Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla:még próbálkozom kicsit,ráérek,de előbb utóbb a laptopom bánja majd :twisted: :twisted: :twisted:

Babszi: kellemes estét Nektek :oops: :P :P :P :P
vedresandi

Ez így is lesz Ria! Néhány napja már volt vezér (vagy hogy nevezik?) tüsződ, az jól megérik és a hőnek a kilödődést követő napon, vagy két napra rá kell felmennie :D Ezt Panditól tanultam, mert a dokival megnéztük, hogy megrepedt nekem is, de a hőm még mindig lent volt :shock: , akkor tanította :wink: ezt Pandi

Pandi! Jaj, de szeretnék egy ilyen tojit :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Van valami képszerkesztőd? ECDC? Nekem az van, csak azt tudom :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Andi, én a Microcosft Ofiice Picture Managerrel lekicsinyitem, hogy 600x400-as legyen, majd egy sima Paint programmal, ami alapban van a gépen, azzal mentés másként, kiválasztod a JPEG képet és kész. Hosszú, de nekem is csak így rakja fel!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Vagy sima jobb gombos mentés másként??????Ott jpg-be, vagy bmp-be menteni?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kép

sikerűűűűlt!!!!!!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Gyabi jól "előrehaladott" a vonalzód? Meddig is tart egy átlagos ciklusod???? Lassan aktuálisak lesznek a gratulációk :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Annyira édesek vagytok.
ACDSee van,de a resize után mondja,hogy nem akarja.
Most Photoshop-pal csináltam.
vedresandi

Azt is lehet hogy megnyomod a ctrl gombot és közben még a print screen gombot utánna paintbe szerkesztés beillesztés ott kivágod a görbéd és nyomsz egy másolás gombot utánna új fájl nyitás oda megint beilleszt és elmented jpg-be.
Vendég

Az első írásjel: !

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

volt már 30, 35, 37, ezért tettem 40-re!!!! De ez a pecsételés és ez a görbe, hát én nem reméykedem....neked megvolt a pé????

Kép
Kép
gyablonka

Nah,csak felraktam ezt a fránya gerbét,akutyamindenségit neki :!: :!: :!: :!: :!:
vedresandi

Igen ACDSee :oops: Ezektől a leírt formáktól mindig félek :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

SSSSSSSSSSzééééééééép görbe!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: a szép görbe nekem szólt???
Én nem értek hozzá ám....csak megmutattam Nektek :lol: :lol: :lol:

Most egy fél órára lelépek, a sógornőm hajára felkenem a festéket,és itt is vagyok ...ha még lesz itt valaki :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Nekem megvolt- e Gyabi?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Andinak szép a görbéje, Kamillának megvolt e a PÉ????

Bocsánat, nem voltam egyértelmű...

Kép
Kép
gyablonka

Andi! Heni is azt javasolta múltkor, hogy a 12. cd már kell rádolgozni és valahol olvastam, hogy ovu-ra kellenek a halott katonák, hogy segítsék az új virgoncok haladását. Úgyhogy hajrá! Ne ragadj le sógornő fronton!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Semmi gond! Sejtettük, csak nem akartam hülye helyzetbe kerülni, hogy nem is rám vagy kiváncsi ezügyben :wink: Voltam uh-n, de 5,6 aprócska volt gyűrűbe rendeződve (ez a felállás könnyen cisztává alakul) és nem volt egyik oldalon sem igéretes, ami esetleg megnőne a ciklus folyamán :( De a hőm is stagnál, úgyhogy tuti anovus a hónapom :( Most meg az is aggaszt, hogy ez után ki fogja nézegetni a tüszőcskéimet...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Tényleg, bocsánat most már beugrott, hogy írtad ezt Kamilla, de annyian vagyunk már - ami persze nem baj- hogy néha nem emlékszem, hogy kivel mi történt!!!!Azon gondolkodom, hogy nekem is lépnem kellene valamerre, nem csak itt várni hónapról-hónapra.

Kép
Kép
gyablonka

Most azt néztem, hogy nem tudok összefüggést találni a ciklusok hossza és, hogy volt-e pé-m, mert volt 31napos ovus és anovus is :roll: Megőrülök magamtól

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Most viszont én bocsi :oops: Te min is vagy már túl? Mit is szedsz? Várj a táblicsekből kinézem, amit lehet! :oops:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Semmi extra, sima nőgyógyászati kontroll decemberben, hőmérő+Elevit márciustól. Ennyi. Kezdem magam úgy érezni, hogy semmit sem teszek, tétlen vagyok...

Kép
Kép
gyablonka

Uhm, Elevit! Én is szedem. De a görbéd nagyon szép pé-d biztos van! Ha elmész dokihoz, akkor (amennyiben nagyon-nagyon szeretnél már babót) azt mond, hogy már több, mint egy éve próbálkoztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hőmérő most először? Úgyértem az első ciklusod, amiben figyeled a hőd?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hát igen, mert amikor voltam, azt mondta, hogy majd ebben az ügyben akkor beszéljünk, ha 2 évig semmi, mert egészséges vagyok. De van olyan normális ember aki ezt ki tudja várni??????

Kép
Kép
gyablonka

Ja bocs, 2. hőmérős ciklus...

Kép
Kép
gyablonka

Kamilla,
miért kell a dokinak mást mondani mint ami a valóság?
Vendég

A másikat is feltetted már? Honnan tudja, hogy nincs semmi bajod??? Azt ránézésre nem tudhatja!!!!!!!!!! Ha ilyeneket mond, akkor mond meg neki, hogy adja papapíron, hogy ez is meg az is meg amaz is a vizsgálatok közül jó eredménnyel zárult, semmi akadálya a gyermekvállalásnak! Persze ez a természetes, ahogy te csinálod, te vagy az okosabb :wink: Csak én annyira bánom, hogy nem mentem el hamarabb dokihoz, mert akkor már előbb lett volna pé--m, persze az én esetem más, de a pé hiányán kívül még annyi más tényező lehet. A világért sem akarlak ijesztgetni, de nekem is annyira jó volt, hogy mondták a lányok, hogy kérjek ilyen meg olyan vizsgálatot...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mert tojnak rád, ha azt mondod, hogy mondjuk csak fél éve próbálkozol. Ha kivárod az 1 évet, vagy a 2-őt, amit a doki mond addigra úgy kiidegeled magad, hogy addigra már a pszichéd gátol. Legalább is nekem ez a tapasztalatom. Ha szerencséd van és jó az orvos, akkor meg tudod vele beszélni, hogy ugyan fél éve próbálkozol, de nem akarsz várni. Fél évet vártam egy koszos pé elősegítő gyógyszerre, amit ha megkapok fél évvel előtte, akkor lehet, hogy rég babás vagyok. Persze nem biztos, de az biztos, hogy a várakozás az nagyon kikészíti az embert!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Pandi! Hány hónap próbálkozás után fordultál orvoshoz? Neked mondta, hogy próbálkozzatok még x időt és ha nem lesz babó, akkor gyere újra, vagy mindjárt csinált vizsgálatokat?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Szerintem az már régen rossz ha a dokival a kapcsolatot hazugságra építi az ember mert bizony ez egy bizalmi dolog. Ha nem megfelelő a doki vagy nem vesz komolyan akkor lehet másikat keresni olyat aki maximálisan megért. Nem egyszerű a keresés én is rengeteg dokinál jártam de megérte. Attól nem lesz semmi se jobb ha azt mondod már évek óta próbáloztok hiszen ennek lehet egy negatív oldala is hogy gyorsan elküldenek mindenféle mesterséges beavatkozásra közben lehet hogy simán is ment volna a dolog. Olyan dokit kell találni akiben megbízunk és tudjuk hogy megteszi amit lehet mert van ilyen csak keresni kell. Persze ez csak az én véleményem.
Vendég

Lehet, hogy én nem találkoztam még jó orvossal, vagy nagyon türelmetlen vagyok.......

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla, ez az előző... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Kamilla,
Első doki kiröhögött hogy mit tudok én biztosítani egy gyereknek (korom miatt) és csak úgy közölte hogy cisztám van meg meghozta a mensim egy bogyóval ennyi. Második doki még uh-on se nézett meg pedig tudta hogy volt egy cisztám amit ellenőrizni kellett volna. Harmadik doki türelemre intet pedig tudta hogy nem normi a ciklusom. Negyedik doki adott clostit csak utánna nem reagáltam rá így elküldött egy meddőségibe. Ott se volt jó a doki így átmentem egy másikba a mostaniba ahol szupi orvosam van szóval kerestem én is eleget de megérte. Elöször ha jól emlékszem 7-8 hónap próbálkozás után mentem.
Vendég

Nekem egy olyan ismerősöm sisncs, akit 1 évnél hamarabb vizsgálatra küldött az orvos!!!!!!!! Pedig legalább 6-7 különböző nőgyógyászhoz járunk!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Na akkor Pandácska én ott tartok, ahol Te, 7-8 hónapnál...mit tegyek????

Kép
Kép
gyablonka

Igazad van Pandi persze, de a legtöbb orvosra nem az a jellemző, hogy a lelkén viseli a sorsunkat :( Fiatalok vagyunk, ráérünk szerintük..... Az lenne számomra az elfogadható, ha odamész és azt mondod fél éve semmi, megnyugtatna, hogy az egy év próbálkozás normáli, de kérne egy gyors vérvizsgálatot (hormonszintet), megnézné a szervek épségét és ha mondjuk ezek rendben vannak, akkor mondaná, hogy találkozunk 1év múlva. Az én dokim elvett majd egy évet azzal, hogy nem volt képes hormonszintet nézni. A mostani doki meg mindent megtesz, empirikus is, de benne meg az aggaszt, hogy figyelmen kívül hagyja az előző doki kezelését... Hol a jó doki?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Na jó mennem kell.....sajna.. Kép [/quote]

Kép
Kép
gyablonka

Most meg ráadásul jön ez a fizetős mizéria :roll: :roll:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Gyabi,
Próbálj meg őszintén beszélni a dokiddal hogy legalább egy hormont nézzenek nálad most hogy pecsételtél is indokolt lehet mert az megnyugtatna. Persze ez csak az én véleményem de úgy döntesz ahogy neked jó.
Vendég

Jó éjt Gyabi!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

És a mostani kezelő orvosod csinálja a lombikot is?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Persze ő csinálja.
Vendég

Gyabi a múlt havi görbéd is szerintem tök jó :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Nálatok a párodat vizsgálták már?
Vendég

És akkor az inszemnél nincsenek alternatívák, hogy miért nem sikerül? Vagy arra nem mondott semmit, hogy mondjuk nem volt elég vastag a méhnyálkahártya, vagy nincs rá magyarázat? Mert ott azért van érett tüsző, van ovu, van virgonc katona...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Erre nincs magyarázat hiszen azért ott is a lényeg a testeden múlik és a természeten. Nyálkahártya jó volt tüsző volt spermium tökéletes. Ezért kell a lombik mert ott olyan dolgok is kiderülhetnek amik így nem.
Vendég

Most aktuális a párocskám. Vagyis eddig mindig megkérdezte, hogy volt-e már a Kornél vizsgálaton , én meg válaszoltam, hogy nem. Ne láttam rajta a bút, mert ha nincs pé, akkor tuti én vagyok a hiba. Aztán most uh-n mondta, hogy aztán most van az ucso határidő, mert addig nincs hsg. De azt sem tudom hova menjünk....mármint melyik kórházba. Tényleg a szakrendelésnek mi is a neve?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mit néznek még lombikon? Mondjuk azt, hogy át bír-e menni a sejtfalon a kiskatona? Vagy mik derülhetnek ki?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?