Új privát üzeneted érkezett!

Ez a hulye telfon mindig ezt csinalja. Elnezest! - - Remelem tenyleg nem lesz gond. Koszonom a tanacsokat, tapasztalatokat, egyutterzest. Panka! Neha fajt mensi elott de meg hasonlot nem nagyon ereztem. Inkabb apro szurkalasokat erzek es vmi furcsa leirhatatlant. Szerintem a holyagomba rug bele olyankor. Mocorog egyfolytaban. Ez megnyugtato.
Vendég

Sziasztok!

Angi!
Ú szegény. Te aki olyan örökmozgónak tűnsz, nem lehet könnyű az ágynyugalom.
Valahogy túlleszel ezen is. Látod Anikó is lassan finisben.

Pupy!
Nem jó hírek. A lényeg hogy nektek nem lett bajotok.
Anyukádat még próbáld kicsit győzködni.

Borsó!
A héten megyek kineziológushoz (majd kiderül van-é értelme), jövő héten egy új nőgyógyászhoz. Rákövetkező héten a páromat vesszük górcső alá.
Szóval most már visszatérünk a fehérköppenyesekhez.
Aztán még munkahely váltáson is eltöprengek néha...
:roll: És rendületlenül gyomtalanítok a kertben.
És a te tüszőcskéd? Nem a héten derül ki? :idea:

Monyó!
Sajnálom, hogy megint ez történt.
Én nem értem hogy nem tudnak ezen segíteni? Ha beindul a dolog, sztem olyan kicsi kell hogy rásegítsenek.
Vendég

Sziasztok!

Már jobbn vagyok, a fejem még picit fáj, de nem vészes. Nagyon rosszkor jött ez az egész,hisz holnaptól kocsival akartam járni dolgozni,h. spóroljunk egy kicsit, hát tessék :shock:

Panka!
Sajnos nincs a kártyámon pénz,megkérhetnélek,h. ha beszélsz Kacsával,akkor mond el neki,h. gratulálok és megkaptam az smsét csak nem tudtam már válaszolni. :(

Heni!
Mizujs Veletek? Írtam Neked privit,megkaptad?

Puszi!
Vendég

Szisszka!

Most láttam csak a jó hírt! :lol: Szívből gratulálok és csodás 8 hónapot kívánok Nektek!!!! :lol:

Kép
Vendég

Kaptam original svájci csokit, kolleganőm volt kint 2 hetet. Annyira fincsi!!!! Kár, hogy már csak 1 van. :(

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kacsa!
Nagyon-nagyon gratulálok Timcsához!!! Jó egészséget, sok-sok tejcsit, nyugodt éjszakákat!

Pupy!
Szegényem, hogy Rád jár a rúd... Küldök sok-sok gyógyító és rosszkedvűző enerdzsit: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyó!
:cry: :cry: :cry:

Angie!
A koraszülés ellen egyetlen dolgot tehetsz: PIHENJ!!! De ezt nagyon komolyan mondom, ha sokat vagy fenn, a baba súlya nyomja a méhnyakat, a méhszájat, és ez nem tesz jót... Ne aggódj, nem lesz probléma!!!

Panka!
Nagyon jók a képek! Gyönyörű csajszi ez az Emili baba! :)

Na megyek, felébredt az utód...

Majd este még benézek! Puszi!

Kép
Kép
norwell

Fleur
Aranyos vonalzód van. :)
Vendég

Furcsa, hogy Kacsa nincs itt.....
Lassanként sátrat bontok és elmegyek haza. Nagyon álmos és fáradt vagyok. Majd holnap folyt. köv.
További szép napot!

Kép
Vendég

Sziasztok!!Csak egy gyors bekukk,amig fel nem dobok Ádiról egy fürdőkádas képet!!
Köszönjük jól vagyunk!Ma épp 4 HÓNAPOSAN,és 7 kilóval!!!
Mindenkitől bocs,hogy most mást nem irok,de majd jövő hónapban!Sajna még mindig szar a gépünk!! :cry:
Majd jelentkezem!!
ANIKÓÓÓÓ!!!!!!Hivhatnál!!!!! :wink: Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Pupy!
Szegényke, már megint valami?? Tavaly a pozitív hónap előtt a férjem bapíkolt minket egy fához a havas úton. Azt hittem akkor meghalunk. Szóval látom már a jeleket.

Monyó!
Sajnálom, hogy így történt, DE nekem is csak vastag volt a nyálkahártyám, bármilyen pöttyöcskét csak utána 1 hónappal láttunk. Gyere gyakrabban, nagyon kíváncsi vagyok rád :)

Angie!
Nagyon-nagyon vigyázz magadra, minden rendben lesz, ha tényleg fekszel. Picit túlzásba vitted a pörgést???

Nálunk most a lányok picit betegek. Hőemelkedésnél nem volt több, más tünet nem nagyon van, viszont nagyon szenved a két csöppöm. Hát én ilyet még nem éreztem, majd megszakad a szívem értük, közben gyógyszerért kutatok nekik, hogy jobb legyen, na amikor kiötlöm, hogy mi legyen (germicid), akkor meg nem merem beadni nekik, mikor végre beadom, akkor azon aggódom, hogy nehogy bajuk legyen tőle. Szóval bonyolult a dolog, és ennyire még nem aggódtam senkiért a férjemen kívül. És mi lesz egy komolyabb betegségnél??? :roll: :shock: :?

Kép
narco

narco,menyire volt vastag az a nyalkahartya?az enyem mjadnem 14mm.szerintem ez nem is nagyon vastag,a doki mondta hogy vastagabb mint normal esetben.

Kép
monyo83

Monyo!
16 mm volt!!!

Kép
narco

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a szülinapos köszöntéseket!
Jól vagyunk, köszönjük, Laura szépen fejlődik, én sokat dolgozom, de azért nem panaszkodom, már sokkal jobb. Laura már megy, igaz, még fogjuk a kezét :) Mond már szavakat, félig, annyira édes. Annyit kukorékol, h öröm hallgatni! :)
Bébiszitterünk ahogy jött, ment is, most megint egyedül vagyok a nagylánnyal :)
Ha valaki tud megbízható bébiszittert aki hajlandó ide Biatorbágyra kijönni, szóljon! :)

Őszinte leszek, semmi erőm nincs olvasni a topicot, de azért néha megszólal a jobbik lelkiismeretem és be-bekukucskálok :)

Szisszka :)
Ezt nem hiszem el! Annyira örülök Neked!!! Mikor jössz látogatni minket??? :)

Puszilok mindenkit:

Kép

Kép

1 éves Laura

KépKép
unique

Sziasztok!

Norwell!
Köszönöm energie-t megkaptam, máris jobban érzem magam. Voltunk sétálni Lacival egy nagyot és ez jót tett. :lol: Puszi az utódnak!

Maci!
Nekem is nagyon hiányzik Kacsa! Szerencsére semmi komoly bajunk nem lett, az én fejfájásom is már mérséklődik szerencsére. A kocsi hátulját kell cserélnünk, de már elintézte a párom, és kb. 2 hét múlva kész is lesz a kocsi. :shock:

Angie!
Ha az orvos is nyugit javasolt, akkor mindenképp. Kérlek vigyázz magatokra!Remélem ez a sok új dolog meghozza a gyümölcsét. Várom a fejleményeket.

Monyo!
Nagyon sajnálom ezt az egészet. Jó lenne ha a doki végre rendbe tudna tenni.

Junko!
Anyunak jövőhét csütörtökön mindenképp megcsinálják a vizsgálatot, nem rég beszéltem Vele telefonon. Szegény nagyon fél tőle. :shock:

Borsó!
Mizujs Veled?

Bea!
Várom a jelentkezésedet, Ádiról szuper ez a kép. :lol:

Nárcisz!
Nagyon köszönöm a bíztatást, hát őszintén szólva én is nagyon megilyedtem tegnap. És a legbosszantóbb az egészben,h. kb. 3-4 percre voltunk már a lakásunktól. :evil: Nagyon remélem,h. a lányok hamarosan rendbejönnek. Természetes dolog,h. ennyire aggódsz értük,hisz a lányaid.

Unique!
Nagyon szép már Laura. Esetleg tudom neked ajánlani a www.babaorszag.hu oldalt, ott külön babysitter közvetítés folyik. Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Laurának!!!

Puszi!!
Vendég

Laura!
Sok-sok boldogságot kívánok első szülinapod alkalmából! Kép

Unique!
Ne haragudj, de csak villámírni tudok, és sok minden kimegy a fejemből, amiről írni akartam, így most köszöntöm csak Laurát!

Pupy!
És még feldolgozni a balesetes eseményíeket sem egyszerű, nekem még néha most is eszembe jut, főleg amikor elmegyünk az érintett fa mellett, de már gyógyulnak a sebei. csak szegény mókust sajnálom, amikor vasárnap reggel egyszer csak DURR!!!!

Kép
narco

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Laura!
Elsö születésnapod alkalmábol Isten éltessen sokáig!! Kép

Panka!
Nagyon boldog születésnapot! Kép

Szisszka!
Huncut nyuszid volt neked husvétkor! Kép
Nagyon örülök neked ,vigyázz magadra!!!! Kép
És irjál nekem egy ciklus napot mert lemaradtam! :oops:

Kacsa!
Sok boldogságot és jo egészséget kivánok nektek! Kép

Angie!
Pihenjél sokat mert az tehermentesiti a méhszájat!
Nem lesz semmi baj!!!Vigyázz magadra!

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok.

ma megjott,kezdhetem a stimut.vegre vege az idegeskedesnek,komolyan mondom megkonyebbultem.

csak az a gaz hogy egyaltalan nem tudok bizni abban hogy stimuval sikerul:(

Kép
monyo83

Én már nagyon várom a Kacsát, hogy vissztérjen közénk! De most már nem lesz ideje itt beszélgetni annyit, mint eddig. De nem is baj ez! :lol:
Vendég

Tényleg furcsa hogy nincs itt Kacsa. De hamarosan itt lesz megint és reméljük kép is lesz róluk. Panka ha tudsz valamit róluk és van időd írd meg feltétlenül. Pénteken már lehet haza is jöhetnek.

Pupy
nagyon sajnálom a történteket. Úgy látszik a baj nem jár egyedül. De innen már csak pozitív dolgok történhetnek veled! :wink:

Narco
elhiszem, hogy izgulsz a lányokért. Ez teljesen más aggódás, mint amit korábban érzett az ember bármelyik hozzátartozója iránt. Hisz még olyan picik ezek a kis babák és olyan védtelenek. Mielőbbi gyógyulást a lányoknak! :lol: Tegnap Máténak is hőemelkedése volt 37,9 et mértem végbélben, úgy tudom ebből 0,5-öt le kell vonni. Ez igaz? Tegnap kapta meg a 2 hós oltást, gondolom ezért kúszott följebb neki. De szerencsére ma nincs nyoma a láznak.

Monyo
remélem be tudják állítani, hogy ne legyen ez a nyálkahártya gond. Szívből kívánom, hogy hamarosan babás legyél. (Te érted is sokszor izgultunk már!!!)

Angie
tényleg próbálj pihengetni, ez most mindennél fontosabb! :lol:

syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Ma megjött.
Megyek kakaót inni.

Minden jót kívánok az új jövevényeknek és anyukáiknak.

lilia
lilia

Verőfényes szép jó reggelt!

Monyo
Ne gondolkodj ennyire negatívan. Sikerülni fog, ne is gondolj másra....

Pupy
Örülök, hogy jobban vagy. Remélem a kocsitokat is teljesen rendbe tudják tenni.
Május elején visszük a miénket, némi kozmetikázásra. :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Valamely éjjel azt álmodtam, hogy terhes vagyok, és gyönyörködök a pozitív tesztben. Csak egy kis saham volt még, de annyira jó érzés volt! Most bezzeg, amikor ki kell várni a soromat, akkor ilyeneket álmodok! :D De hát nem baj, elterveztük mi a dolgokat. S ezek szerint is csináljuk.
Most júniusban megyünk külföldre, majd kicsit elterelem a figyelmemet az iyen dolgokról.
Máskülönben úgy érzem, hogy összeházasodunk, s ránézek a férjemre, terhes leszek már attól! :lol: :lol:
Vendég

Már én is álmodtam olyat, hogy terhes vagyok. Simogattam a pocimat és vártam, hogy mikor születik meg.
Aztán felébredtem, hogy belelóg a kezem a bilibe. :D
Egyre jobban várom, hogy végre augusztus legyen.... és hogy kikerüljek végre a 3 műszakból...

Kép
Vendég

Macika!

Akkor ti már ebből a szempontból a célegyenesben vagytok!
Az a két hónap már hamar eltelik! Mint látod, nekünk jővő májusban lesz az esküvőnk, de már előtte egy-két hónappal szerintem rakoncátlankodni fogunk! :lol:
Végülis 1 év van még vissza!
Macika, te hány éves vagy? Még sose probálkoztatok? Ez lesz az első?
Vendég

Igazad is van, rá kell gyúrni a nászéjszakára. :lol:
Még nem próbálkoztunk, elég labilis lábakon álltunk, főleg anyagi oldalról. Egyszer nekem nem volt melóm, másszor a zuramnak. A melóhelyem már biztos, stabil pont, talán a zembör is megtalálta a számításait. Nekem első gyerek lesz, neki a második. Biztonságban fogom magam érezni, már volt kin gyakorolnia. :lol: :lol:
28 éves vagyok, majd szeptemberben fogok öregedni. Tavaly mondtam a zembörnek, hogy a 30-ik szülinapomra szeretnék egy babát. :D

Kép
Vendég

Macika, akkor az pont össze fog jönni! Mármint a 30. szülinapodra a baba. :D
Igen, szerintem is van abban valami nagyon izgalmas, amikor úgy történnek a dolgok, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva, esküvő, nászéjszaka, gyerek... de hát mondom, én úgyse bírom ki addig, bár lehet, hogy az esküvői előkészületekben a nagy izgalom majd feledteti velem ezt, és tényleg az esküvő után állunk neki. Annyi lehetőség van... fogalmam nincs, hogy csináljuk még.
Nekem most nincs melóm, de csak összejön valami addig. Ha meg nem, sajnálom. Nem fogok vén koromig várni a gyerekkel.
:shock:
Vendég

Remélem, tényleg összejön úgy, ahogy mi szeretnénk. Főleg, ha abba ez elfiúsodott családba érkezne egy kislány... :) Sokáig nem akarunk várni, mert fel is kell nevelni a gyereket. A párom 37 éves, már most tiszta depis tud lenni, hogy lassan 40 lesz. Nyugdíjas lesz, mire elindul a gyerkőc az élet rögös útján. :D
Esküvőről is beszélgettünk, de egyelőre elnapoltuk. Házat szeretnénk, de azt nagyon. A hosszú hétvégén ki is néztük a nekünk tetsző falut. :)
Milyen munkát keresel?

Kép
Vendég

Házat mi is nézünk, illetve pontosabban egy építkezés elején állunk, de nagyon az elején még. Telekügyeket próbálunk intézni.
Jogi, közigazgatási munkát keresek. (ez a végzettségem). Illetve keresek... pontosabban jó kezekbe tetük az önéletrajzomat. Mert ha az ember "csak" keresi a munkát, akkor manapság az életbe nem jön össze semmi.
Megértelek az aggódások miatt. Na, nem mintha olyan idősek lennétek. Szerintem tökéletes időpont egy babához ez. Nálunk a felállás jelenleg 30-26 (én vagyok a fiatalabb), de most már szeretnék gyereket. Olyan túl fiatalon se jó szülni, mert akkor az ember még maga is gyerek, de olyan nagyon későn se jó, hiszen tényleg röhej, mikor az érettségire a kedves szülők mankóval mennek. Manapság amúgy is kitólódott valamelyest a gyerekvállalás időszaka több ok miatt is. De jó is ez így, mert így az ember ki van éhezve már.... :lol:
Vendég

Sziasztok!!! :D

Kacsa! :D Gratulálok, és sok puszi nektek :D Tudhattam volna, hogy ha nem tudok jönni 1-2 napig, tuti kibújik Timcsa!

Pankaa!
Nagyon édes Emili :D

Farthy! Vicces! Most keltem, és épp meséltem a férjemnek, hogy azt álmodtam, hogy terhes vagyok, és két csík van a teszten. Mondtam, hogy ez lehet, hogy azt jelenti, hogy nemsoká így is lesz? Vagy csak azt, hogy hülye vagyok :oops:
Aztán valamikor átugorhattunk álmomban páár évet, mert a vége az volt, hogy tüneményes kisfiunk volt. :D (Laci fiút szeretne-a két lány után!)
Hogy áll a telek-ügy? :lol: Kiderült már, hogy mikorra dönt a tanács a kül-, ill. belterület mivoltáról?

eszter82
Budapest

Eszter, szia!

Úgy látszik, hogy mostanában mindenki ilyet álmodik! Hiába, itt a tavasz! Ez meg is látszódik. :-)
Jelenleg nem a testület előtt van az ügy, hanem a tulajdonosi viszonyokat kell rendeznünk, magyarán egy családtagtól megvenniaz adott területet, aki már felajánlotta a segítségét. Csak ez után megyünk a testülethez (mert amúgy folytonos meghatalmazások kellenének, s ez így kényelmetlen lenne).
De ha esetleg házat látunk addig, amibe beleszeretünk, akkor azt vesszük meg, közben nem halunk bele, ha a nevünkre kerül egy jókora terület. :-) Szóval, ez az ügy nem megy egyik pillanatról a másikra.
Vendég

Háááát, nem egyszerű, de remélem, hogy találtok valami szupit :D
Szerintem minden okkal történik, és semmi sem véletlen. Ha egy tökéletes ház felé sodor titeket az élet, akkor biztos az a tuti. :D Tudod, mi is így jártunk Szigetszentmiklóson. :D
Tegnap voltunk kint, és már alakul. Már tényleg csak a burkolat hiányzik, meg mi a házból a sok cuccunkkal :D
Ma megyünk az utolsó látványterveket megnézni a csempékről, aztán indulhat a burkolás.

eszter82
Budapest

Eszter!

A lényeg, hogy minden úgy nézzen ki, ahogyan ti akarjátok. Mert akkor elégedettek lesztek, s az a legjobb érzés az életben! Nem lesz bennetek a folytonos átalakítási, felújítási kényszer.
Én szívesen építkeznék is, és szívesen vennék is. De hát annyira nem kell sietnünk, nem hajt minket a tatár. Már nem egyszer magtanultam az életben, hogy a türelem nagyon fontos, még akkor is, ha sokszor nehezen tud az ember türelmes lenni.
Most pl. alig várom már a júniust... :lol: több okból is. Az elköv. 1-2 év elég mozgalmas lesz, minden szempontból. örülök, hogy zajlik az élet.
Vendég

Farthy
Mi is törtük a fejünket, hogy házat vegyünk vagy építkezzünk... De ha építkezünk, akkor telket venni, meg az építőanyag árai is elszaladtak... Főleg, amilyen házat mi szeretnénk. :D
Egyelőre abban maradtunk, hogy veszünk egy házat, ami nem leharcászkodott és felújítjuk. Napkollektor, hőszigetelés stb... Ha esetleg át szeretnénk alakítani benne valamit, akkor bele fog férni.
Fehérvárcsurgón már kinéztünk egy 2+2 házat, nagyon beleszerettünk. Kerestük is a házat, de nem találtuk. Talán, ha kiszálltunk volna a kocsiból. :D

Kép
Vendég

Remélem, találsz majd olyan melót is, amit szeretsz csinálni. Szerintem elég jó végzettséged van.

Kép
Vendég

Farthy!

Igaz!!!Ha zajlik az élet, akkor jó! :D
Minket sem hajt a tatár, csak ha valami beindul, egyik dolog rántja magával a másikat.
Rá kell fizetnünk a csempékre 10.000 forintot a látványtervek miatt, de nem bánom, mert így legalább látjuk, hogy hogyan fog inézni. Nálunk csomó helyen lesz üvegcsempe, és üvegmozaik, aminek 20-40.000 forint négyzetmétere. Hát, azt hiszem érthető, hogy nem szeretnénk tévedni ilyen árak mellett :shock:

Közben a héten próbamelózni járok, ezért is tűnem el kicsit :oops: Jövő héten derül ki, hogy kit választanak, mert még egy másik lány is versenyben van a melóért. Nem tudom, hogy mennyire lenne jó, mert minden nap délutános, és épp úgy jönne ki a lépés, hogy mire Laci haza ér, én éppen elmegyek otthonról, és mire én haza érek, ő már kb alszik. :cry: :x :evil:
Így nehéz lenne összehozni a babát... :oops: :evil: :x
Úgyhogy majd meglátjuk... az sem lesz véletlen ha összejön, és az sem, ha nem... :) Ha már ebben hiszek... :D

Lassan mennem kell, úgyhogy szerintem csak olvaslak titeket amíg készülődök, és majd este, vagy legkésőbb holnap jövök. :D

eszter82
Budapest

Jeges macika!

Ilyen modern felszereléseket mi is szeretnénk majd, hogy napkollektor és jó hőszigetelés. Nagyon hamar visszajön az ára.
Bár valószínű, hogy mi építkezni fogunk. Elköteleztük már magunkat egy terv mellett, nem hiszem, hogy változtatni kellene. Kényelmes életünk van így is, felesleges lenne rossz vásárba belemenni.
De a ti elképzelésetek is nagyon jó. Ráköltötök még egy kis pénzt majd az adott házra, s máris ott lesz egy gyönyörű lakható kis ház, s már jöhet is a baba!
Azt megértem, hogy nem könnyű megfelelő házat találni. De legyetek türelemmel, még ha ez nehéz is. Általában úgy történik, hogy mikor lemondana róla az ember, meglátja a megfelelő házat. Inkább később egy jobbat, mint hamar kényszerből egy rosszat.
Még egy tipp:teljesen újépítsű házat szerintem nem jó dolog vanni. Sokszor kispórolnak belőle csomó mindent. Okvetlenül kell hozzá statikus. Én ismerek a mi környékünkön oylan ember, aki új családi házakat épít, majd azonmód eladja haszonnal. Nem egy ilyen házán pl. a tetőszerkezet szétnyomja a falakat, mert x. gerendát kihagytak belőle, meg iylenek.
Szóval: óvatosan! 8)
Vendég

Eszter
A párom kamionozik, egy hónapban kb. 4-5 napot van itthon. Nekem se lesz egyszerű elcsípni a gólyát. :D

Kép
Vendég

Eszter!

Hát, a váltott műszak nem a legoptimálisabb megoldás, de nektek kell mérlegelni, mennyire kell a munka, és neked mennyire tetszik. Lehet, hogy esetleg ugródeszkának nem lenne rossz. Tény, hogy vannak olyan helyek, ahol nem hivatali időben kell dolgozni. De ha alszik is a párod, mi abban a gond! Odabújsz mellé, ő felébred, és máris mehet a téma! :lol:
Vendég

Macika, mi szerencsére együtt töltjük az estéket, éjszakákat. Szerintem biztosan kell egyfajta megszokás a váltott műszakhoz is. Ha gyereket csinálunk, akkor anyait-apait beleadunk majd. :D
Vendég

Farthy
Ha annyi pénzünk lenne, mint amennyi nincs, akkor passzívházat építenénk. Vagy rönkházat. Ezért is maradunk a házvételnél. Újépítésűt semmiféleképp nem akarunk. Láttam néhány újépítésű, meg felújított házat, de olyan ronda csempe volt a fürdőszobában.... :shock:
Az albi is részben felújított, kb. 3 éve csinálták és egy csomó helyen levált a csempe. Csak a fuga tartja.....

Kép
Vendég

Látod, pl ez olyan érdekes. Szóval én ebből a szempontból végtelenül egyszerű vagyok. Szóval persze, számít, hogy milyen lesz a fürdő, konyha, ilyenek, hogyne számítanának, de én a legegyszerűbb dolgokkal is beérem. Szóval, legyen funkcionális minden. Ha hófehér kórháztípusú csempét választanék, az se izgatna. Szeretem a minőséget, de nem a kellemes rovására. Tehát inkább egy részét a pénznek elutazzuk, minthogy kastélyban éljünk. Bár én eleve nem szeretem a túl csicsás dolgokat, hanem inkább az egyszerűbbeket: halvány színek, egyszerű vonalak, ilyesmi.

A pénz pedig oylan dolog, hogy amíg az ember nem veszi meg a kuckót, addig is tud gyűjtögetni, s ez végül nem jön rosszul a hitelnél, mert nem mindegy, mennyit vesz fel az ember, ha vesz fel egyáltalán.
Juj, nemsoká én is megyek, még egy negyed óráig maradok.
Vendég

Sziasztok :)

Láttam Tünde megírta a nagy hírt. Prőbáltam Évinek sms-t küldeni, de valamiért nem ment el. No mindegy lényeget megtudtátok így is :)
Időm semmi, nem egy eszik-alszik ez a gyerek. De ennek ellenére nagyon édes. Kicsit kűzdünk a tejcsivel, de lassan alakul, meg hasmenéses is szegénykém az antibiotikumtól, amit kap (a magzatvízből kitenyésztettek valami bacit és amiatt). Szóval nem könnyűek az első napok, de hát erre vártunk és majd kialakul szép lassan minden.
Azért meg kell mondjam, szerintem a lombikba tettek a egy csipet cukrot és egy lehelet rózsaszirmot is, hogy ilyen édes babánk lett :D

Szülés nehéz volt, főleg az az egy óra, amikor már tolófájások is voltak, úgy kifáradtam, hogy a császárt már végigaludtam. A sebem egyébként rohamosan gyógyul, már a mozgásnál nem zavar, csak néha ha hirtelen felugrom, vagy tüsszentek :evil:, akkor rossz.

Juca :)
Balázs 8,5 cm lábbal született :)

Kacsa :)
Gratulálok Timcsához. Remélem mintababa és teljen benne annyi boldogságotok, mint nekünk Balázsban.

Kép
Kép

wish

Nekem 2ig tart a munkaidő. Már nagyon mennék haza. Ráadásul egy kedves ügyfél is ittvan látogatóba. Szoktunk az ilyennek örülni. :D
Majd ha komolyan rágyúrunk a babára, akkor majd sok szabira kérem ki a zembört. :D Vagy én megyek vele. :)

Kép
Vendég

Macika!

Az durva lehet, hogy olyan sokat kell külön lennetek. :cry:
Nem is tudom hogy bírod? Nehéz lehet, de gazad van majd babaprojekt alatt utazgattok együtt :D Állítólag az jót tesz a mihamarabbi siker érdekében :lol:

Farthy!

Tényleg csak ugródeszkának kéne ez a meló. HÚÚÚÚ ha ezt a leendő fönököm hallaná...
Szóval tudod, a jogosultság miatt alkudnék meg úgy, hogy itt dolgozom, közben NAGYON HAMAR terhes leszek, és akkor lesz egy fokkal normálisabb pénzem a babával. :D Olyan szemétnek érzem ilyenkor magam, de most mit csináljak? Rákényszerítenek... :oops:

Macika, Farthy!

Az új építés tényleg nem egyszerű. Mi is folyton a nyakukon lógunk a munkásoknak, naponta kijárunk, és lecsekkoljuk, hogy nem spóroltak-e ki valamit.
Mi is az egyszerű dolgokat szeretjük. A horribilis csempe árak is sajna a kényszer szüleményei. A sarokkádat csak mozaikkal lehet igazán szépen burkolni, mert ugyebár nem sík az oldala. Az üvegcsempe pedig fényesebb hatású, és az jó lenne, mivel nem sok természetes fény van a afürdőben. A konyhába pedig összesen3 m2 kell a konyhaszekény alsó-felső része közé. Az is a több fény és vidámabb, világosabb hatás miatt lesz üvegcsempe.
Szóval a gatyánkat is rá kell költeni, de vágyunk a fényre :oops: :D
Az eddigi lakásunk sötét volt, és végülis úgy vagyunk vele, hogy a burkolat hosszú távra szól, és kb20-30 évig kell bámulnunk. :D
A napkollektor nálunk is játszik, de mint kiegészítő forrás -egyenlőre.
Maradunk a pasztel meleg színeknél, mert az olyan barátságosabb. És világosabb hatású, :D de ezt már nem írom le többször, mert unom ezt a szót, hogy világos, fényes... :lol:
Mostmár tényleg indulok...Azt hiszem :lol:

eszter82
Budapest

Wish!

Gyönyörű ez a gyerek! Hibátlan. Reméljük alakul majd a kajálás is. (az újszülöttkaki amúgy is fos, már bocs, de nem tudom jobban leírni).
Minden jót, és ha fiatalúr engedi, gyere.
Mekkora lába van! Innye. Egy hónap múlva elküldöm a Kindzse által leamortizált bakkert, akkor már jó lesz neki! :twisted:
Amennyit tudsz pihizz!
Pusza.

tjuca

Épp a "nyári szüneten" gondolkodtam. A párom általában 10 napokat van oda, lehet, hogy szeptemberben megyek el vele. Tavaly július elején voltam... De majd addig kitalálom. :) De nem fogom Parisnak vagy Londonnak hívni a gyereket, akárhol is fogan meg. :D
Nagyon szép lesz a házatok, ha elkészül. Majd kérünk képeket. :)
Az albink is elég árnyékos, K-NY-i fekvésű, minden oldalról tele van fákkal. Nem rossz, de lehetne világosabb. A narancssárga tapétáról nem beszéljünk. Ronda!
Világos otthonra vágyom. Meg a virágok is jobban szeretik a napocskás helyet. :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

WISH!
Djönörű! És ez a rózsaszirmos hasonlat...:)

Nárcisz!
Pöttömöknek jobbulást.

Pupy!
Elhiszem hogy fél tőle anyukád, de csak túl kell ezen esni az ő érdekében.
Vendég

Wish!
Hát csodaszép kisfiad van :D
Ahogy írtál a lombikról csodaszép, könny szökött a szemembe :D
Nem értem, hogy mi császárosok miért nem kípunk bónuszba egy füst alatt hasfelvarrást? Na majd megemlítem a dokimnak, had másszon a falra :D

Junkó!
Köszönöm :) Átadom a lányoknak :)
Te hogy vagy? Olvastam, hogy sokat kertészkedel, és lelkileg is picit megvisel a dolog, kitartást tudok kívánni, ha pedig baj van írhatsz privit is. Hátha jó elmondani. Puszika.

Mindjárt írok többeteknek is, ha tudok.
Most Noémi hőemelkedéses Nurofent kap minimális dózisban, mert elég rosszul viseli :( De ha foglalkozom velük, akkor értékelik :)
A férjem szerint érzik, hogy segíteni akarunk rajtuk.
Plusz 30 fok van a lakásban, mert bésüt a nap, és a távhő is szolgáltat...... Na már hátha túléljük ezt az 1,5 hónapot.

Kép
narco

Wish! Nagyon helyes formas a kisfiatok. En is ilyen formaju fiucskara vagyok. De hamarosan en is talalkozni fogok Manocskammal. Ha lesz idod, megosztod velunk Balazska vilagrajottenek tortenetet? Kitartast a szopiztatashoz!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?