Sziasztok!
Babus
Na mi volt ma az UH-n?????? Változatlanul jól viseled a clostyt? Aranyos a képeken Kristóf nagyon
Vanda
Hogy vagy? Nyákdugó volt? Már 1 hét sincs vissza, ha a 17-ét vesszük alapul
Nicol
Érdekes, hogy most nem jön meg a menzid, hisz neked nem volt problémád, ha jól emlékszem. Reméljük ez most csak egyszeri dolog, és épp ebben a hónapban kimarad a peteérésed, hisz ez lehetséges és normális is. Próbálj ne stresszelni rajta, mert ez is késleltetheti a vérzést.
Timika
Hogy vagytok?
Edina
Tényleg mintha nyúlott volna Viki
Aranyos, szép kislány nagyon
Munkahelyi kérdés nagyon kétségbeejtő lehet, ha most tanácstalan vagy, adj kis időt magadnak, hátha letisztul a helyzet, és könnyebben jön a megoldás.
Velünk: még nem készült újabb pocakos kép, de ami késik, nem múlik
A baba-képeket még nem készítettem el, elég nehéz a UH felvételből jól elkapni a pillanatot, de nem felejtettem el
Múlt héten ismét volt kis ijedség
Csütörtök este jelentkezett nagyon enyhe vérzés, inkább csak rózsaszín váladék volt. Mivel meg sem közelítette azt a mértéket, amivel korábban bementünk a kórházba, így nem kaptam pánikrohamot, és rohantam be ismét. Persze nem volt éppen nyugodt az éjszaka, de másnap délelőtt teljesen el is múlt a rószaszín, és helyreállt a dolog. Délután bementem a kórházba, hoyg beszéljek a dokimmal, aki azt mondta el, amit magamtól is gondoltam: pici rózsaszín sem normális a terhesség alatt, és nem tudják egyértelműen mitől van, mást nem is tudnának csinálni, max infúziót adni, úgyhogy pihizzek, amig nem görcsölök hozzá és a baba mozgása jó, addig nincs baj. A baba mozgása pedig szerintem nagyon jó, aktív, semmi görcs. Aznap szerintem kicsit megerőltettem magam itthon, a fürdőszobát puceváltam ki, ami bár elég picit, de el volt hanyaglva. És ez sok volt, most már tuodm, ebben is hol a határ. Ja, ami édekes volt, a rószaszínezés előtti éjszaka elég rossz álmom volt, véreztem, be a kórházba, és a dokik el akarták venni a babát, én meg nem hagytam, hisz ő egészséges, és szeretem és akarom, és saját felelősségemre kijöttem a kórházból. Hát....... talán megérzi az ember ha baj lehet
Húsvétra eljöttek a szüleim, sokmindent hoztak, meg anyukám sokat segített, mégis kicsit elfáradtam, és most kipihenem ezen fáradalmakat
Nagyon boldoggá tesz, hoyg van időm a babával lenni
Úgy értm, amikor ébren van és nagyon mocorog, van hogy csak nézem ap ocim, hol dudorodik, beszélek hozzá, kezem a pocimon, és olvadozok
Lehet, hogy furcsáljátok, de bennem igazán a mocorgása érzése óta ébredeznek az anyai ösztönök, hisz sosem voltam az a gügyögős, baba-mániás, rajongós anyuka jelölt
De most jó minden, hogy ő van és jól van, és az én dolgom vigyázni rá
Na, megyek képeket kreálni, hátha sikerül
Ja, és épp megkezdjük a 6. hónapot