Sziasztok,
Linda,
Igen, igen a cukros vérvétel úgy zajlik ahogy írtad!Levesznek éhgyomorra vért, majd a 75 g cukoroldatodat, amit neked kell vinned feloldják vízben, és ott le kell húznod azonnal!Akkor az órára néznek, és ahhoz számítva pontosan 2 óra múlva kell újra vegyenek vért!Jótanács, vigyél magaddal 1 citromot, azt belefacsarják és annyira nem is lesz rossz
Én sokkal rosszabbra számítottam.Olyan mint egy porcukorból készített túlédesített limonádé!Nekem jó hideg vízzel csinálta a nőce, így mondom egész elfogadható volt.De szerintem ne 8-ra menjél, hanem 7-re, mert nemtom a Mávba meddig van labor, és a 2 órának bele kell férnie!!!!Ja, és a sorszámtépés után mehetsz az ablakhoz soron kívül!Ne ijedj meg, hogy mennyien vannak előtted.Ki is van írva,, hogy kismamáknak soron kívvül!Ez tök jóóóó
Ha letelt a 2 óra akkor meg pláne, bemész azonnal!
Privi szoba, én arról csak 3 éves adatot tudok szolgáltatni, akkor 8000 ezer volt egy szoba/nap!Én ugyan nem ott voltam, de egy csajszi mondta aki abban volt, és velem együtt szzült!
Szzerintem első gyereknél nem érdemes oda menni, azért jó, hogy nem vagy egyedül tök tapasztalatlanul.Mondjuk én most mennék szívem szerint, hogy bejöhessen a kislányom, de nem hiszem, hogy lesz erre külön keretünk!
Babdorka,
Jó helyen jártál senki nem kérdőjelez meg, és főleg nem hazudtol meg!ne kapd föl a vizet
De amit láttál az akkor éppen szabálysértés volt, ugyanis valóban NEM lehet bemenni a látogatóknak a szobákban!!!Nagyon szigorúan rászólnak akinél látják, hogy beoson!Szobatársamék is már indultak haza amikor a férje 1'-re azért jött be, hogy a bőröndöt kivigye, és pont benyitott egy ápolónő, és úgy kizavarta, hogy csak na!Szóval nyugi, nem engednek be senkit!Mellesleg igen rossz is lenne, mert valóban az ember ott szoptat, öltözik, stb.
Folyosó, hát az, hogy ott sokan vannak jó, hol legyenek akkor a látogatók?Szerintem ott a helyük, és én pl. örülök, hogy nincs már az a vaskalapos rendszer, hogy csak 2 óra a látogatás és kész!Majd meglátod, hogy sokkal jobb így, mert legalább eloszlanak, azért amikor fáradt vagy, elég egy 20' is belőlük, és alíg várod, hogy lepihenj megint!
De ez persze az én véleményem!Meg szzerintem más kórházhoz képest ez nagyon jó, hogy itt üvegfolyosó van, és a látogatók is csak ezen keresztül láthatják a babákat!Pl. én meg annak nem örülnék, hogy a sok bacis ember közé ki kéne vinnem, hogy megnézhessék!