Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak bekukkolok! 8)

Andi! Nekem sem volt pém a hőm szerint. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Christell!
Jövő héten kiderül, hogy Jónás baby e vagy sem :)

Pandácska!
Kivennéd a tesztet a táblából? Írd be légyszi, hogy április 20. doki (UH). Vagy be is tehetsz a kismamás táblába. 5 hetes 3 napos, 2007. december 09. szülés várható ideje. Aztán majd doki után korrigálunk :wink:

Úgy döntöttem csinálok egy várandós vonalzót.. :lol:
Vendég

EZÉRT ÉRDEMES!!!!!!! (elnézést ha hosszúra sikerült!!!)

Csak egy A N Y A ?

Egy nőtől - miközben jogosítványát újította meg egy önkormányzati hivatalban – egy adatfelvevő hölgy megkérdezte, hogy mi a jelenlegi foglalkozása. A megkérdezett egy ideig tétovázott.
Bizonytalan volt, hová is sorolja magát. "Arra gondolok," magyarázta az
adategyeztető, "hogy van-e munkája, vagy csak..?" "Természetesen van munkám!" csattant fel a nő.
"Anya vagyok."
"Nincs 'anya' kategóriánk foglalkozásként. A 'háztartásbeli' fedi le ezt." mondta az adatfelvevő segítőkészen.
Már el is felejtettem ezt a történetet, mígnem egyik nap ugyanilyen helyzetben találtam magam a városházán. A hivatalnok nyilvánvalóan egy karrierista nő volt. Magabiztosan, hatékonyan dolgozott, olyan jól csengő címet viselt, mint például "Hivatali kikérdező" vagy
"Városi adatfelvevő".
"Mi a foglalkozása?" kérdezte.
Mi késztetett arra, hogy ezt mondjam? Nem tudom. A szavak egyszerűen kibuggyantak belőlem.
"Gyermekfejlődési és emberi kapcsolatok területén dolgozom társkutatóként."
A hivatalnok abbahagyta pillanatnyi munkáját, golyóstolla megállt a levegőben. Felnézett, mint, aki rosszul hallott. Megismételtem a titulust lassan, kihangsúlyozva a leglényegesebb szavakat.
Aztán csodálkozva láttam, hogy ezt mind leírta nagy fekete betűkkel a hivatalos kérdőívre.
"Megkérdezhetem," mondta a nő érdeklődve, "egész pontosan mit csinál ezen a területen?" Hűvösen, az izgalom legkisebb jele nélkül a hangomban, szinte kívülről hallottam, amint így válaszolok:
"Folyamatos kutatási programban veszek részt (melyik anya nem) laboratóriumban és terepen is.(normálisan azt mondtam volna kint és bent). Dolgozom a Felettesemnek (elsőként az Úrnak, aztán egész családomnak), és van már négy kreditem is.(mindegyik lány).
Természetesen a munkámhoz tartozó tevékenység igényli a legtöbb figyelmet az ember-szakmákban (melyik anya tagadja?) és gyakran dolgozom 14 órát 1nap (inkább 24-et). Ebben a munkában jóval több a kihívás, mint más, "átlagos" foglalkozásoknál. A jutalom inkább a megelégedettség, mint pusztán a pénz".

Érzékelhetően folyamatosan nőtt az elismerés a hivatalnok hangjában, amint kitöltötte a nyomtatványt. Felállt és személyesen kísért az ajtóig.
Miközben hazafelé vezettem, fényes új karrierem lebegett a szemem előtt. Otthon 13, 7 és 3 éves labor-asszisztenseim üdvözöltek. Az emeletről hallottam új (6 hónapos) kísérleti modellünket gyermekfejlesztési programunkból, amint új hangmintáit próbálgatja.
Úgy éreztem, ütést mértem a bürokráciára. Hivatalos feljegyzés készült rólam egy, az emberek számára elfogadhatóbb foglalkozásról.
"Egy újabb anya", vagy 'Anyaság" már nem hangzik elég jól. Micsoda pompás pálya! Különösen, ha van egy titulus is az ajtón.
Netán ez teszi a nagymamákat "haladó" kutatási munkatárssá a gyermekfejlesztési és emberi kapcsolatok területén, a dédnagymamákat, pedig a haladó kutatási munkatársak ellenőreivé? Szerintem igen! Még azt is gondolom, hogy a nagynénik kutatási munkatárs asszisztenssé léphetnének elő!

Kérlek, tudasd ezt a jó hírt a többi
anyával,
nagymamával,
nagynénivel vagy más barátoddal, akiket csak szeretsz, és ismersz.
vedresandi

Kép
Vendég

Andi: :D
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Betsy:
Mik azok a jelek, amiket nem akartad korábban elárulni? :wink: Most mit érzel. Más milyen, mint Petivel?

Kép
Kép
Kép
olik22

Pandácska!
Köszi :lol:

Olik!
Pont most kérdezte ezt Judy tőlem egy másik topikban :) Bemásolom a választ: Onnan éreztem, hogy Petinél semmi jel nem volt, csak a 8.héttől hányinger, hányás. Most meg már pár hete fáj a mellem (és ha megnyomom, jön pici tejcsi szerű, pedig csak Peti 8 hónapos koráig volt tejem), és nekem mensi előtt sem szokott lenni mellérzékenység. Illetve sajna a hányinger a betöltött 5-héttől van, de nem jelentős, kb. 2-szer egy nap. Ezen kívül a nadrágom is szorít, pedig nincs hasam, csak mégis, olyan fura. Meg mostanában Petivel szoktam aludni délutánonként, és este is korán megyek vele aludni, bár annyira nem vagyok fáradt, de jól esik. Szóval ezekből gondoltam..
Ja, még azt kihagytam, hogy amit a többiek is írtak, nekem is van az a szúrkálás, ami állítólag attól van, hogy a méhszalagok nyúlnak (?). Eddig teljesen másnak tűnik, mint Petinél, mert mint már írtam, Nála semmi nem volt, csak a hányás, sőt még WC-re sem jártam sűrűn, még a vége felé sem!!

Tetszik az új vonalzód! Testhezálló ;)
Vendég

Betsy: Mielött leírtad volna, megtaláltam ezt a választ a másik topikban :D A Te vonalzód is NAGYON tetszik :D

Hogyan számoltad ki ennyi napot Jónás szerint Judynak? Nálam csak 4 egymás útáni nap jött ki ( az egybe esett a pémmel.)

Kép
Kép
Kép
olik22

BETSY! GRATULÁLOK ÉN IS!!!

El sem hittem, hogy teszteltél! Annyira rendíthetetlen voltál, hogy a 42. napig nem. De nagyon örülök!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Olik: A vonalzód gyönyörű, rögtön megakadt rajta a szemem. :D :D

Lányok, dobhatok egy görbét? Van itt valaki? Kép

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Bocs lányok, ez a tegnapi... :oops: :oops:

Kép

jaimee

Jaimee: Hűha...!!!!!!!!! Nagyon bíztató!!!
Kövesd a babás táblában lévő kismamákat!!!
Köszi a vonalzót, nekem is tetszik!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee!

Ez király! +++++++++++ :lol:

Kép
hanna30

Olik: Köszi, hát igen, az a tábla a végső cél valamennyiünknek. Előbb-utóbb. :D :D
Ha öngyilkos lesz a görbém, majd szólok. 13. dpo körül várható.

jaimee

Hahó! Már in is vagyok csak lemerült az elem a billentyűzetben és újra kellett tölteni, közben majdnem kilevelesedtem.

Bettsy! Itt is gratula!!!

Jaimee! Szerintem irtó jóél néz ki a görbid. Jó jel, hogy vfent van a hőd és remélhetőleg ott is marad. Lehet beindul a babaeső???

HAjrá csajok.

Nekünk ma reggel sikerült védekezni,mert ugye ebben a hónapban kihagyjuk az éleslövészetett, de aztáááááááááááááán beleadunk apait-anyait! :oops:
Vendég

Hanna: Addig akartam feltenni a görbét, amíg felfelé tendál. :-))
Veled mi a helyzet? Remélem ragaszkodtál a Nicsak ki beszél? - forgatókönyvéhez és pont úgy történt nálad minden, mint a filmben. :wink:

jaimee

Mi az hogy "várható"??? Nem várható itt semmi ilyesmi!!! Tessék melegen maradni és kész!!! Irgum-burgum!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee! AZ én görbém pár oldallal előrébb van. :lol:
Remélem, jól fognak alakulni a dolgok. :lol:

Kép
hanna30

Krisztinka: Dehátezmégcsak a 11. DPO....Persze, hogy fenn van. De olyan széééép, én már ennek is örülök. :D Akkor jövő hóra kiváló minőségű és sebességű töltényeket kívánok! :D

Olik: Hát odabenn már eldőlt minden. Ha nem most, majd legközelebb. :wink:

jaimee

Szia Hanna!!!!!

Jamiee: szép a görbéd, egyenesen babás+++++++++

Nem olyan idióta mint az enyém :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vedresandi

Kamilla!
Egy gyenge pillanatomban jött a tesztelés gondolata ;)

Olik!
Igen, mindenkinek csak 4 Jónás napja van, és azok közül is az utolsó előtt, de 24 órán belül érdemes akciózni, viszont Judynak leírtam az összes lányos napot születési dátumtól független, a másik topikban leírtakat is figyelve. Itt meg tudod nézni. www.holdnaptar.hu

Jaimee!
Én már mondtam valamelyik nap, hogy nagyon jó kis görbe! Csak így tovább! A 13-16.nap között volt akció? ;)
Vendég

Szia Andi!!!!!!!!!!!!!!!

Este??????????

Kép
hanna30

Hanna!

Elvileg ok,de most hivtam a pasit akitől a választ váro, ésmég a rendező nem tudott ránézni a képekre.Tele a monyóm ezekkel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vedresandi

Andi!

Nagyon várom!!!!

Kép
hanna30

Betsy: Látod, mégis jó, ha vannak az embernek gyenge pillanatai is. :D :D :D

Akció volt nálunk a 14. és 16. napon. Illetve a 12.-en is, ha az számít.

Andi: Ha felugrik és megszelidül, vagyis nem cikázik fel-alá, lehet ebből még nagyon pofás görbe is. :wink: Ovu előtt nem gáz, ha cikáz, csak felugrjon, ott maradjon, ne játszon villámot.

jaimee

Jamiee: kösziii,mosmá értem.De például én éreztem,hogy volt PÉ-m, de a ferti szerint nem :cry: :lol: :lol:
vedresandi

Andi! Nekem sem írta be.

Kép
hanna30

Hanna: azért nem írta be nekünk,mert éretlenek vagyunk :lol: :lol: :lol: :lol: Minek nekünk gyerek :?: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Köszi Andi! Megnyugtattál.
Na, mentem Ügyfelezni.

Kép
hanna30

Csajok!

Ti hol méritek a hőt? Szájban? Nyelv alatt? Ha ebben a hónapban nem jött össze, lehet, hogy a következőben én is lekezdem... Csak a kíváncsiság kedvéért. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris? én ott mérem a hőmet, ahova csak a páromnak van engedélye bebocsájtásra :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
vedresandi

Jaimee,

Ez egy tök jó kis görbe. Nagyon szépen befűtötted a görbédet.
Ott lesz az a kicsi baby meglátod.
:P :P :P :P

Azt néztem, hogy télen egymás után jönni fognak a kis topic baby-k. Csak bírják a dokik szusszal.
Bár már ott sorakoznának a mi neveink is. Bár a tavaszi babók sem rosszak. Sőőőőőőőt. :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok, mielőtt kiszámolnátok azt is, hogy mikorra várom a babát, ha 03.17-én indult az utolsó ciklusom, finoman utalok arra, hogy napok óta pre-mensi tüneteim vannak. :D :D Szóval a görbém gyönyörű lehet, főleg pé után, de hogy baba is lenne....Hát azt nem hiszem, hogy őszinte legyek. De ami késik, nem múlik.

Andi: Pont ma olvastam, hogy a nők 20%-ánál akkor sem mutat pét görbe, ha van. SZóval ha jól ismered a tested, akkor abban bízz! És mindig ugyanakkor méred reggel? A hüvelyi a legpontosabb, úgyhogy jól csinálod.

jaimee

Jamiee: igen,mindig ugyanakkor.Mivel danit viszem suliba,kelnem kell.Hétvégén is felkelek egy gyors mérésre és alszom tovább :lol: :lol:
Nem hiszek a görbében annyira,kíváncsiságból csinálom.Tényleg jól ismerem magam,volt PÉ-m,tuti!!!!
vedresandi

Andi: Hát ezek után külön kíváncsi vagyok, hogy alakul a görbéd. :D :wink:

jaimee

Jamiee: mosmá én is :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kamilla: Nekem nem válaszoltál ám!!

jaimee

Lányok köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!!!!

Betsy,
nagyon-nagyon örülök a pozitiv tesztnek, gratulálok!!!

Andi,
a kisfiadnak boldog szülinpaot!
sirkici

Andi: Le vagyok maradva. Szóval boldog szülinapot annak a szééééép gyereknek. :D :D Illetve jóképű fiatalembernek.

jaimee

Sirkici, Jamiee: köszi Danai nevében is.Holnap lesz...csak Babszikának mondtam délelőtt,hogy holnap szabin leszek,mert meglepjük,mire hazajön a suliból :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Betsy,
küldtem neked egy privit!
sirkici

Jaimee,
Hűha csak nem a másik táblára hajtasz? :wink:

Fogászaton voltam és nem vinnyogtam nektek itt elötte ügyi vagyok mi?? :D
Vendég

Üdv.Mindenkinek!

Betsy:Hatalmas gratuláció!!! Kép

Csajok Én is jöhetek fagyizni??? Cirka 3 óra és ott is vagyok!! :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Pandi: Igen?nagyon ügyi voltál :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Pandus! Ügyi vagy! :lol:

Meglógtam pihenni.

Kép
hanna30

Csajok!

Kezdődik a puffadásom. :(
A tegnap rámjött nadrág ma már nem ér össze. :cry:

Kép
hanna30

Betty szia!

Persze! Ok a fagyi, de ha gondolod és eszem helyetted. :lol:
rajtam már úgysem látszik majd meg.

Kép
hanna30

Háááát Hanna....Átvállalod a fagyimat???
És akkor meg éééééééénnn.......mi lesz velem??? Kép

betty615

Betty!

Gyere velünk fagyizni! Majd alszol nálunk. Jó kis vendégágyunk van. :lol:

Kép
hanna30

Hanna,
Én mennék de féloldalas a mosolyom hehehe :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?