Új privát üzeneted érkezett!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jó kis szöveg, mi? Csak vicceltem! Azért mondtam mert kihagytatok az egész fagyi projektből :evil:
Ha legközelebb egy pu. közelébe szervezitek esküszöm elmegyek (pedig a legjobb ic-vel is 1.5 óra) Csak azért tenném, mert már nagyon ceetlek benneteket :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hanna: ez norbi féle ápdét szalonna????? :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jó éjt Babszi!

Igen Andi! Ez az. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lassan megyek én is tentizni.

Jó éjt Csajok!

Kép
hanna30

Andi! Az előbb úgy értettem, hogy végleg!!! :D :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: azt már nem....nem engedünk....estére elengedünk,de végleg: szó sem lehet róla :!: :!: :!: :!: :!:
vedresandi

Heló Hanna!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Én is leköszönök mára, kicsit rá kell pihennem a mai napra......lefáradt az agyam (helye) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kamilla!
Én elmegyek érted bármelyik pályaudvarra!

Kép
hanna30

Szia Betty!

ANDI! AZÓTA MÁR AZT IS ÍRTAM, HOGY BECSAPTALAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla!

Igen összevesztünk, vagyis én vele, nem is nagyon tárgyaltunk, egy szülinapi bulira is egyedül ment el, megmondtam hogy én nem megyek! Ha bevágom a durcát akkor legalább tartom is magam!!!
Azt mondták "szegényen" látszott hogy nincs minden rendben köztünk, mert megivott két sört és üldögélt a "sarokban"! Jó kis fenyités volt, igaz nem otthon állt a sarokba, de nekem ez is megérte! Most pedig lement két napra horgászni, nagyon biztattam hogy persze menjen csak nyugodtam, csináltam kaját, tettem be nasit, csokit stb..., csak nézett rám hogy mi bajom van, és hogy nagyon el akarom küldeni itthonról......Azt hiszem ezt zokon vette egy csöppet, hogy nem fogom hiányolni, de majd túl éli, nagy fiú!!!! :wink:

Bocs ha hosszú voltam!
Vendég

De rendi vagy Hanna! Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jaj Ditke! Hát semmmi baj! Hál'Istennek!!!!! Már azt hittem más nőcihez ment, vagy ilyesmi! Ez nagyon rendben van! Had tudják meg, hogy hálásak lehetnek, hogy ilyen szupi csajokkal élhetnek együtt :wink: Én is elég kriminális vagyok :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Na,asszem én is elmegyek élményszámba (a katicáim szerint),elteszem magam holnapra.
Jók legyetek!!

Derűs estét! (ahogy szilárd mondaná)

Kép
vedresandi

Hanna

Iwiwen hogy talállak meg?

Andi

Téged bejelöltelek!
Vendég

Andi! Hol vagy? Most neked kell egy kicsit emésztened az eseményeket? :D Vagy a holnap 13 évest neveled? :D Adj neki egy puszit a nevemben is holnap! Boldog Szülinapot Puszit

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: ma már felköszöntöttük, mert holnap nem lett volna ilyen nyugis...egyébként tegnap aranyos volt,mert látta hogy nagyon írok.Megkérdezte: Babanet? mondom igen, erre ő: puszilom őket.Tényleg jó fej.
vedresandi

Andi!

Boldog szülinapot a fiadnak!!!
Vendég

Valaki nincs meg nekem iwiw-en :? Ki is? Krisztinka mi jelöltünk??? Azt hiszem téged találtalak, vagyis, hogy nem találtalak...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Megyek én is aludni! Sziasztok lányok!
Visszatérve a meetingre, pénteken nem érek rá, képzésen vagyok, azt hiszem 8-ig :( De a köv.-ből tuti nem maradok ki!
Betty! Itt délen ellen buli!!!!! :D
Jó éjt!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Krisztinka nekem sincs meg, meg Judy sem!
Vendég

Tényleg Judy sem! Neki van két "nagy babója" és meg akartam nézegetni őket, és ő sem volt meg iwiw-en. Manó pedig nincs fent, nem akar :(
Jó éjt még 1x!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Neked is Kamilla!

23-ik cn, lassan teszt!!! Álmodj tündér babócákkal!!!! Bár te napközben is találkozol velük :lol: :wink: !
Vendég

Betsy,
köszönöm a gyors válaszodat!!!

A fagyiban egyébként én is benne lennék, de most nemhiszem, hogy ráérek, megyünk babalátogatóba a sógornőmékhez... Jó lesz biztos! Sajnos, a párocskám akkor dolgozik d.e. igy a délutánja akkor lesz szabad!

Na, mostmár megyek én is aludni, mert már csütörtök van!

Üdv. mindenkinek!
sirkici

Jó reggelt mindenkinek!!!

Kép
Vendég

Jó reggelt!!!
Szia Pandácska :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik :D
Megyek az adóhivatalba viszek 3 napi hidegélelmet meg sátrat is :?
Vendég

Akkor ezen a héten már nem is jösz? :lol:
Sok türelmet!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Hehehe lehet majd májusban újra írok :lol: Köszike!
Vendég

Apa elment dolgozni. Én meg visszafekszem, amig a legény alszik :wink:

A talival kapcsolatban: babó miatt ez most nehéz volna megoldani :( De majd egyetek helyettem is :!:

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

Ez a mai :)

Kép
Kép
Kép
olik22

Bocsika: azt kellet volna mondanom: "Dobok egy görbét" 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Helló....

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Dobok én is egyet, mert még mindig nem kezdtem új hónapot, minden reggel barna pecsételéssel inditok és ennyi....ma ismét felment a hőm...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

És most néztem, hogy a 19. napról átrakta 24. napra, tudjátok amikor piros pecsételés volt!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt!

Alig bírtam visszaolvasni. Már megint. :D :D

Panda: ügyi voltál a fogászaton biztosan. Micsoda önfegyelem, nem "vinnyogni" a babneten.... :D

Betty: Jó a görbéd, bár nem vagyok én sem meggyőződve, hogy ott a péd, ahová a ferty tette... :?
Egyébként ahogy tegnap írtam, ovu után a görbe már nem ugrál, az a normális.

Chris: Hónaljban hiába méred a hődet. Most pé után fenn kell hogy legyen a hőd 36,8-37 között hacsak nem vagy te is Jégkirálynő. :D Ja, és ne legyen következő ciklusod. :wink:

Heni: Csak pocifájás van, mint mensi előtt :cry: illetve intenzív petefészek fájás mindkét oldalon, de ez semmi különös, máskor is szokott. Barnázni nem szoktam, esetleg 1-2 órával a Niagara előtt. :D Sajnos nincs echo tv-nk... :cry: Pedig úúúgy megnéztelek volna. Nincs fenn a műsor a neten a csatorna honlapján? Majd megnézem.

Judy, Krisz: TÉnyleg, akartam kérdezni, fenn vagytok az iwiw-en? Ugyanúgy nekem Ninike sincs meg.

Olik: Szép a görbéd!

Kamilla: Majd megnézem mit kérdeztem. :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt korán kelők!

Látom mindenkit kidobott az ágy :D

Ditke: szerintem jól csináltad!! Apa megérdemli....

"Görbét dobó csajok": maradjon is szépen fenn mindenkinek a hője!!!!! :D

Pandácska: sok sikert az ügyintézéshez :lol: Szólj, ha esetleg kifogytál már az elemózsiából! 8)

Szép csütörtököt mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimeeke: akkor még mindig izgulok érted!!! Ezek simán lehetnek jó jelek, bár tudom, hogy a Te optimista hozzáállásoddal már leírtad a hónapot :lol: Énnnnnnn drukkkolok...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Gyabi: Éééérdekes. Pedig én is a 19.re tettem volna....Az a furi benne, hogy még mindig ugrál 2-3 tizedeket.

jaimee

Jamiee: ez jó kérdés, most megnézem én is...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Köszi a drukkot! :D Én csak nem akarok csalódni. Hittem már egy párszor, hogy terhes vagyok, aztán csak annál rosszabb volt, amikor megjött. Premensin fáj a hasam, számomra ez egyenlő a ciklus "tragikus" végével. Bár Betsy is biztatott. Mindegy, szombatra talán okosabbak leszünk. Legkésőbb akkor.

jaimee

Nincs rajta...

Heni

Kép
Kép
csheni26

jaimee: először odatette a 19. napra, de ahogy beírtam az emelkedést, rögtön áttette!!!!!! Vagy én vagyok hülye vagy a gép!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Egy biztos, te nem!! :wink: A Ferty csak egy proram, mit tud ő a mi habtestünkről. :D :D

jaimee

Gyabi: én sem bíznék a ferty tökéletességében!! Inkább magadban!!! Te tuti jobban ismered a testedet...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!Sziasztok!Sziasztok!

Jól ébredtem ám!!! :wink:

Remélem, ma jó napom lesz.... meg nektek is!!! :lol:
Ma megyek a dokihoz!!!! 11 után valamikor... még nem döntöttem, h pontosan mikor.
Remélem, mindent rendben talál.
Tegnap rádolgoztunk a mai szurira.... :oops: szóval, most muszáj, h összejöjjön!!! Főleg, h (nem hiszek benne) gyertyáztam vagy 20 percig....

babszika

Kép
vedresandi

Üdv itt!

Panda: ha esetleg nem győznéd kivárni a sorod,szólj....remélem a fagyit nem az APEH-ba kell vigyük Neked :lol: :lol: :lol: (a táblázat milyen formázumban van?)

Olik: de jó neked,hogy lustizhatsz még egy kicsit :wink:

Gyabi: a te hődnek is megparancsolom,hogy menjen fel,és maradjon is ott!!!!!!

Jamiee: én is drukkolok......lehet másért fáj a hasad :wink:

Babszika: örülök hogy jó hangulatban ébredtél!

na,itt meg az én idióta PÉ nélküli görbém:
Kép
vedresandi

Hát, Andi!
Te aztán megmutatod, h milyen jó cikk-cakkos görbét lehet produkálni! :wink:

babszika

Sziasztok,

Már megint kb fél órája olvaslak benneteket, és jókat vidultam a tegnap esti hozzászólásotokon. Örülök, hogy ilyen jó hangulat van a topicban, de az tényleg nem igazságosságos, hogy kihagytok minket a fagyizásból.

Amugy fent vagyok az iwiw-en.

Pandi,

Kitartást a bürokráciához. Azt hiszem szükséged lesz rá. :P :P

Babszika,

Gondolok rád a dokinál. Lélekben veled leszek. :P :P

A ferty tényleg nem megbízható, nekem a 17. napra tette a pé-t, pedig tuti a 16. anpon volt. A testem nam hazudik. Mondjuk 1 nap ide vagy oda nem vészes.

Betsy kismama hogy vagy ma reggel???

Lesz ma autóm, alig várom, nagyon hiányzik. Most nagyon gondolkodunk azon, hogy becseréltetejük egy vadi újra, persze ezt még nagyon meg kell gondolni. Baba is , új autó is, lakáshitel is, szóval nem tudom mi legyen.

Szép napot mindenkinek. Később jövök.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?