Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Kriszti, átadom. Majd mondom neki, hogy egy babanetfüggő társamtól jött a gratuláció :lol:
Vérzésed hogy van? Múlik?
Vendég

Tegnap este távozott,szük 2 nap volt,jó ha 6 betétet elhasználtam ezért kár volt megjönnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát igen függőség :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De azért jó is van benne,sőtt sok jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tudod véletlenül az E viamint,hogy kell szedni?
Én egy nap 1-et veszek be,mert a tájékoztatója nem volt egyértelmű.Igy volt rajta 1-3 ,
Ildi tudja,mert ő szedte,de ki tudja hol tekereg,megszökött e má megint????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Na meg ENIK, ERZSÉBET is hol volt, hol nem volt,mind a mesében!
Vendég

Kriszti! Már akartam kérdezni, hogy milyen E vitamint vettél.
Meg azt is akartam, hogy írd meg a hőidet, és beírom neked.

Most megyek főzök, mert én is függő vagyok, és nem haladok itthon semmivel. Bent meg ma bolodok háza volt.
Egyébként ma isteni finomat vacsiztunk. Zsíroskenyér volt újhagymával. Olyan jól esett. De most muszály főznöm, hogy holnap legyen ebédem.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Rendes E vitamin,van több féle?
Sárga dobozos 10db-s 100mg kis kapszulák.

9-én 37
10-én37,3
11-én37,1
12-én36,8

KÖSZI!

MI jót főzöl?????????????
Vendég

Ha ma már nem irtok JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én még azért be-be kukkantok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Most hétfővel kezdtem egy újat:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=44640

De midjárt teszem az előzőt is folytatva.

Zsu

Kép
bvigh

Köszi Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kétszer küldtem el,de még jobb mintha egyszer sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=44640

És itt a másik, ugye ez nem teljes, mert nem rögtön az elejétől mérted. De ezen látszik mennyit esett mára.

Mennyi volt az E vitamin? Ki a gyártója?

Zsu

Kép
bvigh

Kérhetnék én is valakitől egy kis segítséget?
Megpróbáltam lekicsinyíteni a hőgörbémet, de azt mondja a babanet, hogy a fájl nem megfelelő. Mi lehet a baj? A mérete jó, mert akkor azt írja ki, hogy a méret túl nagy. Van valami tippetek?

Köszi

Zsu

Kép
bvigh

300 ft.-körül,nincs semmi gyártó rá irva.Dávid vette a gyógyszertárba,annyit mondtam neki, E vitamint kérjél.
Vendég

Zsu!
A mensin tudsz javitani,mármint a hőgörbén,9,10-én,mert 1,2,3-án van bejelölve.
Sok baj van velem :!: :!: :!:
Vendég

Zsu!
Nekem is próbálkozott Jani kicsinyitéssel,de neki sem engedte.

Ha nem irtok,JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Az újba nézted? Mert ha igen, akkkor az a ciklusnap. A dátum fent van. Nézd már meg megint. Mindig a mensivel kell kezdődnie.
Ha tényleg nem jó kijavítom.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Elnézést elnéztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lent néztem.
Jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjt!
Vendég

Szia Denni:Üdvözöllek én is a csapatban,bár én már nem igazán illek ,a csapatba,mert már összehoztuk a babát.(Remélem)
Na de én leszek a sereghajtó

Krisztinka:Montad,hogy csináljak babás vonalzót.Bár még nem voltam dokinál,csináltam egyet.

Van még itt valaki?Ha nincs,akkor Jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Jajj Andi elfelejtettem.Boldog Születésnapot kivánok a fiadnak!

Kép

Kép
ancsa03

Hát ez a vonalzó egy kicsit megtréfált engem.. :D :D :D :D

Kép

Kép
ancsa03

Kó éjszakát kívánok én is. Nagyon álmos vagyok.
Egyébként ma azt beszéltük a kolléganőmmel, hogy én most is kívánós vagyok, és fáradékony.
Anyukák, akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, tényleg hülyeség ez a kívánós szöveg?
Mert én nem tudom elképzelni, hogy kívánósabb legyek mint most. Bármikor képes vagyok enni, aztán meg nem győzök fogyózni. Igaz most nem merem elkezdeni a fogyikúrát, csak óvatosan diétázok.ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szeretek enni.
Na jó, mára már nem fárasztok senkit, jó pihenést, és sikeres összebújást :!:

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt!
Csak jöttem beírni a hőmet, és ha nár a neten vagyok akkor nem hagyhatlak ki titeket.

Zsu

Kép
bvigh

sziasztok lányok :lol: alig találatalak meg titeket mi ez az új topic név???? na mindegy fő hogy megvagytok :lol: :lol: :lol: na hétfőn 8-ra megyek a Szabolcsba :roll: jajj de félek :roll: pedig nem kéne de hát ez van.
erzsebet0312

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Hiába vagyok 2 gyermekes anyuka nagyon régen voltam terhes,akkoriba, nem figyeltem fel ilyen korán a tünetekre.
A többiek hátha tudnak segiteni,bárcsak azért lennének ilyen tüneteid,hogy most sikerült,szivből kivánom neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ciklusod vége pedig ezzel végződjön+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Erzsébet!
Nagyon drukkolok neked az orvoshoz,reméllem és azt kivánom minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciklus végére neked is++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa!
Te pedig jó hogy itt vagy,sereghajtónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A többieknek, jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!
Nektek is +++++++++++++++++++++++++++++++++!

Ugye?++Teszteket szeretnénk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ILDI és ENIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM ÉR ELTÜNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Megint felment a hőm, 37,1-re !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Kriszta, szerintem míg nem vagy babás elég egy szem E vitamin, és szerintem Zsu arra gondolt, hogy többféle mg-os van. De neked a 100 mg-os van, szerintem bőven elég.

Ma nagymamás napunk van, egy óra múlva indulunk, és ott leszünk délelőtt, majd csak ebédre jövünk, de akkor valszeg bekukkantok én is.

Puuusssszancs
Vendég

Kriszti!
Én a tüneteket úgy gondoltam, hogy én mindig kívánós vagyok. És csak kíváncsi voltam, hogy szerintetek is hülyeség-e ha valaki a terhessége alatt azt mondja, hogy kívánós.
Az még nagyon messze van, hogy neken kiderüljön.
A hődet beírom, megnézni megtudod, vagy tegyem be ide a linket?

Erzsi! Nyugi, hamar túl leszel rajta, és nem lesz semmi gond.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ird be,megtudom nézni!
Köszi!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!!! :lol:

Erzsi: mi szerettük volna,ha a topik neve megváltozik,mert nekünk ez már nem volt aktuális,talán Ancsának még igen :wink: :wink: :wink: Drukkolo,a doki miatt :lol:

Kriszti: a Te hőd elég érdekesen alakul... :lol: :lol: de a táblába miért 28 napos ciklust irattál?A vonalzódon más van?Csak tájékoztató jelleggel kérdezem.

Zsu:Ha kívánós vagy az jóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

itt a selejtes görbém:
Kép
vedresandi

Andi!
Azért irattam annyit,mert eddig 21 napos volt előtte 25 előtte megint 21,most 29.
Lehet,hogy beáll 28-ra,gondolom!Zsu-val csináltuk a vonalzót csak találomra irtuk azt rá.
Nem selejtes a görbéd,csak érdekes,ahogy az én hőm is elég érdekes,már lefelé kéne menni,ha nem vagyok terhes.
Már nem tudom mit gondoljak!!!!!!!!
Vendég

köszi t.kriszti :lol: neked is hasonló jókat kívánok :lol: meg mindenkinek zsuzsinak is végre meg andinak is meg eniknek is meg mindenkinek
erzsebet0312

jár még valaki esetleg a Szabolcs utcába:?? vagy van valami tapasztalata valakinek???? gyerekek olyan szép az idő kinnt és én ismét dolgozom este 7-ig :cry: jajj de nem látom a végét :roll: lakik v alaki gyál környékén? mert holnap oda megyünk mazsorett versenyre :lol:
erzsebet0312

Erzsi,Ildi,: ha jól látom, illetve nem látom,hogy megadtátok volna az adataid, ehhez a táblához.

Csinálunk BABÁS TÁBLÁT IS,HOGY inpiráljon bennünket.Ancsát már bele is lehet írni!!!

Akinek óhaj-sóhaja van a táblával kapcsolatban,szóljon:

Kép
vedresandi

Kicsit nagyobbra hagytam,hogy olvasható legyen:

Kép
vedresandi

Andi,
Szép tábla ügyi vagy :wink:
Vendég

ANDI!

Nagyon szép a tábla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

andi ez nagyon jó máris írom. 23 éves v agyok, szeptember óta próbálkozunk, nem szedek vitamint, még nincs gyerek ciklusaim 28 naposak, és nem hőmérőzök hétfőn doki a többi majd kiderül :lol:
erzsebet0312

Andiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nagyon szuper! Köszi .

Kriszti, bocs, hogy nem válaszoltam, de még azt is most láttam, hogy írtál, megnézni, meg nem volt időm. Most meg már van.

Most csináltam egy jóóóóóóóó nagy megrendelést, és az eléggé lekötött.
Most meg terveznem kell egy banyának. Azt hiszem nem lesz egyszerű a nő, de én baromi jól szórakozom az ilyeneken.

Zsu

Kép
bvigh

Na sziasztok,mi is hazaértünk.
Erzsi:Én is a Szabolcsba járok,de tapasztalatom még nincs,csak az,hogy az első doki hosszú idő után,aki helyrehozta a vérnyomásomat.

Lányok csütötrökön megyek UH-ra.
Andi:Én ezzel a névvel is jól érzem magam itt :D :D :D :D

Kép

Kép
ancsa03

Erzsi:De nagyon dicsérik a korházat.........

Kép

Kép
ancsa03

Nézzétek csak!???

Remélem kellően inspirálóan hat RÁTOK!!!!!

Kép
vedresandi

Andi:Nagyon tuti a táblázat.Olyan egyedi...

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa: kellenének adatok a Babás táblához.
Megírod nekem?
név
kor
terhességi hét
mióta próbálkoztatok
hogyan jött össze (spontán,inszem,lombik, stb)
tesó van e
szülés várható időpontja
aktuális (UH,orvos,vérvétel,egyebek)
vedresandi

Andi:Csütörtökön megyek UH-ra.Nem akarok hülyeséget megadni,majd utána.Még most kezdem a vérvételeket.
Amit tudok:34év
Ancsa
2007.03.06 óta próbálkozunk,elsőre összejött,spontán,de ezt majd akkor igaz,ha az orvos igazolta
(Tesó:22 hetes angyalka) :( :( :( ,és ha jól számolok szül időpont dec:11
Na de majd akkor csináld meg,ha már voltam dokinál,és alátámasztotta a tényeket.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert egész napot anyuéknál tötöttük. Egyébként is sajna kevesebbet fogok közétek jönni, mert szerda este kaptam egy kis fejmosást a férjemtől. Azt mondta, hogy többet kellene a fiammal foglalkoznom, és nem a gép előtt kéne állandóan ülnöm. És igaza van! Kicsit elhanyagoltam őt, a kistesóproject miatt. Nem mondhatom neki ilyen szép időben, hogy maradjunk bent, mert anya gépezni akar, és felügyelet nélkül még nem szívesen hagyom az udvaron!
Szóval fogok írni nektek, csak egy kicsit ritkábban! Remélem hamarosan a pocakomban lesz a kistesó, és ezért is kellene minnél több időt Bencével töltenem, amíg csak rá tudok figyelni.
A táblázatba azért szeretnék bekerülni! 30 éves vagyok és 26-30 naposak a ciklusaim. Igaz azt mondtam, hogy már nem fogok semmit szedni, de nem tudom megállni, és szedem tovább az e vitamint és a folsavat. Ja, és hőmérőzök + PG/53-at is használok!

Legyetek jók, majd néha benézek!!!
Vendég

Sziasztok!

Bakker egész délelőtt nem egedett be a babanet! :twisted:

Zsu! Amikor én kismami voltam nem voltam olyan kívánós, sőt amit addig nem szerettem, akkor sem szerettem meg. Uborkát sem kívámtam, a csokira meg édességre rá sem bírtam nézni, pedig imádom a csokit.
Egyedül rengeteg gyümölcsöt ettem, ráadásul ápr. 28-án lesz két éve, hogy teszteltem a pozitívat és ilyenkor még nem is sejtettem, hogy kismami vagyok. Szóval innentől kezdve ettem a rengeteg gyümit, de annyi epret ettem, hogy kiütésees lettem.

Enikék a maminál vannak azt hiszem, írta is hogy nem lesz a héten.

Erzsi! Kíváncsian várom a hétfői dokit. Kedden már dolgozol, hogy írhass nekünk??

Andi! Nagyonklassz lett a tábla!

Pusza mindenkine!

Ja majd én is dobok egy görbét. Ja lányok a kiterjesztés vagy GIF legyen, vagy JPEG a táblának , ha csatoljátok, A PIANTBEN megnyitjátok és mentés másként- ekkor választotok új kiterjesztést.
Vendég

Ancsa: bármikor módosítható minden adat.
Most megcsinálom azokkal az adatokkal,amiket megadtál,hogy végre elkezdjük megtölteni a babás táblát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(most látom,egyidősek vagyunk :lol: :wink: )

Kép
vedresandi

Na a görbém:

Kép

Andi! Elég furi a görbéd. Kíváncsi vagyok mikorra rakja be a ferti a pé-t.

Ildi! Tökre megértelek, néha én is kapok fejmosást. Mostanában mi is igyekszünk sokat kint lenni, igaz nekünk csak a játszótér jut is Pesten.
Vendég

Krisz: én is kíváncsi vagyok,hogy a feri mit fog művelni,mert PÉ-m tuti volt,éreztem.Ha nem rakja be,akkor nem állok vele szóba többet!!!!! (tényleg furi a görbém)
vedresandi

Andi:Nagyon tetszik!Remélem nem sokáig hagytok benne egyedül.Azt már megbeszéltük a multkor,hogy egyidősek vagyunk,meghogy egy iskolába jártunk..

Na most el kell mennünk,de este jövök.

Kép

Kép
ancsa03

NEM FERI F E R T I!!!!!
vedresandi

Na,akkor itt van az a tábla, amibennagyjából mindenki benne van....természetesen aki nincs,szóljon, és egy pillanat alatt belerakom.

Ildi: még neked hiányzik adat,majd nézd meg lécci.Ha kell oda valamit írnom,szólj

Kép
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?