Szia Shine!
Hat igen, lassan rendbejottek a dolgok. Bar Balazsnak voltak maradvanytunetei (oxigenhianyosan szuletett, 8/9-es Apgarral), feszesek voltak az izmai, jartunk szorgalmasan a Deveny Anna Alapitvanyhoz kezelesekre, igy mara teljesen rendben van, december elejen volt az utolso kezeles, januarban volt egy kontroll es marcius elejen lesz megegy kontroll, de mivel mar 2 hete egyedul megy, azt hiszem, ez lesz az utolso talalkozas az Alapitvannyal
Volt meg egy epilepszia-gyanu 2 honaposan, igy 1 hetet a Tuzolto utcaban toltottunk, de ugy nez ki, mostmar minden rendben, Balazs teljesen egeszseges
Vermes doki jofej volt szerintem, a burokrepesztes elott vigasztalt egy kicsit, hogy nem fog fajni, mert eleg ijedt kepet vagtam, pedig igazabol attol ijedtem meg, hogy ha most o burkot repeszt, akkor en innen mar TENYLEG kettoben megyek ki (igy is lett
)
A vegen, miutan Balazs megszuletett es engem varrt, megnyugtatott, mondta, hogy nem kell a magzatviz miatt aggodni, az a baba, amelyiknek ekkora hangja van, az tokjol van, ugyhogy nincsen semmi baj.
Varras kozben is szolt, hogy mar csak par oltes van hatra a rossz oldalon (ket gatmetszes kellett, de csak egy oldalra kaptam erzestelenitot), aztan mikor befejezte a muvet, gratulalt Balazshoz mindkettonknek
Szules utan bejott mindennap es dicserte Balazst, hogy milyen jofej (tenyleg jofej
).
Na nem omlengek tovabb, valszeg minden doki ilyen jofej a sajat betegeivel, dehat micsinaljak, ha meg vagyok vele elegedve?
Annamari