Sziasztok!
Ma mentem volna egy kicsit melózni (megmutatni magam odabent), de ebben a hóban nem láttam értelmét. Az elsõ busz ami kiesik az a 90-es, ugye Ági?
Anikó. tessék megtanulni azokat a meséket kivülrõl!!! Anno az összes keménylapos meg rövid meséket szóról szóra tudtuk (Bálint 1,5 évesen napi 1,5 órát olvastatott, magyarán a teljes repertoárt naponta végig kellett olvasni). Sõt, van ami még azóta is megy (Tyúkudvarban nagy az öröm, kikeltek a kiscsibék, öreg kotlós hivogatja sárga pelyhes seregét.... stb, menne tovább is, ismeri valaki? Nekem még 30 éves példányban van meg, arról szól, hogy a kiscsibe elirigyli a kakas tarka tollát, neki is kéne, elmegy a nyuszihoz, ott belemászik a festékekbe, aztán persze nem ismerik fel, végül esni kezd, õ tiszta lesz és happy end)
Jaminának én is szoritok!
Pipa vagyok amúgy a yahoora, mert az elmúlt 7 napból csak négyben küldte el a napi összesitõt, igy ma egyesével meg kellett néznem. csekély vagyon.
csütörtökön voltam dokinál, volt uh is, eszerint már több, mint másfél kilós a baba (30 hét). Nem bánnám, ha nem lenne óriás, lévén normál szülést szeretnék csaszi után, és itt bizony limitek vannak (bár most már nem 3,5kgig mondta, elment 3,8-ig!!). Egyébként meg minden rendben találtak, csak nem az én dokim csinálta az uht, és bár rendes aranyos volt a nõ, aki csinálta, csak épp egy szót sem szólt közben, és kb 1,5 perc alatt végzett is vele.... Neme maradt ugyanaz, mint a 18 hetesen, igy kezdek bizni is benne.
HÉtfõn megvolt a fogdoki, tök profi volt. Ilcsi -bár elõtte okénak nézett ki- elõször be se akart jönni. Erre befogta aszisztensnek, õ nyitotta a vizet, adott oda ezt-azt. Élvezte. Meg aztán Gergõ ugyanolyan esetté vált mint Ilcsi, igy látta mi vár rá. Gergõnek két 4-ese is bibis, Ilcsinek egy. Ez a fogdoki azt mondja, 4-es az, amit nagyon nem töm, mert a tej 4-es az olyan, hogy rögtön begyullad a töméstõl. Igy csak tisztitgatja, és leecseteli, és ezt kéthavonata ismételni kell. És reménykedni, hogy nem durvul tovább. Tud valaki valamit ezekrõl a zûrös tej 4-esekrõl???? Fogszabályzó téma meg: Gergõnek olyan sûrûn vannak a fogai, hogy reménytelen eset, de ez a doki nem foglalkozik fogszabival, megadta egy ismerõsét, aki viszont sztk-s helyen van, és akkor legalább nem drága. Gergõnél tuti kell, a kérdés az, hogy egyáltalán mit lehet csinálni vele (szerintem kb minden második fogát kivennénk, akkor férne el a maradék....) Bálintom fogai viszont okésok, szerencsére. Ja, õ anyagilag tûrhetõ (Virág!), most itt az ikrek 3 tej 4-esét tisztitotta, ecsetelte, szedett le némi fogkövet, nálam egyet tömött, Zolinál kettõt, és Zoli kapott két ideigleneset a leendõ gyökérkezelendõire, addig is alapon. EZ az egész együtt volt 15 ezer. Külön-külön nem tudom, de eszerint egy tömés 5 alatt van. Ja, fehér. MOst ugyan érzéstelenités nélkül ment, de lehet kérni szurisat, régen tudom, ugyanannyi volt akkor is. Helyileg meg a Fogarasi úton van. Viszont most elég zsúfolt, mert a féléves babája mellõl jön rendelni, heti 3-szor 2,5 órát....
na, még biztos akartam irni mást is, csak egy kicsit kezd ömlesztett lenni a fejem.
Továbbra sem bánnám, ha a sima dolgok nem a yahoora mennének, rémes amit az mostanában mûvel... (lásd fentebb).
Bálint napi bálról köszönöm a visszajelzéseket azoktól, akik vették maguknak ezügyben a fáradtságot, aki meg panaszkodik, hogy talizna, meg táncolna, az szégyellje magát, hogy erre meg egy kukkot se válaszolt ! Irgum-burgum!
Sziasztok:
Ildi