Hahó!
Szirom, sajnálom, hogy ennyire kivagy mostanában, tudo, én is egy hete panaszkodtam hasonlóról, hogy nem lehet kibírni a kölket. Valahogy akkor én is úgy éreztem, amit te is írtál, hogy nagyon megromlott a kapcsolatunk. Nem mertem mondani, talán még saját magamnak sem, de tényleg valahogy így éreztem.
Mostanra ez teljesen elmúlt, Ábel megint kezelhetö, jó, vannak hisztik, mint ahogy eddig is, meg el is szalad még néha, ha éppen olyanja van, de sokkal kezelhetöbb, nyugodtabb, mint mondjuk egy hete volt. Na akkor én sem tudtam, hogy mit csináljak már vele. Nagyon rossz volt. Remélem nálatok is elmúlik hamar. Fel a fejjel!
Egyébként szerintem se rossz ötlet, amit Rita mondott, hogy próbáld meg pár napra anyukádra bízni, biztosan élveznék egymát.
Ez a mütét meg a korionbiopszia tényleg elég bután jött ki. Én nem tudom, mit tennék. Az biztos, hogy én is mennék a gyerekemmel. Nem tudsz tényleg valahol utánnanézni, vagy a dokidat megkérdezni, hogy máshol nem csinálnak-e ilyet?
Rita, mostanában én is lazulok.
Ábel tévézik, eljátszik magában, apjára bízom, én meg sokszor csak nézek ki a fejemböl.... Ez biztos a terhesség velejárója
Ma is ez volt, mondjuk ma takarítottam, meg pakoltam meg ilyenek,mert ugye holnap reggel utazunk, még össze kell csomagolnom a ruhákat meg a kajákat, a fiúkat meg elküldöm addig a barátainkhoz, el kell vinniük a lakáskulcsot, hogy tudjanak felügyelni Ottó nyuszira.
Azért tehetsz még majd képeket, ha lesz idöd. Egyébként tényleg nem tudom, mit nyávogtál idáig, hiszen nagyon de nagyon jól nézel ki a képen, nagyon csinos vagy!
Ildi? Gondolom ö is szervezkedik ezerrel
Kiváncsi leszek az ügy kimenetelére
Na én is megyek lassan, mert még van egy csomó dolgom.
Asszem ma már nem jövök, úgyhogy most kívánok mindenkinek nagyon nagyon szép húsvétot, sok locsolót, nyugodalmat, családi békét, pihenést és finom sonkát! Hétfön jelentkezem, ha megjöttünk!
( Apropó, sonka! Rita, mi le szoktuk fagyasztani a sonkát, hogy friss maradjon és ne száradjon ki. De szerintem célszerü szeletelve fagyasztani, annyi szeletet egyben, amennyit egyszerre megesztek, mert ha kiengedett, akkor ugye mégegyszer nem lehet visszatenni, a szeletelés meg azért jó, mert most még könnyebb szeletelni
Jó étvágyat hozzá!! )
pusszantás mindenkinek!!