Új privát üzeneted érkezett!

Tesód mikorra van kiírva? Csak azért kérdezem, mert mondtad, hogy ott szeretnél lenni.

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Andrológia a neve. Azért mert nincs pé még nem tuti hogy te vagy a hibás lehet sajnos mindkettőtőknél persze ne legyen így de ezért a pasival a legjobb kezdeni mert egyszerű vizsgálat és nem fáj. Ha a pasinál nagy a baj nem is érdemes pl a hsg meg a closti ilyenek.
Vendég

Kamilla,
Igen pl a falat meg hogy osztódik e normálisan. Szeptember 22-re van kiírva.
Vendég

Akkor ha bemegyünk a kórházba, akkor az andrológiára kérünk időpontot, vagy andrológiai vizsgálatra? Vagy az osztálynak van valami összefoglaló neve még ezen felül????

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Ezt nem kórházba csinálták nekünk hanem a Sztk-ban. Házidoki adott beutalót.
Vendég

Tényleg mekkora mikor beültetik? Meddig osztódtatják?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kb 2-3 napig szokták elvinni őket és olyan 4-5-6 sejtes állapotban ültetik vissza. ha sok petesejted temékenyült meg akkor megpróbálják elvinni őket a blasztociszta állapotig mert úgy még nagyobb az esély a sikerre.
Vendég

Őszintén remélem, hogy most sikerülni fog a babásodás! Múltkor az egyik topikban olvastam, hogy írja a csajszi, hogy "el sem hiszem, 3 nap múlva babás leszek" Aranyos volt, ahogy örült, de se az előzményeket, se az eredményeket nem tudom. Nem tudom azt sem, hogy hol volt

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Pandácska! Megyek zuhanykázni, mert kitérnek itt mellettem a hitükből :wink: Jó éjt!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Hát én is remélem de ha mégsem akkor sincs tragédia megyek tovább egyszer bizti sikerül csak csinálni kell!! Nagyon várom már a beültit mert azért az egy picit olyan mintha terhes lenne az ember mégis csak ott vannak a picik még akkor is ha nem tapadnak meg...
Vendég

Jó éjt én is megyek!!!
Vendég

Na,jól leragadtam,kártya parti lett,és most ért véget.

Pandus: Őszintén remélem,hogy a lombik sikerük...!!!!!!

Gyabi: Sztem még várj egy picit azzal,hogy komolyabb vizsgálatok elé nézz.Ha jól értettem 2006.decemberétől próbálkoztok.Értem a türelmetlenséget,de orvosi szempontból tényleg nem komoly a 4 hónap.Amikor levették a spirálomat,én is kérdeztem,mikor jöjjek aggódva,hogy nem sikerült,és nekem is 1 évet mondott.Ergo:türelmesen és nagy ájlávjúú közepette próbálkozunk mi is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamilla:tényleg logikusapbb apácskát megnézni előbb,és csak utána Téged,de én drukkolo,hogy minden rendben legyen. :shock:
vedresandi

Sziasztok :D
Jó késő van már, de csak most értem rá. Holnap jönnek a locsolók ( remélem nem sokan), este pedig HAJMOSÁSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamilla:Jövő húsvétkokor nálatok is Fészekrakás lesz!!! Bizti!!!

Betsy:drukk!!! Kedden várunk :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi:
Te sem alszol még? :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt csapat!

Kamilla, köszi a drukkot, felment a hőm 37-re, így a Fertility szerint pénteken biztosan peteérésem volt :lol: Szerencsére Apával az időzítés is stimmelt - na jó, nem bírtuk ki, nem 2 naponta, hanem naponta voltunk együtt :oops:, de pont a megfelelő napokon. Mekkora mázli lenne, ha elsőre összejönne a manócska...

Kellemes pihit még mára is!
bienvenue

Jó regg!

Kamilla:megfogadtuk a tanácsod... :oops: :oops: :oops: próba éleslövészet volt, de mivel már éjfél után,így átcsúszott hétfőre.
Tényleg:ha valaki éjfél után van együtt a párocskájával,a fertiben az már AM nek számít?

REmélem senki nem fog elhervadni.....(én reggel ásványvizet kaptam a sógortomtól)

Kellemes húsvétolást!
vedresandi

Sziasztok!
Kellemes Húsvétot mindenkinek! Én most kezdek már lassan megőrülni...

Isten hozott Bienvenue! Sok sikert a babócához!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Na,nálam félidő van,mert annyira fáj a hasam,hogy kaparom a falat.Remélem nem hiába...dolgozunk az ügyön... :oops: :oops: :oops: :roll:

Bien: remélem fent is marad a hőd....dolgozzatok még egy kicsit :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!!!

Remélem mindenkine jól telt az ünnep.
Bienvenue! Üdv Neked! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok Lányok! Én még új vagyok itt. És azért választottam ezt a neved, mert nekem minden csak másodjára szokott sikerülni. :(
Úgy néz ki, hogy ez a babaprojekttel sem lesz másként. Legalábbis remélem, hogy másodjára összejön... Van itt köztetek aki vetélésen esett át?
kettõõõõ

Szia Kettő!

Üdv itt! Én sajna nem tudok hozzászólni.

Csajok!

Egy kis móka: http://www.10mg.nl/
:lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Szia kettőőőő!

Remélem tényleg sikerül másodikra Nektek.
Üdv. közöttünk.
Kérdésedre én nem tudok válaszolni...de azért örülök neked :lol:
vedresandi

Sziasztok Lányok!
kettõõõõ

Köszi a biztatást, jól esik:)
kettõõõõ

ketőőő!!!!

Nincs mit!
Bíztatjuk egymást és még jól is érezzük magunkat.
Ezért vagyunk itt :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én is szorítok nektek! :D
kettõõõõ

Most mennem kell, mert nemsokára hazaér a férjem:)
További kellemes Húsvétot nektek, sziasztok!
Örölök, hogy megismerhettelek benneteket!
kettõõõõ

Sziasztok Lányok!

Remélem senki nem hervad el. :) Én sem. Szerencsére vége a locsolkodásnak. És sajnos a pihenésnek is. Ma beadtam köttetni a szakdolgozatomat, pénteken viszem a suliba leadni. Előtte gyorsan vizsgázok még üzleti levelezésből. :(

Bien! Kettő!
Üdv közöttünk.

Csajok!
Ki tesztel a közeljövőben? Bettsy napokon belül... És még?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Kettőőő! Sok sikert neked is!

Bien! Örülök! :D

Hanna! Holnap nagyon ügyi légy! Mikor mész? Ugye holnap mész? Nem ám hülyeséget beszélek!

Chris! Akkor a szakdolin túl vagy :D , már csak meg kell védened! Menni fog! Mikor mész vizsgázni?

Ditke! Gyere néha! Ha végleg lezártad ezt a kapcsolatot,és szünetel a babaprojekt, attól még jöhetsz! Merthogy szünetel, ez a megfelelő szó :wink: Dumálunk itt minden másról! És mire újra nekilátsz projektelni, addigra meg már olyan tájékozott leszel, hogy ihaj-csuhaj!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Betsy! Nem lehetne, hogy mégis előbb tesztelj? Ilyen hosszú ciklus nem létezik :wink: A 42. napon meg már mennél a dokibácsihoz fotóért!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kép

Üdv.Mindenkinek! Gondoltam benézek, de előbb vissza kell olvassak :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok: Kammila Betty!!!!!

Látom nem hervadtatok el :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Christell! Örülök, hogy meglocsoltak. :lol:

Kamilla! Igen, jól emlékszel. Holnap 11-re megyek.
Aranyos vagy, hogy drukkolsz, de én nem bízom benne. :(

Üv Betty!

Andikám! Halálra ettem magamat. Most pedig az jön, hogy kérek egy éles kést és kivágom a petefészkemet. Annyira fáj. :cry: :cry: :cry:

Kép
hanna30

Hanna: ne szórakozz már...ilyen hülyeségeket ne mondj lécci!

Holnap remélem elmúlik...addig pihenj,és kitartás :!:
vedresandi

Andi! Szétdurran a hasam!!! Ilyen még nem volt. :cry:

Kép
hanna30

Andi!

Egyszerre tesztelünk???

Kép
hanna30

Hanna: szitne egy napon igen....ez tök jó.
De én nem tesztelek....most nem érzem,bár még csak most gyúrunk.... :lol: :oops: :oops: :lol:
vedresandi

Pandus! Merre jársz?

Érdekes lesz 15 nap mulva tesztelni, mikor eddig max 26-27 napos ciklusaim voltak.

Kép
hanna30

Andikám! Mi is gyúrunk, meg holnap délelőtt lesz a ráadás. :oops: :oops: :oops:
De én sem érzem.

Kép
hanna30

Hanna: lehet,hogy elcsodálkozunk,ha zebrásak lennének e tesztjeink :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi! hihi

Kép
hanna30

Helló Bien! Üdv közöttünk! Kép

Andi csak dolgozzatok,dolgozzatok az ügyön :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Kettő!Téged is üdvözöllek! Kép

Pandi!A napok már nagyon fogynak.... :wink:

Üdv.Hanna!

Andi! Én még egyenlőre ragyogok,adtam kb. 10 nap csúszást a nyuszinak a zebrásért... :lol: :lol: :lol:
Ha nem hozza.....elkalapálom!!!! :lol:

Mindenki,aki kimaradt,bocsi,de szőke vagyok,és mire odaérek elfelejtem mit akartam :lol: :lol: :lol:

Mindjárt dobok 1 görbét is..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, Andi, Hanna, Christell, Omnia - köszi a köszöntést és a drukkot :)

Énis naaaagyon szorítok valamennyiőtöknek!!!!

Mára elköszönök, de reszkessetek, holnap ugyanitt :lol:

Jó éjt, és jó gyakorlatozást :wink:

Bien
bienvenue

Jaj, Kamillának is külön köszi a drukkot - nehogy kihagyjam :oops:
bienvenue

Sziasztok Csajok!
Visszaolvastam, de valahogy nem is tudok írni nektek.
Úgy kiszívott a mai horgászás, h tök hulla vagyok....
Azt hiszem, jobb lesz kipihenni... apával.... :lol:

Hanna!
Holnapra drukk neked!!!!! :wink:

babszika

Nemtom felrakni vazzzze!!! Kép

Mindig azt írja,hogy hülye vagy Betty :lol: :lol: :lol:

Megpróbálom még 1-szer :roll: :?

betty615

Jajajjj Betty!!!!
Andi szőkesége ragadós?????? :lol: :lol: :lol:

babszika

Kép

Itt a gyönyörűség :? :? :?

betty615

Sikerült azért nekem is :lol: :lol: :lol: :lol:

De nekem tök olyan érzésem volt,mintha 1.-jén lett volna pé.-m, aztán most meg 5.-ére átrakta magától tegnap....mint aki jól végezte dolgát...csak úgy.... :? :? :lol: :lol:

betty615

Babszika! Nagyon szépen köszönöm. De valahogy nem hiszek most benne.

Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?