Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket Kívánunk mi is. Szerintem már én sem jövök a héten.
Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk.És jó pihenést mindenkinek.

Üdv Lívia

Kép

Kép
slivia

Sziasztok!

Megvagyunk mi is,bár elég zsúfolt volt az elmúlt két nap délelöttjei,voltunk 3 oviban körülnézni a nyílt napokon.
Viki annyira élvezte az oviba járást,hogy alig akart hazajönni,így csüt-ön a babaklubba nem is jutottunk el :cry: ,de oda mehetünk máskor is :lol:
Volt azért valaki Hugiékon kívül?

Mi is kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!!!!!!
Kép Kép Kép
Kép

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Gangi:
Na hogy sikerült a rutin?Drukkoltam ám ezerrel :lol: Most fűzöm a páromat,hogy vegyünk már nekem egy olcsóbb,de jó kis kocsit :wink: ,és akkor tudnánk menni Doresszal a Máltaira,meg a Jubiparki játszóra,gyalog kicsit messze van.Na meg ha intézni kell ügyeket arra is nagyon jó lenne,meg amúgyis...

Angika:
Ma amikor taliztunk,nem is kérdeztem ,hoyg te hogy vagy?Meggyógyultál már?

Megkaptuk a rendőrségi idézést,a lépiben lévő verekedés miatt,JÓ gyorsak voltak.Fenének nincs kedve menni tanuskodni :x

Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek,és sok-sok locsolót :lol:

Kép Kép

Dorka,Ági Kép

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Lőrinc Pál: Három füles

Három kis nyúl ül a réten.
Mesebeli faluszélen.
Előttük egy halom tojás,
Húsvét táján ez így szokás.

Festék is van jócskán, bőven,
Fut az ecset tekergően.
Tojáson a színes csíkok
Olyan, mint a fürge gyíkok.

Nyúlapó is megjön közbe,
Leül köztük ott a földre.
Nagy bajuszát simogatja,
Tojásokat válogatja.
Szebb az egyik, mint a másik,
Nincsen köztük mely hibázik.

Ügyes ez a három füles,
Nem lesz a tál sehol üres.
Jut is bőven minden házba,
Locsolóknak tarisznyába.
Kinek nem jut fusson ide,
Nyúlapó tesz a zsebibe.

Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

puszi
Máté, Zoli, Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Mi is megvagyunk!

Tulvagyunk a 2 éves statusvizsgálaton! Dóri 14.5kg és 95 cm magas. 1 évesen 9,7kg és 78cm volt! Rengettegett nőtt! Remélem a következő években nem fog közel 20 cm-t nőni, mert akkor nagyon magas lesz!!
Jővőhéten felteszek majd a szülinapi képekből egy párat, ha jól sikerültek!
Na megyek mert megy a koriverseny!

Mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket és sok piros tojást kívánunk!

Móni és Dóri

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Cirmike! Köszi a képeket, megkaptam. :)

Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Elnézést, hogy rég voltam, de a vezetés és a húsvéti készülődés miatt el voltam havazva :) Utólag is kellemes Húsvéti ünnepeket!!!
Jelentem a rutinom sikeres volt és már csak az utakon vezetek tehát figyeljetek nagyon :) Mindenkinek köszönöm a szorítást! Lassan de biztosan én is tudok kocsival menni Cirmikéékhez és persze még valakit tudok vinni már ha bemer mellém ülni :)

Most tiszta háváj van apáék locsolkodnak, én várom a locsolókat egyedül. Nincs semmi dolgom, ezért is tudok írni.
Képzeljétek kimostam a nappaliban a függönyt kiteregettem az erkélyre és annyira fújt a szél hogy a kisablakra való függönyt lefújta és (rohadjon meg) valaki el is vitte. :evil: Remélem van még ebből a függönyből a Gardéniába, mert ha nincs csináltathatok az erkélyre is másikat :cry:

Erika!
Nem tudom a délelötti mise milyen volt mert a délutáni nem volt egy nagy valami amiben más volt szerintem hoyg az ovisok ott voltak és énekeltek ők is :)
Én valami olyat vártam mint karácsonykor, valami gyerekprogramot. Mondták, hoyg majd pünkösdkor lesz olyan megint.
Vikinek hogy tetszett a templom? Lackó egy darabig bírta aztán mindent mondani kellett, hogy figyeljen, mert az tetszett neki hogy visszhangzik a templom :)

Mennyire érdekel titeket fajáték? az egyik ismerősöm elkezdett vele foglalkozni és mondta hogy lehet olyat csinálni hoyg hoz több játékot hozzám is az ismerősöket elhívom a gyerkőcök játszanak és közben mi is meg tudjuk nézni a játékokat és ha valami tetszik esetleg meg is lehet rendelni. Úgyhogy kérlek jelezzetek hogy jönnétek e, az időpontot még nem tudom csak azt mérem fel hogy mennyien lennénk. Azt mondta kb 5-6 anyuka.
Nagyon nevettem amikor mondta mondtam ez olyan mint a tupperes vendéglátás, mert aki tart az kap is valami apróságot :)

Nah majd később még benézek! Jó locsólóvárást!!!
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

BOcs,de csak titokban ültem gép elé,sajnos mostanában csak akkor netezhetek,ha Viki alszik,mert amint meglátja a gépet bekapcsolva ide akar ülni és Teletubbies-t és Noddy-t akar nézni akár órák hosszat..... :evil:
Emiatt volt is majdnem egy órás hiszti ma délelött...... :cry:
Meg az éjjelek elég érdekesek,de majd mindnet megírok este bővebben.

Kinek lenne felesleges macikávés vagy gyerekteás doboza?
A keddi babaklubba amiket látok,meg szeretném csinálni,de nekem csak 1 db volt itthon :cry:
2-3 db-ot szeretnék még.............
Köszönöm!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok

Rövid leszek én is :D

Angi
Mégegyszer gratula a vizsgához.Csak így tovább.Nem kell izgulni és akkor megy minden simán :D . El tudom képzelni ahogy Lackó próbálgatja a hangját a templomba. :D Timi ugyanezt az erkélyen csinálja. De hát a templomost nem lehet felülmúlni. Ti már túl vagytok a 18 hós kötelező oltáson?Az fog valamivel járni?
Ja és minket érdekelne a fajáték.Most jelenleg ötlethiányban vagyok játék téren.Mondjuk most kapott Timi pecabotot halakkal amit nagyon szeret,meg babakocsit.Ez így tök jó lenne hogy ki tudjuk próbálni és utána eldöntjük hogy kell e v sem.

Kinek mi a véleménye a kullancs elleni oltásról?Valaki adatott be a gyerkőcének?

Na mentem is.Jó éjt mindenkinek.
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Ígéretemhez híven,jöttem :lol:
Kinek hogy telt a húvét,gyerekek örültek az ajándékoknak???

Moncsi
Várjuk a szülinapos képeket!!!!!!!!
Szépen fejlődik Dóri a korához képest,ilyen magassággal lassan mehet oviba is :lol:

Gangi
nem semi a függönyös storyd :cry:
Viki nagyon élvezte a délelötti misét,mindig megszólalt hangosan,hogy "pap-pap",nem győztem csitítgatni :lol: ,de amúgy türelmesen végigülte az egészet.
Kértünk a végén a katolikus oviról szórólapot,azon van egy honlapcím,de nem lehet megnyitni :?
Mindegy,szerdán megnézzük úgyis élőben.
Akit még érdekel ápr.11-13-ig nyílt nap lesz ebben az oviban,9.30-11.30-ig.
Minket is érdekelne a fajáték bemutató!!!!!!!!Délelött lenne?
SAjnos a du-unk teljesen kiszámíthatatlan az alvás miatt :cry:
Viki mostanában 3-3,5 órát alszik du :P
Vasárnap du.is 16.10-kor kelt fel,13 órától :lol:

Lívia
a 18 hós oltást a lábukba kapják és nincs semmi mellékhatása.
Azt hiszem Moncsi adatott be Dórinak kullancs elleni oltást.
A mi védőnőnk és gyerekorvosunk semlegsen nyilatkozott ez ügyben.

Most pár mondat rólunk.
Lassan 1 hete Viki minden éjjel 1-kor felsír,majdnem üvölt,kiabál,hogy "anyu,légyszí,segíts!" :cry: ,nem tudom,hogy mitől lehet rémálma,semmi rosszat nem mondunk neki,nem ijesztegetjük.
Sőt ma a délutáni alváskor is előfordult :cry:
Ha meglátja bekapcsolva a szgépet,jön oda,hogy ő ezt meg ezt akar nézni,Teletubbies,Noddy vagy állatos videókat......sokszor itt ülne órákig,de azt mégsem lehet.
Ma is jó sokáig nézte a gépet,aztán mondtam neki,hogy menjünk játszani,erre ő még nézni akart egy videót,mire én meg kikapcsoltam a gépet.
Erre ő 40 percig csak sírt,hisztizett,sokszor még bokákolt is hozzá :roll:
Aztán lemosdattam hideg vízzel,de nem hatotta meg a dolog,majd úgy csináltam mint akit hidegen hagyja,hogy hisztizik.
De már én sem bírtam sokáig,és kapott a fenekére egyet,ez végül hazsnált,jöttoda,bújt hozzám,hajlandó volt ezek után játszani velem.
Kemény meccset vívtunk,remélem,hogy hamar kinővi a hisztizést.
Szóval így állunk,nálunk is zajlik az élet :shock:

Teszek fel pár húsvéti képet,ha nem baj :wink:
Apa locsolt meg minket először
Kép
Viki ezt a szék-asztal szettet kapta anyukáméktól
Kép
Húsvéti dekoráció
Kép
Dekorációból készült több féle is :lol:
Kép
Viki kipróbálja Nyuszi ajándékát,a gyurmaszettet :D
Kép
Segít tojást dekorálni
Kép
Végülis ilyen szalvéta technikával készültek el a tojások
Kép
Viki várja a locsolókat
Kép
Így tudok hisztizni,de inkább hallani kéne :roll:
Kép
Ezt is még én kaptam
Kép

9-ei asztal dekoráció
Kép
Le kell mozogni a sok csokit :D :D
Kép
Imádok csúzdázni
Kép
Motoros csajok
Kép
Kép
Viki és Virág
Kép
Egyszerre megyünk.....
Kép
Egy kis homokozás
Kép
Felfelé menni sokkal érdekesebb :lol:
Kép
Hórukk-hórukk :lol:
Kép

Bocs,hogy hosszú lettem és a kicsit rossz képminőségért :cry:
Betegeknek mielőbbi teljes gyógyulást!!!!!!!!!!!!!

Holnap kedd,babaklub!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit,Juca,Vicus,Zsuzsi,Máguska,Mázsa....hol vagytok?????
Rég írtatok :evil: :cry:

cseriviola

Sziasztok!

Rég jártam erre, üdv Vicuska! Én már csak ritkán járok erre, Soma fiam 4,5 éves lesz nemsokára. Olvasni buzgón szoktam, ha van leheletnyi időm, írok is.

Gangi!
Engem is érdekelnének a nagyobbaknak való fajátékok (ha van a lánynak ilyen), de term. mi csak du. tudnánk menni, fél5-től leghamarabb. De ha délelőtt lesz, megkérhetnék valakit, hogy lefényképezné a játékokat és árral feltenné? Minket konkrétan olyan fakaják érdeklnének (lepény, pizza-tépőzárral összeragasztható, ilyesmi..., illetve logikai is, ha van ennek a korosztálynak.
Amúgy gratula a rutinhoz, az nekem csak másodjára sikerült.

Erika!
Ügyi voltál dekoráció ügyben mint mindig! További kitartást akkor Viki hisztijéhez. Nem akarlak elkeseríteni, de lehet hogy összefüggésben van Viki rémálma a számítógépen szerzett élményekkel, nem? Nem azért, hogy rosszat néz, csak esetleg nem tudja feldolgozni... szóval szerintem jól teszed, ha még nem engeded 5-10 percnél tovább a gépnél. Mi tavaly ősszel engedtük először Somát (dec. volt 4!) kicsit tovább a géphez, de hál Isten elég hamar megunja, illetve megérti, hogy mikor kapcsoljuk be a gépet, bár van, hogy hétvégén már reggel 6-7 körül szeretné... :evil:
Vagy dvd-n milyen meséket néz, hallottam már olyan 2 év körüliről, akinél ilyesmi tüneteket hoztak ki a Futrinka utca... :shock: Pedig az tök békés mese!!!

Most mennem kell, pedig még annyit tudnék írni!

Ja, Gangi! Soma örült a Kisvakis mesekönynek, tudod az egyik könyvet eltettem húsvétra neki... ez volt az!

ha tudok, jövök többet... :oops:

lola77

sziasztok!

Eltelt megint! :) Nagyon rohanósra sikerült a húsvétunk! Julis nagyon élvezte! Egész nap pörgöt. Tegnap pl. délután 5kor aludt el :? . Szombat este vacsorázni voltunk volt munkatárdsamékkal! Nagyon jó volt! Julcsira tesómék vigyáztak itthon :) :lol: Nagyon jól bírtam nélküle! Hamarosan meg is kell ismételnünk! :)
Vasárnap Somlón voltunk! Julis kapott homokozókészletet,már csak egy homokozó kell neki. Délután meg a tojásgurítón voltunk. Csak az volt a baj,hogy nagyon fújt aszél :( Hétfön meg kömlödön mulattunk sógornökkel,sógorokkal,uncsitesókkal! :lol:
Kicsit még orrfolyós Julis így nem biztos hogy tudunk majd menni a CSS-be.

Erika!
Nagyon jók a képek!Szép volt a dekoráció! Nekem vannak teásdobozaim. tudok is adni,ha még kell.
Nem lehet könnyü a hisztizés,annyira nem várom.! :? :shock:

Angi!
Gratulálok a rutinhoz! ügyi vagy! :) :lol:
Engem is érdeklnek a fajátékok!

Ági!
:oops: Meggyógyultam már :) bár nekem is a nózimmal vannak még gondok :) De szerintem sétizhetünk majd már,ha ráértek vlamelyik nap!

további szép napot! :lol: :wink:
angika

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is. :) Jól telt a hétvége alig voltunk itthon. Szombaton este elmentünk bowlingozni, a Máté addig itthon volt anyóssal, akit teljesen palira vett, csak este 11kor sikerült ágyba dugnia. :D Össze-vissza futkosott, játszott nevetett késő este. Néha rámutatott a kabátomra és az ajtóra, keresett, de nem sírt. Én sem izgultam annyira és nagyon jól éreztük magunkat.
Vasárnap-hétfőn családlátogatás, kerti party szóval jó sűrű volt a hétvége, de ezt így szeretjük :).
Máté a húsvétra játékokat kapott - xilofont, furulyát, fűzős játékot - tetszett neki nagyon. Gangi noha most játék nekünk nem nagyon kell, de azért mi is elmennénk a bemutatóra! :) hátha :)
Egyébként GRATULA!!! a rutinvizsgához. Csak így tovább!!
Jó lehetett a Lackó a templomban. :D

Erika,
szép volt a dekorációtok. :D A Viki élvezte a locsolást? Sokan mentek? A hisztihez pedig sok türelmet, reméljük hamar túl lesztek rajta.
Hugiról majd mesélsz, mi volt velük ma? Sokszor az eszembe jutottak.. :roll:

sziasztok
szép napot!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Na megpróbálok bővebben jönni!

Zsanka, ha nem mostanra, elteszed név-, vagy szülinapra, én úgy szoktam (mármint a fajátékot)!

Lívi!
Hol van mostanság a gyermekbőrgyógyászat? Kellett beutaló, ugye? Mit mondtak a körmére.
Nekem Somának elég ekcémás a bőre (csecsemőkora óta), az arcát már kinőtte, de ha nem kenjük pár napig gyógyszertáras krémmel, akkor foltokban olyan száraz-sebes lesz. A melegvízes időszak most betett neki. 1000 Ft-on felül van a kisdobozos krém és hát hogy nő, már nagyon hamar elfogy. Ezt a dokinénink írta fel, végülis bevált... csak hátha kapok olcsóbbat a bőrgyógyásznál esetleg... én naív-gondolom!

A hétvégénk nekünk is sűrű volt, Soma élvezte a locsolást, mindenhol elmondta a verset, pénzt is gyűjtött jó sokat! (ezért mindig irigyeltem a fiúkat :wink:
Somát elvitték vasárnap anyuék rokonlátogatásba, addig én sütöttem-pihiztem, du. barátoknál kerti partiztunk, hétfőn du. Bajon voltunk sógoréknál, ott is kerti parti, este ki voltunk dőlve!

Húúú, tényleg Hugiék ma kezdték a bölcsit! :?:

Erika!
Köszi a vonat-infót, 2 hete kipróbáltuk, nagyon tetszett Somának, majd teszek fel képet. Nagyon tiszta, kultúrált és alig voltak a vas. délelőttin. Legjobban a váltok, sínváltás tetszett neki! :lol: Szóval megértem Vikit, hogy még Kertvárosba is azzal akar menni.
Milyen kocsit szeretnétek venni? Múltkor írtad, hogy szülinapod környékén, az mikor van? :oops:
Azért kérdem mert mi is szeretnénk. Ja, van 2 jegyem a hétvégi autós kiállításra, ha szeretnétek elmenni esetleg, szívesen odaadom, csak el kéne jönnötök érte, pénteken kezdődik. Ha jártok a Csóni felé, ott is megoldhatjuk! Vasárnapig lesz a kiállítás.
Hogy-hogy óvodát néztek, hát szeptembertől bölcsit kezd a Viki, nem, csak jövő szept-ben ovit, nem????

Na, hirtelen ennyit, ígérem jövök többet is majd, amint tudok!

lola77

Na ez jó zavaros lett:

Lívi:
Mi lett Timi körmével???

A vonaton a váltók tetszettek a legjobban!

A képek:

Kép Ülünk a vonaton....

Kissé megszeppenve:

Kép

Voltunk a Dózsa suliban pár hete ugrálóvárazni:

Kép

Kép

Ez pedig otthoni főzőcske (szűrővel a fejemen :lol: )
Kép [/b]

lola77

Sziasztok

Lola
Nem kellett beutaló a bőrgyogyóra és ugyanott van ahol a felnőtt.6 év alatti gyerkőc esetén fel kell hívni a Puskás dokit,de a számot azt sajna nem tudom mert mi nem így mentünk. Timi is kapott krémet mert az arca picit ilyen pirosos szárazas,és hát dobtam egy hátast mert 1000 ft volt a krém.Úgyhogy nemhiszem hogy tudtok így spórolni.A barátnőm babaájának sokkal csúnyább a bőre és ő is ennyiért kapott krémet. :( A lábára meg azt mondta a doki hogy mivel ők még csúsznak másznak esnek kelnek,nemigen vigyáznak a lábukra és elég vékony a köröm,és valószínű ez lehet.De a gombát sem lehet kizárni,viszont azt meg nem lehet csak 2,5 3 éves kortól kezelni.Tehát ha nem múlik el akkor 1 év múlva vihetem újra.

Na mentem is sziasztok Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!
Gyors leszek!

Livia!
A kullancs elleni szurit 1 éves kortol lehet beadatni. Érdemes ilyenkor kora tavasszal elkezdeni! első évebn 2 szurit kapott a Dóri! 1 honap szünettel! Comba kapja és nálunk nem volt semmi mellékhatása! És ha jól tudom éevente ujra kell emlékesztető jelleggel adni! Most 1750ft volt 1 szuri! Receptre irja fel a dr. Én jonak tarom, mert sajna KEM megye eléggé a fertőzöttek közé tarozik! A dózsakerti rossmann mögötti játszón tavaly sok kullancs volt! ( Dr- nők mesélte )

Nemsokára meglesznek a szülinapi képek is!

Megyek pihizni! Dóri ma roppant akaratos volt! És teljesen kifárasztot!

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Én is rövid leszek :lol:
ESte megpróbálo hosszabbat írni,mindenkiére reagálni.

Angika
holnap jöttök a Cs-s-be?
Elhoznád akkor nekem a felesleges teásdobozaidat?

Köszi!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok,

Holnap mi még nem tudunk menni a CCS-be, mert én még mindig köhögök (most már vettem ellene szirupot), fújom az orrom és Réka is nagyon taknyos, köhög.

Nálunk is jó volt a húsvét, szinte végig házon kívül voltunk, lehet ezért is lett betegebb Réka mert mindig kúszott-mászott a földön, füvön... :lol:
A képeket majd csak később tudom feltenni, mert anyukám fényképezett (majd ha jön elhozza a jövő héten)

Roli azt mondta: neki a nyúl elleni fog egy repülőt .... hát ha azt nem is de azért kapott egy bálázót a Bruderes készletéhez!
Élvezte a locsolkodást és mivel nem volt nyakkendője amit felköthettem volna neki mikor apával indultak, mindenkinek azt mondta, hogy ezt vesz a locsolós pénzből egy nyakkendőt.
Azóta minden nap megkérdi megvettem e már neki a pénzből, de még nem kaptam... Merre kaphatnék szerintetek???

Rékát először engedtem meglocsolni, úgy hogy rákötöttem egy kendőt amire fújhatnak, de permet érhette az arcát amitől rögtön kipattogott (pedig drága Naomi Cambell parfümöt fújtak rá), így a továbbiakban kértem ne locsolják... :cry:

Angi: Gratula a rutin-vizsgához!!! Milyen kocsin is tanulsz???

Erika: Roli is sokat hisztizett és sajna még mindig nem nőtte ki, oviban is minden nap hisztizik vmin (mesélik) és olyankor kb. 1 óráig nem szól hozzá senki, majd nagy levegőt vesz és játszik mintha mi sem történt volna. Ha olyan a dolog pl. nem akar udvarra menni, akkor is felöltöztetik kiviszik és ott áll zokogva egy órát majd egyszer csak játszani kezd. Azért is hisztizik, hogy ne töröljék meg az orrát, ne rakjanak szószt a tésztájára (üresen kéri), stb... Ha nagy a hiszti elveszik tőle a kedvenc macskáit és akkor kapja vissza ha megnyukszik vagy csak a nap végén.
Itthon bizony van hogy mi is ráhúzunk a fenekére vagy elég ha apa szigorúan ráüvölt, hogy azonnal fejezze be, de rám nem hallgat, én is ki szoktam kapcsolni a mesét vagy nem adom amit hisztizve kér, stb...
Kitartás!!! :roll:

Livi:
Rolcsinak is van kull.elleni védőoltása, neki már csak 3 évente kell emlékeztető oltás.
Volt nekem is csak az egyik 3.évben elfelejtettem beadatni. Most újra kellene.
Réka is kapott már egyet egy hónapja, hétfőn kapja a 2.-at. Ez már levédi és 1 év múlva kap megint egyet majd 3 évente.
Olyan pici szuri, hogy Réka meg sem érezte, el sem pityeredett.
Igaz a 18 hósnál se, amit múlt hétfőn kapott. Ennek nem lett semmi rossz hatása, láz sem.

Várom majd a holnapi képeket!!!

Sziasztok
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Teszek fel 2 képet amik itthon készültek.

Rolcsi az új túra motorunkon
Kép

Réka és az első copf (kicsit még vicces és kiszedi egyébként is)
Kép

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

ERika!
Sajnos holnap nem tudunk menni. Julisnak még kicsit folyik is a nózija. De jövö7en szívesen elviszem öket.
Mikior van ott dózsakertben a közösségi házban a baba-mamaklub?
Köszi!
Megyek is vacsiztatni!

Szép estét!
angika

Sziasztok

Köszi mindenkinek a kullancsos tippet.Igen én is azt hallottam,hogy játszón is simán vannak kullancsok.És a mi megyénk az elég kullancsos hely.Na aakor be is lesz adatva neki a 18 hós oltásnál,bár lehet előbb kellene,mert az még bő 1 hónap.

Móni
Biztos nem lehet könnyű egy örökmozgó gyerkőccel kismamaának lenni.Gondolom este kidőlsz teljesen.Amúgy minden okés?Ha jól emlékszem nemsokára mentek uh-ra.

Jobbulást mindenkinek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt a dekorációmhoz!

Zsuzsi
holnapra elkészül a babakocsitok új huzata,bocs,hogy csak mostanra :oops: :roll:
Du vagy estefelé ha ráértek talizhatunk valahol ez ügyben.

Gangi
sikerült sok anyukát összetoboroznod a fajáték bemutatóhoz?

Angika
köszi,nem sürgősek a teásdobozok.
Mivel mi már nagyok vagyunk a kéthetenkénti babaklubhoz ami dkertben van,Így azt nem tudom pontosan megmondani,hogy melyik héten van :oops:
Amúgy a "zenebölcsi" az keddenként van dkertben a köz.házban,9.30-10.30-ig.

Zsanka
Szerencsére nem volt sok locsolónk,csak a szűk család fiú/férfitagjai jöttek,összesen 6-an.
Viki élvezte,sokszor mondta,hogy megint kér locsolást :lol:
Hugiékkal ma taliztunk itt a máltain,jól vannak,Virág ma sírt egy kicsit,de szerintem ez természetes a gyerekek többségénél.
De biztos hamar megszokja,ügyes csaj!
A többiről majd Hugi mesél,nem akarok mindent megírni helyette,még a végén nem tudna mit írni :lol: :lol:

Lívia/Lola
ekcémás bőrre vagy bármilyen bőrbetegségre ajánlom a Zepter színterápiás lámpát,és a Bionet aktív balzsamot.

Lola
nagyon jók a képek!!!!!!!!
Vonattal Oroszlányba mentetek csak vagy Pestre?
Köszi,elfogadjuk a 2 jegyet az autókiállításra,mennyibe kerül vagy mit kérsz érte cserébe?
Holnap,azaz csüt.du alvás után elmennénk érte aCsóni tavi játszóra,ott talizhatunk,ha úgy jó nektek,mondjuk 1/2 5-5 között?
Előre is Köszi!!!!!!!!
Június 25-én leszek 30 éves :evil: :? ,legkésőbb akkor szeretnénk venni autót,Renault Megané-t,hasonlót mint volt......addig gyűjtjük a pénzt.
Ovi nyílt napokra kíváncsiságból mentünk el,meg hát ráértünk :lol:
Ha sikerülne és felvennék Vikit akkor mikor betölti a 3-at jövőre akkor mehetne oviba.
Igen,szeptembertől bölcsibe megy majd.

Cirmike
ti is gyóygúljatok meg minnél előbb!!!!!!!!!
Édesek a gyerkőcök a képeken!!Roli milyen vagány kispasi!!!!!
Gyereknyakkendőt gyerekruha boltban nézted?Vagy ha majd jövő hónapban kinyit végre a pláza ott is megnézheted esetleg....

Vkhajni
mi újság veletek,jól vagytok?
Voltál már dokinál,mennyi idős kismama vagy,mikorra vagy kiírva,kinél fogsz szülni?

KÖRKÉRDÉS!!!!

Akar mostanában valaki az alexandrától rendelni könyvet,szeretnék valakihez társulni :P

cseriviola

Sziasztok!

Mivel elég nagy az érdeklődés a fajátékos ügyben szóltam a csajnak hogy tuti tartok egyet, de sajna még nincs valami száma és így még nem tud rendelni :(

Nem tudom ki kérdezte már, de egy szürke Opel Corsával tanulok vezetni, én úgy érzem, hogy elég jól megy persze még nem úgy ahogy szeretném, de az oktatóm azt mondta, hogy ha a 3. alkalomra meg lehetne tanulni akkor nem lenne alapból 20 óra vezetés. Jaa és még azt is hogy kezdő vezetőként kell tudni vezetni nem rögtön autóversenyzőként :) Igen csak olyan ciki amikor lefulladok vagy nem veszek észre egy táblát :evil: de azért tegnap a pályán jöttünk haza Tatáról na az tetszett :lol:

Húsvét nekem csalódás volt, én sokakkal ellentétben imádom a húsvétot hozzám nagyon sokan jártak és főleg táncosok (népitáncoltam sokáig) Ők persze nem kölnivel jöttek, de épp ez volt benne a jó és sajna már nem jönnek alig jött hozzám valaki :(
Mondtam is az apának össze kell hoznunk valami kiscsajt hogy többen jöjjenek locsólni :lol:

Egyszerűen imádoma jóidőt mindenkiről lekerül a sapi és mennyivel mások a gyerkőcök, a Hegedűs Dóri meg egyszerűen imádnivaló ezekkel a göndör rakoncátlan tincsekkel :lol:

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Erika!

Oké, akkor lemegyünk a Csóni tóhoz fél5-5 körül. Nem kérek érte semmit természetesen, Nekem ingyen volt!
Én mindig kapható lennék könyvre, de most megvárom a Libri bolt nyitását a V. Centerben (május 3-án nyit) és ott fogok körülnézni, egyébként mi most Thomas-os könyvet szeretnénk (most az a sláger Sománál), szóval sorry!

Oroszlányba mentünk a Tálent vonattal, jöttünk is vissza vele rögtön, a kalauz fiú csodálkozott is!
Majd talán az állatkertbe is ezzel megyünk fel, de ha anyuék is jönni akarnak, akkor viszont autóval fogunk..

Na most csak ennyi, mert vár a meló! Erika talizunk du.!

lola77

Sziasztok!

Beleolvasok néha, amiket írtok, kivel-mi történik.

Cirmike:
Itt a Gézengúz bababoltban vannak nyakkendők, én az ovis karácsonyra vettem Bálintnak, teszek fel róla egy képet.

Rena Kép

KépKép
renáta29

Itt jobban látszik a színe:
Kép

KépKép
renáta29

Erika

Én rendelnék egy könyvet, de az csak 1200 ft. Szóljál légyszi, ha esetleg összejön a postaköltség nélküli rendelés.

Köszi
Zsani
Vendég

Sziasztok!

Lola
oké,rendben,akkor a megbeszélt helyen és időben talizunk!!!!
Köszi mégegyszer!!!!!!!!

Mnzsani
ma iratkoztunk be a megyei könyvtárba,így szerintem, a könyvrendelést elhalasztjuk :lol:
De ahogy néztem,550 ft a postaköltség,több könyvnél már így is megéri.

cseriviola

Erika
A könytárba menést már mi is terveztük a Mónival. Érdemes elmenni? Milyen a gyerekrész? Én már 1000 éve nem voltam ott :oops:
Kérdeznék valamit msn-en, ha gondolod vegyél fel.

Zsani
Vendég

Ha valakit érdekel.....
a Panadol Baby-s kérdőívet érdemes kitölteni, mert tényleg küldik a figurákat. Az egérke egész aranyos, sajna malackát nem kaptunk.

Zsani
Vendég

Sziasztok!

Mnzsani
a könyvtárba szerintem érdemes elmenni,Viki nagyon csípte :lol:
Kivettem 8 mesekönyvet,abból 2-t a helyszínen 2-2-szer el kellett neki mesélni/Annipanni sorozat/ :lol:
Sőt!Amikor sétálni mentünk ma du.akkor Viki nézegette a mesekönyvét,én meg olvastam neki,közben meg azért haladtunk is :P
A mesekönyvek külön vannak a gyerekkönyvtárban,így sokkal jobb,nem kell összevissza keresgélni a többi könyv között őket.
Felvettelek msn-re :lol: ,de gépnél vagy este 9 után vagy amikor Viki alszik 14 óra után.
Mi is játszottunk a Panadol játékon,nekünk is egerünk van,Hugiéknak meg rozmárjuk :lol:

Íme a mai klubbos képek:
Virág tegnap nálunk gyurmázott
Kép
Viki nyomdázik fél burgonyával :P
Kép
Kép
Ruhára is kell egy kis tempera,anyu úgyis Persillel mos :lol:
Kép
Mai CS-S-es képek Kép

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

cseriviola

Sziasztok!

Olvasgattalak Benneteket, de reagálni nem volt időm, majd holnap remélem.
Kata beteg, köhög hurutosan, ma többet, mint eddig :(
Holnap megyünk dokinénihez megint. Amúgy megvagyunk szerencse jó a kedve, orra sem folyik csak picit, napi 1x ha kell orrszívózni, láza sincs.

Na megyek alukálni, holnap jelentkezem.
Edit/ Edi78

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Na írnék egy kicsikét :lol: végre beengedett a babanet
még mindig nem olvastam vissza :oops:

Rólunk annyit, hogy Kata kicsit nyűgösebb az átlagnál, de azért mosolygós és nem lázas. Ha még továbbra is köhögni fog (ilyen csúnya hurutosan) kedden, szerdán újra (harmadjára) vissza kell menni a dokihoz.
Szájpenészünk is van (sosem volt eddig) :( és a feneke Katának piros, úgyhogy Canesten kenőccsel is kell kenni. De a dokinő szerint elég ecsetelni a száját és a cumira is cseppenteni a kencéből mert nem vészes, és tényleg most már csak foltokban látszik a gomba.
A gyógyszereket alig bírom beleerőltetni, annyira összeszorítja az állkapcsát szegény és közben sír csukott szájjal :( Gondolom a szájban való piszkálás miatt. És ezért jó pár napja nem eszik semmit, csak szopik. Hozzátáplálás nulla. Napi 4-5 anyatejes kakink van, de legalább szopik, súlya is megvan.
Most teát és gyümilevet adok neki cumisüvegből, csőrős pohárból, hogy szokja…a nagy melegben séta közben jó ha tud ezekből inni…bár csak nyammog velük…a teát jobban bírja, alma ha megérzi illatát ellöki magától, pedig 1,5hónapja már szépen ivott a csőrös pohárból, egyedül fogta.

Na ez van, most megyek pihenni, meg tévét nézni.
Edit

Kép
Kép
edi78

sziasztok!
Változatlanul jók a képek! :)

Zsani!
Jól látom,hogy Máténak le van vágva a haja?
Most már mi is megyünk majd a CSS-be! Julis már teljesen meggyógyult! Végre!

Erika!
Akkor majd Csütörtökön viszem a dobozokat! Mennyi kell neked? Van nekünk vagy 3-4 is ,mert Julis néha játszott velük.

Én is megörvendeztetelek Titeket 1-2 képppel! :lol:

Kép huncut Kép :) Kép komolyan Kép vigyorogva Kép séta a zöldben Kép aki a virágot szereti ;)
angika

Sziasztok

Erika
Köszi az infót a könytárral kapcsolatban. Sajna bölcsi ügyben eddig semmi, még egy valakit tudok megkérdezni.
Rozmárt mi is kaptunk, de bevallom én hódnak néztem :oops:
Még malacka kéne, de már nem tudok milyen címre kérni.
Nemtod délutánonként is megy a Tálent vonat Oroszlányba?

Máté bárányhimlős, ha netán valakit érdekel, akkor nekünk rhus toxicondendron homeóst adott a doki. Igazából nem bánom, hogy túl leszünk rajta.

Az egyik ismerősöm szeretne eladni egy teljesen új remi autósülést, 9-18 kg-ig jó. 8000 ft. Ha valakit érdekel, akkor szóljon.

Jó hétvégét mindenkine! .... mi bevagyunk zárva, mert a nap nem jó a pöttyöknek.

Zsani
Vendég

Sziasztok

Angika
Nagyon jók Julcsiról a képek. És nem semmi haja van neki is.Én is vettem már Timinek csatokat,de hát az ő haja nem mozdul semmerre. :D

Mnzsani
Minket lehet érdekelne az autósülés.Tudnál feltenni képet róla?Meg milyen állapotban van stb. Mondjuk a tescoban akciós most az auós ülés 9ezer ft,de tesconál sosem lehet tudni,hogy egyáltalán lehet e kapni.Jobbulást bárányhímlő ügyben.Nagyon sokan elkapták mostanság.A héten te vagy az 4. akiről tudok.Úgy látszik most van a szezonja.

Angi
Észrevettelek ám én is mikor vezettél.Nagyon komoly voltál. :D Mennyi van még hátra? Szilviről tudsz valamit?Hét elején beszéltem vele azóta nem.

Na mentem mert mingyárt jönnek értem.Megyek osztály talira.A Picantba lesz. Kiváncsi leszek milyen lesz.Nemigen volt egy összetartó osztályunk szerintem. Meg még sosem voltam a Picantba.
Timi nagymamázik,ott is alszik,mert Vili még suliban van és ki tudja mikorra ér haza.

Csóni tavas talit összehozhatnánk.Állítólag marad a jó idő.

Most mentem üdv mindenkinek jó hétvégét.Lívia

Kép
slivia

Sziasztok

Lívia
Szólok az Orsinak, hogy kéne kép az ülésről. Annyit mondott, hogy teljesen új, még zacskóban van. De szerzek képet. Lehet ismered Őt, kb. annyi idő neki a Lilla, mint a Timi. Meg van egy kicsit nagyobb fia, a Máté. Itt laknak a házunk mögötti négyesben.
A bárányhimlőt mi a tesóméktók kaptuk el, de tényleg nem bánom, jobb túlleni rajta. Még fertőzünk, ha szeretne valaki pöttyöket:)
Milyen volt az osztálytali?

Jó csavizást mindenkinek ilyen szép időben.
Zsani
Vendég

Sziasztok!

Végre megvannak a szülinapi képek!
Még nincs dig. fényképezőnk sajna, de májusban már szeretnénk venni!
Szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen gépe van és mennyire van megelégedve vele??
Most néztem egy canon gépek! Magyar menüvel, 5 mp, meg ha jól emlékszem akkor 6x optikai zoomja van. Könnyű kezelni, legalábbis ahogy a nőci mutatta! 36.000ft és adnak hozzá minden csatlakozot, meg most egy 128-as kártyát is!
Szerencsére Dóri meggyogyult, bár csak náthás volt! Napi egyszer tudtam kiporszizni az orrát! Ha meglátja a porszivot már ordit! Mondjuk elég ügyes lett orrfujásban is!
Én is jól vagyok! Csütörtökön a dr. ugy látta a babát mintha kislány lenne, de még nem biztos! Még van 3 honap és ugyis megtudjuk!
Ujabban a Dóri piros autot vesz nekem! Olyan ari!
Meg a két maciját összenyomja és azt mondja, hogy puszilkodnak, mint anya meg apa!
Na megyek, mert megyünk Kocsra kismalac nézőbe! Husvét előtt születtek és 14 -en vannak! Dóri imádja őket! Még az ujját is szopizzák, Ő meg jokat nevet rajta!
Teszem a képeket!

Dóri tortája:
Kép

Igy örült neki:
Kép

Gyertyafujás:
Kép
Kép

egy kis nyalakodás: Kép
Kép

Apával játszik az ajándék kockákkal:
Kép

Fogmosás micimacival:
Kép

És végül: A Dóri pocijában is van kistesó és meg kell hallgatni mit mond:
Kép

Dinoval birkozás:
Kép
Kép

Sziasztok!!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok

Régen jártam már erre most sem lesdzek sokáig majd inkább este, a segítségeteket szeretném kérni vagy legáaqlább is anak aki tudna segíteni. Fel tennék egy cikket e legjobb barátnőm gyermekéről van szó kérlek mégegyszer aki tud segítsen. Kép

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Sziasztok!

Jó rég voltam már,most kicsit hosszú leszek :P

Dorka sajna még mindig beteg,sőt mára reggelre már eléggé aggasztó volt az állapota.Tök be van rekedve(olyan édi így a hangja) :) ,köhög hurutosan,és nagyon folyik az orra,láza szerencsére nincs.Levittem a dokinénihez,és hurutos torokgyuszi :cry: Enni eszik amenyire tud ,de inni nem akar,pedig neki az nagyon kell,főleg most.Pisije rendben van szerencsére,tehát a vesét nem támadta meg.Azt mondta ez felső léguti megbetegedés nem felfázás,de nagyon figyeljem,ha belázasodik soron kívül kórházba be :cry: Sajna nálunk ez van ha beteg lesz,szerencsére még csak most másodszor beteg,de nagyon-nagyon nem akarok megint kórházba kikötni vele...

Szombaton anyuéknál aludt a Dorka,mert mi elmentünk vacsizni(holnap lesz a 3.házassági évfordulónk)amúgy már 9 éve vagyunk együtt.Az tök jó volt utánna elmentünk a budai várba csavarogni,másnap meg felmentünk Pestre vásárolgatni.Kb:2 órára hagytuk a kocsit el,és mire megyünk vissza várom hogy Balázs nyissa ki a kocsit,erre látom hogy nyitva van,na mondom nem zártad be és nem lopták el milyen szerncsénk van. :shock: Balázs viszont egyből levonnta hogy felnyomták a kocsinkat és kilopták belőle a frankó pionerr cd-s magnónkat.Régebben volt benne mélynyomó is és bennt van ugye a csatlakozója, a hülyegyerek még a csomagtartót is feltúrta mert kereste a mélynyomót :roll: ,de szerencsére az már nincs benne.De még ebben az volt a mázlink hogy "csak "a magnót vitte el,mert férjem benne hagyta a bőrkabiját,meg benne van a gyerekülés ami Reccaró 80e ft,hát ha elvitté volna... :roll: Ja és benne volt a magnóba a kedvenc cd :twisted: Ja és a fejébe úgy elcsesztéka zárt hogy nem lehet bezárni a kocsit,és a ráadás az hogy régebben volt benne riasztó de tönre ment,és ma szerlik be a másikat,a péntek helyett ami meg lett beszélve :roll: Balázsnak van egy olyan hülye szokása hogy bennt hagyja a forgalmit a kocsiban,még az a szerencse hogy én kivettem belőle...Amúgy meg az előlapot mindig leveszi ,csak pont most nem...
Úgyhogy megjártuk,ja és múlthéten meg megvágta a rendőr gyorshajtáért 10e ft-ra,tönkre ment a kocsiban a generátor ,nem töltött a kocsi 35e ft,úgyhogy ránk jár a rúd...

Ráadásul tegnap vettem a Dorkának egy Nike melegitőt ,92-t és kicsi :shock: ,derékban nagyon szűk neki.Odaadom unokatesómnak hogy csináljon vele valamit,mert nem akarom kidobni...

Na eldugultam már elég volt belőlem,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Angi,
nagyoon tuti a Julcsi sérója! Nagyon aranyos! A cucca is nagyon dögös, az a rövidgyatya..! Tényleg szuper. A lányokat olyan aranyosan fel lehet öltöztetni, a fiuknál csak a bézbólsapi marad :)
Mondjuk az előző héten a Máténak turiztam egy kis fürdőnacit, terepmintás "katonai" hát, majdem bep... tőle mikor megláttam. Csak 500 ft volt, annyiért még poánból is megérte. :) Ja meg angol focismezt, az apja örömére :):).
Amúgy tényleg voltuk fordásznál, már lassan 2 hete, de hamarosan megint mehetünk. Nagyon sajnálom szegényt, mert annyira-de annyira sír... nem tudom mit lehetne vele csinálni, hogy ne utálja ennyire. Már gondoltam megnövesztem neki :) áá csak viccelek.

Moncsi,
nagyon nagyot nőtt a Dóra! Ha haja pedig tényleg csodálatos! Kislányt szeretnétek? Mi lesz a pici neve?

Ági,
sajnálom a hétvégét, tényleg szerencsétlen dolog ez. Emlékszem nekünk 1 éve nyomták fel a kocsit itt a parkolóban. Nagyon rossz érzés, de vigasztaljon az, hogy nem vitték el, és a forgalmi nálatok volt. Egyszer egy bp-i barátnőmnek törték fel a kocsiját, ő is benne felejtette az előlapot (pedig előtte soha) aztán kipattintották a kenwood magnóját és elvitték a körömlakkját!!!! szóval hihetetlen. A nadrág meg csak jó lesz a Dorkára. Lehet hogy elég csak gumit cserélni. Biztos nagy a poci. :)
Mielőbbi jobbulást a kicsi lánynak, remélem mielőbb jobban lesz.
Küldök neki gyógypuszikat ++++++++++++++++++++++++++++

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Ági!
Dorkának küldjük a gyógypuszikat!!!!!!!! Hamar gyógyuljon aztán megyünk homokozni;) :) :lol: vagyis a csajszik :lol:
Szegények! Ez tök durva! Most akkor már nyernetek kell a lottón,ennyi plusz kiadás után! :) ;)
Tényleg jó,hogy nem vitte el az ülést! Biztos nincs gyreke :)

Móni!
Nagyon jók a Dóris képek!

Mi még mindig Somlón vagyunk! Itt ragadtunk. Julcsi nagyon jól el van. Egész nap kint rohangál,homokozik,autózik,pipizik,cicázik,kutyázik! Nagyon élvezi. De sajna haza kell majd mennünk,mert apa meg otthon vár minket.

Na,közben rii a baba!

Szép napot mindenkinke!
angika

Sziasztok!

Rászánom magam írok én is....... :lol:
Elég érdekes dolgok történtek velünk péntek óta :?
Péntek reggel hívott a főnököm,hogy május 13-án kezdhetek dolgozni a dkerti sparban,ahonnan mentem szülni.
Bementünk a dkerti bölcsibe,érdeklődni,hogy hátha...van üresedés,de nincs :evil:
Sőt azt mondta a vezető,hogy már az augusztusi kezdés sem 100 %,pedig 2 hete még az volt :evil: :evil: :evil:
Aznap délután írtam e-mailt az önkormányzat népjóléti osztályának,hogy ilyenkor mi a teendő,hiszen szeptemberben lesz 14 hónapja,hogy jelentkeztünk bölcsibe.....,egy ismerősöm idén februárban jelentkezett,22.volt a várólistán és márciusban kezdtek a bölcsiben,kicsit érdekes,nem?????
Ma körbejártunk 3 bölcsit/kertváros,módszertani,sárberki/,de sehol semmi :cry:
Szóval ennyit a városunk bölcsödei helyzetéről,nagy sz.......r!!!!!!!Olyan mintha falun élnénk!!!!!!!!!!!!
Megpróbáljuk megoldani úgy,hogy az egyik barátnőmnek fizetek,ő fog hétköznap Vikire vigyázni,máshogy nem fog menni :cry:

Viki szombat óta egyedül eszik teljesen,néha a levesnél kell csak segíteni neki.
Azóta talán kicsit jobban eszik,lekopogom!
Az angol turiban csüt-ön Zsanka túrt nekünk egy szalmakalapot,Vikinél ez nagy sláger azóta is,sokszor úgy fel tud öltözni reggelente :lol: pizsama,rá egy nyáriruha,amit ő csak pörgős ruhának hív,hozzá a szalmakalap :lol:
Jövő hónapban veszünk fényképezőgépet mi is,majd egyszer lefotózom,így felöltözve.
Nekünk Sony gépünk volt 3.2 MP-es,3 éves amit a Viki egyszer megröptetett,és sajnos tönkrement :cry: da a következő is Sony márkájú lesz tuti,mi nagyon meg voltunk elégedve vele.
A családban van HP és Samsung márkájú gép is,de egyik sem készít olyan szép tiszta képet mint a Sony.
Többi márkáról nincs tapasztalatom,véleményem.

Tegnap felmentünk a Margitszigetre,nagyon jó volt,Viki is csípte csak éppen elaludni nem akart a jó levegőn,volt is hiszti,mert már nagyon fáradt volt,de azért csak aludt egy keveset.

Angika
mint már msn-en írtam,a családi háznak varázsa van,Viki is imád anyuéknál lenni :lol:
Szombaton este öcsémmel a csimaszokat kergették seprűvel,mit két gyerek/öcsém 24 éves :lol: /,Viki nagyokat sikongatott,röhögöt,édes volt nagyon!!!!!!
Mindegyik képeteken aranyos Julcsi,nekem a 2 hintás tetszik a legjobban :P

Mnzsani
bocs,hogy nme válaszoltam,de a Tálent vontok menetrendjét én sem tudom,mi oroszlányra hétvégén a 9.32-sel szoktunk kimenni.De ha a Máv-ot felhívod,meg tudják mondani,de ezt gondolom te is tudtad :wink:
Voltatok végülis Oroszlányon?Máté hogy bírja a pöttyöket?
Jobbulást neki!!!!!!!!!

Zzsuzsi
szegény beteg kisfiú és családja :cry:
Nincs rosszabb mintha egy gyermek beteg :evil:
Jó lett a huzat,gyerekeknek tetszik?

Ági
szegény Dorka :evil:
Jobbulást neki is!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezt a pechsorozatot!!!!!!!Még jó,hogy "ennyivel"megúsztátok!
Mi a férjemmel május 8-án leszünk 3 éves házasok,és mi is 9 éve ismerjük egymást :P

Most már befejezem,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

A lényeget meg elfelejtettem. :roll:
Ma ugye voltunk a dokinőnél,és rákérdeztem hogy be szeretném Dorkát oltani kullancs ellen,Kérdi miért akarom?Már ez furi volt.
Mondom hogy sokat járrunk a Május 1 parki játszóra és ott sok kullancs van,meg megyünk majd az erdőbe is sokat túrázni :lol: Bár ezt a férjem még nem tudja :wink: .
Na erre megírta a receptet,és kérdi hogy mennyi idős,mondom 17 hós,erre hogy ezt az oltást csak másfél éves kor után adható be igazán,és mivel jövőhóban lezs a 18 hós oltása a kettő szuri együtt nem megoldható.Ezért várjak vele olyan október,novemberig :shock: Na de addigra nem lesznek kullancsok :?: :roll:
Azt mondta hogy ne vigyem olyan helyre ahol kullancs veszély van...Akkor hova vigyem,és melyik játszóra?Itt nincs egy normális játszó sem,a Jubiparki meg messze van.Tök jó.
Ez tényleg így van???
Cirmike neked Rékát beoltották?Zsani?Livi?Erika?

Erika:
Hát ez tök jó,ennyire nincs hely sehol sem,na meg érdekes amit írtál az ismerősöddel kapcs-ban,,,Viki szobatiszta már?Mi vettünk Dorkának bilit ,de tök nem szereti,elején ruhástól ráült egy kicsit,de már úgy sem akar :roll: Tök jó majdnem annyi ideje vagyunk mi is együtt mint ti :wink: :P

Angika:
Tényleg nagyon jók a képek Julisról :lol: ,nekem az tetszik a legjobban amikor komoly képet vág.Dorkát sem tudtuk tegnap hazarángatni anyuéktól.Állandóan kinnt volt,és füvet nyírta a kis fűnyírójával :wink: Szomszéd kutya megugatta Dorkát ő visszaugatott neki,és a kitya megtorpant,Doresz elijeszette :lol:
Hogy mennek a dalocskák?Gyakorolsz a hétvégére?Odaadom Dorkát összeköpköd és jó rekedt lesz a hangod :wink: :D .Majd írd meg hogy ment.

Zsani:
Hát akkor ti átérzitek a bajunkat,sajna.Körömlakk?????Nagyon durva :x .Ha esetleg ti vágnátok otthon Máté haját akkor is sírna?Nullás géppel nyírják neki?Ha igen sztem a hangjától fél,mert túl közel van a füléhez,és eléggé hangos,meg rezeg is ,és ez lehet hogy megilyeszti.Ollóval nem próbálák még?Én Dorkának ollóval vágtam a végét,és tök nem sírt még élvezte is :P .

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Sajnos most kaptam e-mailt attól a barátnőmtől aki elvállalta volna Vikit,hogy csak jú.15-ig oké neki,mert aztán az ő 3 gyereke is otthon lesz,és Viki is az már sok,megértem.
Így marad az,hogy nem megyek dolgozni csak szeptemberben.

Ági
én úgy tudom,hogy az oltások között 1 hónapnak kell eltelnie.
Mi nem adattuk be a kullancs ellenit Vikinek,mert a kullancs elég sok betegséget terjeszt és mindegyikre ellen úgysem hat az oltás.
Így marad a séta utáni alapos átnézés és baj esetén a kullancskanál és a doki.
Kullamcs meg mindenhol van,még családi házak kertjében is előfordulhat ahol sok az avar........én úgy hallottam.
Viki még nem szobatiszta,még a bili sem érdekli :cry:
A szobájában van,beletette az egyik babáját :lol: hát ennyire érdekli :P
Majd megérik Dorka is a szobatisztaságra,ne izgulj :wink:

cseriviola

kicsit zavaros lettem,bocsi :oops:

szóval:
-jún.15-ig lett volna bébiszitterünk
-mindegyikre-ellen=mindegyik ellen
-kullamcs=kullancs

:lol: :lol: :lol:

cseriviola

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom nagyjából... Mérges vagyok, mert tegnap és tegnapelőtt este akartam írni, de a babanet internal error servert jelzett…

Mi megvagyunk, Kata még köhög meg taknyos, de nem folyik ki neki, csak szörcsög…néha ki kell szedni neki, akkor sír. Holnap is lemegyünk a dokihoz, harmadjára :?

Gangi!
Gratulálok a rutinhoz. :) Említettél fajátékokat, engem is érdekelne. Ezek milyen fajátékok, bővebben lehet vmit tudni? Mondjuk mi még nem tudunk velük játszani, úgyhogy ha idősebb babás anyukákból meg lesz a létszám akkor esetleg fényképeket árral ha tudnátok majd mutatni az is jó lenne.

Erika!
Viki mostanában is szeret számítógépen játszani? Ezek milyen játékok, amikkel szokott játszani? Online játék? 2 teás dobozunk van, de ki tudja mikor lesz üres…Ha később is érdekel majd odaadom.
Jól sikerültek a húsvéti képek. Viki nagyon csajosan várta a locsolókat. Te meg ügyes vagy a dekorációval kapcs.
Elég aggasztó, hogy ilyen nehéz bekerülni a bölcsibe :(

Lola!
Nem semmi Soma pókarca :lol:

Angika!
Nagyon édes Julcsi, abban a harisnya, rövidnaci szerkóban. Szép göndör a haja. Katának eddig úgy néz ki egyenes, de hátha :wink:

Lívia!
Milyen alkalomból volt az oszitali?

Moncsi!
Nagyon jók a szülinapi képek. Látszik Dórin, hogy mennyire jó a kedve. Jó a frizurája :D Tényleg jó magas kislány.

Ági!
Jobbulást Nektek! Nem tudom mi is mikor fogunk kilábalni…most rátesz egyet az, hogy nincs fűtés…és ilyenkor alapból úgy kel fel a gyerek, hogy kicsit taknyos, pedig jól felöltöztetem, betakarom stb. :(
Kocsi ügy :( :( :(

Jók a CS-S képek és az összes babáról készült kép szép.
Na ennyire futotta tőlem, Kata követel…
Edit/Edi78

Kép
Kép
edi78

Zsanka!
Nem teszel fel képet a fürdőnaciról? :D Melyik turiban szerezted?

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

MZsani
Nekünk úgy is jó ha itt lakik dózsakertben hogy valamikor amikor nekik jó elmegyek aztán megnézem.

Ági
Jobbulást nektek.Tényleg nem semmi hogy mik történtek veletek.Mázli hogy az autót nem vitték el. Most hogy így írtad kezdek parázni én is mert most szeretnénk venni autót.
Kullancs ügyben én is beszéltem egy védőnővel,és tényleg nem adják be a 18 hóssal együtt,kell várni 1 hónapot.És erre azt mondta hogy akkor már minek mert állítólag most van szezonja.És hogy figyeljem akkor este pancsinál,mert 24 órán belül ha ki van szedve akkor nincs gáz.Úgyhogy én is be akarok szerezni ilyen kullancskiszedőt,mert én írtózom az ilyenektől.Meg ha van benne kullancs akkor el kell tenni és levinni a dokihoz.(állítólag),gyerekkel együtt.

Edi
Az osztálytali,az a 10. érettségi évforduló kapcsán volt. Jobbulást Katának.

Móni
Azt hiszem te kérdezted a fényképezőt.Nekünk Fuji van,meg Anyunak is. Anyué sokkal alapabb gép és szerintem sokkal jobb képet csinál mint a miénk.De szerintem jó képeket csinál.

Mi is megjártuk ma egy kicsit.Voltunk a Máltain és voltak ott ovisok.Timi felkéreckedett arra a forgósra ami ott van a kút mellett.Direkt szóltam a kiscsajnak hogy lassan hajtsa mert még kicsi a Timi hozzá.Szóltam neki vagy 10*,és a vége meg az lett hogy szegény Timi kiborult belőle.De hál istennek nem esett nagyot,mert már fogtam le a hintát és le tudtam lassítani és a Timit is elkaptam igaz már a föld előtt egy picivel,így nem borúlt akkorát.Az ovónők meg ki tudja hol trécsltek.

Na mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?