Sziasztok!
Ritkán jövök, de néha csak addig vagyok képes itt ülni, ameddig a kedvenc topikjaimat olvasom. Vagy addig se.
Egy csomóba napok óta nem néztem. Bocsi!
Örülök a gyógyuló betegeknek. Kenguruba voltunk,nagyon drága.
Ennél még a C&A is olcsóbb, és akkor már, ha Győrbe vagyunk, magunknak is olcsóbban vásárolunk. Ráadásul csak egy fajta suhogó, hártyavékony lánynadrág volt.
Az új turit nem tudtam, köszi, linket is.
A kórház dolgon kiakadtam. Gondolhatjátok! Most kértem fel a dokit, erre tessék! Hogy lehet ilyen helyzetbe hozni a kismamákat???????
Ráadásúl nekem az lenne a legfontosabb, hogy ne bizonyos dokiknál szűljek. B@sszus. Teljesen felvagyok háborodva. Megyek is lenyugodni.
Sajnos, hogy a kézimunka kiállításról akkor lemaradtam, pedig Lilla is élénken érdeklődik már. Légtűvel varr.
És napi 10 új szót újít be átlag végre!
Tüneményes ahogy próbálgatja utánozni. Kakit mindig mondja már, és alkalmanként pisil a bilibe, szóval valami gát átszakadt, és az én kislányom rohamléptekkel halad az esküvő felé!!!!
Márti bevallom, nekem is emészteni kellett a fiú hírt. De ez csak attól van, hogy nagyon félek minden újtól. És ugye egy lány után egy fiú, nagy váltás. Már lassacskán megemésztem, persze nem bánom, mert, ha meg lány lenne, azért ott lenne bennem, hogy miért nem fiú!
És közben tudom, hogy az élet majd szépen felűlírja a félelmemim, és magtalálom mindazt a szépet benne is, mint egy lányba, csak még nem tudom mi lesz az!
Rozi édesek a képek!
Nekem a befutós nagyon bejön, mert az olyan igazi pillanatkép az életből!
Még akartam írni, de elfeledtem mit, ez a büntetésem, amiért olyan ritkán jövök.