Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Nekünk is a vasárnap a jó óra mindegy!!

Szeee: A miénk el lett adva, mert hülye voltam. És aútósülést meg nem vaszünk mert nyáron ajándékba kapjuk a keresztapucitól.

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kedves Barátaim Fiúk/lányok!!!

Sok szeretettel meghívlak benneteket szombaton a szülinapomra, ha eltudtok jönni!!! Sajnos csak ilyen későn tudtalak meghívni titeket, mert állandóan változott a szombati program

Puszi mindenkinek: Alízbaba

U.I.: Ha ez most nem is jön össze akár a jövőhéten bepótolhatnánk valamelyik délután ha van hozzá kedvetek!!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Köszönjük a meghívást, mi sajnos nem tudunk menni, a szüleimnél leszünk szülinapozni :wink: Meg húsvétozni....

Mindenesetre remélem jól sikerül a buli, jó szórakozást! :D

Kép
szeee

Sziasztok!

Megkérdeztem, ápr. 16-án 9 órától lehet jegyet rendelni.
Addig légyszi mindenki döntse el, hogy hányan jön :wink:

Kép
szeee

Drága Alíz,
Mi is köszönjük a meghívást, de sajna mi se tudunk menni. Mi is családjáróban leszünk egész hétvégén.
A pótlásban benne vagyunk.

Szeee,
mi 3-an megyünk! Remélem sikerül egy előadásra foglalni. :wink:

Lányok, nálunk megint annir agázak az éjszakák. Én már megint nem alszom 3 napja....tiszta hulla vagyok, de csak akkor tudom csinálni az itthoni dolgokat, ha nappal alszik. Anyám is meg párom is mondja hagyjam a francba, aludjak ilyenkor a gyerekkel, de akkor meg a házimunka miatt van lelkiismeret furdalásom.

Na, mindegy gyorsan összekapom a dolgokat, hátha mellé tudok bújni még egy kicsit.

Kép
gombocka

Ja, most látom még Ildi, hogy kérdeztél.
Május végén megyünk anyósomékkal (én+Mincsi+anyósék :roll: :lol: ) B.földvárra 1 hétre, június elején meg Dobogómajor-ba, oda, ahol tavaly is voltunk.
csak még nem tudom a pontos időpontokat.
Aztán júliusban meg Gyulára megyünk 1 hétre.
Egyenlőre ennyi a nyári program, meg én még anyuval megyek majd dédizni is. Szóval, mi se leszünk túl sokat itthon.

Na húzok.......................

Kép
gombocka

Sziasztok,

Gombócka,
ALUDJ!!!! Mi a jobb, egy zombi, ideges anyuka, vagy egy kicsit rendetlen lakás? :wink: A házimunka miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, nekem sincs. Nem is volt soha ;)

Voltunk ma mázsáláson. 8600 g és 71 cm a lány :) Nőtt két centit másfél hónap alatt, de még így is elég rövidke...

Csajok, tudja vki, hogy a meningococcus oltás 3. adagja önmagában mennyibe kerül?

Kép
szeee

Sziasztok!

Kedves Anna és Aliz baba !
Nagyon köszönjük a szívélyes meghívást,de vendégeink lesznek :? sajnos nem tudunk elmenni...csináljatok sok sok képet,hadd gyönyörködjünk a szépséges egyéves kislányban:)

Szilvi,sajnos nem tudom :oops: mi egyet kaptunk.

rövidnek számít Melike 71 cm-el? :oops:

Mi ketten megyünk egyelőre:) (de addig megmondom biztosan :D )

Gombóc,jó sok progitok lesz a nyáron...mi még azt se tudjuk,hogy megyünk-e egyáltalán valahova :?: :D
Köszi a képeslapot! :wink: Olyan kedves gesztus volt....látod/látjátok ezért /ezekért volt az ajándék :wink:
Szilvinek igaza van,inkább a házimunka legyen elhanyagolva,ne is törödj vele,aki nem érti meg,hogy egy ekkora gyerek mellett nem mindig ragyoghat a lakás,annak add kölcsön a Mincsikét egy hétre :wink:

Szabus????

Képzeljétek Réka ma szopisztrájkolt,annyira el vagyok keseredve :oops: pedig meg is fordult ma (csináltam videót majd megmutizom) és nem volt hajlandó egésznap enni,este 6-ig bírtam és vettem tápit neki,100 ml behabzsolt,és tök jó kedve lett.
Most mit csináljak? :oops: Dávidnál olyan könnyű volt a szopi...
Nálatok volt már ilyen? :(
Nagyon szomorú vagyok,tiszta gáz,de nem értek ehhez a tápis dolgokhoz :oops: :oops: :oops: azt se tudom mennyit kell neki adni,és mi van éjjel?ááááááááááá
Kész vagyok.....
ilgya1

Jó reggelt!

Mi is megkaptuk a lapot Gombócka, köszi, nagyon ari vagy. Nektek is kellemes ünnepeket!!!

Ha ezt olvasnád előbb: mi nem megyünk ma Ringatóra, igaz csak kora du. megyünk anyuékhoz, de egy csomó dolgom van. Elfelejtettem bevásárolni húsvétra :oops: Igaz, csak hétfőre kell, de akkor is... Meg takarítani is kell, mert ugye én elég lazán veszem ezt...:oops:

Ildi,
először is gratula Rékának a forgáshoz!
A szopi témához nem tudok mit mondani, nálunk ilyen sosem volt..Tápszer ügyben is hülye vagyok. Mindenesetre fura, h anytej nem kell neki, tápszer meg igen... :shock: Nem vagy babás megint? :wink: :shock:

(alacsony Melinda, a többi egykorú baba olyan 75 cm körül van, vagy afelett, de ez van...:D)

Kép
szeee

KEDVES ALÍZ!

Mivel mi holnap nem leszünk netközelben, ezért előre
KépGRATULÁLUNK NEKED 1. SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!Kép

Szilvi és Melinda

Kép
szeee

:shock: ezek a táncoló figurák elkúsztak :?

Kép
szeee

DRÁGA ALÍZ!!!
Sajnos mi sem leszünk itthon holnap, ezért mi is előbb köszöntünk Téged!

ISTEN ÉLETESSEN SOKÁIG ELSŐ SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!!!

Kép

Kép
gombocka

Édesanyádat is sok szeretettel köszöntjük!!!
Kép

Kép
gombocka

Drága Aliz!

Mi se akarunk lemaradni a köszöntök között :wink:

Légy nagyon nagyon boldog egész életedben!!!!

Kép

És kedves anyukádnak is sok boldogságot kívánunk,aki pont egy évvel ezelőtt már érezte,hogy itt a nagy nap,a ti napotok...

Kép

Ildikó és családja
ilgya1

Alíz, nagyon sok szeretettel gratulálunk 1. szülinapod alkalmából!!!!!!!

Zazi és Szabus

Kép
szabus

És ami még lemaradt:

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Gombócka, külön köszönet a képeslapért, annyira aranyos vagy!!!!!

Kép
szabus

Sziasztok!

Anna,
milyen volt a szülinap???? Milyenek voltak a torták? Mit kapott Alíz? Beszámolót kérünk!

Szabus,
Tőled is!

Ildikó,
mi újság a szopival? remélem rendeződött a dolog.

Gombócka,
kedden megyünk felétek :wink: A Rossmannba.
169,-Ft-ba kerülnek a 11 hós Kecskeméti kaják. De csak szerdáig. De talán lesz még készletük, bár nem biztos...

Remélem mindenkinek jól telik a hosszú hétvége.

Kép
szeee

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége!!!!!

Nekünk nagyon jó volt, a szülinapos képeket feltettem a www.gportal.hu/forrozazi-ra.

Voltunk kirándulni is, arról is lesznek majd képek!

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép
szabus

Sziasztok

Szeee,
csak most nézem, hogy jöttetek felénk. :oops: :oops: :oops: Pedig mi is voltunk lenn. Rossmann-ba majd du. elnézek.

Nekünk jól telt a hétvége, jöttünk-mentünk, de a legnagyobb szenzáció, hogy vettünk a Mincsinek "nagyfiús" ágyat, a rácsosat szétszedtük.
Alszik az újban mint a kisangyal. :lol: :lol: :lol:
Na jó, némi túlzással.
1 éjszaka vele aludtam, kiváncsi voltam, hogy alszik benne, mennyit mocorog...meg se moccant.
2. éjszaka hajnal 3-ig aludt, akkor is arra ébredt fel, hogy szólt egy kocsinak a riasztója.
Akkor odafeküdtem mellé, visszaaludt, de már nem akart elengedni.
3. éjszaka, ami most volt, valahogy odakeveredtem mellé, mert reggel ott ébredtem, de komolyan nem emlékszem, hogy történt volna vmi. :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:
lehet, hogy már autómatikusan odamentem hajnalban??? :roll: :roll:
És most is ott alszik, és ha rákéérdezek, hogy hol aludt vagy alszik a Mincsi totál rámutat az ágyára, még véletlenül se a miénkre!!! :lol: :lol: :lol:
Nem akarom elkiabálni, de remélem rendeződik az alvás.
3 napja tiszta kipihent vagyok....

Ildi,
remélem, rendeződtek a szopi problémák.
Nálunk nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, nem lehet,hogy a foga miatt volt?

Anna,
várjuk a képeket és a beszámolót.

Most megyek "Zazizni".

A csodaágy: :lol: :lol:

Kép

Kép

Délutáni alvás:
Kép

Ez a mai meglepi volt. Egyedül állva ittam!!!Anya nem akart hinni a szemének!
Kép

Kép
gombocka

Szabus,
megnéztem a képeket!
Nagyon helyes Zazi!!!
És az a járgány...nem semmi... :lol: :lol: :lol:
Levágattad a hajad???(lehet, hogy rosszul emlékszem, de hosszabb volt nem?)
Mindenesetre jól áll!!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Szabus,
megnéztem a képeket! Olyan aranyos Zazi!!!
És jó a járgánya is :) Azt a nagy fehér kupola alakú tortát csináltad Te? Nagggyon fininek néz ki! :wink: Majd leírod?
Tényleg jó a hajad, épp tegnap néztem ki magamnak egy hasonlóan rövid frizut, csak nem biztos hogy le merem vágatni olyanra :oops:

Gombócka,
klassz az ágy! (Ugyanilyen a szopispárnánk huzata, hehe...) Hihetetlen, hogy már ilyenben alszik Mincsi! :shock:
Az állva ivós kép is tök jó!

Igen, voltunk felétek a Rossmannban, beraktároztam kajából :) Volt mindegyikből.
Nem voltál reggel skype-on, utána meg nálunk behalt a net, azért nem kommunikáltam :)

Nem akarom elkiabálni, de pár napja tök jól eljátszik Melinda egyedül. De még úgy is, hogy én másik helyiségben vagyok :shock: Tök jó! Ma még főzni is tudtam mellette :shock:
De nem úgy hogy aludt, mert még most sem alszik...

Kép
szeee

Köszi a bókokat! :lol:

Igen, levágattam a hajam, már régóta szerettem volna, eredetileg az esküvőre növesztettem, hogy lehessen kontyom, aztán szültem, aztán meg Zazitól nem nagyon tudtam fodrászhoz menni - a röviddel ugyebár többet kell járni és a fodrászom messze van. Most végre levágattam, és tök örülök neki, kezdem visszanyerni a régi formám, fogytam január óta 13 kilót, és végre versenysúlyban vagyok, :lol: most így már jól érzem magam...

A fehér tortát a Dédi sütötte, ez az a bizonyos torta, aminek a receptjével tartozom Gombócnak ezer éve, de nem felejtettem ám el, csak mindig elkérni felejtem el :oops: :oops: :oops: Ami késik, nem múlik, igyekszem!

Kép
szabus

Sziasztok!

Sajnos még mindig küzdünk a szopival :( nagyon el vagyok keseredve,és kezd kevesebb lenni...

Már nem tudom melyik topikban,de mindenhol megfogom kérdezni,ahova irok,mert volt egy egész lista,hogy hogyan lehet tejet "csinálni" :shock:
Szóval nektek van valami ötletetek?

Szabus,megnéztem a képeket,nagyon édes Zazi.
Tiszta komoly már a kis drága!
Csak úgy rajonganak érte a "csajok"
A hugod lett 20 éves?De irigylem....
Jók a torták,és az a járgány tényleg csúcs szuper.

Most január óta 13 minusz? :oops:tényleg jól nézel ki,látszik,hogy jól érzed magad a bőrődben. :D

Gombóc,ez az ágy ..
hol vetéttek?És mennyi volt?
örülök,hogy eddig bevált.
Jaj de picike még azon az alvós képen,olyan jó rugiban látni,ekkor még olyan babásak :D
és hogy iszik már állva.....ilyenkor ebbe kapaszkodnak ám.... :D
Szeee,ez tök jó,hogy ilyen kis ügyes Melinda,mondtam én,hogy a kiegyensúlyozottság példaképe:)

Kicsilány,beszámolot akarunk!!!!!!

most megyek,mert hulla vagyok...Zsolt napoztunk :D majd jövök én is a húsvéti képekkel

Ildikó
ilgya1

hahó!

csak egy gyors bekukk.
Ildi,

itt van néhány tejszaporító étel, ital, tipp, bár lehet, hogy ismered.
http://209.85.135.104/search?q=cache:JK ... cd=3&gl=hu

+ ami nincs itt leírva van egy MOre Milk Plus nevű tabletta. Jó drága és nem tudom, hogy hatásos-e :?
Tényleg lehet, hogy a foga jön, nem? Ennyi idős korában már Melinda is piszkálta az ínyét...

Remélem rendeződik ez a szopisztrájk, drukkolok. Ne idegeskedj, tudom, nem egyszerű ilyenkor, de annál rosszabb, minél feszültebb vagy...

Kép
szeee

én is csak bekukk,
Ildi,
azt hiszem muszáj lesz elővenned a mellszívót. Tudom, hogy utálatos, de nálam bevált.
Ha eleinte pár csepp jön csak akkor se keseredj el, egyre több lesz.
Pohárból lehet, hogy elfogadja.
Drukk

későbbjövök

Kép
gombocka

Köszi Szilvi!

Sajnos nem volt időm keresgélni,
én is ismerek egy párat,de ilyenkor még a homibogyó se jut eszembe.....el se mentettem egy ilyen oldalt se szinte,álmomban se gondoltam volna,hogy valami baj lesz a szopival.... :(

na megyek is próbálkozunk...
Este 7 kor nem akart enni,végül 4 óra éhezés után muszály volt adnom egy kis tápit :oops: be is aludt aztán....

Éjjel elfogadta :? és szépen evett az egyikből :shock: ki érti ezt?

Ma csipőszűrésre megyünk Kispestre az ortopédiára:)

Na puszi:Ildikó
ilgya1

Ildi,
ide jöttök a Táncsics utcába?
Itt lakunk mellette. :wink: :wink: :wink:
Csak gondoltam egy pill-ra összefuthattunk volna.
Mi lenn leszünk, várom a kaját amit apa küld, aztán útra kelünk.
Hívj ha van kedved.

Kép
gombocka

Szia Gombóc, oda megyünk,igen

oké felhívlak ha odaértünk vagy inkább ha végeztünk... :?:

fejek ezerrel,csak sajnos 10 perc fejés után bő 50ml-t tudtam este kifejni :( tudom,hogy este kevesebb a tej,de akkor is ez elkeserítő,azért gondoltam,hogy kevesebb a tejem,mert ez az 50 ml,ez semmi. :(

ildikó
ilgya1

Na, újra itt.

Szabus,

gratula a fogyáshoz, ez nem semmi :shock: Ügyi vagy! Tényleg, Ti jönnétek májusban a színházba?

Anna,
akkor jöttök pénteken Ringatóra? Tök szép idő lesz.
Gombócka,
Ti voltatok végül múlt pénteken? Most jöttök, ugye?

Tudtatok most talizni Ildiékkel?

Hétvégén megyünk végre pihizni kicsit a telekre a Duna mellé, már úgy várom.

Na, én megyek sütni, kaptam egy tuti receptet. Ha jó lesz, megosztom :wink:

Kép
szeee

Sajna nem tudtunk talizni Ildiékkel, mert mire ideértek mi pont feljöttünk.Mincsi korán kelt és már nagyon nyügös volt. Szegény Ildi pont hallotta a telefonba ahogy üvölt... :roll: :oops: :oops:

Mi sem voltunk a ringatón, de most pénteken mi is mennénk!

Receptet kérjük, vagy inkább a süti. Na jó, vicc volt!!!

Szabus,
ez tényleg nem semmi!
Én is szeretnék még pár kilótol megszabadulni, de a párom nem nagyon díjazza az ötletet.
Még így is könnyebb vagyok 1kg-val, mint mielőtt a Mincsivel pocakos lettem.

Anna,
mi zu veletek?
Mindjárt benézek a blogra, mert megint eltűntetek!

Más,
Mincsi változatlanul alszik az ágyában...kop-kop.
Ma egyenesen oda ment a délutáni alváshoz is.... :lol: :lol: :lol:
Éjjel mondjuk 2x át kellett mennem, de jó mert el tudok szökni miután megnyugodott, vissza apához. Abban bízom, hogy egyszer majdcsak megszűnnek ezek az ébredések.
Mindenesetre mindannyian jobban tudunk pihenni és ez a lényeg.
Amúgy a Retz bútoráruházba vettük, a Gyáli úton, de mindegyik üzletükben van, csak más-más huzattal.

Most nézegettem vmi pihizős helyet a május 1-i hétvégére, de nem nagyon találtam olyat ami igazán tetszett volna.Nincs vmi ötletetek???
Olyan szállást kerestem ahol van medence is a gyereknek helyben....jó igények mi?
Ja és elérhető áron.

Kép
gombocka

Gombócka,

egy rugóra jár az agyunk. Szokás szerint, hehe...
Épp most nézegettem szállásokat, igaz, én nyárra. A Balatonnál.
Ez a kettő nem rossz, de nem tökéletes egyik sem. Még keresem az "igazit".

http://www.janette.hotel.hu/hu/hotel.php
(ez elég csendes helynek tűnik, és tök jó az all inclusive ellátás és nem is drága, de nincs saját medencéje ami sztem a kisgyerekeseknek jó lenne)
http://www.szindbad.hu/04_hotel.html
ebben meg az a jó, hogy van kívül-belül medence - rossz idő esetére. De ez meg túl nagy, lehet, hogy sokan lesznek, és drága a kaja...

Minek akarsz Te fogyni? :roll: Meg főleg honnan? :wink:
Nekem híznom kéne, a párom szerint is. Tök gebe vagyok. És ha már a párom is ezen az állásponton van, akkor van benne valami, mert neki alapvetően a vékony csajok tetszenek.

Kép
szeee

Meg ezt nézegettem még:

www.nereus.hu

Kép
szeee

Sziasztok!

Sehol senki? :(

Tegnap megsütöttem a sütit és sikerült. Igazából ízresemmi különös, de azért finom, olyan madártej íze van és az a neve, hogy intelligens krémes. Az az érdekessége, hogy egy masszát kell a tepsibe önteni és ez sütés közben 3 különböző réteggé válik szét: alul keményebb pudingszerű valami, középen rendes krém, a tetején meg tészta :shock:

Gombócka,
elhagytuk a kék kocsicipő egyik párját :oops: :( Sajnálom :(
Visszamentünk egy darabig, de nem láttam sehol. Mindig kiköti a fűzőjét, aztán így járunk... :evil:
Viszont van egy Rossmann pontom, ha érdekel :wink:

Kép
szeee

Sziasztok,
Szeee,
ami a cipőt illeti, semmi gond. Mincsi is mindig kikötötte. :lol: :lol:
A Rossmann pont ettől függetlenül érdekel. :oops:

Süti receptet kérjük, én legalábbis!

köszi a tippeket, megnéztem őket. Még nem igazán tudom mi is lenne a jó.
Azért ha találsz még vmi jót, akkor írd meg.
Holnap lehet, hogy mi kocsival megyünk a ringatóra, mert megyünk utána anyuhoz.Pedig most tuti jó idő lesz.

Tegnap du. mi nagyot csaviztunk a Mincsivel, feltűnően jól viselkedett. :lol: :lol: jó sokat étált velem kézenfogva.Ő vezetett engem...
Aludt is éjjel megint mint a kisangyal az ágyában. :lol: :lol: kop-kop

A fenekemből szeretnék fogyni, de ha fogyok akkor nem onnan megy le, hanem a felsőtestemről, ott meg olyan ropi vagyok már, hogy bizonyos dolgokat csak nagyítóval lehet megtalálni. azok a régi szoptatós időszakok...
:oops: :P

MA du. jönnek anyósomék, én meg lelépek anyuval csavizni.
Most altattam el a gyerkőcöt.

Többiek? Élvezitek a jó időt, ugye???

Pusszantás

Kép
gombocka

Intelligens krémes

20 dkg cukor, 8 tojás, 15 dkg vaj/margarin, 3-4 cs. vaníliás cukor, pici só, 1 l tej, 9 evőkanál liszt.

A cukrot, van. cukrot, tojássárgákat, vajat, sót habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, tejet, a habbá vert fehérjéket.
Lisztezett tepsiben 200 fokon 10 percig, majd 100 fokon 1 óráig sütjük. Csak teljesen kihűlve szeletelhető.

(Sztem csak olyan sütőben érdemes sütni, ahol rendesen beállítható a hőfok...)

Kép
szeee

Hahó!

SZÍNHÁZ: Hétfő reggel foglalom a jegyeket. Addig mindenki véglegesítse légyszi, hogy hány kell neki!

Akkor Gombóckáéknak 3 db.
Ildi, Nektek marad a 2?
Anna, nektek is 3 kell?

Szabus, Ti?

Kép
szeee

Szeee,
nekünk úgy néz ki csak 2 jegy kell, de vas. este megírom a tutit.
Apa nem tud jönni, horgászverseny lesz pont akkor. Azt hittem felrobbanok............ :evil: :evil: :evil:
Na mindegy.

Kép
gombocka

Sziasztok!!!

Ildikó: Elöszőr is Réka babának Boldog hófordulót!!! Hogy rohan az idő!!!A szopi gondot sajnálom!!

Szeee: Nekünk is úgy tünik csak 2 kell!!!Ez a süti olyan jól hangzik :D

Gombókca: Az az ágy nagyon ott van én is ilyet néztem ki Lizusnak, főleg mert már nincs kiágya, mert eladtuk. Hogy barátkozott meg vele Mincsi? Nem esik le róla?

Szabus: Jók a szülis képek!!

Mi holnap megyünk egy nagy babaszülinapi bulira. Kiváncsi leszek hogy bírja a csajom.
Nálunk megvoltak a buli szám szerint 3. Elég fárasztó volt, de megérte.

dobok pár képet:
Kép
Kép Megeszem az ajcsit
Kép Koccintsunk
Kép Igyál anya
Kép hát ez meg mi?
Kép megkóstolom Kép felvágom Kép de nekem csak ez jut
Kép Az ünnepelt

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna,
Pogi igazi nagylány a képeken!
A kóstolós a kedvencem. :lol: :lol:
Ennyi bulit, jól belehúztatok!!!

Szeee,
akkor nekünk csak 2 jegy kell.
Holnap?(foglalkozás)

Tegnap voltunk a Lurdyban lévő játszóházban.
Mincsi annyira élvezte.
Majd teszek fel képet, csak nem én fényképeztem, hanem a barátunk, mert ő meg jött a kisfiával.

Most várjuk, hogy MIncsi ébredjen és megnézzük a Medvefarmot. Már kikészítettema gépet, úgyhogy készülnek képek.

További jó 7végét.

Kép
gombocka

Nekem az utolsó képen tetszik Alíz a legjobban, nagyon édes :D
Melindának ugyanilyen napszemüvege van :)

Gombócka,
megyünk holnap.

Bocs, de hulla fáradt vagyok, most csak ennyire telik.

Kép
szeee

Sziasztok!

Anna,
Olyan édes Aliz!Már komoly nagylány!Szupik a képek!
Milyen volt a babaszülinapon?
Köszönjük a hófordulós köszöntést:)

Szilvi,
Nekünk is 2 jegy kell, és köszi:D
Ezt ott fizetjük neked?

Gómbóc,tényleg kár,hogy nem találkoztunk,majd legközelebb :wink: na nem a legközelebbi csipőszűrésre gondolok. :D
Örülök,hogy bejött az ágycsere.

Szabus,merre?

Képzeljétek 3 napja nincs tápi.....úgy örülök.
Ma este(az előbb) megint kezdte volna a műsort :twisted: ,de volt lefejt tejcsim friss,és azt adtam neki oda.HIHIHi

Jó szórakozást holnapra!

Ildikó
ilgya1

Gómbóc, voltatok a Medvefarmon?

Várjuk a képeket!
ilgya1

Sziasztok!

Nnna. Tudtam foglalni színházjegyet, de csak 11 órára. Remélem nem lesznek nagyon nyűgösek a gyerkők, mert az enyém már nincs a top-on ilyenkor ebéd előtt... De lényeg, hogy együtt tudunk menni mindannyian.

Szabus,
nem jeleztél, ezért Nektek nem foglaltam. Úgyhogy sorry, ha esetleg csak most olvasod, és jöttetek volna... :oops:

Ildi,
ez jó, hogy hogy valamelyest helyreállt a szopi, remélem csak átmeneti volt tényleg a dolog.

Hétvégén lenn voltunk a Molnár-szigeten a Dunánál a páromék nyaralójában. (Na, nem az övéké az egész sziget, nem azért MOlnár :) )
Hát csajok, az én lányomnak fűiszonya van. Nem hajlandó mászni a fűben, már ha közelítjük felé, akkor is visít... :shock: De legalább elvolt egy pokrócon, nem mászkált el... :twisted: Így tudtam egy kicsit napozni. Benn a házban viszont folyamatosan cipelni kellett a seggét, mert nem lehetett lerakni, annyi veszélyforrás volt. Úgyhogy ez eléggé fárasztó volt.

Teszek néhány képet.
Kép Letettek a fűbe :( De legalább van virágom :?
Kép Itt a pléden sokkal jobb :)
Kép Apával :)
Kép Anyával :)
Kép virágporos méhecske :)

Kép
szeee

Sehol senki? :cry:

Kép
szeee

itt vagyok,

annyira jó képek!!!!!!!!!!!!!
ez a virágporos méhecske csúcs!!!!!!!!!!ez igaz művészi kép,pályáznod kéne vele!

Szóval ilyen híres a férjed :D hogy szigetet neveztek el róla :D :D :D
szép hely lehet.
Nagyon jól néztek ki!A virágokkal a kezében a kedvencem.
Csak hárman voltatok?

Megint kínlódok a szopival....nem tudja a jobb mellem kielégíteni az igényeket,és nem termel elegendőt háromóránként ,így mikor nincs benne elég,akkor sírunk,
szerencsére van lefejt már egy pár doboz....így nincs táp :? de nem tudom meddig...

itt vannak a kőművesek,így mostanában nemigen tudok kimozdulni,de ha úgy alakul átugorhatnátok valamikor :D majd megbeszéljük.
Lenne kedvetek egyáltalán? :oops:

Na megyek mosogatni....

és jó a 11 óra.

ildikó

többiek?
ilgya1

Hahó!

Ildi,
Lehet h hülyeséget kérdezek, de nem mind2 mellből szoptatsz egy szopi alkalmával? VAgy úgy nincs elég, hogy mind a 2-ből eszik? :roll:
Sajnálom, hogy így alakul a szopi, de a lefejt tej is tej :wink:

Nekem is az egyik mellem kisebb kapacitású, de amikor nem volt elég benne, akkor áttettem a másikra is. Abban meg volt utána elég 3-4 óra múlva is. Én mondjuk elvileg egyszerre csak 1-ből szoptatok a mai napig is, kivéve ha az előbbi eset áll fenn.

Látom a hasalós képen Rékát :shock: Ő biztos ugyananaz a baba, akit láttunk? :wink: Nagyon édi, olyan nagy már ő is. Mindjárt szalad :) Kérjük ezt a fotót nagyban!

Amúgy köszi. A párom a művészi fotós.

Nekem lenne kedvem átugrani :oops: De Gombócka a főnök :wink:

Anna,
Pénteken Ringató? :)

Gombócka,
szólj már rám a Rossmann pont miatt, hurcolom magammal, csak mindig elfelejtem.

Más: a lányom, úgy néz ki inkább elméleti szakember lesz :wink: Inkább a kommunikáció terén jó ugyanis. Alig várom, hogy elinduljon, de ettől szerintem még fényévekre van. Nem áll meg stabilan, mindig inog, de azért persze áll. Szerintem azért, mert olyan kis dagi és nehéz magának :)
De tegnap 2x érthetően, tisztán mondta az apjának, hogy apa. Bezzeg nekem csak akkor mond vmi annyaannyaannya félét, ha valamiért óbégat. Meg már mondja utánunk a szavak elejét: patkány: pat (IKEÁ-s szőrállat, mielőtt azt hinnétek, hogy nem vagyunk normálisak, hogy ilyeneket tanítunk a gyereknek :D), papagáj: pap, hapci: hap :) Ilyeneket. :) Meg ha mondom neki, hogy kiabálj, akkor kiabál, nem kell 2x mondani neki :)

Kép
szeee

Hello everybody!!!

Nem voltunk közös szülcsin mert nem voltam jól. Pedig jó volt ahogy néztem a képeket. Na nem baj!

Szeee: Hol lesz ez a ringató? Sztem el tudok menni. A fű nálunk is közellenségnek tünik, meg a homok is sajna. De ma mintha megtört volna a jég!!!
A képek tényleg szuperek!! Örülj neki, hogy kommunkikáció téren a jobb Liza már úgy rohan hogy égnek áll a hajam tőle!!!

Ildikó: Örülök, hogy szünetel a tápi. Remélem nem is lesz rá többet szükség. Tudom milyen mikor kevés a tejcsi a babónak. Én szívesen megyek, mi még úgysem találkoztunk személyesen és ez nagyon zavar!!! :D :D :D

Gombocka: Várom a képeket a játszóházasdiról. Amúgy milyen volt, mert egy barinőm nagyon nyaggat, hogy nézzünk el oda egyszer.

Még egy pár szülcsis kép: Kép Vagány csajszi
Kép
Kép Egészségemre pont 1 évesen
Kép Babatorta ( feketeerdő)
Kép
Kép
Kép Kacsa fej nélkül (megettem)
Kép Ajándékok közt - új sorozat évente 1 epizód Kép A törcsim
Kép Kép Hívjátok a gyámügyet leitattak!!! :D
Kép A 3. tortám
Kép Na vajon ez hogy került oda?????? :shock: :lol:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hahó!

Anna,
nem is mondtad, hogy Alíz már szalad :shock: Gratula!!!
Irigylem őt, hogy ennyi tortája volt :wink:

úgy látszik fű meg homok ügyben a lányok ilyen kényeskedők :wink:
Bezzeg Mincsi úgy rongyol a homokban, hogy csak na!

Amúgy a Ringató a havannán van, a Kökiről piros 136-os busszal (néha alacsonypadlós) lehet oda jönni, a 6. megállónál kell leszállni. 10-kor kezdődik.

Kép
szeee

Kukucs,
én is vagyok, csak ...............van egy csomó dolgom.
Képekkel is jövök ám majd csak lusta vagyok kicsinyíteni. :oops: :oops: :oops:

Anna,
gyertek pénteken!Olyan jó lenne.

Ildi,
én is benne vagyok, hogy menjünk.
Nektek mikor jó?

Szilvi, kérdezd meg a párodat, hogy kell bekötni a hordozótokat, mert a miénket már visszaadtuk!

Na jó, pár medvefarmos kép, a játszóházról még nem katuk meg.

Ott a maci!
Kép

Apa, a macit nézd, ne magyarázz!!!
Kép

Kép

Kép

Apa, gyere már!
Kép

Kép
gombocka

Ha vki olvassa ma, nézzétek a mincsi vonalzóját: 1-2-1-2 :lol: :lol: :lol:
Túl pihent vagyok.............