Új privát üzeneted érkezett!

Hanna, de durva.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabika! Mi a durva?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kép
Vendég

Sziasztok Csajszik,

Megint itt.

Jamiee, igen, a 9. napon voltam beteg, de azért nem vettem ki az aznapit, mert kíváncsi vagyok, lesz-e még akkora ebben a ciklusban (ha érted, mire gondolok :wink: )

Olik, Judy, köszi a drukkot, remélem, így is marad. A cickóim mindenesetre naaaagyon érzékenyek, de produkáltam én már ennél különb tüneteket is. Majd meglátjuk.

Betty, sztem ez tuti beágyazódás lehet, mert az elvben a 7-10 nap körül van - tehát idő szerint stimmel :lol:
bienvenue

Betsy,
Igen van.

Betty,
általában 1-2 napos de azért ez is egyéni dolog.
Vendég

Bienvenue szia!

Csajok! Holnap ki jön akkor???

Kép
hanna30

Hanna, át ez... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!
Jaimee! Nem beszéltem még a dokival erről, de a legújabb infóm az, hogy "csak" a műtétek miatt kell Pécsre menni, minden más vizsgálatot végeznek továbbra is itt. Mondjuk eddig még vizit díjat sem fizettem D.váron :oops: talán ismer valami kompromisszumot a doki bácsi :D
Halott katonák? Valami olyasmiről okosított az a könyv, hogy az új virgoncoknak segítenek az előrehaladásban :? ennél pontosabbat nem írt. Gondolom közvetítő közegként funkcionálnak, kémhatást változtatnak....nemTOM

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabika! Ne nevettess, mert nagyon fáj a hasam.

Csajok! Hajnal 2-től óránként ébredtem. Annyira fájt a hasam. biztiasokszex

Kép
hanna30

Az soha nem sok Hanna... :oops: :lol: :oops: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Mi ez Gyabi???

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla!

Kép
hanna30

Szia Bien! Köszike azért a bíztatást, majd meglássuk mi lészen.....már csak pár nap végülis.....azt már féllábon is..... :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Kamilla!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

Andi! Daninak Boldog születésnapot!!!!!

Kép
hanna30

Olyan szép görbéitek vannak!!! Úgy irigylem őket! Nekem végig 36.2 :( kiváncsi vagyok mensikor talán kihűlök? :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Hanna, nagyon édimédi a pocid :)

Kamilla, Neked is hello

Pandácska, beteszel engem is a táblázatba? 29 éves vagyok, eddig még nincs gyerkőc (csak macska, de sztem az most nem játszik :lol: ), Elevitet szedek, "élesben" ettől a hónaptól próbálkozunk

Köszi :)

Heni, mindenképp tedd fel a halászgatyós képet, jó?
bienvenue

Kamilla, olvasd Hannánál az apró betüket... :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Lányok!

Elköszönök szombat estig. Még tanulnom kell, utána pedig pihi... :)

Legyen szép estétek!

Kellemes hétvégét!

Sziasztok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Gyablonka, ott a pont :wink:
bienvenue

Tényleg Andi, majdnem elfelejtettem, Daninak... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Na, csak sikerült visszaolvasni.... :?

Hát, nem vagyok túl jó kedvű, Hanna.
Végre most talált a doki 3-4 használható tüszőcskét, ami nagyon jó (tudod, pont tegnap említettem, h csak egy volt eddig mindig).
Nagyon örültem, h akkor ez a closti már jobb volt.

De hamar lelombozott a dokibácsi.... a mnyh-ámra azt mondta: "nem túl rózsás".... azt is mondta, h jelen állás szerint a következő hónapra kell gyúrjunk..... de megyek még vérvételre 19-én és akkor talán kiderül még vmi.
Szóval, valószínűleg nem lesz a szülinapomra bébink, max. ha csodabébi lesz.... :(

babszika

Szia Christell!!! Kép

betty615

Szia Christell, Vizsgázol holnap? A ZSKF-re jársz? HR menedzser leszel, ha nagy leszel? :wink:
bienvenue

Gyabi!
Férjecském már akkor tudta, hogy baby van a pocimban, amikor még nem is teszteltem. Hisz ismer, és együtt csináltuk végig Petinél a hányós időszakot (ő hozta éjszakánként a lavórt :? ), úgyhogy amikor kezdődtek a hányingerek, gyanús volt neki. Az ő unszolására teszteltem többek között korábban. Kezébe nyomtam a tesztet, de persze nem tudta, hogy ez most mit jelent, kérdezte, hogy ez most jó? Aztán magához ölelt :lol: :lol: Azóta mindennap ölelget :lol: Amúgy nem így akartam elmondani, hanem megterveztem, hogy majd ezúttal magamban tartom, és veszek pl. babycipőt, és azt adom neki oda, vagy gólya marcipánt vagy ilyesmi, de ilyenkor az ember nem tudja magában tartani! Na, remélem, lassan mindenki elmesélheti, hogy "hogy mondtam el a páromnak, hogy kisbabánk lesz" sztoriját! :lol:

Heni!
Te is elmeséled?
Vendég

Kösz a pontot Bien...

Megyek fürdök, majd jövök, de lehet csak reggel...

Kép
Kép
gyablonka

Andi!
Nagyon boldog szülinapot a kisfiadnak!! :wink:

betty615

Babszika,
Hány mm a hártya nem mondta?

Bien,
Ciklus hossza?
Vendég

Christell!
Igaz, ma nem nagyon beszéltünk, de azért jó éjt!!!!!! :lol:

Hanna!
Jut eszembe... Ma próbáltalak elérni telefonon.... hiába... lehet, h rosszul írtam le a számod?? :?

babszika

Köszönöm Betsy, szép sztori...én is akarok ilyet :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
gyablonka

Daninak:
Kép
Vendég

Én is! Én is!

betty615

Pandácska,

30-32 sajnos nem tudom fixen megmondani, mindig ennyi az átlag :roll:
bienvenue

Ő a Te cicád a képen Bien?

betty615

Babszika,
Zavar van nálam. Volt már repedésed? te nem szurit kapsz hozzá?
Vendég

Panda!
én úgy elszomorodtam, h elfelejtettem megkérdezni.... :?
tudom, hiba volt... miután kijöttem tőle, már én is bántam.

babszika

Kép
Vendég

Betty,

Igen, Ő az, Csibész fővadász úr :D
bienvenue

Nagyon ari! Én is szerettem volna,mert imádom a cicákat.....de azt mondta a párom, ha hozok egyet, kivág minket az ablakon :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Panda!
Teljesen képben vagy.
Ma tanakodott is a doki, h mi legyen.... mennyire éri meg nekem esetlegesen "kidobni" az injekció árát....
Term. megegyeztünk, h adja be a repiszurit.... hátha....

Úgyhogy ma meg is kaptam.

Ja, légyszíves írd be a táblicsekbe: 19-én vérvétel (köszi)

babszika

Krisztinka! Jelöltelek. Nagyon szép menyasszony voltál :D

Bien! Téged hogy találunk?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mekkorák voltak a tüszőcskéid Ria?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Bien!

IGEN!

Honnét tudod? :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

16 és 18mm közöttiek

babszika

Igazából nálunk nem volt téma a macsekprojekt, egyszer csak a tesóm beállított vele, hogy találta a Citadellánál, épp suhancok készültek a szakadékba dobni... :twisted: A testvéreit már ledobálták, csak ő menekült meg... 2 napos volt ekkor. Gondolhatod, cumis üveg, macskatápszer, másfélóránként etetni, éjjel-nappal, törölgetni a popsiját, hogy beinduljon az emésztése...
bienvenue

az egyik még nagyobb is.

Kaptam vérvétel eredményét is....

Prolaktin: 7,5ng/mL (1,2-29,9)
FSH: 4,2mU6mL

ez gáz? tudjátok, ez volt a 6. napon...
csak ezt még nem tudtam a dokitól megkérdezni, mert du. tudtam átvenni.

babszika

Christell,

Gondolatolvasó vagyok :)

Neem, a tesóm is oda jár, ás ő is magol ma este - évfolyamtársak vagytok :lol:
bienvenue

Bien!

Az jó. :)

Kellemes hétvégét!

Most már tényleg megyek!

Sziasztok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Babszika,

Fel a fejjel, itt a tavasz, minden szép, olyan csodás babátok lesz, hogy csak na' :D
bienvenue

a 14. napon Ria? És meg sem nézi mondjuk 2 nap múlva? Igaz ma beadta a repesztőt.....de lehet, hogy akartak volna még tökéletesedni 20 felett kell lenniük állítólag. Mondjuk holnap is beadhatta volna a repit, nem? Vagy annak van konkrét időpontaj bogyi szedéstől számítva?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?