Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kettőőő!

Üdv nálunk!!!! :wink:

babszika

Mi a baj Hanna? Miben nem hiszel?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

Az inszemben nem hiszek. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Betty!
Én a Fertinél már semmin nem lepődöm meg. :wink:

Hanna!
Majd én bízok benne helyetted is!!!!!!!!!!!!!! :wink:

babszika

Miért Hanna???

Babszi:még az a szerencse,hogy abban az időszakban végig minden másnap voltunk együtt....de hát ki tudja hoz-e nekem a késői nyuszi zebrást???? :roll: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babszika!

Édes vagy! Nagyon szépen köszönöm. Az esély : 10-15%

Kép
hanna30

Szia Babszika!

Betty: rád ragadt az én bénaságom??? Mi szőkék tartsunk össze.Tegnap én egy fél órát szenvedtem vele.
De majd most: Kép
vedresandi

Bízz benne Hanna!!!Mi drukkolunk neked nagyon,de neked is bíznod kell :!: :!: :!: Ez parancs :!:

betty615

Én mára éreztem a PÉ-t,kíváncsi vagyok nekem mikorra teszi :lol: :lol:
vedresandi

Betty!

Nem tudom megmagyarázni. Most ebben a hónapban nem érzem.

Kép
hanna30

Hanna: majd a lepkéink, és a katicáink tudják :lol: :wink:
vedresandi

Én lassan ott tartok, h már nem érdekel, h mikor, hánynaponta.
Kezdek besokallni attól, h mindig óramű pontossággal csábítsak... Úgy értem, h apa észre sem veszi, szóval nem ez a gáz.... sokkal inkább engem zavar. :?

Nekem a nyuszi max a beágyazódást hozhatja majd kicsit késve... De én beleegyezek!!!! :wink:

babszika

Értettem Betty! Jó lenne követni a Te két csíkos teszted példáját. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Andi: és mit éreztél?
Igen látom,egész jól hűlsz ki....csak szépen lassan...mindennek meg kell adni a módját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Hanna!
Az jó esély!
A "normális" esetben sincs nagy különbség százalékosan!!!!!!
Ezt ne felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

babszika

Babszika: én pont ezért mérem csak ebben a hónapban a hőmet,és ez lesz az első és utolsó görbém.Engem is zavar, ha azért csábítok, mert tudom,talán most!
vedresandi

Babszika!

Én, azaz mi ezen már túl vagyunk. :lol:
Időre. hihi

Sajna, volt amikor elröhögtem. Szegény Uram. :oops: :oops: :oops:

Mostmár hála nem gondolunk úgy rá.
Talán ezért nem is veszem fel az inszemet. Pandus tudja, az első azért eléggé megviselt.

Kép
hanna30

Hanna,az a bibi,hogy nekem még nincs zebrám....de holnap elmegyek az állatkertbe....és hozok :!: :!: :!:
Nem 1-et....500-at :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty: igen,lassan hibernálódom az utókor számára.A tegnapi gyúrás talán jó lehet, de nem azért mert éppen időben volt, hanem mert jól sikerült :oops: :oops: :oops: :oops:
vedresandi

Babszika!

Tudom, de azért az jobb. :oops:
Ez meg katétercex a a dokival. :oops: :oops: :oops:

Kép
hanna30

Betty!

8 nap múlva lesz!!! :lol: Kép

Kép
hanna30

Hanna: ez lesz mindenkinek júniusig:Megrendeltem!!!!
vedresandi

Andi!

Juhééééééééééééé

Kép
hanna30

Gyúrjatok ma is....úgy lesztek csak erősek :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Szóval hogy érezted,hogy pé.-d volt?Mit éreztél?

betty615

Betty: nekem félidőben leszakad a hasam,kaparom a falat annyira fáj.Tegnap óta ezt érzem,reggel azt hittem megbolondulok.Ma még bevetem magam :oops: :oops: :oops: Ma a cél érdekében,de imádat is társul hozzá.
vedresandi

Hát ezek a zebrák nagyon édik!!!
Én is hozok magamnak....eldöntöttem :lol: :lol: :lol:

betty615

Andi!
Nálunk apa azt mondta, h nyárra tuti meglesz a pocaklakó.... és ha már ketten mondjátok, akkor én el is hiszem!!!!! :wink: :lol:

Szóval, sztem mindenki örülhet, mert apa nem szokott hazudni, így az Andinak is igaza lesz, szóval.... mindenki babás lesz!!!! :lol: :lol:

babszika

Én bízom magunkban, és mindenkiben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Olyan,mint egy menszeszi féle görcsölés,szurkálás??
Mert ha igen,akkor nekem is ilyen volt,de 1 hétig!!
Az rossz?

betty615

nem mensis,hanem én érzem mindkét petefészkem,és olyan mintha le akarna szakadni és kést forgatnának benne.Sokszor össze kell görnyednem,annyira fáj.
vedresandi

Kép

ÉN IMÁDKOZOM MAGUNKÉRT!!! :lol: :lol:

betty615

Andi!

Én is most ezzel szenvedek.Hat a szuri.

Kép
hanna30

Én is,de most én sem érzem...illetve nem vagyok rákattanva.Lehet az is számít,hogy sok a munkám,nincs időm agyalni...
vedresandi

Hanna: neked a szuritól lesz ugyanez???
vedresandi

Én egyenlőre csak azt érzem, h kezdek megnyugodni.
Kezdem nem halálosan felfogni (erős túlzással) a bébi kérdést, emellett apával kapcsolatban is egyre nyugodtabb vagyok (nagy fokú kisebbségérzésem volt vele szemben és attól féltem, h elhagy)... szóval, sztem lassan bébike is érezni fogja, h jó lesz nálunk.

De mivel apa azt mondta, h jövő tavasszal mindenképpen elvesz feleségül, ezért azt mondom, h akár kivárom azt az egy évet nyugisan bébi nélkül is, mert számomra fontos az esküvő annyira, h talán emiatt nincs bébink.... :roll: :?

babszika

Akkor nemtudom mi volt....vagy már lehet, megőrültem... Kép
Úgy nyomja mint májkel dzsekszon mi???
Én tényleg megőrültem....

betty615

Andi!
Azt hiszem, igen. Régebben nem éreztem ennyire. Most, azaz ma rettenetes. Itt ülök a kanapén és majdnem leszakad a hasam. Olyan, mint amikor vakbél gyulladásom volt.
Szóóval nem kellemes. :cry:

Kép
hanna30

Betty: nem őrültél meg

Kép
vedresandi

A vakbélgyuszit ne is említsd!!!!
Az tényleg nagyon szörnyű, úgyhogy együtt érzek veled!!!!! :roll: :?

babszika

Hanna: pont ezt akartam mondani,hogy így tudom elképzelni,mint egy vakbélgyulladást,mert az nekem még nem volt.Ehhez tudnám hasonlítani mennyire fáj.
vedresandi

Babszika: akkor majd megyünk rézsecskét szórni rátok, és utána jöhet a baba,de ha júniusig sikerül, akkor is szórunk rizsecskét :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kép

Akkor most egy ari is jöjjön :lol: :lol: :lol:

betty615

Adi!
Benne vagyok, bár, akkor inkább júniusig legyen bébink, mert különben sokat kell utaznotok!!!!!!! :wink: :lol:

babszika

babszika: én szívesen utazom :lol: :lol:

Elmenek fürdeni,mert a gyerekemet beágyaztam végre,utána meg khm....
Kép

Szép akciódús estét mindenkinek....holnap mhelyről itt leszek veletek.
pusszantás
vedresandi

Nos, lassan lelépek.... leragad a szemecském....
Szép estét nektek!!!!!!!!!

babszika

Én is lelépek,mert nekem is rágja a párom a fülemet...fürdés,meg minden.... :lol: Kép

betty615

Jó éjt Csajok! Én is megyek.

Babszikának egy kis esküvői torta kép:

Kép

Jó éjt! :lol:

Kép
hanna30

Szép jó reggelt!!!!!

FIX.B - mi ahelyzet????????????? Mi ez a csendesség??????????????

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Üdv az újaknak!!! :lol: :lol: :lol:

Gyabi!

Csak 14-én tesztelek ;) Kibírod még addig? :) Nálad is közel a cél :)
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt!

Képzeljétek!
Végre megtört a nagy stagnálás!!!!
Ma reggelre felment a hőm 36,7-re!!!!!! :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok, h 12-én mit látunk majd Uh-n.... remélem, lesz - sőt inkább leszNEK - tüsző(k)!!!!!

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?