Új privát üzeneted érkezett!

Betty!
Ezért nem szeretem annyira az ünnepeket. Rengeteget kell melózni érte és gyorsan vége. Nem is tudsz pihenni, és élvzni azt amiért melóztál. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó éjt lányok!
Megyek pihizni!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó éjt nektek!!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok, jó reggelt!!!

Bocsánat, hogy nem jöttem tegnap, lehet hogy ma sem leszek sokkal öbbször, de addig is.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok lányok,

Pár napja olvasgatlak Benneteket és ma reggel úgy döntöttem, én is csatlakozom.

Bemutatkozásképpen: 29 éves vagyok, a férjem 31. Igazából tavaly szeptember óta beszélgetünk a babaprojektről a férjemmel. Már nagyon szeretném, ám ő azért még aggódik (anyagilag hogyan is lesz majd). Közben nagyon vágyik már egy picurra, és a barátaitól is visszahallottam, hogy már próbálkozunk :? Ebből adódan - bár hivatalosan még nem projektelünk, gyakorlatilag nem is védekezünk már az év eleje óta. Ugyanakkor nem is görcsöltünk rá a pontos időzítésre sem. Mondanom sem kell, egyelőre nem vagyok babás... Eddig :wink: Ebben a ciklusban mérem a hőmet, mert kíváncsi vagyok, van-e peteérésem, és biztos ami biztos, Apa tudtával szedem az Elevitet is. Röviden ennyi a sztori.

Ja, és mindenkinek boldog nyusziünnepet :wink:
bienvenue

Bienvenue, Kép

Üdv. köztünk....

Kép
Kép
gyablonka

Tényleg, dobok egy görbét, hogy lássátok milyen"gyönyörű"... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Szia Bien! És hogy alakul a görbéd??? :wink:

Gyabi! A tiéd tényleg gyönyörű, a múlt hónapi nekem is ilyen szépséges volt, de most lapos, mint a ...(nem tudom mi lapos) palacsinta! Tartsd fönt ügyesen! :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Konyhatündérek! Azért benézhetnétek!

Úgy irigylem Olikékat, a babásokat, most biztos már lázas fészek építés, nyuszi érkezés van náluk :D

Képzeljétek ma volt egy eltévedt locsolóm :D :D Párom időzavarban szenved :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kép
Kellemes Húsvétot Nektek!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Bien,
Kép

Kamilla,
Jövőre mi is építgetjük a fészkeket bár még picik lesznek a babáink :wink:
Vendég

Kép

ÓVATOSAN TÖRJÉTEK MAJD A TOJÁSOKAT :wink:
Vendég

bienvenue,
üdv. a csapatban!

Egy kicsit benéztem, visszaolvastam gyorsan, látom most nem olyan sokat irtatok, biztos mindenki ünnepel. Mi is mindjárt indulunk ebédre...

Holnap meg várom a locsolkodókat, sajnos erre még mindig divat, de egyszerűen útálom a locsolkodást, főleg, hogy egyeseknek nem elég a kölni, hanem vödörrel locsolnak meg (ez minden évben megtörténik). Ami a legjobban dühit az meg az, hogy most is gyógyszerezek, meg még az hiányzik, hogy ne is hasson egy ilyen szokás miatt...

Bocsika az untatásért, de ezt most muszály volt leirnom!

Üdv. mindenkinek és még egyszer kellemes húsvéti ünnepeket kivánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sirkici

Gyablonka, Sirkici, Kamilla, Pandácska,

Köszi a szívélyes fogadtatást :D

Csatolom a görbémet, eddig még jónak néz ki. Az átlag ciklusom 30 napos szokott lenni (max. 32), a múlt hónapban viszont 21 napra jött meg (elég stresszes hónap volt, a mensimre ez mindig eléggé kihatással van). Ez a hónap viszont egyelőre rendben. Volt egy megfázásom a 9 nap környkén, akkor jött némi Coldrex, de ennyi.

Nos, szerintetek?

Kép

Üdv,

Bien
bienvenue

Bien,
Hát ez egy elég érdekes görbe...
Vendég

sziasztok!

Köszönöm az aggódást mindenkinek!
Még mindig fáj néha, de már nem annyira!
A doki bácsi szerint csak a méhszalagok nyúlnak.

Egyébként a derekamnál fáj az oldalam, szinten folyamatosan, és időnként élesen belenyilal.

Egyébként elég szerencsének érzem magam, mert egyáltalán nincs hányingerem. Csak nagyon aluszékony vagyok!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!!
sok-sok locsolót!
Ja és sok-sok babát!!! Mindenkinek egyet-egyet hozzon a nyuszi!!!
Puszi!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Sziasztok!

Bien üdv közöttünk :lol: :lol: :lol:

Látom mindenki húsvétol!!!!
vedresandi

Én itt vagyok...

Kép
Kép
gyablonka

Én is itt vagyok....aktív semmit tevés :lol: :lol: :lol:

Megjártuk anyukámékat,felköszöntöttük Danit,és visszatértem anyósomhoz :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én is vagyok és a hányingerem is :?
Vendég

Pandus: Mitől vagytok haverságban kisVukkal??? :shock:
A húsvéti menüt nem bírta a gyomrod?
vedresandi

Andi,
A húsvéti fogamzásgátlót nem bírja de a húsvét elöttit se :wink: amióta szedem mindennapos a hányinger.
Vendég

Ez mitől lehet amúgy??? Nekem soha nem volt míg szedtem...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Nem tudom nekem se volt amikor régen szedtem(más fajta volt) de egy lánynak is volt ettől a bogyótól amikor szedte. Mondjuk már csak 16 bogyó van :lol: :? Azt hiszem kb. augusztusig még ez lesz most a fogitól utánna meg a babáktól hihihi
Vendég

Így-így, nagyon szép gondolat Pandácska. Ezt olvastad már, most thttp://quad.bdtf.hu/Kaali/kezelesek.html#aspirinaláltam...

Kép
Kép
gyablonka

Kép
Kép
gyablonka

Lányok, szerintetek az mitől van, hogy a múlthéten 2-szer piros pecsételés volt , most pedig minden reggel egy kis barna???? A hőm az úgy ugrál ahogy láttátok 36.5-36,7. Még felette van a ciklus első feléban mértnek, de szabad így ugrálnia??????

Kép
Kép
gyablonka

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Igen köszi olvastam már. Remélem hogy azért hagysz foltokat mert beágyazódsz. Ne hari lehet már írtad de hormonokat néztek nálad?
Vendég

Nem néztek még. A beágyazódásnál csak egy napig pecsétel az ember vagy esetleg többször is????

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Hát én úgy tudom hogy 1-2 napig de ezek olyan dolgok hogy mindenki más és történhetnek fura dolgok. Azért ha most nem sikerülne talán nem ártana egy hormont nézetni a pecsételés miatt.
Vendég

De ilyen augusztus óta nem volt, mióta próbálkozunk. Akkor modjuk ha ez a hormon miatt van, akkor csak most lett rossz?????

Kép
Kép
gyablonka

Bocsánat ha hülyéket kérdezek , de tényleg nem tudom ezeket!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!
Mostanában kicsit én is eltűntem, de hát itt a jó idő és sokat vagyunk kint apával!

bienvenue!
Üdv köztünk! Gyere minél többször!!!!

Csajok!
A görbém megőrült!!!!!!!!!!!!
Lehet a gyógyszertől amit Gyuszi maitt kell szednem???

Kép

babszika

Annyira nem vészes ez Babszi!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

De vajon miért stagnál???
Hiszen már szedem a clostit is.... vagyis ma szedem be az utolsót! :?

babszika

Holnap nem sokat leszek itt, mert megyünk horgászni... :lol:
Úgy örülök neki!!!! Jó idő is lesz és legalább pihenhetek a szabadban.

babszika

Babszika,
Nem olyan rossz majd szépen leesik és megemelekedik nyugi!!

Gyabi,
Hormonokkal bármikor lehet probléma de lehet ez mástól van most :wink:
Vendég

ParaBabszika köszöni a (lelki)segítséget Panda!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Rád mindig számíthatok!!!! :wink:

De már csak 4 napja van a tüszőnézőig... szóval, iparkodnia kell. :D

Gyabi!
Nekem tetszik a görbéd!!!!! Én csendben reménykedem... :wink:

babszika

Na majd lesz valahogy.... mennem kell, locsolók érkezetk, szerencsére csak a bátyjámék.... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Pandácska: remélem nem kell már sokáig szedned azt a hányingerkeltő marhaságot,és csoda történik :lol: :lol: :lol:

Na most marha mérges vagyok.Már egyszer sikerült a görbémet felraknom,de mára nagyon szőke lettem,és nem megy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vedresandi

Nálad is időzavarban szenvednek?? Kép

Jó éjt neked is!

Ma voltunk apával a kollegájáéknál. Új lakásba költöztek és megnéztük. Jó kis lakás... de nem is emiatt írom. Hanem, mert júniusra várják a kis Kolost. Nagyon szép pocija van az Évinek és annyira felhőtlenül jóedvű.... tök jó volt látni.
Ugyanakkor, mikor hazajöttünk, mondtam apának, h azért túl sűrűn ne menjünk kismamák közé, mert kicsit rossz érzés volt bennem. Itthon úgy magamba zuhantam. Nem volt komoly gond, csak 10 percig csendben emésztettem a sokkot (ha szabad ilyet mondani) Főleg úgy, h nekik is elsőre sikerült.... :?
Ne értssetek félre, nem vagyok irígy, csak... :oops: :(

babszika

Andi, leírjam????? :lol:

babszika

Babszika: hálásan megközönném
a múltkor nem tudom hogyan csináltam
vedresandi

Szóval:

Kép mentése más néven. Ekkor egy .png kiterjesztése lesz a képnek, ha minden igaz (vagy vmi ilyesmi).
Bemész a Total Commanderbe, rákattolsz a névre és a png-t átírod jpg-re.

Ha ez megvolt, már be is tudod szúrni a feltöltéssel. :wink:

babszika

Babszika: eddig is így csináltam, de amikor már ide szeretném beilleszteni,akkor azt mondja ez a mocsok rendszer,hogy a fájl típusa nem megfelelő.

Mindegy.....köszönöm azért,próbálkozom még,hátha sikerül.
vedresandi

Ria! Szerintem nagyon rendben van a görbéd! Majd, ha nézegetés után megreped, utánna fog felmenni a hőd!!!!

Bien! Ezt neked küldöm Kép , hogy menjen fel a hőd, mert aktuális lenne. Ebben a hónapban csak az enyém marad lapos, stippi-stoppi! :D De majd köv. ciklusban úgy fel nyomatom 37re :D :wink: Csak azt nem tudom, hogy hova menjek dokihoz :shock: Most néztem, hogy a pécsi Megyei Kórházhoz tartozok mostantól, de az új dokibácsim Dombóváron van :cry: Meg kell vele beszélnem, hogy mi tévők legyünk :(

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Köszi Kamilla!
Így legyen! :wink:

Lassan én lelépek. Kicsit fázom és azt hiszem, jobb lesz bebújni az ágyba.... apával... :roll:

Szép estét nektek és napsütéses holnapot!!!!!!

babszika

Írd le Andi! :D Cikk-cakkos, egyenes?Felment már? :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Andi!
Akkor le kell kicsinyítened!!! Azt viszont én nem tudom, h hogyan kell.... :? bocsi

Na, léptem! :wink:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?