Sziasztok!
Utólag is kívánok mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Wish
Gratulálok KisBalázshoz, aki nem is olyan kicsi!!!
Sok-sok egészséget, s boldogságot Mindhármotoknak!
Szilva
...hááát...NYERTÉL!!!
, elmondtam a páromnak már a múlt hét csütörtökön. Természetesen nagyon örült, de mondtam neki, hogy még óvatosan az örömmel, mert sajnos ilyenkor még bármi megtörténhet.
Tündi23
Remélem, hogy már rendbejöttél, s csak a kismanó figyelmeztette a Mamit, hogy többet kell pihenni, amit Te megfogadtál, s mostantól minden a legeslegnagyobb rendben lesz!!!
Tiza
tényleg nagyon csini vagy! Büszke lehet a kisfiad a csini mamájára
Mona
Biztos lesz pocid is, valahol csak el kell, hogy férjen a kislurkó!
Te is nagyon csini vagy!!
Én anno a fiammal 21 kg-t híztam
Bocsánat, hogy eltüntem, de nagyon ágynak estem, régen nem voltam ennyire beteg....persze, mikor ha nem most...
Azért is mondtam el a páromnak, mert mindenképpen gyógyszerezni akart, s valahogy meg kellett mondjam, hogy miért nem szedhetek be mindent. Utána voltunk szombaton dokinál is, ahol láttam, hogy jó helyen van a kismanó, de mutatott még mellette egy kissebb pöttyöt is, aminek mondta ugyan az orvosi nevét - nagyon hosszú, s ideges is voltam, ezért nem emékszem - amiből szerinte vérezgetek. A vérezgetés valójában barnázás.
Erre adott Utrogestant hüvelykúpot - reggel, este 1x200g, s magnéziumot kell szednem, na meg pihenés. 14-én, szombaton kell újra mennem kontrollra, de azért gratulált.
Most nagyon félek, de egyben bizakodok is, remélem, hogy minden rendben lesz! A családnak még mindig nem mondjuk el, majd csak talán a hétvégén.
Bocsi, hogy egy kicsit hosszú voltam!
Szilvia