Új privát üzeneted érkezett!

Babszika: lehet,hogy álmosan,csipás szemekkel nem is a saját hőmet mérem???? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Hmmmm....Nagyon is lehet, szerintem. :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Judy!
Köszike, jól vagyok! A vonalzóm késik egy kicsit, de talán 12 óra után ugrani fog egy napot. Nem tudom miért lehet, időzónát nem lehetett állítani a honlapon :(
Hány éves az autótok? Szerintem jó ötlet egy új autó! Bár nem tudom, belefér e még a költségvetésetekbe..

A fagyizásból engem is kihagytatok, de sebaj, majd veszek egy 1 literes jégkrémet, és bepótolom :lol:

Heni, Ninike, Omnia!
Mi újság Veletek?

Legközelebb ki fog tesztelni? Mikor? Betty Te? Vagy Jaimee, Gyabi?
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Ha már mindenki, én is dobok egy görbét. :lol: Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Judy: Nálunk Apa nagyon vágyik egy új autóra. De mondtam neki, hogy semmi autó és beruházás, amíg nincs baba. Kellhet a pénz az inszemre vagy a lombikra. Szerencsére nem tiltakozik. :D

Betsy: Én még mindig 04.18-án tesztelek, ha addig nem esik le a hőm. Ahogy a táblázatban. :wink:

Heni: Magadról valami?????

Lányok, a Pandának sütit vigyetek, attól jobban bírja a sorbanállást/ülést és még azt joban is szereti, mint a fagyit. :D

jaimee

Szia Hanna Light! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanna: mennyért intázted el,hogy a ferti behúzza a PÉ-det??? :lol: :lol:
vedresandi

Hanna: Asztaaaaa...Mekkorát ugrott! Hétfő-ketten pé, ugye? Jó volt az az inszem szerintem. :wink:

jaimee

Jaimee!
A táblázatot nem néztem meg :oops:

Hanna!
37,3? Nem semmi! :lol:

Megyünk az oviba beiratkozni! Legyetek jók!
Vendég

Andi!
Ingyért berakta. :lol: :lol: :lol:

Jaimee! Remélem, én is. :lol:

Lassan megyek dolgozni. :(

Kép
hanna30

Betsy: Jó reggelt :D Köszike a tegnapi válaszodat. Sajnos nem értek abból az oldalból semmit :roll: Nem baj. Ha most nem jön össze, akkor mi is 2 napos akciózást vezetünk be :wink:

Most, hogy kismama lettél - mered emelni Petit? Én nem szeretném majd "megfosztani" Zolcsit attól, amit megszokott. Mi ilyenkor a megoldás???

Judy: Jelöltelek :D

Hanna:
Tűzoltók??? :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy! Olik! Köszi! Azért ne felejtsük el, hogy én kapom az utrot, tehát az szerintem bekavarhat. De amikor nem kaptam, akkor is felment ennyire. Szóval, nem tudom...

Kép
hanna30

Gyablonka!
Nézz be az esküvőre, Eszternek is sikerült! :lol:

KépKép
zsófikukac

Betsy: Nem is mondtad, hogy Peti ovis lesz. Vagy én maradtam le róla?!

Én nem tudom, úgy nincs kedvem dolgozni..... :cry: :cry: :cry:

jaimee

Hanna,

Tök jóóóóóóóóóó a görbéd. Így kell ezet csinálni. :P :P :P :P

Jaimee,

Visszaigazoltalak.Jóképű apucid van, persze szép anyuci mellé ilyen dukál.Majd megpróbálok esküvöi képeket feltenni iwiw-re, aztán megnézhetitek az én apucimat is. :P
Én is a kiadások miatt gondolkodom az új autón. Ha baba lesz, nem kevés pénz fog elmenni már a terhesség alatt is, nem beszélve a szülés után, ráadásul a GYED sem valami sok. Majd meglátjuk. :P :P

Betsy,

Már 12 éves, így sem ér túl sokat, később meg még kevesebb lesz az értéke.
Remélem rókakoma el fog kerülni,és minden ok lesz a terhességed alatt. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

sziasztok!
el vagyok keseredve, mire végigolvasok mindent mindig jön valami, hozzászólni nem tudok, aztán megint visszaolvasok.... :evil: igazságtalanság.

Gondoljatok rám is fagyizás közben, ugyan én pest mellett lakom és pesten dolgozok, de péntekenként csak 2-ig és mennem kell most haza. Viszont jó lenne titeket megismerni, hátha jobban beazonosítanék mindenkit... szörnyű kába a fejem néha ki kicsoda :D
hőmérőzés: ma veszek egy vadiúj hőmérőt, a digitális 3 napja 36,1-t mutat, a higanyos meg megkattant... felment 40-re és hiába ráztam nem megy le

Kép
mercure

Judy: Apuci nincs fenn. :D :D :D Én vagyok csak, fenn készült a Hargitán. :D A mi autónk is 12 éves. A másik 22. :D

jaimee

Gyabi!
Most látom, hogy Te írtál neki először. :lol: Vak vagyok!

KépKép
zsófikukac

Mercure: az iwiw sokat segít az azonosításban. Nekem bejött. :wink:

jaimee

Jaimee, igazad lehet, körülnézek :)

Kép
mercure

Akkor azt hiszem Olik-al kevertelek össze. Bocsi, már olyan sokan vagyunk. Cikiiiiiii.........

Olik, akkor téged igazoltalak vissza és a te apucid jóképű.

Betsy,

Tényleg megy Peti az oviba??? Bazsi 4 és fél évet volt otthon velem, de volt is gond az oviban, nem nagyon akart beilleszkedni.
Lehet igazad van, hogy viszed. Neked is könnyebb lesz, ha csak 1 babó lesz otthon.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,

Most végre jelöltelek. (azt hiszem)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Semmi baj. :D :D De attól Apuci még mindig jóképű. :D :D :D .

jaimee

Judy: Igen, most sikerült. Mindjárt visszajelöllek.

jaimee

Mercure: Aranyosak vagytok a képen! :wink:

jaimee

Jaimee,

Megvagy. Csinltam egy külön babanet-es csoportot, szépen gyülekeznek az emberkék. Többiek, titeket hogy talállak meg??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi :D képzeld a párom most volt a hargitán, múlt hét szerdától mentek és 2 méteres hó volt, alig láttak úgy zuhogott a hó

Kép
mercure

Mercure: Igen, Húsvét tájban még szokott hó lenni. Nadehogy 2 méteres!?! Jó ég! Érdekes lehetett.

jaimee

Jaimee, Betsy: köszönöm jól vagyunk! Hányinger az van rendesen, általában egész napos, de még nem jött ki semmi...Most már tartós + 1 kg van rajtam...Sokszor éhes vagyok, de csak minimális kaját tudok enni....Valahogy mindig a legrosszabb helyen lukad ki a gyomrom.... :D De most már a táskámat telepakoltam kekszel és bébiitallal...Ez bejön...

Betsy kismama?

Képzeljétek, tegnap hosssz-hosszú idő után eljutottam cipőt venni...És úgy örülök!! :D :D Csuda csini...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kamilla ezt kérdeztem annó:

Kamilla: Akkor most dokiváltás lesz? Elég gáz, hogy " elválasztanak" a dokidtól. :cry: Nem tudtam, hogy repedés után nem megy fel a hő rögtön :shock: :shock: . És a halott katonák miért jók? MIcsoda új infókat kapok tőled....

jaimee

Sziasztok lányok!

Be van kötve a szakdolgozatom! :) Olyan szép lett... :) Végre... Holnap leadom, nagy kő esik le a szívemről. :)

Jaimee!
Ma reggel szájban mértem, és 36,8 volt a hőm. Ezek szerint nem én vagyok a jégkirálynő! :wink:

Panda!
Kitartás az Apehban! Az szép menet.

Betsy!
Majd meséld el Petinak hogy tetszett az ovi!

Heni!
Az jó, ha tudsz enni. Biztos szép cipőt vettél. Nekem is el kéne mennem vásárolni, de időhiányban szenvedek. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Heni: Én hetek óta készülök cipőt venni, de úgy úúúútálok cipő után koslatni (mert soha semmi nem tetszik vagy ha mégis, nincs a méretemben vagy ilyenek...). De jó neked, hogy túlvagy a cipő vásárlás projekten.! :D Hányinger itt is van, de olykor van a ciklus végén, úgyhogy semmi új.

jaimee

Christell: A védés már meg sem fog kottyanni. Ja, jégkirálynő nem vagy, az tény. :)

jaimee

Christell,

Jelöltelek.
Gratula a szakdolihoz, biztos nagyon tuti lett. (5555555555)
:P
Heni,

Múlt héten én is vettem egy cipőt, bár inkább ilyen mokaszin-ek mondanám. Nagyon kényelmes, azóta mindig ez van a lábamon. Amugy nagyon nehezen találok kényelmes cipőt, olyan hülye lábam van, hogy ezek a vékony orrú cipellők nyomják a lábfejemet. :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik!
Emelgetem Petit, ha úgy adódik, egyelőre semmit nem csinálok másképp.
Akkor ezeken a napokon este próbálkozzatok!
Április 13, 17, 21, 22, 26, 27,
május 1, 2, 6, 10, 11, 15, 19, 23, 24, 28, 29

Jaimee, Judy!
Peti 3 éves korától megy oviba, mint a többi gyerek. De mivel márciusi, így most kellett beiratni, Amúgy csak adtak egy papírt, ki kell tölteni, és visszavinni. Meg körbevezettek az oviban, illetve kicsit játszottunk kint az udvaron. Mondta az óvódavezető, hogy nagyfiú Peti (93cm-2 évesen), de eléggé meg volt szeppenve (ami nem jellemező rá!)

Heni!
És álmodni nem szoktál a gyöngyszemetekkel? Én tegnap a mi tündérkénkkel álmodtam, az volt benne, hogy mentem UH-ra, és már 9,5mm-es volt, mondta is a doki, hogy szép nagy, meg szívhang is volt. De akkora nem lehet, mert az kb. 7-8 hetesnek felel meg.. Nálam napi 2szer van kb. hányinger.
Vendég

Christell!

Gartula a szakdogához! Biztos mindkét bíráló 5-ösre fogja értékelni! Aztán már csak egy szép védés, és a záróvizsga.. ;)
Peti jött velem az oviba, így mindent tapasztalt a saját szemével. :lol:
Vendég

Ovi téma: anno én Danit visszafogtam.Áprilisi, de nagycsoport után hagytam még egy évet oviban.A nevelési tanácsadóban csináltattak vele egy tesztet,amit maximálisan teljesített, de arra hivatkozva,hogy erősödjön,nőjön még egy picit (ez persze nem igaz)maradt.Jót is tett neki,sokkal türelmesebben kezdte a sulit.Én javasolni tudom mindenkinek.
vedresandi

Christell: gratulálok a dogádhoz.A neheze már meg van,hamarosan nagy leszel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Heni kitartás! ez még belefér.. bébiital... ez aranyos :D

Kép
mercure

Istenem, lányok az én babám mikor fog vajon oviba járni? Melyik tanévben???

Andi: Most az a divat, hogy 7 évesen kezdik a gyerekek a sulit. Az indok általában az, hogy "hagy játszon még egy kicsit". Valószínűleg én is ezt csinálnám...vagyis csinálni fogom!!!! :D Bevettem egy optimista pirulát. :D :D Csak lesz gyerekem előbb utóbb... :?

jaimee

Köszi csajok a bíztatást! :)
Június 15, 16, 21-én lesznek a szakzáróvizsgák. De még tételeket nem kaptunk. :(

Betsy!
SZámolnál nekem is lányos napokat? :wink: Milyen adatok kellenek hozzá?

Judy!
Kösz a jelölést. Visszaigazoltalak. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell: Nyugi, a tételekkel még ráérsz.

jaimee

Christell akkor ez már a finis, visszaemlékezve az volt életem legszebb napja amikor megvolt a védés.... nem az eredmény vagy az érdekelt, hogy na megkaptam a papírt, hanem hogy VÉGE :D :D

Az én fiam évvesztes a mostani rendszer szerint, augusztusi, így nem volt kérdés hogy mikor megy suliba, de szerintem is jobb hogy maradt. Volt egy anyuka aki meg mindenáron vinni akarta suliba... nem tudom hogy boldogultak

Kép
mercure

Mercure!
Szerintem nekem is az lesz életem legszebb napja. :) Utána pedig majd ha megszületik a várva várt babánk. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Na mire visszaolvastalak benneteket kiesett a szememem!

Jaj jó fagyizást mindenkinek! Nekm Manóval nem igazán mobilis a dolog, de nyaljatok helyettem is. Én meg majd előveszema hűtőből a vienettát és azt eszegetem, miközben titeket olvaslak.

Van aki Mátyásföldön lakik??? Én oda járok nőgyógyászhoz.

Látom dobáljátok a szebbnél szebb görbéket . Minednkinek magasan szárnyaló hőket kívánok.

Képzeljéátek nekem mam megint 36,9 volt hüvelyben és még csak a 13. napon tartok. Nem tudom mitől ég a nunus ennyire, pedig szex előtt mértem tegnap is :oops: :oops: :oops: .

Írtam priviket az iwiw miatt. De aki nem talál, írhat nekem is priviben és megjelölöm.

Pusza mindenkinek!!!
Vendég

Egyetértek azzal, hogy nem árt ha a gyerek marad egy évet.
Bazsit vittem 6 é sfél évesen suliba, mert mindenki azt mondta, hogy menjen. Nagyon megbántam. Nagyon döcögősen ment az első osztály. Amugy is nagyon érzékeny és bátortalan gyerek.
Szóval amig lehet maradjon a gyerek oviban.
Danika hála istennek évvesztes, így mindenképpen 7 évesen kezdi a sulit. Remélem minden ok lesz. Már nagyon várja.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok írjatok már, pörögjön a topic, mert elalszom....
Oké, dolgozhatnék is, tudom, de örülök, hogy ülni tudok a helyemen. Agyam hómező...

Panda: Ott fogott az Apeh rendőrség?

jaimee

kimentem kajáért... nekem az éhség miatt volt kába a fejem... meg különben is :D

Kép
mercure

Jaimee:
El ne aludj már, mert úgy jársz, mint ez a nénike :D
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Lányok köszi mindenkinek a bátorító szavakat már itthon is vagyok közben voltam patikában meg ilyesmi nagyon hamar végeztem :D
Vendég

Mercure: Azt hiszem Te nem vagy meg nekem az iwiw-en.

Panda: Most láttam azt a sok képet . Kreatív :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?