Új privát üzeneted érkezett!

mai görbém:
Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csajok!

Ha lesz fagyi, én is megyek! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna: ha gondool tars velünk...fagyizhatunk is egyet.Nekem belefér.Babszika?
vedresandi

Pont akartam írni, h akár fagyival is egybeköthetnénk.....

babszika

Babszika: felvettelek MSN-en,ha nem vagy akkor priviben írok számot.
vedresandi

Akkor megyek én is. :lol:

Mikor is? :shock:

Kép
hanna30

Hanna: Babszika dolgozik,utána.Én otthon leszek...
vedresandi

Andi! Babszika!
Az kb hány óra?

Kép
hanna30

Andi!
Ok!!!!
Ma is 4ig dolgozom, aztán bekapcsolok, és megbeszéljük!!!
(itt tudod nincs net) :?

Most le is lépek!
Szép napot nektek!!!!

babszika

Lassan megyek dolgozni!

Este jövök!

Kép
hanna30

Hanna!
4ig vagyok minden nap (kivéve, mikor meglógok)
Utánna taliznánk. De utánna nekem bármikor jó este 10ig. :lol:

Na megyek is, pápápápápápápápá......

babszika

Judy, Andi, Hanna!

Köszi :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyosak vagytok, hogy így örültök velem. :lol:

Hanna!

Jól felment a hőd! Nekem ma reggel is csak 36,9 volt (bár én nem szoktam mérni, csak Olik kedvéért mértem meg :lol: )

Heni!

Nővérem kisfia, Domi (akiről már tettem fel korábban képet), ő november 19-én született, nagyon jó fej kiskrapek :)
Vendég

Nem tudjátok véletlenül, hogy a ferti beteszo a táblázatba a ciklus közepét?
Mert nekem még nem tette be.Akkor nem volt Pé-m,vagy nem teszi be magától?!
vedresandi

Na lányok teljes elszontyolodásban vagyok. Egyre jobban barnázom, ugyhogy tuti elszállt ez a hónap is. A párom most vágta a fejemhez, hogy görcsös vagyok és teljesen más mint azelőtt... szép mi. Elegem van nagyon...lehet abbahagyom a babaprojektet!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!
Most mi van? Hol van mindenki??? Halihó!!!
Mondjuk én is csak bekukk, mert a pocika még elvan az ágyában. Megyünk reggelizni és ki a játszira. Majd délben leszek.
Pusza
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi: Szia! Nyugi, ezt már én is megkaptam egy párszor és persze igazuk van (szerintem). Semmiképpen ne hagyd abba a babaprojektet, bár kétlem, hogy meg tudnád tenni. :wink: Nem szabad, hogy eleged legyen, mer még nagyon az elején vagy!
Tessék elmenni hormonszint kukkra és esetleg egy katonakukkra!!

Amúgy jó reggelt mindenkinek!

Betsy: Nagyon nagyon gratulálok!!! :D :D :D :D Petikének tesója lesz, Petikének tesója lesz, trallala! :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Betsy,
Én megmondtam tegnap gratula :lol:
Kép
Kép

Babszika,
Azért rakta ode mert hirtelen bemelegedtél de ne foglakozzál vele.
Vendég

sziasztok!

Betsy gratulálok!!!!! igazán szép ez a reggel!

Nem tudtam még visszaolvasni, csak 2-3 oldalt, történt valami izgi az elmúlt napokban??

Nálam semmi extra... takarítottam, főztem, vendégség, mozi és megjött :( kb ennyi... és a hő m is idétlen, veszek egy másik hőmérőt :D

Ja, Andi, boldog szülinapot a fiadnak!

Kép
mercure

Betsy: ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!
A gépem pedig ezelőtt csak a tegnapi hozzászólásokat mutatta. Már kezdtem aggódni :D
Nagyon örülök nektek! Vigyázzatok a tündérkétekre!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi,
Ne add felcsak azért mert a párod szerint görcsös vagy.Ők ezt nem érthetik igazán hiszen nem ők élik át nem bennük megy keresztül ez a rengeteg félelem csalódás vágy meg ilyesmi. Kitartást!!
Kép
Vendég

Andi,

BOLDOG SZÜLINAPOT DANINAK

A te párod és fiad is PS őrült????
At enyémeket el sem lehet rángatni előle. Már néha nagyon elegem van és mindig megígérem, hogy eldugom. A párom sem különb, mint egy nagy gyerek.

Nem igazság, a vidékiek, hogy fagyiznak??????????????????

Gyabi,

Még ne add fel, légyszi...... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Hanna,

Neked aztán jól befűtöttek. :P :P :P :P :P :P

Pandi,

Beírnád a táblába, hogy ápr 20-én eredmény???Köszi.

Íme a mai hőm. Szerintem elég jó. Remélem a köv ciklus is jó lesz, akkor van esélyem.
Mit gondoltok????
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Gyablonka!
Gondolom tudod ki vagyok Kukac az eskuvo.hu-ról. Ott szoktunk beszélgetni.
Bocs, hogy ide írom, de mióta felfedeztem, hogy ide írogatsz, néha benézek mi van Veled.
Tudod, hogy én is begörcsöltem és már teljesen odavoltam, amikor elmentünk kivizsgálásra. Az eredményt is tudod, hogy kár volt aggódnom, de arra nagyon jó volt, hogy megnyugodtam, hogy minden ok, és segített megérteni, hogy nem akkor jön a baba, amikor én szeretném és csak türelmesen ki kell várnunk, hogy eljöjjön hozzánk is.
Persze sok idő volt mire idáig eljutottam, és az én fejemhez is hozzávágta a férjem, amiket Neked. És ha jól belegondolok igaza volt!
Szóval csak bíztatni tudlak én is, hogy menj el a vizsgálatokra!

Bocs, hogy hosszú lettem!

fix.b!
Hatalmas GRATULA Nektek! Vigyázz magatokra! :lol:

KépKép
zsófikukac

Judy: köszönöm :lol: Igen PS őrült a párom, a Dani számítógép, de tegnap este 11ig rumliztak.Alig bírtam ágya zavarni Danit.Mivel már akkora mint én, nem tudom felkapni, és ágyba vinni.

Gyabi:Értem,hogy nem esett jól,amit a párod mondott, de próbáld meg nem meghallani.Tudom, ez hülyeség, de ne add fel.Tényleg előttem szólók is mondták,hogy egy esetleges pozitív kivizsgálási eredménytől megnyugszik az ember,de ettől még nem jön hamarabb a baba.Fog jönni....júniusig.Tudod beígértem :lol:
vedresandi

Kép
Vendég

Jaimee, Pandácska, Mercure, Olik, Zsófikukac!
Köszönöm Nektek is a gratulációt!

Gyabi!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Nagyon nagyon boldog szülinapot a nagyfiadnak!!!! :lol: :lol: :lol:

Mercure!

Sajnálom pirit :? :( :? :(

Megyünk a játszóra, sziasztok!
Vendég

Köszi Pandi. :P :P :P

Andi,

Hogy tolerálod a PS dolgot???? Én néha a plafonon vagyok tőlük. Hétvégén ragyogóan süt a nap, ezek meg a gépet nyomják. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: nehezen tolerálom, de még gyerek(ek) :lol: :lol: :lol:
Inkább játszon,mint a haverjaival csavarogjon és cigarettázzon.Nem egy hátrány,ha szeret otthon lenni a mai világban :!:
vedresandi

Andi,

Ebben igazad van, a múltkor én is éppen ezt mondtam anyunak, hogy inkább üljön a gép előtt mint csavarogjon.
Bár a nagyobbik fiam talán egy kicsit túlzottan is szeret otthon lenni velünk. Mondjuk azért ő még tényleg kicsi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: megyünk mi együtt eleget.Most a 3 napban anyukáinkat látogattuk meg, mert vidéken laknak.Ott is aludtunk.Az egri csillagok a közelező olv.,és a teraszon pokrócban ülve olvasta el.Én örülök,hogy még nem csavarog,de lassan gondolom ez következik.
vedresandi

Mondjuk nekem egyáltalán nem hiányzik, hogy elmászkáljanak itthonról.
Addig legakább csak az enyémek. Így is néha már érzem, hogy egyre nagyobbak, és kevesebbet ölelgetnek, meg puszilgatnak, mint előtte. Nekem meg nagyon hiányzik. Lehet hogy önző vagyok, de az én kicsi babáim hamar felnőnek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: nem vagy önző.Nekem is csak akkor lehet, ha Dani külön megkér,hogy kontaktoljunk :lol: .A sulitól is lassan egy sarokra kell kiraknom, gyalog persze nem akar menni reggel :wink: :wink:
vedresandi

Lányok,

Segítsetek nekem egy kicsit.
Szeretnék otthonra net-et, de nem valami tól drágát. Telefonvonalunk nincs, UPC kábel van, de azon keresztül elég drága.
Persze nem valami holt lassút szeretnék, hanem azért olyat ami nem órákig gondolkodik és letölteni is lehet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: anyósom a t-com,t-online-nál dolgozik.
Ha kell segítek!!!!!
vedresandi

judy5: én sajna nem tudok neked segíteni mert nekünk a vonalas telefonnal megy, így olcsó és gyors is!!!!!

Többieknek : Kép

ZSÓFI, NEM JÖSSZ GYAKRABBAN, MÁR HIÁNYOLTALAK, DE IDE IS ÉS ODA IS ELÉG NEHÉZ AKTÍVAN ÍRNI!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

De tényleg, most láttam olyan t-comnál, hogy telefonvonal nélküli...megnézzem??????

Kép
Kép
gyablonka

Judy,
Párom a Upc-nél. Szerintem nem olyan drága a mi szolgáltatónkhoz képest és gyors a netjük.
Vendég

Kép
Kép
gyablonka

Judy: írtam privit :lol:
vedresandi

judy, remélem jók...hírtelen ennyit találtam...

http://www.vivanet.hu/vivanet/akciok/

Kép
Kép
gyablonka

Gyablonka!
A nem jössz gyakrabban kérdés volt? Nem igazán értettem.
a "ma megint megjött"-be szoktam írni, de hozzátok is szívesen benézek! Az esküvőt is szoktam olvasni, de nem igazán tudok ott már hozzászólni.

KépKép
zsófikukac

Nekünk is vivanet van az irodában, telefonos, otthon a helyi tv szolgáltatótól van telefon nélküli.

KépKép
zsófikukac

Lányok,

Ez aztán gyors volt, most már válogathatok is.

Köszönöm. :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy!
Gratulálok! :lol: Jónás baby lett? :)

Andi!
Boldog szülinapot Daninak!

Kedves kismamik!
Áruljátok el nekünk is a titkot, hogy hogyan kell titeket minél gyorsabban követnünk? :) Mi is szeretnénk bekerülni a babás táblába! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi: Én is gratulálok Daninak!!!
Kép

Chris: Hamarosan minden topiklakónak pocilakója lesz!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszönöm Dani nevében előre is :!: :!: :!:
vedresandi

Nincs az annyira előre :D Csak azért, hogy ki ne mennjen a fejemből!!! :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee: Te, mint vonalzófelelős, mit szólsz az én új szakmámba vágó művemhez? :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Zsófi: az a baj, hogy már én sem tudok írni oda, pedig olyan jó kis banda volt ott is!!!! Majd néha benézek hozzád a másik topicba!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Betsy: Azért volt "CSAK" 36.9, mert hagyományosan mérted. Ha úgy mérted volna mint én, akkor 37. felett lenne, tutiiiii!!! Nem mintha számitana :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyablonka!
Én meg ide nézek be és akkor tudjuk követni egymást! És hamarosan mi is babásak leszünk és a másik oldalon is bele tudunk folyni majd a beszélgetésbe! Én nagyon drukkolok Neked!
És persze a többi topiclakónak is! :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?