Nektek még nem is volt lelkierőm mesélni....
Szerdán összedőlni látszott az építkezés-projektünk....
Kiderült, h a szomszédok körbe építettek minket engedély nélküli épületekkel és emiatt jóval kisebb házra van lehetőség.... egész pontosan hasznos alapterület max. 50nm lehet....
Én kifakadtam és mondtam, h ezért nem fogok építkezni, akkor inkább veszünk egy lakást. Már el is kezdtem nézni őket és találtam is elég jókat (71nm 12,4M) és megbeszéltem a Bálinttal, h beszéljen a tervezővel, h ez így nem kell.
Erre mit ad Isten?? Biztosan beijedt a tervező... kérte, h este menjünk át hozzá és beszéljük meg.... átmentünk és már volt neki egy terve... kezdetleges, de teljesen érthető.
Igaz, h 50nm alapterületű lesz, de kiderült, h 2 szintesre tervezte meg. Mondtam neki, h ez szép és jó, de max. 15m-nk van, amit erre tudnánk áldozni.
Kérte, h hallgassuk meg.... Elmutogatta, h mi micsoda és csajok!.....
egyszerűen hihetetlenül egyszerű (amilyet mi akartunk) és nagyon tetszik!!! Azt mondta a végén, h amennyiben ezt a kivitelező nem csinálja meg 12M-ból, akkor ne is foglalkozzunk vele, keressünk újat!!!
Én annyira megörültem. Ott volt apósom is, aki azt mondta, h tényleg nagyon jó és mivel szinte csak a 4 főfal van, ezrét gyors is lesz és olcsó is.
Lent lesz az amerikai konyhás nappalink, egy kis szoba, egy wc kézmosóval és a lépcső, ja és a kamra. Fent lesz 2 háló, egy gardrób és egy nagy fürdő wc-vel.
A tetőn is spórol nekünk a tervező, mert fent nem lesz födém, hanem vmi nagyon jópofa gerendás megoldás és lapított tető, amin tetőablakok lesznek, h fény jöjjön be még föntről is a szobákba.... ezt így nem is lehet jól elmondani....
A lényeg, h lassan csak megoldódik ez is..... bocs, h hosszú voltam....