Sziasztok lányok!
fix.b! Nagyon gratulálok a pozitív tesztedhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vigyázz ám magatokra!!!!!!!!!!!
Most mesélek: (leírtam már másik topikban is, de mivel nektek is ugyan azt szeretném elmesélni, csak bemásolom, remcsi nem harcsizok érte
)
Voltunk tegnap uh-n. Csodálatos élmény volt férjemnek is és nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Láttuk dobogni a kicsi szívét! Olyan gyorsan dobog! És olyan picike az egész baba!!!!! Olyan hihetetlen, hogy az a pici szív már ennyire dobog!!!! Nagyon szépen ki lehetett venni, hogy dobog a kis drágám szivecskéje.
A CRL 18.4 mm. Annyira aranyos volt!!!!!!!!!!!!! És képzeljétek! Mintha tudta volna, hogy nézzük, mert még ficánkolt is nekünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan megható volt!!!!!!
Van képünk is róla, felteszem. Ja, majdnem elfelejtettem mondani, hogy 8 hetesek vagyunk.....
Videóra is vetettük, fél család már látta tegnap, a másik fele remélem ma meg tudja nézni. Mindenki csodálta. Megnézte egyik nagymamám is, és csak ámult-bámult, hogy milyen már a technika, hogy ilyen picikének is látja már a babát az ember. Nagy élmény volt neki látni a dédunokáját a videón. Aztán a férjem itt a babaneten megmutogatta neki, hogy hétről hétre hogy fejlődik a baba. Nagyon élvezték!!!!!! Annyira nagy örömmel mutatta a férjem, mama meg annyira nagy örömmel nézte! Apu is látta, ő is boldog volt!
Férjemmel ma is megnéztük a videót, de szerintem minden nap meg fogjuk tekinteni.......
Eddig rendben van tehát minden. Remélem nem is lesz gond, mi már csak ezen izgulunk.
Szép hétvégét és pihenjetek sokat!
Puszi
Ja, a kép: