Új privát üzeneted érkezett!

jaimee: nem kell szerintem szülész, szerintem túl sok a pecsételés, vérzés stb...

Kép
Kép
gyablonka

Andi: Az tuti egyelőre, hogy fáj a hasam, mint mensi előtt. Szerdára leesik a hőm (kb), péntekre megjön. Kész, passz.

Gyabi: Hormonszint erre könnyen választ ad. A görbéd olyan szép...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi!
Nekem 21 lesz a Jónás nap. De már 18-tól jelzi a napokat. NEm tudom, mennyire megbízható a módszer. Betsy a szakértő ebben a témában.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jamiee: Még nincs szerda,ergo nem lesz MUK!!!!!

Gyabi: tényleg szép a görbéd,a pecsételésnek sok oka lehet.Bár mindenki maga ismeri a testét, és a reakcióit...én csak drukkolni tudok Neked!!!!!
vedresandi

Andi: ez az első hónapunk. Igazán nem várhatom el, hogy 30 fölött rögtön teherbeesem. Még tenyész katonákkal sem. Most nyugodt vagyok. Majd fél év múlva nem leszek. :D

jaimee

Sziasztok!!!

Újak!!! Üdv közöttünk és mihamarabbi babásodást!!!

Sirkici!!! Nagyon-nagyon Boldog Szülinapot!!!

Kép

Jamiee! Nagyon jól néz ki a görbid!!! Izgulok a tesztedért! ++++++++++++++++
Most látom mit írtál! Ne máááááááááááááááááááááá!!!

Úgy látom izgalmas napok elé nézünk!!!

Betsy! Jaj jól alakul, hogy már túl vagy a 35. npaon és még semmi piri!!! Nagyon várom a szombatot!!! Neked is megy a drukk ezerrel!

Hannah! Drukkolok az inszemedért!!!

Mi védekezős hónapot tartunk, de eddig még nem sikerült védekezni!
Ráadásul pénteken megszületett a sógornőm 4. gyereke és sárga vagyok az írigységtől.
Mi szeptemberben kezdtük el a kistesó projektet és ha akkor sikerült volna, nemsokár szülhetnék. De én csak maratoni ciklusokat produláltam azóta, kivéve az előzőt, ami csak 32 napos volt. Remélem most sem lesz hosszabb.

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Jamiee: nekünk meg a második......ne aggódj, nem korhoz köthető a babásodás!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kriszti: 4. baba...Ez igen!! :D Én is sárga lennék! :wink:

jaimee

Sziasztok!
Látom mindenki túlélte a húsvétot!

Szia Kettőőő! A név kötelez! Szorítunk!

Sirkici! Kép

Jaimee! Reménykedni azért még lehet?

Babszi! Mit fogtatok? Hol voltatok horgászni? Mi úgy volt ma du. megyünk Tiszaladányba, de páromnak tanulnia kell. :(

Engem doki, ha minden jól megy, a 12. hétig nem lát... Baj?Labort is majd csak utána csinálnak. Ja igen!!! Megkérdeztük a védőnőt a toxoplazmózisszűrésről..... Falu... Szinte kinevetett, aztán közölte, hogy mivel nem kötelező, 12.000 Ft.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Omnia: Persze, azt mindig lehet. :wink: És te jól vagy?

jaimee

Hannah! Ugye most kell nagyon szorítani!+++++++++++++

Kép
omnia28

Én teljesen! Kicsit eldőlök az álmosságtól, de egyébként semmi zűr. Ja meg az uborkákkal hanyagoljuk egymást. :D

Kép
omnia28

Hú tényleg, lányok, energiákat Hanna felé összpontosítani. Csak nehogy világítson szegény valahol a korházban... :?

jaimee

Jamiee: én is ponr ezen törpölök,drukkolo Hannának!!!!
Kép
vedresandi

Sziasztok!!!
Én is túléltem a húsvétot :D Méghozzá pont most voltak Jónás szerint akciós napok :wink: Beleadtunk apával ezerrel :oops: :oops: Majd meglátjuk.

Betsy:Látom cserélted a színt. Én is terveztem már, csak rutinból mindig úgyan azt nyomtam :lol: Majd most... Tök jó ez a 38 nap!!! A hőd??? Itt bizti egy hibátlan teszt lesz!!!DRUKK

Sirkici:Nagyon Boldog szülinapot kívánok Neked!!!

Hanna:Megy a drukk az inszemhez. Gyere, ha tudsz!

Omnia:Engem is csak 12 héten hívott vissza s dokim. Azt mondta minek piszkáljam a JÓT!!! Ami rendben van az rendben is lesz!!!Nyugi.

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik! Akkor szorítunk Neked is!
Én is így gondolom egyébként. Egyébként is beteg leszek, ha orvos közelébe kell mennem.

Nem tudna valaki egy jó oldalt ajánlani, ahol izgi névnapi animációk vannak?

Kép
omnia28

Hát lányok...Most volt itt az osztrák partnerünk. Azt mondja nekem némi köntörfalazás után, hogy mikor lesz már baba nálunk...Mert szép dolog az egyetem, karrier (ami nekem nincs is különben...) de az igazi egy gyerek. És minden nő életének ez a fénypontja. Bla-bla-bla, ismeriket, gondolom a szöveget. Mire végére ért a példabeszédnek, pre-mensis hangulatomban majdnem elfutotta a szememet a könny, elfeledve minden racionális körülményt...

Na nem rinyálok, csak kiadtam magamból a feszkót. Bocsi. :oops:
Kaptam két Milka tojást reggel, most nekiestem mindkettőnek és már a hűlt helye sincs, nem maradt semmi a potyaleső locsolkodóknak. :) :) :) Jól vagyok, dolgozom tovább. Huh...nem könnyű az élet, na....
[/quote]

jaimee

Jamiee: ez jóóóó!Szerintem ez jelent valamit,ha hiszel a véletlenekben!!!!!!
vedresandi

Jaimee! Ne szomorkodj! Ha van még csokitojás a közelben, vagy egyéb kakaóvajból származó készítmény, ne kíméld!!!

Kép
omnia28

Jaimee: Egészségedre!!!( a két milka :wink: ) Rád fér egy pár boldogság hormonka!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jamiee: vedd el az élettől ami örömöt ad :lol: :lol: :lol: :!: :!:
vedresandi

Andi: Mit jelenthet ez? Max azt, hogy a Milka írtó finom csokitojásokat gyárt. :D

jaimee

Jaimee:
Kép

Egy kis jobbkedv?
Kép

Küldtem hozzád, hamarosan ott lesz :D Csak ne szomorkodj, léccííííí!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

gyere jaimee, rinyáljunk együtt. A páron unokatestvérei sorba jelentik be hogy babát várnak és engem is zavar, de lehet a páromat még jobban!!!!! Az egyik már félidős, a másik 8 hetes...soroljam még??????

Kép
Kép
gyablonka

:D Köszi lányok (Olik, Gyabi, Andi). Megfogadtam pedig, hogy legközelebb 6 inszem és x támogatott+1 privi lombik után leszek szomorú. De Jaimee tervez, Isten végez. Hála nektek és a Milka hathatós közreműködésnek már jól vagyok. Vigyorgok, mint ama vadkörte. :D :D

Ne Gyabi, ne sorold: Nekem minden barátnőm terhes, kivéve amelyik karriert épít ill. amelyik szingli. Ez 2 fő. A többi mind babás, de ezen már túl vagyok valamennyire, hiszen mi is rajta vagyunk az ügyön. :D

jaimee

Jaimee:
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Üdv. az újaknak!!! Ez kimaradt, bocsika :oops:
Kép

Mielőbbi babásodást!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi: Oké, értettem. :D :D

jaimee

Lányok, ha párom el szeretne menni katonavizsgálatra, akkor mi a teendő? Beutaló háziorvostól, vagy csak időpont??????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: engem a nőgyógyi küldött el. Illetve a páromat, na. :D :D :D
Szóval ő intézte.

jaimee

Gyabi: Ez piszok nagy élmény különben, valahol már írtunk erről páran. Nálunk nem andrológus nézi első körben, így aztán talán nem olyan komoly az egész, viszont marha jó, amikor megmutatják a mikroszkóp alatt a kis katonákat. ALig tudtam elszakadni tőlünk. :D :D Most is előttem van, ahogy spuriznak körbe-körbe ezerrel, keresgélnek, csóválják a farkuk. Gyabi, nagyon megéri! És Apa is azóta olyan büszke....Csillogott a szeme és magasabb lett 10 centivel. Ha gond van, akkor küldenek tovább andro izéhez (de mondom, ez nálunk van így szerintem, profibb helyeken lehet, hogy máshogy van.)

jaimee

Gyabi: Ja és nálunk szervi ellenőrzés sem volt, mivel a katonák rendben voltak. SZóval nagyon diszkrét és férfibarát volt az egész, mondta a dokim, hogy én is bevihetem a mintát. Mondtam neki, hogy nem, EGYÜTT visszük be, a párom is vegye ki a részét a dolgokból, úgyis ennyi a max, amit tehet.

jaimee

Jaimme, akkor ki csinálta a vizsgálatot, ha nem andrológus????? A nőgyógyászod????

Kép
Kép
gyablonka

Jaimee!
Attól még, hogy olyan érzésed van, mintha meg akarna jönni, nem biztos, hogy meg is fog.. Tapasztalat! ;)

Olik!

Nem mértem a hőt, holnap megmérjem? Igen, kékről rózsaszínre váltottam :) Zoli baba továbbra is bilizik?

Gyabi!
Neked hány napos is a ciklusod? Mindig elfelejtem :oops:

Krisztinka!
Pont amikor nem tervezitek a babyt, akkor fog sikerülni? :) Mert írod, hogy eddig nem sikerült védekezni ;)

Omnia!
Ha jól olvastam, nem kívánod az uborkát? És az édességet?

Nem tudom, már ki kérdezte, de ha a Jónás módszerrel kapcsolatban kérdésetek van, inkább a Jónás topikba írjátok meg, nem akarom itt feltartani sort :oops:
Vendég

Betsy, nem tudom 30,33,35,37 eddig....

Kép
Kép
gyablonka

Lehet most 39, az jönne a sorban...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Nem, az egyik erre specializált védőnő az Optimálisban, a kórházban. De mondom, ez az első kör, ami az utolsó is, ha okék a katonák számban, mozgásban, egyéb jellemzőben. Mivel a spermateszt nagyon jó volt, a dokim nem látta értelmét a párom tovább "kínozni", inkább engem kínzott a HSG-vel. :D :D :D

jaimee

Gyabi!
Nekem is valami ilyesmi számsor rémlett ;) Akkor most a 40.napig bírd ki, aztán ++++ teszt :lol: :lol: :lol:

Sirkici!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betsy: IGEN!!! ( Miattam, jó? :roll: ) Olyan biztos vagyok benned!!!
Zolika naponta 2-3szor belepisil. ( tegnap egyszer sem, mert itthon sem voltunk :D ) De még nem kéreszkedik.

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi: szerintem 5-6 napod lehet max. hátra. Mármint ebből a ciklusból, ha lesz új ciklus. Mennyi dpo-d szokott lenni átlagban?

Betsy: Gondolod?...Hmmm...Nagyon úgy érzem, hogy meg akar jönni. Már órák óta finoman bár, de fájdogál a pocak.

Ezt úgy útálom különben, 5-6 nap a ciklus, utána egy kis nyugi, majd egy hét múlva kinyúvaszt a peteérés. Peteérés után köldökszurka, petefészek szurka, pillangók a méhemben, izé, aztán premensi, majd mensi. Mikor van igy nyugtom????

jaimee

Kettőőőő, még nem is üdvözöltelek.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Betsy: én kérdezrem, de csak annyit,hogy mennyire "pontos".A lányegét értem.
vedresandi

a múlt hónapban 11 DPO volt!

Kép
Kép
gyablonka

Kettőőőőt én sem üdvözöltem. :oops: :oops: :oops:

Bocsi, Kettőőőő. Légy üdvözölve szeretettel! Hol vagy?

jaimee

Gyabi: És azelőtt? Vagy akkor még nem hőmérőztél? Kiderülne már, hogy már kismama vagy... :D :D :D :D

jaimee

Andi!
Mint már írtam, 85%-os, ha viszont egybeesnek a piros és zöld napok, akkor szinte 100% a fogamzás. Én kiszámoltam a közvetlen környezetmben 2 embernek, az egyikőjüknek 3 éve nem jött össze, insem sem sikerült, és kapott gynevac szurit, szedett homeos bogyót, és csak az általam megadott Jónás napon próbálkoztak, elsőre összejött. Persze neki lehetett a bogyóktól vagy a gynevactól is. Viszont a másik ismerősőm nem szedett semmit, neki a kislánya 7 hónap után fogant orvosi segédlettel. Most tervezték a kistesót, náluk az apukának 10%-osak a spermái. Kiszámoltam neki, és neki is elsőre összejött, a doki is mondta, hogy szerencsések. Én nem hiszek a véletlenekben amúgy. Nekünk viszont nem jött össze elsőre, és még sok mindenkinek nem, viszont van akinek mensi idejére tette a napokat, és akkor jött össze elsőre. Pont ezért 85%-os. De szerintem, aki baby-t szeretne, teljesen mindegy, hogy most belevesz plusz 1 napot, amikor próbálkoznak! Ja, és sok meddő nőnek is segített. A doki, aki kitalálta ezt a módszert, neki 11 gyereke van, egyik évben fiú, másik évben lány született. Ez sem véletlen!

Olik!

Oké, holnap megmérem. Nagyon ügyes Zolcsi. És véletlenszerűen rakod rá, és mindig "termel", vagy sokszor rárakod, és van amikor belepisil?

Jaimee!

Gondolom, bizony ;)
Vendég

Betsy:köszike :lol: :lol: Én két különböző helyen csináltam meg, egy nap eltéréssel gyakorlatilag ugyan az.Jövő héten szerdán csütörtökön kellene belehúzni,gyakorlatilag meg már túl leszek a félidőn.Csak ezért kérdeztem.Annyira nem drámázok ezen,csak kíváncsi voltam milyen sikere van :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Megjöttem. :lol:

Visszaolvasok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Helló Hanna! Érezted azt a magasfeszkót, amit küldünk neked?
:D :D :D

jaimee

Módosítok: küldtünk

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?