Szia Ági!
Milyen volt a Balcsi? Nekünk nagyon tetszett, Tihanyban még a víz mélysége is elég jó volt! Réka imádta a Balatont, alig lehetett kiszedni a vízből!
Gratulálok a kislányhoz! Jó lesz egy ellenkező nemű baba!
Bazsi biztosan őt is imádni fogja, ha nem is az első perctől, de ha hozzászokik a tesójához és hogy mindig ott van, nem megy sehova, biztosan nagyon fogja szeretni és dédelgetni!
Pillanatnyilag én elég nehezen viselem a terhességet, émelygek szinte egész nap, csak abban bízom, hogy a 12-14. hét körül elmúlik, de legkésőbb félidőben! Nagyon tudok szenvedni, főleg azért, mert annyira bíztam benne, hogy a második terhességem sima lesz, hányástól és rosszulléttől mentes! Szerencsére a férjem itthon van, mivel tanár, úgyogy amit tud, levesz a vállamról, én meg jól ki is használom, henyélek egész nap
Na jó, nem olyan rossz ám a helyzet!
Réka leszokott a szopiról, mondjuk most már ideje is volt szerintem. Csak az a furcsa, hogy nem is hiányolja! Eldöntöttük, hogy kész vége, nem kap többet, és még csak meg sem kérdezte, hogy hol a cici! Nem hittem, hogy ilyen sima ügy lesz.
Jó munkát a ház átalakításhoz! Milyen gyorsan megy az idő, hogy már csak 3 hónap van vissza!
Puszi,
Zafi