Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Balim, Esztinek jobbulást. Köhög is? Vagy "csak" a láz van?
Flóra jól van, csak kicsit hallani a hangján, hogy nincs teljesen rendben.

Nekem megint volt egy köhögési rohamom éjszaka, másfél órán át be nem állt a szám. Ilyenkor hányás a vége, de legalább utána jobb lesz kicsit.
Doktornőm kérdezte a gyógyszer felírásnál, hogy hajlamos vagyok-e a szívdobogásra? Nem, úgyhogy felírt egy kanalas gyógyszert. Na az teljesen kiütütt tegnap. Remegtem, szédültem, majd' szét robbantam a feszültségtől. Akkor olvastam el a mellékhatásait :? Gyorsan le is álltam vele.

Dóra,(szívem szerint Dórit írnék, de nem tudom szereted-e :wink: ) Flóra nem alszik napközben 2 éves kora óta. Eleinte nagyon nehéz volt, mert estére kezelhetetlen lett, viszont ha aludt délután akár csak 10 percet is, az esti alvás akár 10-11 óráig is elhúzódott. Túl estünk ezen a korszakon és most kb. egyszerre alszanak el este Orsival. Így alszik F. 10-11 órát éjszaka.

Donoé, még olvasni is szörnyű volt a történetet.

Nana, kicsavarogtad magad?

Nyhk, ügyes Petrád! Megnéztem neked tegnap a Bambiniben a nyulat, de látom, már nem aktuális.

Geli, nagyon helyes kisfiad van! A hintalovon állós,nyújtózkodós :roll:

Bocsánat, ennyire volt időm...

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Don, :oops: , ne viccelj!

Pille, sajnálom, h nem lettél jobban! Szörnyű lehet eza köhögés!

balim, Esztit is nagyon sajnálom, Hanna mindennap elmondja, h "fogtam Eszternek manót, h ne kiabáljon" :D .

Geli, nem semmi kis akrobata a fiad!

Nyhk, én si láttam az az órisái nyulat a Fő téren, de gondoltam,h bazi drága lehet.

Nana, mi van Veletek? Minden oké?

Lili, jó főzőcskézést, egyenlőre nem értem el a barátnőmet, de nincs elfeljtve babakocsi!

Dóra,, azért csak csináld meg azt a tarjás kenyeret :wink: ! Hű,mi alig vártuk a reggelt és a sonkát!

Most mennem kell!
Mindenkinek kellemes pihenést a hétvégére!

Egy kép a múlt hétvégéről! Kép

Kép
seriff

Geli!

Legközelebb nézz fel,bár nem hiszem,hogy ablakot fogok pucolni :lol: Mondjuk a redőny le volt húzva.úgy pucoltam,annyira nem vagyok bátor leány,hogy úgy tisztítsam,hogy ott a mély alattam :lol:

Balim!

Teljesen igazad van,bár annyi mindent nem tudnának meg tanítani,ahány irányból veszély leselkedik a picikre :( Meg se gondoltam volna,hogy így járunk.
Nagyon sajnálom Esztert! :cry: Szegénykém,olyan rosszul tudják ilyenkor érezni magukat :cry: Jobbulást kívánok Neki!

Hajni!

Közel voltam én is,hogy leblokkoljak,azt hittem ott halok meg a tehetetlenségtől,csak öntöttem szegény szájába az á.vizet amit a kocsiba találtam,hogy le tudja nyelni.

Ser!

Nem hülyéskedek,tényleg annyira jó ez a kép! :lol:

Lina!

Egyik sem jó,de mindbe van valami tanulság(szerintem)Máskor mit,hogy csinálj.
Vendég

Geli!

Nagyon édi Gergő a képeken :D
Szerintem Kecskeméten sem igazán szokás már a locsolkodás szerencsére.Hogy utáltam mindig is :shock:
Vendég

Roz!

Az a kép is jó,ha valamennyire látszol rajta.

Linácska!

Milyen tanfolyamot kezdesz?Átképzés?Múltkor írtad,hogy dolgozni akarsz a tesó érkezte előtt,hogy meglegyen a 180 napod.Egyik ismim 2 fia közt 2.5 év van,agogy Gergő megszületett,újból indult neki a gyed,mert megvolt még a régi munkaviszonya.Fél évig Isti után csak a gyest kapta már,utána megint kezdődött a gyed.
Vendég

Ser,
kismanó :lol: , nagyon édes! Mit hoz Hannának a nyuszi?

Eszter még mindig alszik :shock: . Eddig soha nem aludt eddig, általában 6-7-kor felkel. Tényleg nagyon kifáradt tegnap.

Pille,
hát nem irigyellek, jobbulást nektek! Tegnap este köhögött egy kicsit E., de egyébként csak a láz volt.

Don,
szerintem Lina tartja a képzést és nem ő tanul :D . Akkor érdemes visszamenni félévre dolgozni a két gyerek között, ha valakinek nagyon jó fizuja volt, mert egyébként "csak" a minimálbér kétszerese a max., ami után ellátást kaphat. Vagy valami hasonló, de Lina biztos jobban tudja.
balim

Donoé,
én tanítok, ahogy Balim is írta. Vezetőképzést egy cég alkalmazottainak. 6 héten át szerdánként délután négy óra. Ezt csak azért nem szeretem, mert rámegy az egész napom négy óra munkára, és még Pesten is alszom, mert sötétben nem szeretek vezetni.
A gyed nekem is folyamatos lenne, sőt maximális, csak mint ahogy Balim is írta én nagyon sokat buknék azon, ha nem megyek vissza 180 napra. Ami kb. 3 hónap, a többi szabi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Geli
el is felejtettem írni hogy nagyon aranyos a kisfiad a képeken. :lol:

Balim
Anna már párszor csinált ilyet,de nem volt ennyire gáz.Ma pédául semmi gond nélkül voltunk két boltban is.Bugyit akart vetenivelem már napok óta és elmentünk kerestünkneki.Szerintem ezek a cirkuszok az apjának szólnak,ahogy észrevettük,amikor nincs ott,akkor tündéri.Elkapatta az apja.Mégis hatott rá.
Eszternek jobbulást.

Lina
ha Pesten alszol akkor ismerösöknél tudsz?Gondolom nem fizetös helyre mész,mert akkor már nem érimeg az egész.

Pille
már naon rég köhögsz,nem igazán jó ez.Próbáltad már a lándzsás utifü szirupot.Az egyszer segített nekem is.
Jobbulást!

Kész vaok a sütéssel,fözéssel.Közben még csavisztam is,elfáradtam.

Jó pihit mindenkinek,mégegyszer Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Ser
jó a fotó!!!! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Gyorsabban írtok, mint ahogy olvasni tudom!

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!

Bea
Örülök, hogy túl vagytok ezen a tortúrán! Olovsani is rossz volt!

Lina
Hívtál? Nem volt nálam a telefon! Mostanában kint vagyunk a kertbe vagy sétálunkaz utcába. A fiam olyan fekete, pedig próbálom védeni a naptól!

Katika, Hajni
Köszönöm, hogy érdeklődtetek mi van velem!

Katika
Használom a visszapillantó tükröt, csak néha nagyon szaladok!
Gartulálok Petrának az eső lépésekhez! Jó, hogy kaptál kockásfülű nyulat! Szorítunk Ádámért, ha kórházban lesz! Jó lenne már túl lennetek rajta!

Lili
Nagy boldogság lehetett látni a pocaklakót! Tényleg hihetetlen mi lesz két kis sejtből!

Donoé
Ez a fuldoklás! Nagyon rossz lehetett, de legalább megírtad mit kell tennünk! Én ugyan tudtam, de nem szeRETNÉM HASZNÁLNI SOHA!

FIAM MEGNYOMTA A CAPS LOCKOT!

Most a konnektort bűvöli!

Jó pihenést mindenkinek az ünnepek alatt!

KépKép
kattic

Hajny,
persze, a barátnőmnél (ex-pasim huga :D ) alszom. Én is, Szláva is ott szoktunk, ha Pesten maradunk valamiért.

Kattic,
csak azért kerestelek, mert Nyhk-t akartam hívni, és nem tudtam a számát. Aztán kikerestem, tudtam, hogy az egyik sms-emben megvan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Olvasni még nem nagyon volt időm, sokat írtatok. Egész nap vidéken voltunk, mindenkinek tök piros az arca, még Adrinak is.

Ser

Bizony Donoé jól írta. Szerintem is nagyon csinos és szép nő vagy. Én inkább lennék olyan vékony típusú, mint te vagy. De én eleve olyan izmos fajta vagyok, mégha nem is gyúrok.
Tündéri vidám Hanna a sátorban.

Don

Milyen tragédia volt Attiláéknál? Én nem is tudok róla.

Geli

Gergő nagyon helyes kislegény.

Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Andi
Kép
cukkker

Ser

Nem is írtam múltkor. Csütörtökön mentünk el előttetek, és integettem, de asszem nem vettél észre. Hannával voltál, ő motorozott.

Andi
Kép
cukkker

Balim!

Tudtam,hogy tanít Lina,csak azt hittem más irányba képzi magát :oops:

Linácska!

Azt hittem gyerekeket tanítasz.

Cukkker!

Csodálkozom,hogy nem hallottad,egy ideig mindenki erről beszélt.Gyula fia tavaly májusban a 44.-en autóbalesetet szenvedett!17 éves volt! :cry: :cry: :cry:
Anyu mutatta az újságban,PN-ben,kép is volt Róla,s egy egész vidám búcsú volt,csak a képet néztem,mondtam is anyunak,hogy jesszus hogy nő ez a gyerek!Mire anyu mondja,sajnos nem fog tovább,ha megnézem,melyik oldalt olvasom.Teljesen letaglózott,mikor felfogtam,hogy a gyászhírt nézem :cry:
Pedig pici volt,mikor utoljára láttam,de mégis az első szerelmemnek volt az u.öccse.

De utálom magam,hogy mindig ilyen szomi történeteket hozok Nektek! :(
Vendég

Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Nektek,s családotoknak! :D
Vendég

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!

Kép

Kép
nyhk

Cukker, köszi Neked is :oops: :oops: :oops: ! Nem emlékszem, sztem tényleg nem vettelek észre,ne haragudj!

Kép
seriff

Balim, hát őszintén?Nem hozott Hannának a nyuszi semmit...legalábbis tőlünk nem kapott külön erre ajándékot, valahogy nem szoktunk. Eszter jobban van?Motoroztok?

Kép
seriff

Kellemes húsvéti ünnepket mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
borsika33

Sziasztok!
Visszaolvasni most nincs időm,de a képet felteszem amit ígértem :D +az én kis nyusziaimmal szeretnék kellemes husvétot kívánni mindenkinek!!!! Kép Kép
kazi

Kazi!

Nagyon szép kis nyuszikáid vannak! :D
S nagyon szép lett a házatok színe!

Borsika!

Nektek is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!
Vendég

Kazi

Nagyon tündériek a nyuszilányok. Larinát meg kell zabálni, ahogy mosolyog, és Mirabell, mint egy modell. Nagyon szép lett a házatok is. Múltkor mentünk a hobbira és kíváncsiságból meglestem, merre laktok.

Pille

Sajnálom a betegséget, gyógyulj meg. Nekem is bevált már a lándzsás utifű.

Ser

Autóval voltunk, szóval nehéz lehetett észrevenni. Én a párnájuk alá rejtettem az ajándékot. Bence egy könyvet és egy kinder tojást kapott, Adri pedig valami tekerő játékot. Ő tekeri, fém és szép hangot ad. Hát Bencének már kezd gyanús lenni, hogy én vagyok a húsvéti nyuszi, de persze nagyon izgatott volt.

Donoé

Én erről nem is hallottam, és az az igazság, h én a Gyulát sem ismerem. Csak látásból, de soha nem beszéltünk.

Voltunk az Arborétumban, rengetegen voltak és csípős hideg szél fújt. Belépős lesz? Felállítottak a kapu közelébe egy bódét.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Bea: olvastam h a kórházban mi történt veletek, hihetetlen, hogy ennyire szarnak arra h a kis csöppség mit érez és megvárják amíg szegény teljesen kiakad! Húú én olyan mérges vagyok rá amikor ilyen flegma szemét emberek dolgoznak ilyen helyen ahol méginkább szükség van a kedvességükre-segítségükre, főleh ha még ilyen pici gyermekről is van szó...Remélem mihamarabb túllesztek ezen!! Sok sok erőt hozzá!!

balim: jobbulást Eszternek!!

Timci: nagyon jók a pocis képek!! Akkor most is kint vagy?? Meddig leszel? 22-ig?

Ser: édes Hanna a katicás-sátras képen!! :)

kazi: nagyon édika nyuszifüles lányok!!
Húúú de szép lett a házatok!!!! :)

hajny: én már előre félek h mi lesz ha Jana is elkezd ilyen „műsort” csinálni vhol.. :roll:
Holnap gyertek akkor!! :wink: :lol:

geli: nagyon édi gergő a képeken!! Látom ő is nyújtózik rendesen h a polcról mindent elérjen..:)

Lilike: olyan jó lehet megint átélni ezt a csodát h ilyen ici-piciből egy kis örökmozgó lesz!! Kíváncsi leszek h fiú vagy lány lesz!
:wink: :lol: :lol:

Dóra: összesen egy csomival vettem, 6 db van benne, neked mennyi kell belőle. Sajna többet nem tudtam már a gépre vinni, így is uuuugy meg voltunk pakolva:roll: :lol: , meg más színűeket is hoztam.... :wink: :lol:

Az út szuper volt, gyönyörű helyeken jártunk és a legjobb, h 1 egész napot eltöltöttünk Belgiumban is Atwerpenben és Brüsszelben! Szal jól bejártuka környéket!! :lol: :lol: :lol:
Jana is jól bírta, igy visszagondolva hihetetlen ügíyes volt :), igaz voltak helyzetek amikor nagyon nehéz volt megnyugtatni és a repülés sem volt egyszerű, főleg h a régebbi élményeimhez képest itt oda és vissza is rám hozták a szívbajt... :roll: :shock:
Nagyon pörgős volt a tempó h sok minden beleférjen így Jana is kicsit nyügibb volt, viszont nagyon megérte 400 képpel jöttünk haza!! :lol: :lol:

KépKép

KépKép
erszényes

Mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!!!

Dora
Jól vagytok? Pocaklakó?

Geli
Nagyon szép kisfiad van!

Balim
Jobbulást Eszternek!

Donoé
Köszi

Kazi
Cukik a nyuszijaid!

Erszényes
Örülök h jól sikerült! MAjd remélem mesélsz még :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

sziasztok csajok!

Kellene nekem segítség!

Tudtok valakit aki konkrét babaúszással foglalkozik Kecskeméten?Elérhetőség érdekelne?

köszönöm
janka 2006

sziasztok
Utólag is Kellemes húsvéti ünnepeket :)

Nekünk "jól" telt a húsvét gyerekekenek nagyon tetszett :)

Ami nagyon rossz anyukám anyukája napok óta rosszul volt mivel anyuék nem voltak itthon a 2 testvére nem nagyon foglalkozott vele .. kimentek lajosmizsére ugyan de csak egy kancsó teát tettek oda 2 napja folymatossan hányó és hasméses mamának .... anyukám ma felhívta hogy mi ujság és meséli hogy milyen beteg anyu jól leszidta hoyg miért nem hívtak már orvost ... azonnal felhívta a lajosmizse ügyletet és ezerrel ment ki Ő is ... mire az ottnai doki kiért anyu is kiért azonnal kórházba küldte a mámát kiderült agyvérzést kapott már műtik éppen most a van a műtőben :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
húúú,ez igazán kellemetlen.Nem jó húsvét vége.Sajnálom,remélem jobban lesz,jobbulást!

Kazi
naon szépek a lányok,igazi kisnyuszisok!

Mennem kell,Anna nyüszi ismét!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Roz, nagymamanak nagyon szoritok!++++++++

Erszenyke, en mar egynek is nagyon orulok! :wink: Klassz, hogy ilyen jol ereztetek magatokat! Mi volt a gond a repulouttal?

Ser, Hanna :lol: Milyen hintatok lett? En most talaltam a babaszoban egy chicco-t, de lehet hogy elviszik elolunk. :?

Kazi, nyuszkolanyok tunemenyesek! :D A haznak meg nagyon jo szine lett! :)

Pille, miert ne hivhatnal Dorinak? :D Szeretem azt is. :wink:

Thymi, koszi, minden rendben! :wink:

Cukker, en szivesen lennek olyan csinos, mint te! :wink:

Ket kep a hetvegerol:
Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz: annyira sajnálom a mamádat! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki! :cry: Remélem mielőbb rendbe jön!!!

thymi: megkaptam az üzit, ari vagy!! Csak későn vettem észre.. :oops: :lol: , szerdán összejöhetnénk itt hetényben?!?! :wink: :lol:

Dóra: Katika édes a képen!! :D
Hú a kajcsis képtől egész megéheztem... :lol:
a héten elviszem neked a hagymákat :wink:, áá legalább kettőt viszek, h tuti megmaradjon valamelyik. :wink: :lol:
Ja a repülés csodás volt csak odafele nagyon gázosan szálltunk le, nem finomkodott a kapitány h finoman fogalmazzak... :roll: :) , visszafele meg volt egy kis légörvény...ja és Jana pont ezekben a pillanatokban volt nagyon nyűgös...sztem ő is érezte..meghát átvette tőlem az ijedelmet...de amúgy szupi volt! :wink:

hajny: szupi volt a délután! :wink: :lol:

na megyek pihenni ja és teszek pár képet is;), most sikerült lekicsinyíteni
Kép Amszterdam
Kép Keukenhofban
Kép Antwerpen
Kép mi apával

KépKép

KépKép
erszényes

Roz!

Ez elég szomorú,amit írtál. :( Szegény mamád miért hagyták így magára?Ennyire nem törődnek Vele anyukád testvérei?Remélem jobban lesz,s időben jött a segítség.Apu is tav.júliusban kapott agyvérzést,de szerencsére,már szinte kutyabaja.
Szorítok Neki,s Nektek,hogy rendben menjen minden!

Erszényes!

Nagyon szép helyen voltatok!Jó lehetett ez a kiruccanás :) Bár nem tudnának rábeszélni,hogy repülőre üljek,azért irigyellek Benneteket! :D

Dóra!

Nagyon szép Katika ezen a képen!(mondjuk a többin is :D )Pocak lakóval hogy érzitek Magatokat?
Vendég

Janka
Mi Lakitelekre jártunk úszni....

Roz
Nem könnyű neked sem....mindig történik valami :cry: Remélem gyorsan meggyógyul a mama.

Dóra
Katika nagyon édes :lol: Gondolom hangos képnek készült :lol:
Kenyér fincsi volt? mert nagyon jól néz ki...

Erszényes
Gondolatolvasó vagy! Mindig kedden szoktunk bemenni GYopival, de most nem jó a kedd, mert már eligérkeztem Gabinak. Viszont szerdán tudunk menni, sőt ha minden igaz még kocsi is lesz.

Kép
Kép
Kép
thymi

donoé: én is azt hittem, hogy sose ülök fel Párizs előtt 2 éve, aztán erősebb volt a kíváncsiságom mint a félelmem, viszont érdekes mert a félelem nem múlt el nekem sem, csak megtanultam kezelni ilyenkor is magam... :roll: :lol:

KépKép
erszényes

thymi: akkor ezt megbeszéltük! ;)

KépKép
erszényes

Thymi,

Lakitelekre pontosan hova?Telefon szám van?Be kell jelentkezni?
janka 2006

janka
pü ment

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Erszényes, gyönyörű helyeken jártatok! Azok a virágok!!!

Dóri,nem nincs még összerakva, egész hétvégén jöttünk-mentünk, ez meg legalább egy félnapos program,na annyit egyszerre nem voltunk itthon, de már kibontottuk,meg ittvannak a bébihinták.
Nagyon aranyos Katika! És a kenyérben sült tarjar :D ,hmmm!

Roz, sajnálom a Mamidat, gyors gyógyulást! Hány éves?

Kazi, a ház színe meseszép, a csajok meg egyszerűen gyönyörűek! (Mirinek a fogai is :wink: :D )

Egy kép,nem tudom menyire látszik, most épp rásüt a Nap, de ilyen a mi Hollandiából hozott fekete tulipánunk: Kép

Kép
seriff

Köszönöm csajok sajnos csak olyan 10 óra körül fogok ujabb infót tudni hoyg hogy sikerült az este a műtét meg hasonlók ..

Kazi
nagyon édessek a nyuszikáid :)

erszényke
nagyon jók a fotók és olyna arnyossak vagytok a 4. foton :)

dora
Katica tündéri :) ezt a kenyérkét Te csináltad nagyon ügyi vagy naggyon guszti :)

seriff
katicás bujocskás Hannamanna csúúúcs :D ez a Tiétek ez a búocska hol vettétek ?

rohanok mert pénteken reggel mennünk kell szegedre és adrinak le kell föznap öt napi valami kajcsikat és lefagyasztani ... apja kiviszi anyósnak tiszta frászban vagyok... anyira jobb lett volna ha most mind a 3-al befekhetnék ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, nyugi nem lesz semmi baj Adrival!!!!
Katicás sátor-bújócska corás, Anyukáméktól kapta Hanna a névnapjára.

Kép
seriff

Janka
Lakiteleki Népfőiskolán. Nem tudom h most hogy van, de majd megkérdezem a barátnőm, mert sztem ők még járnak. Nekünk sajnos abba kellett hagyni a húgyúti miatt. Nagyon sajnáltam, mert Gyopi nagyon ügyes volt és sajnos már nincs meg a búvárreflexe....

Kép
Jéé egy tojás!!!
Kép
Nézd apa mit találtam!
Kép
Tegnap kirándulni voltun a Tősbe barátokkal.

Kép
Kép
Kép
thymi

Janka
Lakiteleki Népfőiskolán. Nem tudom h most hogy van, de majd megkérdezem a barátnőm, mert sztem ők még járnak. Nekünk sajnos abba kellett hagyni a húgyúti miatt. Nagyon sajnáltam, mert Gyopi nagyon ügyes volt és sajnos már nincs meg a búvárreflexe....

Kép
Jéé egy tojás!!!
Kép
Nézd apa mit találtam!
Kép
Tegnap kirándulni voltunk a Tősbe barátokkal.

Kép
Kép
Kép
thymi

ezt nem értem miért ment el kétszer.... :oops:

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi
nagyon jók a képek a tojásos :D :D nagyon éédes :)

most beszéltem anyuval jól van a mama már fel is kelhetet idéig semmi olyan tünete nincs ami egy nagy agyvérésre utalna emlékszik indnere teljessen tiszta tudata...több vérögöt eltávolítottak és a feje búbjától a tarkóig nyitották fel .. 70 éves a mama de teljessen aktiv nagyon sok állattot tartanak és ketten a papával látják el öket .. több lovuk tehenük malacaik ... vannak és mind ez mellett piacoznak tejet túrót készítenk... sok midnnet csinálnak ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok! :)

SEriff, Pille
Köszi hogy hiányoltatok :D minden ok velünk. :D

Pille
Igen kicsavarogtam magam! :D Tulajdonképpen múlt hét csütörtök óta csak azt csinálom :D

Csütörtöktől szabadságon volt a férjem.
Csüt egésznap Danussal kettesben csaviztunk, cukrászdáztunk, vásároltunk, dözsöltünk ... :lol: SZuper Jó volt és annyira élvezte Dani hogy csak mi ketten voltunk. :D

Pénteken elmentünk Gyulára. Gyulai Vár régen beígért program volt Danunak.

Na Boti ébredezik...gyorsan rakok fel pár képet. Később jövök :D
(már végigolvastam az elmúlt 5 napot :D )

Kép Kép
Kép [img]

KépKép
KépKép
nana09

nana
édessek a fotok :) nagyon szép helyen voltatok :)

nálunk a húsvéti süti mignon volt és speciális tej tojás... minden metes totra ez egy multkori kép de ugyan ilyen volt meg egy kókuszos sütike de arról nincs kép Kép Kép

valószinű mignon nem csinálok sűrűn mivel hajnali 1/3 3 ig mártogattam diszitettem 27 darb lett belőle ... meg nekünk kicsit édes, jobban szertjük a gyümis sütiket ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Minden kép naon supi,jó volt ez a pár nap mindenkinek úgy látom.Hála égnek.

Roz
mama gyorsan fel fog épülni,van a mi éltesse,a munka az állatokkal.Ilyen anyósom is,ha nem dolgozhatna,szerintem már nem lenne.

Erszényes
mi is jól éreztük magunkat,a május 1-et meg megbeszéljük még,oké?

Megyek dolgozni,most csak ennyi idöm volt megint.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz: örülök a jó híreknek!! Mielőbbi teljes felépülést kívánunk neki!! Az én mamám is ilyen aktív, már 83 éves lesz!! sztem is a hosszú élet titka ha van tennivalója az embernek!! :wink: :lol: :lol:
Jajj azoka sütik annyira guszták...nyammm :shock: :lol: :lol: Ámulok, hogy milyen ügyi vagy!! :)

hajny: köszi a hívást délelőtt, ari vagy!! :wink: :lol:

thymi: nagyon édi Gyopi a képeken!! Gondolom mennyire örült mikor megtalálta a tojást!! :wink: :lol: :lol:

Ser: az a tulipán tényleg nem fekete, hát kíváncsi leszek h amit én hoztam az milyen lesz! Visszatérünk rá 1 év múlva.. :wink: :lol: :lol:
Ja amúgy láttam egy helyen sötétkéket, csak akkor nem vettem később meg már nem láttam.... :? :lol: , de helyette hoztam cirmosat! :wink:

Nana: nagyon szupika képek!! Olyan édika fiúk a fűben!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Roz,
Húúú ezek a sütik!!! :) Már alig várom hogy nekünk is süss valami finomat. Én mindenevő vagyok, de a férjem hasonlóan hozzátok jobban szereti a gyümis sütiket. :) (mondjuk attól amit én sütök neki nem hízik el... :roll: :oops: )
Nagyon örülök hogy a mamid jobban van! :) Az én mamim is ilyen aktív.igaz állatai nincsenek,
Varrónő és a mai napig varr a törzskuncsaftoknak, pedig idén 80 éves lesz! :) :) :)

Erszényes
A ti képeitek is nagyon szuperek! SŐT! :) Csodás helyen voltatok! :) Irigy-irigy... :wink:

Hajny
Jó munkát! :) Olyan aranyos hogy mindig így örülsz más boldogságának, jókedvének. :)

KépKép
KépKép
nana09

jaj még ezt a képet akartam feltenni. :) ugyan nem látszik :wink: :D de oldalazva próbál lépkedni :D
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hú, sziasztok! :)

Jó sokat írtatok,és a képek! :)

Ser, Katícás Hanna.... :) Nagyon édes!

Erszényke, nagyon szép helyeken voltatok! A virágok meseszépek. Feltöltődtél kicsit? :)

Nana, nagyon szépek vagytok! A fiúk is édesek! :)

Roz, annnyira ügyes vagy! Sajnálom Mamádat, de akkor ezek szerint nincs nagyon "komoly" baj, ugye? Az én mamám, Zsófi dédije is 84.éves és nagyon jól tartja magát.

Thymi, de jó ez az elrejtés! :) Én is ilyesmit akartam, csak aztán a reggeli felkelés után már megkapta Zsófi a nagy tojást.

Én tegnap, hétfőn, csak lustálkodtam. Apa Zsófizott, én meg mindenféle pihentetőt csináltam. NAgyon jól esett. Ma még takarítok, most is félig vagyok, felporszívózni már felporszívóztam, csak fel kell mosnom.

A szombati kaja jól sikerült, lett annyi, hogy még hétfőre hívhattam volna vendégeket. Pedig egy csomót pakoltam mindenkinek. :roll:

Balim, hogy vagytok?

Dóra, nagyon huncut Dóri ezen a képen! :) Zsófi is kezd olyan zsivány lenni..... :) De nincs olyna nap, hogy ne mondaná: pocaklakó szeretlek, és megsimizi. :lol: Nem tudom, h. érti - e, hogy mi van most.....

Geli, nagyon aranyos Gergő a képeken! :)

Kazi, Nagyon tetszik a ház színe! :) Nagyon, de nagyon szép lett! És a csajok!!!!!!! :lol: Larit meg kell zabálni! :) Anniyra tündéri! Az a kerek pofi.... :) :wink:
MIrabellnek volt sok locsolója? Ti készítettetek nekik tojást?

Én is teszek képet, ha már így belejött mindenki: :)

Kép

Nem tudom, hogy vkit kihagytam-e, ha igen, bocsánat érte....
birolili

Botinak Óriási gratuláció!!!!!!!!! :) Nagyon ügyes!
birolili

Nana,
Klassz lehetett a sok program :lol: Kell ez a kis tavaszi feltoltodes.

Erszenyes,
Keukenhof tenyleg csodaszep :lol:

Roz,
Jobbulast a mamidnak, meg szerncse, hogy anyud kiment hozza....

Lili,
Teazassal semmi gond majd legkozelebb osszejon.

Thymi,
Klassz lehetett a kirandulas a Tosben en meg sose voltam :wink: , de most mar lassan elmegyunk valamikor :lol:
mvirag

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?