Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsiboris, nagyon jól esett, hogy még a hiányzók között említettél. Szoktalak olvasni titeket, de nem minden nap, ezért mindig felgyülemlik, és képtelen vagyok a végére jutni, ezért nem is válaszolok, de be-be nézek, mert kíváncsi vagyok rátok. Nagyon sajnálom, hogy az utóbbi időben nincsenek új zebrák, pedig annyira szurkolok, mindig azt keresem rögtön, hogy tett-e valaki fel tesztes képet.

Lola!

Nekem is volt művi befejezésem, és nekem 7 hétre jött meg. Most már várhatod. Az én dokim szerint ez teljesen normális, mindenki másként reagál rá, és ne felejtsd el, hogy a terhességet korábban fenntartó hormonoknak is ki kell ürülni. Én a helyedben nem izgulnék rajta. A méhen kívülinél meg a méhemhez nem is nyúltak, mégis ott is több, mint 6 hét telt el mire újra megjött. Nem vagyunk egyformák, van aki szülés után két hónappal menstruál pedig szoptat, van aki pedig két évig nem.

Reni!

Szerintem is a mensi után kell csinálni a lapart, bár nekem nem volt, de annak idején (még a Zita elött) a dokim azt mondta, hogy megpróbálja egy peteérést egészen közel megelőző időpontban megcsinálni a HSG-t mert attól felnyílnak a petevezetékek, és tessék utána szorgoskodni, hátha pont ez volt az akadály. Nem abban a hónapban, de a rákövetkezőben sikerült a Zitát spontán összehozni, pedig már volt időpontunk insemre.

Egyébként minden eredményem nagyon jó, de a 12 hetes óta nem voltam uh-n ott meg csak videó volt, úgyhogy nem tudok képet rakni. Legközelebb a 18. héten megyünk. Jó soká. A pocakom már nő, ami nagyon fura, mert a Zitával kb 20 hetesen volt ekkora. Persze állítólag a második terhességnél hamarabb nő ráadásul ketten vannak... de mi lesz a végére?

Pusz mindenkinek, alig várom a csíkos teszteket!!!!: Tamara
tamaranna

tamaranna, jó olvasni, hogy jól vagy és nő a pocid. Uh képre akkor várunk egy kicsit, esetleg a pocakodról, hogy gyönyörködhessünk?

Johanna, katata köszi :D

Katata ez a kutyus nagyon aranyos, bent lesz a házban, mert ugye ő ilyen kisméretű.
bbilona

Csaiszik! :D

Tamaranna! :D

Mindenkinek nagyon hiányoztál! Várjuk az ultrahangos képeket!
Én is úgy szeretnék iker babákat,Bár nagyon nagy felelősség,de egy füst alatt le vannak tudva a bébik.
A férjemnek lehet igaza lessz és addig móndógatóm,hogy tényleg ikrek lessz belőle.
Nézegettél már babakocsit?
Izgatott vagy ugye?

katata! :D

Ez már biztos sikerülni fog! Gondolj erre ennek sikerülni kell!!

ZEL! BORIS ! És a többiek!

Köszi nektek a lapar hozzászolást! tegnap egy kicsit nyomoztam,szóktam írni Dr .TÖRÖK ATTILÁNAK és mindig nagyon kedvesen és nagyon hamar válaszol!
Ő azt mondta,hogy mindegy hogy mikor csak ne a menses alatt legyen.Holap megyek a kaáliba,ott kapom meg az orvosi javalatott a műtétre.Az az igazság hogy eddig mindig magán dokim volt,de most megpróbálom rendesen hátha előre vesznek műtétileg ha nem akkor keresek dokit.

bbilona!
Milyen volt az inszem?
Rádolgoztattok??????

Zel!

Reméllem ti sem tétlenkedtek! Erre az átfújás dologra visszatérve,nekem is az elsőnél azt mondták,hogy rögtön teherbe kéne esnem utánna.Igen ám de csak nem sikerül,sőt a kaális dokim is vakarja a fejét ,hogy miért nem vagyok még terhes!Erről ennyit!!!Mi ujság a kazánnal?

Mágnes!
Nagyon szép ez csajszi!!!!!!
Hobi kutyus,hogy viszunyul a csajszihoz?

Sapé!!!!??????????????

Szép napot mindenkinek!!!!!!!
m. reni

kata ez milyen fajta kutya? mert nekünk akkor ilyen van :lol: Kép
kicsiboris

tamar de jó, akkor boldog kismama vagy nagyon :lol:
az tuti, hogy jó nagy pocakod lesz, láttam egy dok. filmet az ikerterhességről és a szülés előtt bizony óriási pocakot növesztettek a több babát váró anyukák :wink: de szuper, mert így ha három babát szerettetek volna akkor mindjárt-hamarosan teljesül is az álmotok :!: képet majd mindenképp rakjál, léccilécccilécci, pussz!

reni megírod hogy hol tudok írni a Török A.-nak? köszi! egy-két dolgot kérdeznék én is tőle, pl. ezt a karnitint :D

mágnes édibédi a lányka :lol: gondolom azért leköti a napjaidat :lol: :lol:

zelem???????

odry???? és a többiek???
kicsiboris

Boriska!

Dr.Török Attila
info@infertility.hu
m. reni

Sziasztok!

Kicsibé! Én Beagle-nek nézném a kutyit. Jó kis vadászkutyák.

Bbilona! Szerintem nincs mit köszönni. Vagyunk olyan barátok, hogy izguljunk a másik sikeréért!

Reni! Nem tétlenkedtünk. Drágám pont az ovulációm napjára ért haza. És nem láttuk egymást előtte 4 napig, meg előtte pont mensiztem, így volt mit bepótolni. Kicsit gyorsabb volt a peteérésem az átlagnál, de éppen elkaptuk.

Lányok! Nem tudjátok, hogy a stimus szereink a következő hónapot is befolyálják-e? Elég erősen szúrkáltak a petefészkeim, főleg a jobb oldalon, de a balost is éreztem. Amúgy meg stimukor is a jobbos szokott aktívabb lenni. Nagyon nem bízom abban, hogy elég ügyesek vagyunk, de azt hiszem nem sokkal kisebb az esélyünk, mint inszemmel volt eddig. A következő inszemeket is csak azért várom, hogy végre túl legyünk rajta, nem nagyon hiszek már benne.

Jaj, megyek. El kell vinnem az autót gumicserére. A nagyot. Az enyémke meg szervizben van, műszakiznia kell!

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Boris,
ez a kutyus Jack Russell terrier. Ti a lakásban tartjátok?
katata

kata, a miénk keveréknek indult, de ahogy elnézem tényleg Russell terrier, ilyet szeretnél?
mi lakásban és kint is, most szeretnénk kerítést csinálni, ha lesz lóvénk rá :lol: :lol: :lol: :lol: mert nagyon-nagyon eleven kutyus, minden lépésünket figyeli, mindenhol ott van - ezt azért írom, hogy gondoljátok meg, biztos jó-e nektek, ha állandóan foglalkoznotok kell vele, meg néha kiakaszt a kis fontoskodásával..mert ő olyan fajta :shock: de imádjuk.

most ilyen kb: Kép
kicsiboris

zelem, igen szedem a clostit (ezer bocsi, hoyg csak most válaszolok),
és a kedvesemet mától halra, húsra meg L-karnitin-kúrára fogom. szerinted miket egyen még, hogy sok és szuper skaccai legyenek jövő
hét végére az inszemre? a sok folyadékot mondtam már neki...:o)

kata, drága, tennél egy táblácskát? mert nem tudom követni az eseményeket :lol: :lol: köszi
kicsiboris

na javítottam a vonalzómon...
hol vagytok?? Kép

Kép
kicsiboris

kicsiboris, én be-be nézek, de nagyon nincs mit írni.
Inszem megvolt, nem dolgoztunk rá, mert a nap veszekedéssel kezdődött és hogy sikerüljön keretbe foglalni, így este is megvolt a marakodás. Nehezen viseljük, de kihagyni meg nem nagyon akarok. Remélem többre nincs szükség :wink:
Ha már a kutyáknál tartunk megpróbálok én is felrakni egyet, bár ő nem szobakutya, de sok törődést igényel (rengeteget :D ). Sajnos amikor kisgyerek jön az esetek 98%-ban megkötjük, így mindenki azt látja hogy egy nyáladzó, ugató fenevad. De meg kell mondjam még senkit nem bántott, még az ólban leledző kiscicákat is csak nyalogatta, meg ki-be hurcikolta a pofájában. Persze én sem merném még a saját gyerekemet sem megkockáztatni, nemhogy a másét. Ez világos.

Szóval nem sikerül a kép, látszik még sosem próbáltam.
Tudtok segíteni?
bbilona

Boris,
és szeretem, ha egy kutyus eleven, nem csak van és kész. :lol: Szóval maradok azt hiszem ennél a fajtánál. Nagyon tetszik!! :lol:

Ilona,
biztos nagy a kép. Ha a mérete nagyobb, mint a megengedett, akkor nem tudod felrakni. Le tudod kicsinyíteni?

Mindjárt nézek táblát.
katata

Egyébként most jöttem meg a gyógyszertárból. A gyógyszerek 180 ezer forintnyit tesznek ki....
katata

Vetélés után nekem is 6 hét múlva megjött, pedig magától nekem ritkán produkált ilyet. Szerintem várj még egy hetet, utána keresd meg a dokit.

kicsiboris.
A mi lányunk egy tündér:) Annyira jól elvan, ha nekem valami dolgom van, ő eljátszik magában a csörgőivel, eldumálgat akár egy órát is. Sokszor észre sem veszem, hogy felébredt, mert nem sír, hanem nézelődik..

reni:
Hobi kutyus Anyuéknál van. Képzeljétek, annyira féltékeny Pannára, hogy azóta minden kisméretű gyerekre morog! :( Azért írtam így,mert a magasabb ovis ismerős gyerekekre viszont nem.Szóval gondok vannak vele, így amíg nem költözünk el, marad Anyuéknál, ott egyébként imád lenni, kényeztetik folyton..:) Lelkiismeret furdalásom sincs így, Anna mellet azért nehezen tudtam volna foglalkozni vele, így meg mindig játszik vele valaki.

Kép
Kép
Kép
mágnes

jajj! Lombik alapítvány! Valamelyikőtök kérdezte. Konkrét nevüket nem tudom, de valamelyik nap láttam a tévében, róluk volt szó. Esetleg neten rá lehet keresni.

Kata:
ez iszonyatosan sok!!! csoda, hogy bírjátok!
Apósom főnökének is lombikkal született a fia, és mindig azt kiabálja, mikor jön a gyerek hozzá a munkahelyére, hogy na itt jön az én másfél millióm!! Azért durva, hogy folyton csak a kiadott pénzt látja benne...Szegény gyerek...Ráadásul neki tényleg meg sem kottyan..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok, akiket érdekel a lombikos támogatás:

http://www.pri.hu/
Ez a Tapolcai, Pannon Reprodukciós Intézet, itt tulaj a Török Attila (már korábban egyszer írtam nektek, meg a lombikosoknak), ők is foglalkoznak alapítványi dolgokkal, nézzétek, kérdezzétek meg a támogatást :lol: :lol:

kata ez durva.

ilonkám küld el a freemailemre a nagy képet, lekicsinyítem, felrakom:
diana_k@freemail.hu

sajnálom, hogy nem jók a napjaitok, te mindig is vidám - lelkes voltál a topikban szeretném, ha újra így lenne
légyszi menjetek el egy jót vacsizni a pároddal, talán beszéljéte meg ezt a dolgot, vagy csak kapcsolódjatok ki. mi minden este kutyust sétáltatunk, nagyon jó levezető mozgás :lol: Kép

Kép
kicsiboris

kicsiboris, elküldtem a képet, meglátjuk mir jutsz vele. A kutyasétáltatás nem rossz ötlet. Ma pl. lehet hogy találkozunk is a férjemmel, tudod amikor én hazaérek az autóval, akkor ő indul vele, megy masszírozni. Így nehéz összehozni egy egy találkát. Ha meg otthon van akkor hozzánő a tv nevű szörnyszüleményhez (már gondoltam rá, hogy elajándékozom, de nem vagyok elég bátor) :wink:
Mostanában tényleg nem vagyok a toppon, de sokat segít ha látom ti milyen jól gyűritek az ipart, elszégyellem, és kicsit összeszedem magam.

Megint nyavalygás lett a vége, bocsi csajok!

Mostmár csak akkor jövök, ha valami jót is tudok, mert már én is unom ezt a szüntelen nyavajgást.

Az alapítvány címét meg köszi, este megnézem otthon :roll:
bbilona

Bocsi lányok, most nem tudok táblát rakni, mert elszállt az idő és sürgős babalátogatásra vagyok hivatalos barátnőmhöz. :lol: Meg kell gyömöszölnöm őket :lol:
Puszi!
katata

Ilona,
gyere nyugodtan nyavajogni, azért vagyunk!! Ne, hogy aztán most meg eltűnj! Depizz csak itt nyugodtanés este apával békésebbek lesznek a dolgok! :wink:
katata

kata, aranyos vagy, jó dögönyözést, és feltöltődést!
Ja és nem nyavajgok, azért sem :twisted:
bbilona

Halihó!

Megjöttem. Nyáriasítottam a kombit. Meg bevásároltam, mert a hétvégén szeretnénk a nyaralóban lenni. Fűszereket, tisztítószereket, néhány zacsis levest vettem oda. Hú de várom már.

A kutyára a tippem még a valamilyen terrier lett volna. De legalább ti megoldottátok a fejtörőt.

Ilona! Csak nyavajogj! Mi is szoktunk!
Kicsibé! a sok folyadék jó a párodnak is, de leginkább neked kell a closty miatt!
Kata! Bakker! Ennyit az egészségügyünkről. Az alkoholisták meg közgyógyra kapják a gyógyszereiket. Mi meg "csak" gyereket szeretnénk.

puszi!

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona,
ez a beszéd,nem szabad keseregni,hiszen az ikreid a pocidban máris nagyon szeretnek! :wink:

Feltöltődés nem sikerült valami jól, mert a nagyobbik gyerkőc eddig oda volt értem, most meg hátat fordított, tojt rám. :( Ezért szeretnék már sajátot... :roll:
katata

katata, remélem elnyered a topik boszorkánya címet :P
A gyerekeknek is lehet rossz napjuk, hidd el tudják ki szereti őket, azt ők már messziről kiszagolják, Legközelebb biztosan nem így lesz. Mi is átmentünk a szomszédba, ott egy 2 éves kislány, és egy frissen született fiúcska van. A kislány nagyon szereti a némót, így az újdonsült Pulijuk a Szotyi nevet kapta, most meg mivel tudjuk mit szeret, vittünk neki Némó matricákat, össze-vissza ragasztgatott mindent. Anya örömére, ja és kiderült, hogy már a Hmupipőke a sláger :wink: Hát ilyenek ezek a gyerekek, folyton változnak, de azért aranymaszatok:-)

kicsiboris, ha túl rossz a kép, v. nagy v. kicsi hagyd a csudába, inkább írj nekünk valamit!

Jó éjt lányok!
bbilona

Persze Ilona, tudom én, hogy most csak ilyene volt a kisfiúnak, vagy változott is. Van olyan korszaka a gyerekeknek (többször is) mikor nagyon szégyenlősek, ez is valami olyasmi lehetett. De nem tudtam dögönyözni sem. Na mindegy, ez van. Majd legközelebb.

Holnap este megyünk haza (Mo.) ! :) Már nagyon várom, nagyon készülődöm. :)

Szép napot LÁnyok!
katata

ilonka kuttttya:o)
Kép
kicsiboris

Kata! Isten hozott itthon :lol: :lol: :lol: :lol:

zelem, és hol nyaraltok a hétvégén? de irigyellek :lol: :lol: kedvet is kaptam, lehet, hogy mi is elutazunk valahova, eszünk egy jót sétálunk...nem tudtok pécsközelben jó kis kastélyt vagy valamit?
kicsiboris

kata, hát ez jó most keresitek a házikót? Így legalább repül az idő. Meddig maradtok?

kicsiborsi, köszönöm. Látom nem kellett volna így lekicsinyíteni, de majd legközelebb :wink:

andi, hát felénk se nézel?

Szép napot!
bbilona

Ilona,
ari a kutyusod, de valóban nem egy kis zsebkutya! :lol:
1 hétre megyünk csak haza, az nem túl sok, de remélem arra elég lesz, hogy találjunk egy nekünk tetsző házat.

Boris,
köszi, de csak holnap este érkezünk. Bár az mindjárt itt van! :wink:
Szerintem Orfű-Abaliget ott van felétek, az szép környék. Nézz szét itt: http://pecs.lap.hu/ például a "Nézd meg, ha erre jársz!" alatt vannak kirándulási lehetőségek. Vagy a "Nézz körül"-nél kifejezetten Pécs környéki helyek vannak.
katata

Itt a tábla:

Kép
katata

Jucmuc :?: :?: :?: :?: :?:
katata

Ilona,
jól nézek ki boszinak? Így jó lesz? :lol:
katata

sziasztok!

Kata! Ha már boszizol, jósolnál nekem is valamit? :lol: Merre kerestek házat?

Kicsibé! Gyékényesen van nyarcink. Az egy bányató, kavicsot bányásznak az aljáról. Átlag mélysége kb 10-16 m, de vannak sekélyebb részek is, ott strandokat alakítottak ki. Teljesen körbeépült, nagyon sok kis nyaraló van körülötte, van két "hotel" is. Még nem indult be a szezon, így tök csendes, nyugis. Szektorokra van osztva, minden szektornak van egy stégje, szerencsére a miénk közel van a kisházhoz, így főzés közben akár pecázni, fürdeni is lehet egyet. Alig várom már, hogy induljunk.

Ilona! Jó fejnek néz ki a kutyád. Főleg rottweiler? Őrzi a házat rendesen ugye?
Én is szeretném megmutatni majd a kutyusomat, aki sajnos meghalt. Ezért most megküzdök a kicsinyítéssel, ami nem biztos, hogy sikerül. De majd akkor megkérem Boriskámat!

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok csajszik! :D

BBilona! :D
Nagyon szép ez a kutyi! Sajnos mi bérházban lakunk,de szeretnénk majd elköltözni,akkor viszont a kutyi lessz az első!!!
szerintem te egyáltalán nem nyavajogsz,én türelmetlenebb és nyűgüsebb vagyok mint te!!!!

Zel! :D

Én is én is!!!!
Megyek veletek,jó lenne már egy kicsit lazítani....

Boris! :D

Írtál a Dr,török Attilának???
Általában elég hamar válaszol!!

Katata! :D

Nekem ez volt a 3.-sikertelen inszem.

Szép napot mindenkinek!!!!!
m. reni

katata, ez egy kedves boszi, de megteszi.

zel, ez egy rottweiler, nem látszik de farokkal. Német származású törzskönyvezett, az apukája Európa győztes örző- védő, de a kisebb fajtából való. Na hát ez a miénk meghazudtolja a rotikról alkotott képet. A szomszéd macskái a kertünkben heverésznek mindenfelé, ez a vadállat meg nem is foglalkozik velük. Én szeretem, jó fej.
Nem lesz másik kutyusod?
Ha találunk egyet az erdőben, elviszem neked. Mit szólsz? Csak viccelek, de már 2 kutyust találtunk így az utcánkban. Nem is értem mit gondol aki kiteszi őket :shock:

Mi ismegyünk Orfűre szombaton, valami madárijesztő kiállítás lesz. Kicsiboris találkozunk?
bbilona

Zel,
Szegeden keresünk, oda szeretnénk költözni, mert mindketten szegediek vagyunk(voltunk)! :)

Ilona,
madárijesztő kiállítás????? Az milyen? Sok-sok madárijesztő lesz? :lol:

Reni,
javítottam a táblában, ha legközelebb teszek,már az lesz benne. Most mész majd a 4-re?
katata

Ja Zel,
neked óriási, nagyon vastag kétcsíkos tesztet jósolok 7 map múlva! :lol:
katata

katata!

Műtét utánna lombik!
Természetesen ha tudok valami időpontott megírom!
Előbb még egy doki kéne találni aki meg óperál.
Ma utnak indulók. :roll:
m. reni

Kata! Úgy legyen! Köszike!

Reni! Gyere! Főzünk, pecázunk, meg ablakot tisztítunk!

Meg jöhet bárki, aki csak akar! Csak szóljatok,mert akkor akkora bográcsot készítek elő!

Ilona! Akkor tényleg jó fej. Mi bordeauxi dog mániások vagyunk. Szerintem a kutya 60 cm marmagasságnál indul. Biztosan lesz majd még egy kutyánk, mert a kis tacsikánk magányosnak tűnik. Csak elég húzós árban a kedvencünk,meg kicsit korai lenne. Angie nagyon a szívünkhöz nőtt. Előtte is volt már egy ugyanilyen kutyim. Ő volt Zelda, innét a nevem. Zelnek hívtuk. Ő 70 cm magas 70 kilónyi gyönyörűség volt, Angie kicsit kisebbre nőtt, benne 45-50 kiló veszett el. Mindegyik kutyát tenyésztőtől vettük, és mivel kevés van ebből a fajtából az országban, szerintem sok a visszacsatolás a családfában. Sokszor közeli rokonok vannak talán pároztatva, ez pedig a kutyák immunrendszerét, vagy génjeit kicsinálja. Zelcsivel rendszeresen jártunk kiállításra, és mindig elsők lettünk a szukák közt. Az életemet mertem volna rábízni. Angie más volt, ő gyerek maradt agyban. Rengetet lehetett vele játszani, meg sokszor azt is kiharcolta, hogy az ölembe fekhessen. Ha törökülésben talált, tutti belefeküdt az ölembe. Etz csak a súlycsopportjaink miatt volt ciki. Ő 50 körül én meg konkrétan 49 kiló vagyok...

na jó hosszúra sikeredtem kutyailag. És most megpróbálom a képet is.

Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Ő Angie.
Kicsit maszatos a pofija, meg vedlett is, amit ő elég drasztikusan ejtett meg. Csomókban, foltokban.

Kép
Kép
Kép
zel

kata, köszi a táblát :!: beírnád nekem április 20. -át köv. inszemnek?
köszi, és remélem így is lesz..köszi a tippeket is,
szupi a boszid :lol: :lol:

zel, de jó nektek :!: mi a párommal szigligeten szeretnénk egy nyaralót, egy apró kis parasztházikót kicsi levendulás udvarocskával :lol: :lol: tényleg...el is kezdek lottózni...
én mennék hozzátok, csak az ablakpucolás nem a kedvencem hihihi...
a kutyus édilli!
húúúúúúúúú haaaaaaaaaaaaaaa, tényleg te nemsokára tesztelsz, juuujjjj

reni igen írtam neki, megkérdeztem a karnitint, de azt írta szerinte ez nem használ annyira mint amennyire írnak róla...de tényleg gyorsan válaszolt, köszi, gyorsan keress egy dokit, hogy aztán gyorsan-gyorsan sikerüljön zebrásodni

ilonkám, hát én most egy nagyon összebújós-kettecskézős hétvégét tervezek a kedvesemmel, hogy a pénteki inszemre jó legyen az eredményecskéje, de legközelebb mindenképp talizunk, mert nem kell már inszemre gyúrni :oops: :P :lol: :lol: :D :lol: :!: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

zel, de aranyos pofa ez a kutya, elhiszem hogy hiányzik. Hogy te milyen energiabomba vagy, még kiállításokra is vitted, hát le a kalappal. Te nem vagy az az otthonnülős, lustálkodós fajta ugye?

Mikor van nálad ablakpucolás? reni is ott lesz? Jól hangzik!

kicsiboris, akkor hajrá.
Majd elmesélem milyen volt. Megpróbálok digitális gépet szerezni, és csinálok képeket is. Mostmár remélem tényleg megyünk, nem akarok se..et csinálni a számból :roll:

katata, nemtudom milyen lehet, ismerősök mesélték, majd meglátjuk :wink:
bbilona

Nem sok az ablak a nyaralón. Lenyalom fél óra alatt! Gyertek csak, senkit nem fogok melóra! Marad a séta, peca, kaja programnak.

Igen Ilona! kicsit túltengek néha energiával. A háziorvosom szokta mondani, ha végre megállnék picit, talán hízhatnék is. De nem megy. igaz, vannak lustább időszakaim, de nem tartanak sokáig..
A múlt héten is csak mentem ide-oda. Kb 500 km-t tettem a kisautómba.

Kicsibé! A vonalzóm szerint igen, hamarosan tesztelhetek. Viszont azt hiszem most, ha a hőm is úgy alakul, talán várok még néhány napot. Vagy majd meglátom. ( Lehet, hogy nem csalom meg Kata jóslatát!) Szerencsére minden nap lesz valami a köv. időszakban, így gyorsabban megy az idő. Hétvége a nyaralóban, hétfőn Pest a spermaeredményért, aztán valamit úgyis kitalálok.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Remélem befogadtok engem is. Röviden magamról: tavaly a 3. inszeminációm sikerült. Ikreket vártunk. Sajnos a 19. héten elvetéltem. Most februárban újra kezdtünk. Akkor nem sikerült, majd márciusban mindkét petefészkemben fel nem repedt tüsző volt, úgyhogy az a hónap kimaradt. Most megint túl vagyok az inszemen. Múlt hét pénteken csinálták. Azóta szinte mindig érzem a hasam, néha szurkálgat, főleg akkor, ha ülök. Ez rossz jel lenne? Kérlek benneteket, ha tudtok valakit, aki hasonlót érzett, írjátok meg.
Előre is köszi!
kabócabobár

Szia Kabóca!

Semmi gond, ne aggódj, pihenj sokat. Inszemkor kerül levegő is a méhbe, az feszít valameddig, meg dolgozik valamin. Nekem az elmúlt két inszemem után addig fájt a pockom, amíg meg nem jött. ha belegondolsz valami tök természetellenest csinálnak ilyenkor velünk, nyugodtan lehet utána érzékenyebb a méhecskéd. sajnálom az ikreket. Nem is tudom hogy lehet egy ilyet épp ésszel "túlélni".

És egy kis kedvcsináló : Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Kabóca,
gyere csak nyugodtan és kérdezz, már szorítunk is a sikeres inszemedhez! :wink: Szurkálás az nem rossz jel, temészetes, szóval ne izgulj, pihizz sokat és igyál sok-sok folyadékot!
katata

Drága kabóca, nekem kedden volt az 5. inszem, és hasogat, fájdogál, szúr itt ott. Ne ijedj meg, ezzel jár.

A gyermekek elvesztése, ráadásul a 19. héten, oh de sajnálom, nagyon nehéz lehetett. Hogyan is fordulhat elő ilyesmi?

Szurkolok, hogy 23-án két csíkod legyen!

Pussz Ilona
bbilona

Köszi Lányok! Nagyon kedvesek vagytok. Igazán jól esik a bíztatás. Az ikrek elvesztését tényleg életem legszörnyűbb eseményének érzem. Szerencsém van, hogy ilyen a párom. Tanár vagyok, úgyhogy ebben a két hétben eljöttem táppénzre. Februárban a gyerekek véletlenül labdával hasba rúgtak, pont az inszemináció után egy héttel. Éreztem, hogy nem sikerült. Látom, hogy benneteket is épp elég csalódás ért már. Milyen erős az ember! És tényleg igaz az is, hogy a nők két dologért tesznek meg mindent: hogy gyerekük legyen, és hogy ne. Mi sajnos az első csoportba tartozunk, és aki ezt még nem élte át, az nem is tudhatja, hogy mit érzünk.
Na, megyek egy kicsit lefekszem, de majd később még visszanézek hozzátok!!
Pusszancs
kabócabobár

Ja! Elfelejtettem leírni, hogy Miskolcra járunk a Kaáliba. Nagyon kedves mindenki. 20-án megyünk vissza(két héttel az inszem után) vérvételre.
kabócabobár

kabóca, üdv itt közöttünk
Kép
nagyon szurkolok az inszemedért, remélem nem sokáig fogsz ebbe a topikba sikertelenségről írni :lol: :lol: :lol: nekem is szúrkált a pocakom inszemek után, sőt az első után két napig görcsösen fájt is,
zelnek igaza lehet, hogy levegő is juthat az akcióval, meg szerintem azért az a méhnyak feszegetés sem egy pozitív dolog, szóval tuti normális, ne idegeskedj emiatt, most fő a nyugalom :!: :!: :!:
kata biztosan be is rak a táblába ha szeretnéd.

zelem, hát akkor jó kis hétvégétek lesz! mindent bele:o)

ilona, remélem hogy nem bántottalak meg....csak tudod most másfél hétig a rokonság lógott rajtunk, valahogy úgy érzem kettesben kell lennünk most már egy időre :lol: és olyan gyönyörű az idő használjátok jól ki ti is majd a hétvégét, kívánom neked :lol:

Kép
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?