Új privát üzeneted érkezett!

Évi!

Nekem is így volt, hogy erősebb lett a tesztcsík :lol:
Tesóbaba? Látom, hogy a vonalzód a vége felé jár.

Kép
Kép
Ági279

Ági!

De szép is egy olyan kétcsíkos teszt :)
Igen, a végét járja a vonalzóm, de már görcsölgetek, úgyhogy nyilván meg fog jönni. Meg egyébként se érzek semmit, Dórival már egy héttel a mensi előtt sejtettem valamit. Mindegy, vicces lett volna, ha az első próbálkozós hónapban sikerül 8) Majd legközelebb :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Most "nosztalgiáztam" Találtam egy topikot, ahova pozitív tesztet lehet felrakni.
Megmutattam az enyémet is.
Tényleg vicces lett volna, de tudod, hogy vannak csodák!!!

Kép
Kép
Ági279

Juca
Köszönöm!:)
Csütörtök-pénteken elég ramatyul voltam, de azt hittem elrontottam a gyomrom,
én már nem figyeltem semmiféle jelekre,mert annyiszor átvágtak a jelek, és
annyiszor megviccelt már a menzim... szóval nem is reménykedtem.
Aztán pénteken eldöntöttem,hogy majd kedden csinálok egy tesztet próba cseresznye alapon.Viszont pénteken a párom teszttel a kezében érkezett haza, állitólag ő márfigyelt napok óta :D És jól beválasztotta a zebrás tesztet is :D

Norwell, Ági
Nektek is köszönöm! :)

Évi
Neked is köszönöm!
Uuu, tök furi, hogy kismami :)
Hát amikor megláttam a 2 csikot, alig hittem a szememnek, és
el sem akartam hinni, hogy sikerült végre, majdnem 2 év próbálkozás után.

Szisz
szisszka

sziasztok.

sziszka.gratulalok.nagyon nagyon orulok annak hogy neked is sikerult.

latom a regiek is ujra belelendultek a babaprojektbe huuu de izgi.)

kacsa,szoritok en is nagyon.

en ma megyek a dokihoz,csut-kon volt egy halvany tesztem es ma is,szerintem kapok valami bogyot ami meghozza a menzim.

Kép
monyo83

Sziasszka! :D :D

GRATULÁLOK!!!!! Erre a hírre érdemes volt benéznem! Kívánom, hogy gyönyörűséges 9 hónapod legyen! :P

Panka! :)

Boldog szülinapot! :D

Kacsa! :D

Drukkolok, nagyon ügyes legyél!! :)

Puszik

Kép

Kép
adriana

Sziszka!
Aztapaszta!
Elfelejtetted ezt az apróságot? :shock:
Szívből gratulálok!
:D
Teljesen megleptél...

Kacsa!
Hajrá!!!
Vendég

Sziasztok!

Kacsa!
Hajrá! Drukkolok!
(Bár már lehet, hogy babázol! :wink: )

Sziszka!
Szuper nyuszid van!!!!!!
Gratulálok! :lol:

Évi!
Gáborbaba nagyon jól van, köszönjük!
Éppen kint alszik a teraszon!
Drukkolok tesókához! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziszka!
Hatalmas gratula, tényleg jó erős a teszt! Szuper!

Kacsa!
Gyanús volt, hogy ma reggel nem jelentkeztél be, máskor itt "lógsz" szinte mindig látom a neved!!!!!!!!! Szorítok nagyon, hogy könnyen túl legyél rajta!

Laura baba, Boldog 1. szülinapot! Üzenjük a Maminak, hogy várjuk a szüli napos képeket!

Angie
nem irigyellek a kórház mizériáért!

Ági
látom újra itt vagy, de megint nem írtál semmit magadról. Gondolom ez azt jelenti, hogy jól érzed magad és minden oké.

Ma voltunk az első oltáson Mátéval (2 hós). Doki néni nagyon meg volt vele elégedve, hogy szépen fejlődik. Már kb. két hete emelgeti a fejét, hason fekve tartja magát és nézeget, még nem túl sokáig, mert hamar elfárad. Évi77: Máté szeme teljesen rendbe jött, hál istennek. Most kint pihizik a kertben, piheni a délelőtti fáradalmakat...
Szombaton este hagytuk először babysitterre- a sógornőmre- jól bírta a baba és a babysitter is. szerencsére nem volt semmi gond. Nekem is jól jött a kiruccanás, svájci új ismerősök voltak itt (internetes ismeretség, a párom munkája révén, két hete kezdtünk el levelezni és kiderült épp Bp-n töltik a húsvétot.) így tudtam gyakorolni a németet. (a munkahelyemen nap mint nap kellett beszélni, most meg max. levelezés van.)

syry

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Nem sok minden történik velem. Itthon vagyok pihengetek, néha jól vagyok, de néha vacakul.
Pénteken voltam vérvételen, nagyon kíváncsi leszek az eredményre. Így babásan :)

Panka!

Nem tudsz valami újjat Kacsáról?

Kép
Kép
Ági279

Évi!
Nekem még sosem fájt a cicim mielött megjött volna. Utoljára akkor éreztem vele kapcsolatban lényeges változást mikor elkezdett nőni. (na az se tartott sokáig) :shock: Oszt igazoltan mégis van pém. Úgyhogy...
Jucával együtt hajrá újra. :)

Monyó!
Feltétlen írd majd meg mi volt a dokinál.

Brill!
Köszi. Én is remélem hogy javultunk valamennyit. Dido esete engem is optimizmusra sarkalt. De majd lássuk...

Sziszka!
Áruld el a titkot...

Angi!
Sajnálom ezt a kórház választós mizériát. Én annyira nem tudok ezen az egészen eligazódni. Sajnos (nem sajnos) lassan megint mi is belevágunk hát már előre félek.

Dido!
:( Sajnálom hogy megjött. És még egy kis remény is volt...
Azért tessék csak reménykedni. Sztem menni fog nektek spontán is!!!
Vendég

Sziasztok!

Utólag is boldog húsvétot mindenkinek!
Gratulálok az új pocakosnak!!!

Igyekszem gyakrabban jönni....ezt már egyszer megígértem.

Nekünk egyébként van egy pont ma 9 hónapos kisfiunk és lassan szeretnénk elindítani a kistesót..Ezért gondoltam, hogy csatlakozom hozzátok.

Klarka

Kép
klarka

Sziasztok!
Megpróbálok visszaolvasni,de addig is gyorsan magunkról, ha nem baj. :oops:
Vasárnap megvolt a keresztelője Emilinek.Teszek majd képet is.
A húsvétot anyóséknál töltöttük, Emili nagyon jól viselte az utazást is, meg a vendégeskedést, sürgést-forgást is.Keresztelőn is végig csöndben volt. 8)
Néha már kezd az odításon kívül más hangokat is kiadni, mint:hóóóóó, meg kóóóóó, meg hőőőőőő. :lol:
Cicik szépen gyógyulnak, a bal oldali már rendbe jött, a jobbikat most kezden adni neki, csak aza gond, hogy abból nagyon jön a tejcsi, és ő meg fuldokli tőle, így egy kicsit feni kell előtte belőle.És ami még gond, az, hogy nem fordítja a fejét balra, mert a fejbiccentő izma be van görcsölve, vagy mi a szösz :roll: .Majd acsípőszűrésen kell megmutatni a dokinak, és lehet gyógytornáztatni kell. :roll:
Emiatt sbesedett ki annyira ez az oldali mellem.
Na de majd csak rendbejövünk már.
Hát enniy iőm volt,enniyt kaptam Tőle. :lol:
Kacsáról nincs több infóm.

Köszönöm a szülinapos köszöntésket!

Wish!
Gratulálok Neked!Nagyon sok boldogságot a pici fiúhoz!

Sziszka!
Neked is gratula!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

KACSA HÍRADÓ!

14.55-KOR, 3700 GRAMMAL, 50 CM-EL MEGSZÜLETETT TÍMEA!!!
kIS HUSIKA, CSAK SZOPIZNI NEM AKAR!
nAGYON GRATULÁLOK!!!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kacsa!
GRATULÁLOK!!!!!
Sok-sok boldogságot a kiscsöppséghez!! A tejcsi is biztosan nagyon hamar megérkezik majd, Tímea biztosan nagyon ügyes lesz :D
Sok puszi
Kép

Szisszka!
Nagyon -nagyon gratulálok! Szuper húsvét !
Kép

Klarka!
Üdv itt :D

Kép
narco

Kacsa
Gratulálok Timcsához!!!!!!!!!!!
Timcsa tessék szépen szopizni!!!

syry

Kép

Kép
syrynx

Kacsa!

Gratulálok Timcsához! (Mit akarna még szopizni a nulladik napon?) :-)

Panka!

Köszi a híreket! :wink:

tjuca

No végre!

Sok-sok puszi Kacsának és a kislánynak.

Kép
Vendég

Kacsa!

Gratulálok a nagylányhoz! Majd a szopi is menni fog, emiatt ne aggódj! Sok tejcsit és nyugalmas éjszakákat kívánok nektek!

Panka!

Neked pedig köszönet a híradózásért :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hű, micsoda hírek!! :P (Milyen jó, hogy még ma itthon vagyunk! :lol: )

Kacsa :lol:
Gratulálok!!! Kép

Szisszka! :P
Csodás húsvétod volt!! És párod milyen aranyos lehetett a teszttel!! Szívből gratulálok!!!!
Kép

Sok puszit küldök Mindenkinek: Rolly
rolly

Laura baba!
isten éltessen sokáig!!!

Monyóka!
Ezt nemértem:halvány teszt??vagyis pozitív terhességi teszt???Akkor miért kapnál mensihozó bogyót??? :shock: Bocsi, de tényleg nem értem.

És akkor pár kép:
Kép keresztelés Kép keresztelőruhában Kép ez egy olyan pezsgő, amiben 23 karátos aranyfüst darabok voltak, ajándékba kaptuk.

Kép
pankaa

Gratulálok a jövevényhez és a megkereszteltnek is.

Tjuca!
Mi ugye találkoztunk a 2006. nyári babák topicban?
Kingát puszilja egy kortárs csemete!:)

Klarka

Kép
klarka

Sziasztok!

Húúú! Micsoda hírek!

Sziszka!
Ez igen! Gratulálok! Nagyon aranyos férjed lehet :) , és hogy ráérzett! :D

Kacsa!
Gratulálok Timcsa születéséhez! Szopi miatt ne aggódj, majd belejöttök, csak gyakorolni kell. :)

Panka!
Köszönjük a híradózást és a képeket is! :)

Monyó!
Ezt a halványteszt-dolgot én sem igazán értem. :shock: :oops:

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

sziasztok.

a halvany teszt dolog anyit tesz hogy elindul valami de nem fejlodik tovabb,(a beagyazodasnal lehet valami bibi,vagy nemtom)
most is ez tortent.a doki szerint ha voltam is terhes mar nem vagyok az,vastag a nyalkahartyam es ennyi.

Kép
monyo83

jaj de bena vagyok :oops:

kacsa,tiszta szivbol grtaulalok.sok sok orometek legyen egymasban.
sok tejcsit.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Szisz!
Nagyon-nagyon gratulálok!!! Kép
Ugye, hogy Mindenki bebabásodik! (csak ki kell várni... Kép )
Húúú, de boldog vagyok a hírtől!! :D :D :D

Kacsa!
Gratulálok Neked is! :D
A mai nap volt "megfelelő" Timcsának! :D
sok tejcsit kívánok!

Unique!
Kicsit megkésve ugyan, de Isten éltesse Laurát! :D

Panka!
Nagyon édes Emili a keresztelőruhában! :D
A képeket látva nyugodtan tűrte a szertartást. :D
Köszi a híradózást! :)

Monyo!
Sajnálom, hogy megint "így" történt... :(
Esetleg egy genetikai vizsgálat? Hogy azt is ki lehessen zárni, mint lehetséges rosszat.

Babáravárók! (
Ismét felszabadult egy gólya...!!! :D
Tessék rástartolni! Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Megpróbálok feltenni vonalzót.

Klarka

Kép
Kép
klarka

Kacsa :D

Gratulálok, és jó sok tejcsit kívánok!
Jó nagyra növesztetted azt a kis mikropetét :D

Timcsa :D

Isten hozott a Nagyvilágban!

Sziszka :)

Talán mi még nem "beszéltünk", de nagyon gratulálok!
Adsz egy kis reményt a régóta próbálkozóknak!!
Vigyázz magadra, illetve mostát már Magatokra!!

Monyo :(

Nem tudná a dokid valahogy támogatni egy kicsit a beágyazódást? Esetleg a ciklus második felében progi utánpótlás? Ezek szerint sikerül teherbe esned, csak a megtapadással van gond. Nagyon sajnálom, remélem tudtok valami megoldást találni...... :(

Junko :)

Ti most hogy álltok? Nálatok mi a helyzet?

Jó éjszakát
Borsó
borsó

Sziasztok Lanyok! Latom volt esemeny a mai napon. Szisz! Oriasi! Nagyon orulok ennek a bombabiztos tesztnek. Nagyon boldog pocakosodast kivanok. Kacsa! Gratulalok Timcsahoz! Gyors felepulest es sok tejcit!
Vendég

Lanyok! Sajnos nem tudok talis tablat tenni mert csak a mobilomon tudok netezni. Innen pedig nem tudok csatolni. Irjatok meg lszi hogy szombaton ki er ra talizni. En sajnos nem tudok menni mert ma voltam dokinal es agynyugalomra utasitot mivel egy ujnyira nyitva van a mehszajam. Ha nem tartom be az utasitasait akkor beutal a korhazba. Vegul maradok nala mert a korhaz 99%ban meglesz.
Vendég

Lanyok! Sajnos nem tudok talis tablat tenni mert csak a mobilomon tudok netezni. Innen pedig nem tudok csatolni. Irjatok meg lszi hogy szombaton ki er ra talizni. En sajnos nem tudok menni mert ma voltam dokinal es agynyugalomra utasitot mivel egy ujnyira nyitva van a mehszajam. Ha nem tartom be az utasitasait akkor beutal a korhazba. Vegul maradok nala mert a korhaz 99%ban meglesz.
Vendég

Sziasztok!

Kacsa!
Gratulálok!!!! Timcsa isten hozott idekinn!!!!

Sziszka!
Gratulálok a zebrához!!

Puszi: Hangyi
hangyolca77

Sziasztok!

KAcsa írt,h. megszületett a kis Timcsa, de látom,h. már Panka megírta Nektek...

Sajnos Velünk annyira nem jó dolgok történtek, anyum nem akarja vállalni a biopsziát, és kb. egy 1 órája balesetet szenvedtünk. :( Szerencsére az ilyendelmen és azon kívül,h. a nyakam hátrarándult és most iszonyúan fáj a fejem, nem történt komolyabb baj, a kocsi hátulját cserélni kell. :( Az Árpád híd közepén megállt egy barom (már bocsánat) mi lefékeztünk, de a mögöttünk lévő már nem tudott és belénkszállt....

megyek lepihenek....

majd holnap jövök..

Puszi!
Vendég

Anyukak! Tegnap meg azt akartam kerdezni hogy milyenek a joslofajasok. Mit kellene erezni? En eddig meg semmit nem ereztem. A doki azt mondta hogy 3 hetet meg vhogy ki kellene huzni ahhoz hogy ne legyen koraszulott. Nem szeretnek ido elott megszulni, de ugy nez ki hogy tulhordani nem fogom. Be vagyok sz**va. Volt vkinek nyitott mehszaja ilyen koran?
Vendég

Pupy! Nagyon sajnalom ami veletek tortent. Nagyon vigyazz magadra. Lehet hogy agyrazkodast kaptal. Dokihoz mindenkeppen menj el. Lacinak semmi baja? Anyukadat ra kellene beszelni a biopsziara. Azert zarojelben megjegyzem hogy tavaly Syry is egy labtoreses baleset utan esett teherbe. En lekoppintottam Annacska esetett a holyaghurutos honap utani babasodassal. Hatha te is :)
Vendég

Sziasztok!

Timcsa :) Isten hozott idekint! :lol: :lol: :lol: Kacsa :) Jó babázást és sok tejcit kívánok!

Szisszka :) Nagyon örülök a zebrácskádnak, végre, végre! Gyönyörű erős a teszted, gratulálok és problémamentes pocakosodást kívánok!

Monyó! Nagyon sajnálom! :cry: :cry:

Pankaa :) Gratulálok a keresztelőhöz, nagyon kis ügyes volt Emili!!! :D

Angie :) Nekem nem voltak jóslófájásaim és tök éretlen volt a méhszájam is, mikor szülni mentem :( Viszont a 36. hetet ha betöltöd, már nem lesz koraszülött a babád.
Szóval végül akkor melyik kh-ban fogsz szülni?

Pupy! Basszus nagyon rátok jár a rúd mostanában, ideje lenne, hogy vmi jó is történjen...

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Ja, lányok, egy kérdés: szeretnék képet cserélni az avataromban, de nem tudom, hogy kell. Illetve tudom, le is kicsinyítem a pixel számot, de akkor is több kb a kép, mint a megengedett. Mit csináljak?
Köszi

KépKép

KépKép
timika

Kacsa!

Nagyon nagy gratulációt küldök nektek! Pont tegnap nem voltam, erre akkor ért oda a nyuszi hozzátok!
Sok-sok pusszantás mindkettőtöknek!
Vendég

Szép jó reggelt!

Minden szülinaposnak nagyon sok boldogságot!
Micsoda reggel.... Csupa szép és jó hír.... :)

Kacsa
Nagyon aranyos nyuszid volt! :)
Gratulálok, hogy a nyuszi rendben meghozta Timcsát! Sok örömet és boldogságot!

Farthy
Ha nem lesz elég a hajad, nagyon szívesen adok kölcsön. Van miből. :D

Szisz!
Gratulálok!!!!! :)

Pupy
Te jó ég! Ugye nem lett semmi komolyabb bajotok?

Kép
Vendég

Timi! Vegul maradok a regi dokinal, emiatt is. Egy uj orvos nyilt mehszajjal nem biytos hogy szivesen elvallal. A masik hogy biztos forrasbol megtudtam hogy 95%ban biztos hogy nem zar be a korhaz juni 1ig es fizetni sem kell juli 1ig a szulesert. A vaci kh.rok nem hallottam jokat, bar egy szuper orvos visszament a korhazba, ugyhogy a masodikat vszinuleg nala fogom szulni. A korhazat felujitottak.
Vendég

Timi! Vegul maradok a regi dokinal, emiatt is. Egy uj orvos nyilt mehszajjal nem biytos hogy szivesen elvallal. A masik hogy biztos forrasbol megtudtam hogy 95%ban biztos hogy nem zar be a korhaz juni 1ig es fizetni sem kell juli 1ig a szulesert. A vaci kh.rok nem hallottam jokat, bar egy szuper orvos visszament a korhazba, ugyhogy a masodikat vszinuleg nala fogom szulni. A korhazat felujitottak.
Vendég

Kacsa!!

Nagyon-nagyon gratulálok a kis Timcsához!!! Sok egészséget mindkettőtöknek!!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Vendég

Vendég

Pupy!
Húú, ez dúrva!Voltál dokinál?De legalább nem lett nagy bajotok!Pihenjetek.

Angie!
Ha emléxel, én bent voltam 34 hetesen a jóslófájások miatt.Igaz a méhszáj zárva volt, csak a nyakcsatorna volt megrövidülve már.Én is azt hittem, hogy nem húzom ki végig, és látod... :lol:
S :lol: óval csináld amit a doki mond, pihenjél, de ne aggódj sokat, még 2 hét min., és nem lesz semmi gond, de mosz sem lenne nagyon vészes.Jóslófájások nekem olyanok voltak,mint mensi előtti napon.Nem tudom, neked szokott e görcsölni mensikor, de nekem ahoz hasonló volt.

Timika!
Én is most csináltam új avatárt, és én is így jártam.Addig kicsinyítsd, amig a kbájt is stimmel. 8)
Kristóf??

Évi!
Mi újság veletek?Képzeld, megyünk a Kolpingba nyáron! 8)

Emili csak 2x ébredt éjjel! 8) Úgyhogy most vmennyire kialudtam magam. :D
Szép napot!

Kép
pankaa

Vendég

Vendég

Vendég

Angie
Látom áprilisi tréfa áldozata lettél. :D
Egyetértek veled, tényleg jobban jársz, ha maradsz az orvosodnál. A méhszájacskára pedig vigyázz. Barátnémnak is kinyílt a méhszája a második babánál (kb. a hetedik hónap felénél), de teljesen egészségesen és időben született meg a kislánya.

Kép
Vendég

Ez a hulye telfon mindig ezt csinalja. Elnezest! - - Remelem tenyleg nem lesz gond. Koszonom a tanacsokat, tapasztalatokat, egyutterzest. Panka! Neha fajt mensi elott de meg hasonlot nem nagyon ereztem. Inkabb apro szurkalasokat erzek es vmi furcsa leirhatatlant. Szerintem a holyagomba rug bele olyankor. Mocorog egyfolytaban. Ez megnyugtato.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?