Sziasztok!!!
Mostanában nem nagyon tudtam a géphez ülni, sajnos a betegség, amin Levi átesett, Benit is megtámadta. És ő sokkal rosszabbul viseli. Egész nap rajtam lóg, nem tudom lerakni szinte egy pillanatra sem. Szegényke nagyon nyűgös, alig eszik.
Ráadásul Levivel meg fül-orr-gégészetre jártunk most napokig, de kaptunk fél évet, még nem veszik ki a manduláját, mert nem egyértelmű, hogy rossz a füle.
Móni!
Remélem Ádám nem lesz beteg tőlünk, bár nem nagyon ölelgették egymást a gyerekek.
Tényleg jó volt találkozni, de azóta is rágódom, hogy vajon honnan ismerjük egymást.
Erika!
Örülök, hogy jobban vagytok, és hát igen, legalább valami előnye is volt az egész szenvedésnek! Mi így voltunk ezzel, amikor Bencém megégette a kezét egy tányér forró kajával, hogy 1 nap alatt leszokott az ujjszopásról!
Szia Vancsa!
Összvissz négy bölcsi van a kerületben, úgyhogy nagyon figyelni kell, ha be akartok kerülni. Valószínűleg ti a Dormánd utcaiba tartoztok, 257-9085, ez a telefonszámuk. Egyébként az én kisebbik fiam is két éves, és készülünk a bölcsibe szeptembertől.
Csak mi a Sági utcába fogunk beiratkozni.
Évi!
Remélem Flóra hamar meggyógyul, és akkor találkozunk a következő táncházon!
Hajni!
Ugyanazt tudom mondani, mint Móni, a Tanár utcai játszótér nagyon jó, nekünk kicsit messze van, de szívesen ülök autóba, hogy odavigyem a gyerekeket, mert nagyon szeretik!
Mondjuk nekünk másik sincs közelebb, csak oda meg gyalog kéne menni. Akkor meg már inkább kocsival!!!!
Nem vagyok ám lusta!!!!!
Ildi!
Veled úgy is beszélek!!!!
Marci is vagány kiskölyök!
Bea!
Holnap nem megyünk, gondolom ezt már sejtetted, mert ugye egyébként már szóltam volna. Pont 10-től 12-ig lesz holnap hastánc órám, Gábornak meg hiába mondtam, hogy vigye el a fiúkat holnap.
Valószínűleg mennek locsolkodni.
Képzeljétek, szörnyűség történt!!!!!!!
Anyósom elutazik több mint egy hétre! Nincs kihez lepasszolni a gyerekeket!!!!
Na, de komolyra fordítva a szót, örülök neki, hogy elmegy, mert szegényke évek óta nem volt sehol, nagyon régóta munkanélküli, most összejött, egy hét Horvátországban.
Asszem, épp eleget írtam mára, csak győzzétek végigolvasni!!!!!
Kriszti