Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!!!

Sajnos egy "rossz hírrel" jöttem: nem tudok ma menni a NAGY találkára! :cry: :( :x

Sajnos az apukám testvére meghalt a héten (Szudánban) és így úgy éreztem korrektnek, ha hazajövök a szüleimhez (Mezőberénybe).
Annyira sajnálom és tudom, hogy egy jó darabig nem lesz ilyen találka, de most ezt éreztem helyesnek!

Mégegyszer szeretném megköszönni a kedves Főszervező Edusnak és Imi apának + Zsófinak a meghívást és bízom benne, hogy a legközelebbi talin mi is ott tudunk lenni. Akkor már Tarek baba is kint lesz és akkor vele is megismerkedhetünk veletek!

Kívánok Nektek nagyon szép délutánt, jó dumcsizást és babázást!

Zsófi! - mivel a te mobilszámodat tudom (igaz Edusét is tudtam valaha, de szerintem bent van a munkahelyemen), így ha nem bánod, akkor valamikor 5 körül rád csörrentek és tudok veled meg Edussal pár szót váltani! OK???

Na most megyek!

Mégegyszer jó mulatást!!!

Sok puszi mindenkinek!

Fatima

fatima

semmi baj. nagyon sajnálom!!!!!

hívj nyugodtan.
kerekpocak

Csajok, én is akartam , mondani hogy én se sütök, van itt nálunk egy cukrászat onnan hoztam édes sütit, nagyon finom puha, lekváros. Meg viszek egy üveg ásványvizet.

Fatima, nagyon sajnálom, hogy nem jössz, de megértem.

Pusz

JA, mi is csak 6-ig maradunk, mert Farkó fél 7-kor vacsorázik.

Kép
nóri8

hááááát mi sem maradnánk nagyon tovább, mert

1.nálunk kb fél7-kor szokott fürcsi lenni, de ugyebár elég rugalmasan éljük életünket, belefér ha ma későbbre csúszik, illetve ha Lizu nagyon mély álomba merül a hazaúton, akkor ki is marad :oops: :shock: :oops: :oops: :oops:
szoktunk így lenni néhanapján, na! :wink: :wink: :wink:

2. k..messze lakunk, és haza is kell még érni majd :roll: :?

Fatima, ahogy helyesnek tartod úgy a jó és sztem ez szép tőled h hazamész....

Panni, elnézzük!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
én gyümi-mixet viszek, az sem saját termesztésű... :lol: :lol: :lol:

Zsófi hívlak majd a "hogyistalálokoda" miatt.

puszákok

ui.: urissssssssten de furi látni a vonalzón h 6 hónapos....... nekem Nikkancs féléve maradt meg nagyon emlékezetemben... és akkor úgy gondoltam hűűű de nagy már. de Lizire nem érzem még h olyan nagy lenne.... azaz az utóbbi 2 hétben rettentő sokat nőtt és nagylányosodott, a haja is sűrű lett :roll: :wink: naszóval még ugyanennyi és 1 éves. hűűha :shock: :P :lol: 8) 8)
lmkata

akkor kb 6ig tart majd a móka. ahogy írjátok. hmm mit csinálunk majd azzal a töménytelen élelemmel?? :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Sziasztok!

Süti sül....

Zsófi - hát persze hogy megesszük!!!

Szerintem mi pont addig maradunk amíg a buli tart. Mi rugalmasak vagyunk és Márk csak 8-kor fürdik. És így is 5-kor kel...és úgy tesz mintha reggel lenne, be nem áll a szája a kiságyban.

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

hú, de jó Panni, hogy sütsz. A hazai mindig a legfinomabb...:)

jelenlegi helyzetkép nálunk...

Kép

(a számítógép a konyhában van és most egy ilyen zöld manó ül mellettem...:), fejébe vette, hogy tud egyedül is enni :lol: , nem tudom látszik-e de az egész haját is összekente)

Kép
nóri8

Mirkónak boldog 2.évet kicsit megkésve!!!!!!!!!

Már én is készülök :D !

Én sem tudtam sütni mert apa nincs itthon, Niki meg nem hagy... Ezért elmentem reggel a Daubnerbe és vettem fini friss pogikat!

Remélem ma senki sem fogyózik :lol: !!!

Fatima, legközelebbi talin várunk Tarekestől!

Pusza!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Farkas :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk is az -egyedül akarok enni- megy már egy ideje, hasonlóan nézünk ki utánna mi is, én is :roll: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

No asszem mi sem szoknyába megyünk ahogy elejében terveztem :D Valami 3/4es farinacit nézek a csajnak!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

daubneres pogi a kedvencem!!!!! meg a meggyes süti!!!
bakker, én még mindig fogyózok, de azt hiszem, ma szüneteltetem.. :lol:
jaj de édes Farkas!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
logi

Marci nem hajlandó aludni :? .Itt vannak a keresztszülei és nagyon élvezi,hogy ő van a középpontban. Na majd az úton talán alszik egy kicsit, remélem nem lesz nyügi :? .
logi

jaj de édes Farkas!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fatima, sajnálom én is, majd legközelebb várunk!!

Mircike, dehogy volt rémálom!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni, de fini lesz!!!!!!!!! imádom!

hm, hm :oops: :oops: :oops: én sem sütöttem, de viszünk finit!! remélem ízleni fog!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Melba, remélem ott lesztek ti is!!
mangó

Farkas jól néz ki - édi! Én is alig várom, hogy Márk egyedül egyen! :lol: :lol:

Márk is kb. 45 percet aludt. Süti kész :lol: :lol:

Én csak hétfőtől fogyózom... :oops: :oops:

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

Na jó, mi nem viszünk semmit, csak enni fogunk. A két haspók(!) majd fel fal mindent :lol: :wink: .
Akkor mennyit is kell még aludni a taliig?
mazsolák

felfal
mazsolák

Reni, ha ruha nélkül jön Nikkancs, akkor is lesz mit ráadni :wink: , visszük a pakkot.
mazsolák

Mi már indulásra készen :lol: .Bori már lent van az udvaron, nagy az izgalom :D .

KépKép
logi

Brühühühühüüüüüü!

Most kezdődik a NAGY buli!!! Lassan mindenki megérkezik és tök jó nektek látni egymást.

Tény és való, hogy én nem ismerlek benneteket annyira, mint ti egymást és nyílván sokatok között már szinte nagyobb a barátság, mint egynémelyik régi ismerőssel (ezt beszéltük egyszer Edussal)... de azért jó lett volna ott lenni.

Most sajnos nem úgy alakult. A legközelebbi talin már mi is ott leszünk!

Azért majd kérem az élménybeszámolót! OK???

Puszik,
Fatima

fatima

Hát csajok, én nagyon jól éreztem magam, kár hogy ilyen rövid volt...

Kép

Kép Szakik :)

Kép
nóri8

Sziasztok csajok! :D

Képek nagyon tutik!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

TÖK JÓ VOLT, LÁTNI TITEKET+TALÁLKOZNI!!!!!!!!!!!!!!ANNYIRA KLAFI VOLT!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Csak tényleg rövid volt. Fatima, sajna én is nagyon, de majd nexttime! :( 8)

Zsófi üzeni, h majd "jön", csak Leányfalura mentek! :)

Ja és olyan kár, h alig tudtunk dumcsizni, de majd augban!!!! :)

na tűztem pakolni!!!!!!!!!!!! :? :(

Minden gyerköc, anyuka, apuka, családtagok jól nézett ki! Jó kis csapat vagyunk mi!!!!! 8) :wink:
mazsolák

ja , és most látom, h "apa által" túl vagyok az 1000.-en... :roll: :oops: 8) :lol: :wink:
mazsolák

csajszik!!

mi is nagyon jól éreztük magunkat!! még Bende is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahogy beültünk a kocsiba dumált és mosolygott, ki érti ezt :lol: :lol: :lol: :? :? :shock:

és csak azt sajnálom, hogy tényleg keveset tudtam beszélgetni veletek, pedig mindenkivel szerettem volna...

Edus, azóta produkált a bébi :lol: :lol: :lol:

Nóri, ezen a képen látom milyen tanka vagyok....hétfőtől fogyi :lol: :lol: :lol:
mangó

Lányok!

Annyira jó volt veletek talizni végre! Kár, hogy ilyen rövidre sikeredett, de lesz ez még egész napos is. Ugye-ugye?

Asszem csatlakozom Angihoz - hétfőtől fogyi!

Nóri - jó lettem a csoportképen... no comment :lol: :lol: :lol: lényeg, hogy Márk látszik és mindenki csini!

Márk is aludt már a Metronál és egész Solymárig bírta...de már alszik is.

Puszi mindenkinek, jó éjszakát!

Panni

Kép Kép
panni_30

Ha mindenkinek fogyi, akkor mi is!!! :wink:
Mazsolák(mind az 5)
mazsolák

Mazsolák családnak nincs szüksége fogyira!!!! Nádszál karcsú mindenki, még Edus is!

Panni

Kép Kép
panni_30

Hú Csajok, ezer bocs, hogy feltettem ezt a képet :oops: :oops: :oops: , csak akartam egy olyat amin többen rajta vagyunk(és csak ez az egy volt :oops: ), hogy Fatima, meg Übi-Kati lássák a "hangulatot". De utána jutott eszembe, hogy személyiség jogok meg minden, szóval ezer ezer bocs!
Egyébként Angi, Panni, jól néztek ki nagyon, senkinek nem kell fogyókúráznia hétfőtől, csak nekem kéne :arrow: de én meg nem fogok! hihi, mert nem tudok :lol: :lol: :lol:

JA, még azt akartam mondani, hogy komolyan mondom olyan de olyan szép minden BABA, hogy csak na. :lol: :lol: :lol:

Zsóka, veled nagyon keveset beszéltünk, azért írom, hogy Borka végül is jó ruhát választott, nagyon csinos volt és ahogy a retiküljével mászkált! :)

Kép
nóri8

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!!!!

Tök jó volt élőben is látni mindenkit :D !
Habár tökre olyan érzésem volt mindha mindenkivel találkoztam volna már előtte is :lol: :lol:

A gyerekek mind nagyon tündériek! Zabálni valóak! Legszívesebben mind meggyömöszkéltem volna, csak lehet, hogy hülyének néztetek volna, ezért nem tettem :lol: :lol: De alig bírtam ki :wink: :lol:
és Ti is mind jófejek vagytok nagyon :D

Niki épphogy kibírta alvás nélkül hazáig! Hát ma sem kellett altani :)

Mazsolák,
mégegyszer köszi a csomit! Nagyon tutik a rucik!!!!!!

Augusztusban lesz tali megint?!

Teszek fel fónéhány képet!!!

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Tényleg! Tehetek fel csoportképet mindenkiről?!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

KépKép
Kép
szuvajdzsity

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, Julikám teljesen feloldódott, a végén már Zsombival gengszterkedett :lol:

Én is vittem fényképgépet de Julit hajkurásztam végig így ez kimaradt... És ezér beszélgetni is mindenkivel 1 mondatot vagy annyit se tudtam és már rohannom kellett.

Lányok, nem kell fogyókúrázni, ahogy beindulnak a gyerkőcök lesz elég mozgás!!!

Puszi és várom a képeket!!

Klári

(Juli 1 perc alatt elaludt)

Klári
Kép
ganti

Én is nagyon jól éreztem ám magam! :D :P De tényleg rövid volt, tök hamar elment a 2 óra, már várom is a legközelebbi találkát! :D :wink: :lol:

A legkisebb Mazsola nagyon szép pocakban lakik! Edus, olyan szép kismama vagy! :D :wink: Imi apa büszke lehet rád! :D

Tegyetek még képeket légyszi :wink: , én nem vittem fényképezőt :( (előző este abból szedtem ki az elemet a légzésfigyelőbe), szóval akinél volt, az rakosgasson még képeket! Ok? :D :D :wink:

Ja, Nóri, egyébként nekünk ez a 3. elemcserénk volt már, de azt nézed, akkor két csere kibírt egy évet.

Nóri, Marcsi! Nagyon szépen köszönjük mégegyszer, hogy vittetek és hoztatok!!! :wink: :D

Fatima! Nagyon sajnálom a tötrénteket, természetes, hogy most otthon vagy! :roll:
Nem is mondtad, hogy Békés megyében laktál? :shock: :wink: Én is!!! :wink: Mezőberényben is voltam még általánosban egyszer egy sakkversenyen meg ping-pong versenyen. Meg a gimiben volt egy osztálytársam, aki oda való volt.
Tareknek is puszi! Üdv a legközelebbi találkán!

Hú Csajok! Én alig tudtam beszélgetni veletek, kevés volt az idő is, meg Barnus állandóan azt a kütyüt akarta tologatni, úgyhogy bocsi! Timi, veled meg azt hiszem nem is beszéltem! :(

Panni! Ne felejtsd el a receptet, légyszi! :wink: Fini volt. Igaz Reni???

Jelenésem van, bocsi!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Reni, te vagy Michelle az ellenállástól???
mazsolák

Reni, én megengedem :) :) :).

Kép
nóri8

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Reni, te vagy Michelle az ellenállástól??? :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol:

Először nem akarta elküldeni, majd 3x

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Megint én...
Szóval annyira helyesek voltak a gyerkőcök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hú, Kata, veled sem nagyon beszélgettem, meg még akitől nem, akkor bocsi!!! Liza milyen nagy már, és haláli ahogy ette a kis kezecskéjét!
Tesód tökre hasonlít rád.

Mindenkinek puszi!

KÉPEKET AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kisjulcsi

Reni! Még, még, még .............

kisjulcsi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
szuvajdzsity

No remélem ennyi elég :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Nóri, engem nem zavar, sőt jó hogy tettél fel képeket, csak jól megnéztem magamat :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni, tutik a képek!!!

nálunk apa még elment koncertre!!! :lol:
mangó

hú, de jók Reni! :) :)

asszem mégis erőt veszek magamon, és hétfőtől...... :lol: :lol: :lol:

Kép
nóri8

Angi: "nálunk apa még elment koncertre!!! " :arrow: nálunk is. :lol:

Kép
nóri8

Kép

Ez tegapi kép, csak olyan szép a fa...!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

cseresznye? tényleg szép!

Reni, meg akartam tőled kérdezni, hogy hol vettétek a pillangós homokozót?és volt vmi fiúsabb? mondjuk kagyló vagy vmi ilyesmi.

csajok én itt ülök a gép előtt és sütizek :) :)

Kép
nóri8

Nóri :lol: :lol: :lol: , én is kérek sütit!
szerintem Neked aztán tényleg nem kell fogyizni, de tudom mindenki magához képest tudja, hogy milyen, de szerintem nem kell :)

és apa zenél, vagy hallgat?
mangó

Reni, nagyon szép ez a fa!!!!
mangó

Igen, csesresznyefa!

Neten vettem! Akkor még akciós volt. De ezen az oldalon van több is: http://www.addel.hu/template/temp1/inde ... oreid=1803

Várjál, hozok én is sütit :wink:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?