúl érzelgős, kisbabákról, kismacskákról, kiskutyákról szóló filmeket, mert ez már a párunknak is sok lehet. Esetleg megrémiszti.

Mert végre ehetünk

Lassan már nem is az a kérdés, hogy mennyit lehet hízni a terhesség alatt, hanem hogy egyáltalán lehet-e hízni. Ha egy boldog, kiegyensúlyozott terhességet szeretnénk, akkor számoljunk le fitneszkismamák négy és fél kiló súlygyarapodásával, és inkább kapjuk be azt a csokikockát, amire vágyunk. Utána jöhet a jól megérdemelt ebéd, uzsi, vacsi… közte pedig a csokikockák, -táblák. Ne ugráljunk naponta többször a mérlegre, nem is tesz jót neki, meg nekünk sincs rá szükségünk. Ha a baba puncsfagyira vágyik, úgyse lehet mit tenni…

Mert sose vagyunk egyedül

Még a legnehezebb, ágyban fekvős, görcsölős, fájdogálós hónapokat is megszépíti a tudat, hogy egy kis emberpalánta növekszik bennünk. Hogy ez az egyetlen periódusa az életünknek, amikor soha nem vagyunk egyedül. Két agyunk, két szívünk, két testünk van, valami mágikus összeolvadásban. Megszokjuk a folytonos mocorgását, halljuk a csuklását, érezzük minden rezdülését. Ezek azok a pillanatok, amiket előbb-utóbb biztosan visszasírunk. A rossz dolgok homályba fordulnak, és marad az érzés, hogy milyen jó is volt ez a várandósság

Kép
hanna30

Csajok, az én uram is meredten bámulja a Forma 1-et... De itt ül mellettem a kanapén, amíg én ölemben a laptoppal görnyedek - tudjátok, ez a közös élményszerzés :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Bien,
Mikor szeretnél? 14.dpo után már lehet amikor akarsz.
Vendég

Bien,
Ne nagyon legyen a laptop az ölben terheseknek nem tesz jót!
Vendég

Pandácska, ezen még nem is gondolkodtam... Hú, látszik, hogy kezdő vagyok :lol:

Apa holnap este elutazik (Párizsba megy, rossz Neki, mi?), szerda este jön haza... Akkor milyen jó lenne megmondani Neki a jó hírt (ez a pozitív hozzáállás, ugye :wink: ), de az még csak a 12. nap lesz... Szerintem pénteken - remélem, még nem lesz korai... :oops:

Hanna, ez NAGYON SZÉP :cry: :D
bienvenue

Pandácska, lehet, hogy igazad van... Ezen még nem is gondolkodtam, hogy "terheseknek"... Az lennék..? :oops: :wink: Komolyan, eddig fel sem fogtam... Lerakom az asztalra, jó?
bienvenue

Bien,
:lol: olvastam róla hogy terhesek ne rakják az ölükbe.
Vendég

Letettem :lol: Beírsz akkor a drukkolós táblázatba péntekhez? (22-e)

Köszi!
bienvenue

Bien,
Beírtalak!
Vendég

Köszi :wink:
bienvenue

Hát lányok nekem van egy élő termékenységi szobrom :lol: szembe szomszéd csaj augusztus 20-a környékén szült egy pici fiút és most láttam a kertben rohangálni egy akkora terhes pocakkal hogy min 5-6 hónapos lehet :lol: neki ez nagyon megy lehet megkérdezem hogy csinálja :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk!

Panda, lehet hogy csak túlzabálta magát! :lol: :lol: :lol:
Ha viszont nem engem is érdekel hogy csinálja! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja nekem még Hanna nincs meg az iwiwen,és Krisztinka sem!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?