Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!!!

Hú annyit írtatok, hogy nem tudtam mindent végigolvasni.

Akkor jól sikerült a tali??? Képeket! Képeket!!!

Gyabi! Nagyon szép mennyaszony voltál: Azt hiszem még nem jelöltünk az iwiwen. Jelölünk???

Én már kiporszívóztam Kép
felmostam és most kel már a nutállával töltött kalácsom már csak sütni kell.
Délután megyünk babalátogatóba a sógornőmékhez, jaj mindjárt megesz a sárga írigység. Ez a már a 4. gyerekük és állítólag a 2. próbálkozásra sikerült.
Ráadásul voltunk a Brendonban is csütörtökön és láttam egy csomó nagypocakos kismamit. Olyan jóóóóóóó nekik, meg az össze s kismaminak!

Pandácska! Jobban vgay már??

Lányok valaki esztel mostanában???

Szép Napot indenkinek!!! Kép
Vendég

Krisztinka! Te nagyon szorgos vagy!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Nah,bevásároltunk...közölte a kisfiam,hogy többet nem jön el velem.Megkértem hozzon fodros kockatésztát,és amikor harmadszor küldtem vissza,mert még mindig nem azt hozta,amit én szeretnék, akkor azt,mondta,nem jön többet vásárolni.Tipikus pasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Így jártam..... :twisted:
vedresandi

Hát ez van,Andi....
Én is hazaértem. Ugye milyen ügyes voltam! Megjártam 2 ABC-t és vettem 550 Ft-ért egy kardigánt meg egy kisestélyit. Gyorsan ki kell találjak valamit, hogy még felvehessem. :D

Kép
omnia28

Gondoltam így könnyebben követhető hogy éppen kiért izgizünk akinek van időpontja írja meg és berakom.

Kép
Vendég

Pandácska! Ez jó ötlet volt!

Kép
omnia28

Pandus: Én elvileg 24-én kellene,hogy teszteljek.Ha csak a spirál levétele miatt volt az előző hónapom 32 napos,mert egyébként 28 napo szoktam lenni.
vedresandi

A másik táblából kivettem az aktuális részt majd az időpontos dolgokat ide írom be. Így legalább ott is lesz hely bőven és nem kell annyira tömöríteni. Andi beírtalak. Kismamások maradnak úgy ahogy eddig de ide őket is beírom ha éppen mennek valamire.
Vendég

köszi Panda!
Bár, én csak tervezem a teszt napját, de akkor még sok értelme nem lesz.az előző hónapból okulva,várok szerintem.Annyit illik,amennyit a múlt hónapban késett :roll: :roll: :roll:
vedresandi

Nem baj max javítom ha késöbbre halasztod de így legalább kb tudjuk hogy kinek mikor esedékes a nagy drukk!
Vendég

most nem érzem,hogy ez a hónap az enyém lenne...de ne azért mert negatív vagyok, csak most nincs megérzésem :lol:
vedresandi

Andi,
Néha így kezdődik az egész hogy nem érzi az ember hogy ez a hónap az övé lenne :wink: Eddig hány hónap alatt estél teherbe?

Kép
Vendég

Panda: ha jól értem a kérdésedet,akkor ez a második,de mivel már volt benne részem, tudom milyen :roll:
vedresandi

Hú én úgy értettem hogy Dani mennyi idő alatt sikerült?
Vendég

Jaaa, Dani szünet gyerek.Anno gyógyszert szedtem,és akartam 3 hónapot szüneteltetni, és az első gyógyszermentes hónap eredménye.
vedresandi

Na de azt ne felejtsük el,hogy akkor még csak 21 éves voltam :shock: :roll: :lol:
vedresandi

Andi,
:lol: akkor nem lehet probléma nálad :wink: én spirál gyerek vagyok :lol:
Vendég

Panda: én sem hinném,hogy probléma lenne, de azóta eltelt 14 év :wink: :wink: :wink: bár sok közöm nincs a koromhoz.... :lol:
vedresandi

Andi,
Én is 21 vagyok és látod hol tartok nem jelent ez semmit attól még lehetsz most is olyan termékeny mint akkor :wink:
Vendég

Andi,
Valakinek ez nagyon megy valakinek meg nem én ezt így látom :lol:
Vendég

Én nem is tudom....sose gondolkodtam ezen.Most is úgy fogom fel, ha van egy angyalka aki engem akar, akkor jön.Dztem a gyerek választ mindekt!!!!!!Én anno tudtam,amikor az esküvőnk volt,hogy nem vele fogom leélni az életemet.Én a Danit akartam...és sikerült.Jó,nem terveztük, de mikor megtudtuk,én ragaszkodtam hozzá!!!
vedresandi

Sziasztok :D
Gyors bekukk...
Pandácska: Értem meg április 25. -én kell izgulni, mert tesztelni szertnék :D Akkor van Nagymamám szülinapja :D .

Kép
Kép
Kép
olik22

Ha kibírom addig 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Én is vagyok újra...

Panda!
Már én is kértem időpontot, csak.... elfelejtettél....
Szóval, 19-én vérvételre megyek. Beírod? Ksz.

babszika

Én is itt...gyerkőcöt elvittem szülinapi zsúrra vagymi :roll: :roll: :roll:
Majd szól,ha mehetek érte
vedresandi

Kép
Vendég

Akkor egyedül vagy te is? .... Na szép!
Jól itt hagytak minket! :wink:

Én is este 11ig.... :( Pedig dolgunk lenne.... :oops:

babszika

Nálunk asszem 6 körül befut a párom,a gyerek 7nél előbb nem kerül elő!
Az a baj,hogy most lehetne igazán tenni-venni itthon, de én akkor szeretem, ha zavarhatok vele itthon valakit.Ergo,inkább nem csinálok semmit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Meghülyült a vonalzóm.... :shock: :shock: :shock:
Átugrott egy napot.... Na, azt hiszem ezt is cserélhetem le....

babszika

Babszika: egyeztess a vonalzó felelőssel előtte :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Babszika,
Mit mutat rosszul?
Vendég

Ugrott egy napot....
most meg elrontottam a másikat... :shock:
Andi! Befertőztél a szőkeségeddel?????? :lol: :lol:

babszika

Bizti szeretné már tudni a teszt eredményét a vonalzó :wink:
Vendég

Babszika: ez nem fertőz.majd legközelebb jól megnézem a hajadat!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Na, talán most sikerült...

Rájöttem, h mi a gond!
Ezen az oldalon nem lehet beállítani a világidőt.... és mivel nem magyar oldal, ezért már ugrott a következő napra... a kis oktondi!
Szóval, sztem nem nagyon fog ez működni, de most egyenlőre talán jó.

Andi!
Alig várom a legközelebbet! :wink:

babszika

Babsti: kicsit előbb tudom,hogy szalma vagy Te is, akkor nem indítom el a mosógépet.....hanem fagyizunk egyet!!!! :x
vedresandi

Most mégiscsak találtam egy "regional options" menüpontot. Ott jól beállítottam neki, h Bp..... kíváncsi vagyok!!!

babszika

Hát, ez jól bebuktam... :( :lol:

babszika

nem baj,legközelebb értekezünk előtte !!!!!!!!!
vedresandi

rendben!

amúgy jelentem, h Hanna büszke lehet rám, mert egész nap egy ásványvizes palackkal rohangálok és nem félek használni! :lol: :lol:
Szóval, már megittam egy palackkal!!! Máskor ez az egész napi.... de próbálok Kicsibabnak segíteni! :wink:

babszika

Panda!

Te megint eltűntél???????

babszika

Babszika,
Helyes igyál is sokat kell a folyadék a vastag nyálkahártyához. Nem tűntem el csak képeket szerkesztek az unokahugomról.
Vendég

Már egy béka nőtt a pocakomba és attól tartok, h Kicsibabnak nem marad hely.... :shock:

Eltűnés megbocsájtva! :wink:

babszika

Babszika: a babócák nagyon jó úszók,igyál csak sokat!!!!!
vedresandi

Ja, főleg, h én is úszó voltam.... csak lesz vmi kis génajándékozás ebből a tehetségemből.... :lol:

babszika

Jó lenne egyszer egy napközbeni talit szervezni a Margit szigetre és vinnénk pokrócokat kaját piát. Na mit szóltok? Olyan szép idő van.
Vendég

Pandus: én benne vagyok.Babszit felnyalábolom, és mehetünk!
vedresandi

Jajajajajajajajaja!!!!!!

Nekem is tetszik az ötlet!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Kép
vedresandi

Én vállalom a pogit az apró sütit és az üdcsit :D
És elötte megeszek egy doboz széntabit :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X