Babszika,
Sehol nem írnak 6. napi vérvétel eredményeket így nem tudom. Amúgy meg ne aggódj a hártya miatt mert az igazándiból repedés után lesz vastag a sárgatest hatásásra és még neked is lehet jó vastag. Mellesleg a méhenkívülinél nincs is hártya is mégis megtapad szóval még simán lehetsz babás így is. drukkolok+++
Pandi Valakivel chat-eltem múltkor és beszélgettünk, hogy anyósomék egy emelettel alatunk laknak Egyszercsak véletlenül kis k-val írta a nevemet, majd úgy reagálta le, hogy nem baj, a nagy K úgy is lent van
Akkor ez a doktor mit nézegetett rajtam, hogy 20 felett legyen "széltében, hosszában"? Jaj, most megint agyalok majd, lehet, hogy mégis volt pé-m? á, de a hőm szerint nem...de ma vettem új lázmérőt, mert szegénynek lemerült az eleme és csak cserregett már tegnap reggel, nem tudott csipogni, viszon nem lehet bele elemet kapni.....
Kamilla!
azért sem kell 20felettinek lenniük, mert a repi után nem azonnal van tüszőrepedés.... szóval, még van idejük nőni. akár 36 órába is telhet szuri beadása után!!!