Hát igen, ezen már én is gondolkodtam....csak macerás, hogy pont aznap, pont akkor mindenki ráérjen és el tudjon jönni.
A másik: Én Pesthez olyan hülye vagyok, mint a hegymászáshoz
"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
Betty: ha arról lenne szó,akkor nyilván nem ilyen hirtelen találnánk ki,hanem megszerveznénk,hogy mindenki el tudjon jönni.Inkább várok 2 hetet,hogy együtt mindeki itt legyen.Arról nembeszélve,hogy kocsival Pesten bárkiért szívesen elmegyek!!!!
Csajok! Dobjátok azt a görbét, de ha reggel nem volt vonal most sem lesz Egyébként a ferty egy hülye! Nekem a doki nézte a repedést és nem akkor jelölte Úgyhogy mindenkinek votl pé-je, csak a Ferti nem tudja
Igaz egy csomó csoki bánta, most pedig én mert már észre veszem a farimon hogy szük combban, fenékben! De egye fene!!! Ha kellek neki igy is kellek, ha nem másnak pedig TUTI hogy kellenék igy is, de nekem meg Ő nem kell!!! Na erre varrjatok gombot!
Ditke! De örülök, hogy jöttél! Már kerestelek ám sokat és biztattalak, hogy gyere! De mi történt összevesztél a pároddal? És elment durciból, vagy honnan fog hazajönni? Ha nem akarod ne feszegessük! Csak nyugtass meg ,hgoy nem dölt össze a világ!!!