Sziasztok!
Bocs ha nem reagálok mindenre, de mostanában nem igen van időm.
Ildikó gratulálok Bencének, de elkell hogy dicsekedjek, mi is állunk ám!
Állandóan állni akar, vagy ha nem, akkor végig mászik a lakáson (hihetetlen gyorsasággal,) most már semmi sincs biztonságba tőle, én meg elfáradok. Iszonyatosan tud hisztizni ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, és ha nem engedem püföl, tépi a hajamat "harap". Olyankor nagyon kitudok borulni, hogy csak nekem tör ki igy, a többieknek nem.
Hát fárasztó.
,
Akiknek még nem csinál ilyet a gyerek, hogy állni akar, mászik stb, ne legyen elkeseredve, túl hamar eljön majd az a pillanat amikor elkezdi. Bár addig hosszu időnek tűnik, de azután......... Én úgy vártam ezeket a pillanatokat, most meg örülnék ha 5 percre nyugton maradna, és csak fekve játszana addig, de valmi mindig érdekesebb
.
Most az az érzetem van hogy véget ért az az igazi kisbaba korszak, és kaptam helyette egy gyereket.
Ja és a harmadik fognál tartunk, belehúztunk!
, de Bencét nem lehet überelni!!!
Hú nagyszülős sztorikban én is tudnék mesélni, de miután leirtátok a ti sztoriaitokat rájöttem, hogy minenhol ugyanaz a nóta.
Talán egyetlen kivétel ami nálunk még előjött, hogy a saját apám többször is hangoztatja, hogy nem érti, hogy lehet nekem ilyen tündéri gyerekem, ezt nem is hiszi el. (velem soha sem volt elégedett, és a mai napig nem az
)
Úszógumi: A BabyPlanetben vettem 1800 ft, bébi úszósuli a neve, és három kategória van, 1.2.3. Most az 1. vettük ez most jó a gyereknek. Egy hám van a közepében, abba ül bele, felfújtam, megnéztem, szerintem jó lesz, egy nagyobb kockában van egy kissebb, és a kisebben van a hám.De ha vártok vele, hétfőn lesz tapasztalatom is, hogy milyen volt. Most az Auchanba lehet venni hasonlót, de azt 1 éves kortól irták. Ja karúszóbam viszont jó bármelyik, mi ráigazitottuk a gyerkőc kezére és még fújtunk rajta, hogy szoruljon.
Tündi, Persela, jó hogy itt vagytok megint.Viszont Timir rólad is hallhatnánk bővebben, és részletesebben? Hajninak pedig üdv!
Kati milyen volt Románia? Én már két hónapja nem jártam ott.
?
Nikike: nem semmi energiád van. És irigyelek az edzés melleti kitartrásodban. Diétát csinálod még? Nekem nem lehet, tiszta kiütés lettem, meg felborult a ciklusom megint, nekem ez nagyon nem jött be.
Wera: és te, te is csináltad, tapasztalat?
Tápszer: Mi Milumil HA1 és HA2 használunk, összekeverem a kettőt egy dobozba, és azt kapja. Ez a megoldás azért jött be, mert nagyon sok megmaradt a HA1ből, és nem akarom hogy tönkre menjen ha már felirták. És mivel mi külföldre vittük, ezért 6 dobozokkal kellett kiváltanom 1-1 alkalommal. De az 1es már nem lakatatja el annyira, ezért kell a 2 is. A doki szerint jó megoldás. Ez olyan 1600 körül van most, de ha valakinek kell 1es, akkor egy 1000 ért szivesen megvállok tőle.
Ja mi a Humánától hasfájást kaptunk, a Bebatól sugárban hányt.
Na megyek vissza a kertbe, kitettük aludni járokástól őkelmét, de nem csipi a szabadtéri levegőt, avagy csak a következő foga miatt nyügi.
Puszi mindenkinek, és ilyen szép időt hétvégére!!!!!!
Méri