Új privát üzeneted érkezett!

Andi! 2007.március 12-től próbálkozunk, és május 10 körül tervezem a tesztelést, ha addig nem jön meg!
Vendég

Little: Beírtam, de most nem teszem fel megint,mert marha nagy helyet foglal.
Ha ragaszkodsz hozzá,természetesen mégegyszer felrakom :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Valaki legyen szíves és mondja el nekem, hogy hogy működik ez a hőmérős dolog. Ez ahhoz kell, hogy mikor a legidálisabb teherbe esni? És mikor kell ezt csinálni, reggel rögtön ébredés után?
Én 5 évig szedtem a Tri r.... fogit, februárban abbahagytam, és már nagyon szeretnénk babát. Szerintetek még korai? Valaki adjon nekem tanácsot legyen szíves, hogy mikor érdemes belekezdeni, és már késik is a mensim 3 napot, de ez lehet attól is, hogy a hormonháztartás nem állt helyre, nem? Tesztet reggel csináltam, negatív lett sajna :( De kicsit fáj a hasam lent, ill. ahol a petefészkem van.Valaki tud nekem tanácsot adni?
Nagyon köszönöm.

Andi
Kép
cicabogár

Szia Cicabogár!

Krisztinka pár oldallal ezelőtt ezt tette fel. Itt minden kérdésedre választ kaphatsz.

http://www.babanet.mindenkilapja.hu/

Nekem egyébként azt mondta az orvos, hogy 3 hónapig várjunk a gyógyszer után. Én 2 évig szedtem gyógyit.

Ildi! Neked mi a véleményed a pg 53-ról? Hány napig mutat neked páfrányokat? Nekem csak 2 napig mutatott most, pedig a tájékoztatón 6-8 nap van írva.

Most végigolvasok, és aztán írok.
Amit viszont már láttam a tábla. Nagyon szuper lett, ügyi vay Andi nagyon.

Zsu

Kép
bvigh

Gyors bekukk!

Andi! Elhiszem, hogy beírtad a táblába, nem kell újra feltenni! :wink:

Zsu! 6 napig voltak páfrányaim a múltkori ciklusnál!

Cicabogár! Én azt olvastam, hogy nem kell várni a fogigátló után, mert állítólag egyből kiürül. Bár lehet, hogy ez csak a modernebb gyógyszereknél igaz, és a Tri-regol már elég régi. SZerintem ha babát akartok, akkor ne védekezzetek, a szervezeted úgyis fogja tudni, hogy mikor áll készen egy babára! Megmondom őszintén, hogy én a Bence előtt nagyon sokáig szedtem gyógyszert vagy 10 évig megszakítás nélkül. Amikor eldöntöttük, hogy babát akarunk, akkor 1 év szünetet tartottam és csak utána ment a babagyártás élesben!
Vendég

Na, sikerült végigolvasni.

Kriszti,
Hová túntél? Még egyszer bocs, de nem mindig tudok írni, sűrű napom volt ma , néha meg olyan, mint a múltkor, amikor beszéltünk.Nem lehet kiszámítani.
Kicseréljük a vonalzódat? Ma ráérek egész este, ha gondolod.

Ancsa,
Szorítok neked, hogy a dokinál minden rendben legyen.

Erzsi,
mi mikor tudjuk meg az eredményt?

Kicsit irigykedem a kisgyerekes anyukákra, akik kint vannak a jó időben. Igaz, ma én is kihasználtam, amikor a kolleganőm volt a gépnél, én mindig kilógtam az udvarra. Bent hűvös van még, de a napon olyan jó volt. A srácok az udvart takarították, én meg néztem őket.

Kép
Ilyen legyen a holnapi nap is, mert akkor megyünk kirándulni munka után :wink: :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Cicabogár!
Nem voltál dokinál? Szerintem egy alapvizsgálat nem árt mielőtt belefogtok.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Nem tüntem el,sokáig nem volt babanet,azután elmentünk bevásárolni,mikor haza jöttünk lementem a kutyussal sétálni,most jöttem meg.
A vonalzó maradhat,mert nem tudom,hány naposra szándékszik beálni,estleg ha kijavitanánk 28-ra a napot,arra gondoltál?
Vendég

Igen, beállíthatjuk 28 napra, meg vehetjük ezt a két napos vérzést új ciklusan?
Vagy várjunk a dokiig???

Zsu

Kép
bvigh

Cicabogár:Szerintem nem korai,mi egy hónapig védekeztünk,mikor abbahagytam a gyógyszert,utána ment élesbe.De szerintem is menj el a dokihoz,egy kivizsgálásra,mielőttbelevágtok.

Zsu:Köszönöm szépen!Azt hiszem ránk fér!

Kép

Kép
ancsa03

Zsu!
Állitsuk be!
Felhivjalak?
Vagy,hogy gondoltad,eggyütt csináljuk?
Vendég

Köszönöm csajok a választ, még nem voltam dokinál, nincs időm, de már gondoltam rá. Nem védekezünk már de minden pici jelre azt hiszem, hogy na, valami történik.
És ez a hőmérős dolog miről szól?

Andi
Kép
cicabogár

Andi!
Ezzel a "valami történik" mi is igy vagyunk vele,minden pici jelre oda figyelünk.
Nem vagyok nagy szakértője a hőmérőzésnek,nagyon gyerek cipőben járok ebben a témában,én is most kezdtem a hőmérőzést,de Zsu irta hol lehet utánna nézni.
Ott pontosan levan irva minden róla.
Vendég

Kriszti, ha meg tudod egyedül csinálni akkor ne hívj fel. Ellenkező esetben igen.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Elkezdtem csinálni egy teljesen újat,amin számok is vannak egy 28 naposat,de nem tudtam végig csinálni.
Haggyuk az egészet,nem idegesitem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

de segírek szivesen :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Én már nem hivlak ilyen későn,köszi,hogy segitenél,az sem baj ha ez marad.
JÓ ÉJT!
Most nincs türelmem,pedig elkezdtem csak nem tudtam bemásolni.De most nem érdekel!
De azért aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ok. Jó éjt neked is.
Remélem nem gondolod, hogy rád akarom erőltetni, mert erről szó sincs.Értem én, ha nincs most ehhez türelmed.Jó pihenést, és a többieknek is.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Dehogy gondolok én ilyenre,csak most tényleg nincs türelmem,ha lehet délelőtt felhivlak munkahelyen,feltéve ha lessz időd,s ha segitesz akkor holnap.
Jó éjt!Jó pihenést!
Vendég

Jó reggelt!

Zsu!
Nem tudom kitörölni sem a vonalzót,és beilleszteni az újat!
Ha tudsz segits!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Cicabogár! A hőmérőzés arra jó, hogy megismerd a tested hogyan működik aaz a ciklusod, és ha vezeted egy táblában a http://www.fertilityfriend.com pont egy ilyen program, akkor meg lehet állapítani, hoyg mikor van peteérés=pé. Ha elolvasod azt amit Zsu belinkelt, akkor sok okosságra tehetsz szert. Ott a ferti is le van írva.
Ha lesz még kérdésed írjad nyugodtan.

Most megyek sütök kalácsot, délután megyünk babalátogatóba, úgyhogy nem leszek, de még ha tudok bekukkantok!

Szép Napot!!!
Vendég

SZiasztok!!!!

Cicaboár: üdv itt nálunk....

Kriszti: ha kell én tudok neked segíteni.

Nézzétek, volt PÉ-m :lol:
Kép
vedresandi

Szia Andi!
Hogy tudnál segiteni?
Irj!
Vendég

Kriszti:ha jól értettem,csináltál egy új vonalzót,és azt szeretnéd lecserélni
igaz???
vedresandi

Andi!
Igen csináltam addig eljutottam a 3-ig onnan nem tudom tovább csinálni s az előzőt ami most van törölni,Zsu-val csináltuk az elsőt!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: a vonalzó készítés harmadik pontjánál akadtál el?
vedresandi

Andi! Ép írtam a másik tpikban neked, hogy szerintem ma berajzolja a pét.
Erre itt van!
Vendég

Krisz: igen, berajzolta.tudom nem a ferti a lényeg,de egy kicsit megnyugodtam :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Krisz: mitől függ hogy egyenes a vonal.,vagy szaggatott????
vedresandi

Andi!
Kiválasztottam a vonalzót a jelölést a dátumot,eljutottam a bbc code-ig ott elakadok.
Vendég

naakkor mondom:

a lap tetején,ahuol ki tidnál lépni, ott a segédletek mellet van egy kis lefelé mutató nyilacska.Azt megnyomod,és a legördülőkből kiválasztod a PROFIL-t.

Ha megynílt,akkor a lap közepe táján van egy aláírás mező,ebben van most a régi vonalzód kódja.Ezt a kódot ki kell onnan törölni,és ebbe a mezőbe kell a vonalzós lapról a bbd kódot egyszerűen bemásolni a ctrl+c,ctrl+v billentyűkkel.Ha bemásoltad,akkor lemész a lap aljára és megnyomod az elküld gombot.
ha kiírja,hogy a profil megváltozozz, akkor ügyesek voltunk :lol:
vedresandi

De nem tudom törölni béna vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: egyszerűen kijelölöd a tartalmár, és megynomod a DEL gombot,
vedresandi

Megpróbálom,a további menni fog!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nincs mit.most elmegyek vásárolni, ha visszajöttem remélem az új vonalzód lesz.

Kriszti: érthetően tudtam leírni????
vedresandi

Andi! Ott van kék szagatott, ha valamikor nem mérted a hődet. Mint itt nálam az elején:
Kép
Vendég

Kriszti! Erre gondoltál?

Andi! Látod csak kaptál egy pé-t. Most meg nekem nem ad.Igaz még nem olyan túl magas a hőm mint szokott, de pé-m már biztos, hogy volt.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Igen erre,nagyon-nagyon köszi,drága vagy,puszi neked érte,de tudod béna vagyok!
Szép napot nektek,jó kirándulást ha mentek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy kicsit bekukkantok.Megy a mosás,főzés,takaritás ezerrel :( :( .Semmi kedvem nem volt hozzá.
További szép napot!

Kép

Kép
ancsa03

Szia Ancsa!

Mosás kivételével,minden nálunk is!
További szép napot!
Vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ANDI!

A VONALZÓT ZSU CSINÁLTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ő VOLT AZ ÜGYES NEM ÉN!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: az a lényeg,hogy már az új van,mire visszajöttem!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Ja!
A lényeg tök béna vagyok!
Nem tudok vonalzót hőgörbét csinálni!
A legfontosabb nem tudok teherbe esni!!!!!!!!!!!!!
Ehhez is béna vagyok!
Vagy nincs szerencsém!
De azért a REMÉNY mindig él!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs azért rossz kedvem,hogy ilyet irok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nagyon sokáig nem volt babanet, aztán bemérgeltem magam, és kikapcsoltam a gépet.

Nekünk asszem ez a hónap ugrott, ma van -úgy érzem, vagy ha csak készülődik akkor holnap lesz pé-m- erre a férjem nagypapája haldoklik....úgyhogy nem sok mindenhez van kedve/kedvünk, de sex-hez aztán pláne nincs. Úgyhogy itt a hónap közepe, sex meg semmi.
Utoljára csüt-ön (délben :lol: )volt akció, ha ma van pé, akkor még az x-ek közül pár lehet hogy ott van, de még erre is kicsi az esély, de ha holnap lesz pé, akkor már senki nem fogja várni a petesejtemet :P
Szóval most szívás az élet....

Az idő viszont kiváló, aki teheti legyen kint sokat. Mi biztos megyünk du homokozni, meg bicajozni :D

Andi! Jó a tábla!!!
Vendég

Kriszti! Neked meg jó a vonalzót, lehet hogy a gyerekes mellé én is csinálok még egyet.....csak asszem megvárom hány napos is a ciklusom, mert a múltkori rövid volt, előtte meg évekig nem kellett figyelni :lol:
Vendég

Na mégis összedobtam gyorsan egy új vonalzót... :lol:
Vendég

Kriszti! Ne is legyen :twisted:
Vendég

Kacika!
Sajnálom,hogy ez történt!
De ahogy nekem szoktátok irni KITARTÁS!
Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked is szép a vonalzód!
Az enyémet ZSU csinálta az ő érdeme,a dicséret!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi nektek!
Vendég

Köszi Kriszti!

Én is sajnálom az Öreget, bírom/bírtam nagyon.
Még él, de már alig tud magáról, iszonyú gyenge.
A doki már nappal ezelőtt azt mondta, hogy hetei vannak, tegnap meg azt hogy órái....hát most várunk, és minél többször próbálunk bemenni hozzá, sosem tudni melyik látogatás lesz az utolsó.
Szegény anyósom is, -az ő apukájáról van szó- délelőtt majdnem elájult az idegtől.
Lehet hogy szemétség ilyet mondani de ha tuti nem épül fel, márpedig tuti, mert teli van áttéttel, akkor jobb lenne ha minél előbb vége lenne, nem szendvedne tovább.

Na befejeztem, nem rontom a hangulatot.

Puszi mindenkinek, megyek ápolom a férjem lelkét.
Vendég

Kacika!
Megváltás lenne a nagypapónak ha.................!
Mégegyszer sajnálom!
Puszi nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?