Jó reggelt Lányok
Pankaa, Junkó: olyan aranyosak vagytok, hogy benéztetek ide is! Köszönöm!!
Betsy: írtó aranyosak a képek! Az én megérzésem azt mondja, hogy nekem most kisfiam lesz....Nem tudom miért, de az első pillanattól kezdve... Amint látom csatlakozol hozzánk???
Ez a 35. napod, ugye? Nagyon jó lenne...Szépen töltsük meg a táblázatot!!
Hanna: hajrá inszem!! Gondolok Rád kedden nagyon!!
Pandácska: cuki a kiscsaj! Jöhetnek még képek! Igen, most csak az én kincsecskémre koncentrálok, ő a legfontosabb!!
Ditke, Olik: köszönöm nektek, hogy gondoltatok Rám! Nagyon vigyázok Magunkra!! Minden nap órákon át beszélgetek vele
Ninike: köszi a nyugtatgatást! Azt hiszem most Rád is fér!!!Ne aggódj! Ha nagyon fáj, akkor mindenképpen hívd fel a dokidat, vagy menjél be hozzá!!! Akár ügyeletre!! Egyébként hol szúr? Fent az oldalad, vagy lent? Az olyan szúrás, ami nem éles és hírtelen, az teljesen természetes....Az a lényeg, hogy nem vérzel, ez jó jel!!Kíváncsian várom a fejleményeket!!! Addig is pihengessél!!
Gyabi: a Te babád is nagyon édes!! Úgy megpuszilgatná az ember az ilyen kis cukorkákat!!
Judy: nagyon sajnálom a balesetedet, de annak örülj, hogy nektek nem lett bajotok! A többit -sajnos nem olcsón - de meg lehet csináltatni....Egyszer frontálisan belémjött egy izraeli pasi..Hú, én is nagyon kiakadtam....KIszálltam és elkezdtem vele ordibálni, hogy milyen hülye, erre csak annyit közölt, hogy beszéljek angolul....Na nem kellett más, az összes nyelvtudásomat bevetettem és kapott rendesen...Utána nekem is haza kellett vezetnem, nem marad a kellemes élmények között!! De így legalább biztosan bele fogsz ülni még az autódba....Azt mondják ezt így kell csinálni!! Fel a fejjel!
Jaimee: nagyon kellemes húsvétolást!!Húú, akkor lesz terülj terülj asztalkám Nálatok!!! Ez annyira jó!! Mindent kóstolj meg!!!!
Kamilla: köszi, próbálok nagyon nyugodt lenni! Nekem kapásból 2x1-et írt fel annó a doki, a 4. naptól! Túl is stimulált vele, de azért mert nekem nem kellett volna.,....Másnál egy tüszőt érlel...Szerintem ez teljesen normális adag, ha nincs peteérésed! Ne aggódj!!! Azt tudom, hogy 3 hónapos Closty kúra után mindenképpen 3 hónap szünet jön..De ezalatt az időszak alatt is dolgozik a szervezetben!
Omnia kismama: hogy vagy? Rég olvastam felőled? Tényleg csak a 12. héten mész ismét uh-ra?
Én megúszom a locsolást!
Nem szerettem sosem!
Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!!