Sziasztok!
Szia Vikimi!
Én köszönöm meg vagyok,továbbra is jelentős tünetek nélkül!
A melleim továbbra sem fájnak, hányni sem hánytam, sőt az, hogy nem kívánok bizonyos kajákat, az is kezd elmúlni. Meg a farkaséhségem is csillapodott, bár szerintem ezekhez a tünetek nem elmúltak, hanem egyszerűen hozzászokott a szervezetünk és már fel sem tűnnek!
Legyünk pozitívak!
Most 3 hétig nem megyek dokihoz, úgyhogy nagyon hosszú lesz ez az idő, anélkül, hogy láthatnám az én kis drágaságomat. Csak reménykedni tudok, hogy jól van!
Képzeld esténként beszélgetni szoktam vele, hogy nyugtasson meg, hogy minden OK, adjon jelet, hogy ott van és rendben van! remélem küld valami pozitív jelet nekem a kis drága!
Olyan furcsa nekem még mindig ez az egész, hogy ha nem tudnám, hogy terhes vagyok biztosan fel sem tűnne! Kicsit el is bizonytalanít és folyamatosan aggódom a kicsi egészsége miatt!
Már nagyon várom, hogy nőjön és látszódjon, mert akkor legalább kézzel foható jele van, hogy ott van!!!
A férjem tud nagyon pozitív lenni, annyira irígylem ezért, és olyan jó, amikor nyugtatgat, olyan jó hinni neki és megnyugodni, hogy tényleg minden rendben van, mert rendben kell lennie!
Na most tényleg sokat fecsegtem, de olyan jó olyankkal megbeszélni ezeket a dolgokat, akik hasonló cipőben járnak!
Nagyon szép napot mindenkinek!
Andi