Új privát üzeneted érkezett!

Én is mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok!

Heni és a többiek!

Ilyen édes gyerkőcöket kívánok! Aki kislányt szeretne, annak ilyen édes angyalkát, aki kisfiút, annak pedig egy hasonló tökibogyót :)

Kép Kép
Vendég

Heni: Nálunk olyan a Húsvét, mint egy tavaszi karácsony. Úgyanúgy kaja és süti hegyek, zabálás álló nap, összeröffen a család, vallásos háttér ott figyel, együtt vagyunk, elvagyunk. Élvezzük a tavaszt, ha lehet. Nem megyünk sehová.
A párom otthonülő amúgy is, csalogatnám a közeli vadasparkba (nem rokont látogatni....), de nem nagyon akar menni. :cry:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Hú csajok anniyt irtatok, hogy alig birtam visszaolvasni, de sikerült végre, igy ami eszembe jut leirom!

Ninike,
gratula a pozitiv teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon vigyázz magatokra!!!!!!!!!

A fogorvostól én is nagyon félek, velem mindig el kell, hogy jöjjön valaki, mert annyira félek, hogy elmennék mielőtt még sorbakerülök. Bármilyen orvoshoz elmegyek, nem féle, csak ne kelljen fogdokihoz menni...

Judy,
sajnálom a balesetet!

És mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kivánok!!!!!!!!!
sirkici

Babszi: Olyan tekintetben, hogy ma sütöm az első adag pogácsát és előkészítem a hozzávalókat a holnapi sütkérezéshez. Takarítani is kellene, de rémlik, hogy a hagyomány szerint pénteken már nem szabad.... :? De lehet, hogy hülyeséget mondok, csak takarítani nem akarok. :D :D

jaimee

Tényleg, csajok!
Ti várjátok a locsolkodókat???
Én kislány voltam, mikor utoljára locsolkodós hétvégém volt. Mostanság inkább apával elmegyünk valahova kirándulni. Most horgászatot tervezünk.

babszika

Babszi: Csak a rokonok locsolnak meg és a családban az összes kisfiú (mármint a 8 év alattiak kb.) Nem tudom, van e még olyan nőci az országban, aki várja a locsolkodót.

jaimee

álunk... akarom mondani a szülővárosomban még mindig van locsolkodás.

Sőt, a néptáncosainknál az a szokás, h a fiúk egy lovaskocsit kibérelnek egész napra és azzal mennek locsolkodni a lányokhoz. Na persze, ők nem visznek kölnit... csak vizet... :lol:

babszika

Babszi: én is kislány voltam,amikor locsolkodókat vártam.

Mi is családi húsvétolás elé nézünk.Mindkettőnk családja vidéken,szombaton elindulunk,és hétfőn este jövünk haza.Nálunk is olyasmi,mint Jamiee-nél :lol:
vedresandi

No, lassan lelépek, megyek a dolgomra.
Szép napot addig is, amíg vissza nem érek hozzátok! :)

babszika

Sziasztok lányok!

Elnézést egy régi ismerőst figyelgetek itt néha:

Csheni!
Minden rendben lesz. Szurkolok.
Vendég

Sziasztok kismamák és kismamajelöltek!!!
Kép

Henike:nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Úgy is lesz!!!! Próbálj ( tudom, hogy nagyon nehéz) kikapcsolni a negatív gondolatokat és csak a iciripicire gondolni!!! Ő biztosan érezni fogja!

Betsy:34 nap!!! Nem mérted a hőt?Kíváncsi volnék...

Kép
Kép
Kép
olik22

Búcsúzom mára, legközelebb csak kedden leszek gép közelben, de addig is nagyon kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek. (Kellemes hancúrt, peteérést vagy várakozást a tesztelésig..) Aki elutazik, annak külön jó utat és pihit kívánok!

Betsy: Nagyon csendben vagy! Remélem, semmi piri mostanában. :wink:

Pussszantás!

jaimee

Jaimee:Neked is hasonlókat kívánunk!!! Kellemes Húsvétot!!!
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Jamiee:
Neked is
Kép

Érezzétek jól MAgatokat!!!!
vedresandi

Olik!

Nem mértem, de ígérem, holnap reggel megmérem, és megírom..

Jaimee!
Nincs :lol:
Vendég

Sziasztok!

Voltam tüszőnézőben. :oops: :oops: :oops:
Annyira rendes volt a dokim!!!
Kedden inszem. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Csheni,
Nagyon sajnálom ami veled történik!
Hidd el a kis 1,5 cm-es Pocaklakód egészséges és gyönyörű kisbaba lesz!!! Nem lesz vele semmi gond!!! Csak a babóval foglalkozz, és vigyázz magadra nagyon!!! Sok-sok pihi, és nagyon sok fekvés!

MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!

Lányok,
Van egy nagy kérdésem! Iszonyúan be vagyok tojva!!!
Tegnap óta nagyon szurkál az oldalam, és nem tudom miért. Szerintetek mitől lehet? Remélem nem a baba miatt!
Nagyon-nagyon félek. A dokit sajnos még nem sikerült elérnem.
Minden tanácsnak nagyon örülnék.

Puszi!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Ninike!

Én nem tudok tanácsot adni! Hívd a dokidat! Az a tuti!

Kép
hanna30

Azt hiszem a legjobb lépést mot teszed, hogy hívod az orvosod.
Sajna én okosabbat nem tudok!!!
Ne izgulj nem lehet semmi baj, de nem árt ha orvos is lát és megnyugtat, hogy minden oké!!!

Pusza Mennek a +++++++++++++++++++++enrdzsik!!!
Vendég

Azért köszi nektek hogy szorítotok értem, meg drukkoltok nekem!
Remélem nincsen semmi gond.
Majd ha sikerült elérnem a dokit megírom mit mondott!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Betsy:
Ok!!! Várom!

Ninike:
Szerintem nem lesz semmi. Nagy változásokon megy a tested. Valószínű ezért szurkál. De mindenkép beszéld meg a dokival. +++++++Szép a vonalzód!!Fiúra tippelsz?
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

hát remélem nincs semmi gond! Egyenlőre vettem be egy szem magne b6-ot, hátha az segít. Azt mondta a doki azt vegyek be ha nagyon fáj a hasam, mert az izomlazító.

Szerintem kisfiú lesz. Még pedig azért, mert én nagyon kislányt szeretnék és amit én szeretnék az sosem úgy szokott lenni. :)

Egyébként Apuci katonáit ismerve tuti fiú lesz! Azt hiszem ez a baba egyébként egy igazi túlélő, mivel amikor fogant, Apuci egy órát ült előtte a forró vízben... Azt mondják az csökkenti a kiskatonák intenzítását....
Szóval a lényeg, hogy az ősi fogamzásgátló módszerek nem valami eredményesek!
Apuci egyébként nagyon büszke magára, meg persze én is rá!!! :D

Ninike

Kép

Kép
ninike

Heni,

Nem is tudom mit mondjak, csak csatlakozni tudok a többiekhez, nagyon vigyázz a pici babódra, és csak pozitív dolgokra gondolj.
Sokat pihenj és NE utazz.
Minden rendben lesz. :P :P :P :P :P :P

Ninike,

Szerintem is dokit kellene felhívni, mi annyira nem vagyunk profik, és ilyenkor nem szabad figyelmen kívül hagyni még a jelentéktelennek tűnő panaszokat sem. Tudod "Jobb félni mint megijedni"
De biztos minden rendben van, csak te is pihizz sokat.
:P :P :P :P

Hanna,

Sok sikert az inszemhez. :P :P :P :P

Betsy,

Nagyon higgadt vagy, pedig már a 33. nap. Szorítok.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:P :P :P :P

Ma este érettségi találkozóra megyek. Nagyon izgulok, hogy milyen lesz. Meg hát kiváncsi vagyok a többiekre. Persze gondolhatjátok, hogy 4 kismama lesz, abból az egyik már a 3. babaáját várja. Van egy lány akinek meg 5 van. Ez a része nem lesz valami túl jó, de túlélem.

Elvittem a kocsit apám haverjához, nincs nagy gond kb 40 000 ft lesz az alkatrész. Munkadíjat nem kér. A biztosító meg 145 000 ft-ot fizet nekem számla nélküli gyorskárba. Szóval ez az egy ami jól jött ki a balestből. Gyerkőcök már nem is emlegetik, remélem tényleg túltették magukat.

Dobok egy görbét. Pé megvolt az tuti mert éreztem is.

Kép

BOLDOG NYUSZIT KÍVÁNOK MINDENKINEK

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ninike!

Remélem, közben sikerült a dokit elérni! Majd írd meg, hogy mit mondott! Biztos minden oké! :lol:

Judy!

Már a 34.nap.. ;) És akkor érezted a pét, amikor a görbe jelezte?

Olik!

Közben aludtam másfél órát Petivel (ő 2,5 órát) , és mikor felébredtem, rögtön megmértem a hőmet. De gondolom, ez nem sokat számít, a reggeli a biztos.. Amúgy hónaljban mértem sima hőmérővel. Holnap is ezzel fogom, ugyanott, mert nekünk a kórházban (amikor kismama voltam), akkor is ott kellett mérni, és mindig 37 felett volt. Amúgy mennyi lenne a különbség, ha nyelv alatt vagy hüvelyben mérném?
Vendég

Betsy,

Hétfőn és kedden szúrkált a hasam alja, és akkor volt a pé is.
Ennyiből jó, hogy megérzem.
Már a 34.??? Nem semmi nőszemély vagy, hogy kibírod. :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Muszáj kibírnom, hisz a múltkor a 35.nap jött meg, tehát 34 napos volt a ciklus, így még késésről sem beszélhetek..
Ti végül próbálkoztatok most? Mert áprilistól próbálkoztok, úgy tudom, és pé-d akkor április 3-án volt. Vagy majd a cytológia eredménye után? A választ már csak este tudom megnézni, mert megyünk el itthonról!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Betsy,

Mindenképpen meg akarom várni az eredményt, majd április 20-án kell telefonálnom. Ha jó, akkor nekiállunk mi is a babaproject-nek.
Elég nehezen ment el az idő, de a lényeg hogy most már mindjárt próbálkozhatunk.

Mikor tesztelsz?? Remélem a nyuszi meghozza a kis ajándékot neked. Az én drukkjaimon nem fog múlni. :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni!

Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen veletek!!!!Én is csak azt tanácsolnám, hogy inkább pihenj, és erre a babára koncentrálj :lol: !!!

Babszika!

Jó az új frizurád!!!

Judy!

Sajnálom a balesetet, de szerencsére megúsztátok!!!

Képzeljétek!

Az éjszaka különös álmom volt! Vki rám bizott egy pár hónapos csecsemőt hogy vigyázzakrá, és már teljesen este lett, nem jött érte senki, igy gondoltam meg kellenne fürdetni, és tisztába tenni! De nincs is itthon pelenkám, menni kell a boltba pelenkát venni!!!
Aztán gondoltam éhes, de mit is adjak neki enni, hiszen nem tartunk itthon "bébi papit", igy előkaptam a cicim és megszoptattam, és jött belőle a tejcsi!!! És minden happy volt!!!

Szerintem már teljesen bekattantam!!! Ha elvisznek a pszihiátriára meglátogattok????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na megjöttem.

Heni,
Szépen felszívódik a vezetékben lévő baba és a másik is a harmadik pedig fejlődik tovább nem lesz semmi gond nagyon szorítunk neked!!!!

Jaimee,
17. napra szavazok bár tudom hogy már nem látod.

Hanna,
Hány tüsződ volt?
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem. :lol:
Visszaolvasok.

Kép
hanna30

Sziasztok Lányok!

Heni!
Nem sok újat tudok srni, csak az előttem írókhoz tudok csatlakozni. NAgyon vigyázzatok magatokra! Pihenj minél többet, és kapcsolódj ki, ne ezen rágódj...

Betsy!
Nagyon drukkolunk!

Tegnap este volt egy kis rózsaszín váladékom. Nem tudom mitől. De reggelre elmúlott.

Olyan rosszat álmodtam. Egy kórházban voltam, kemót kaptam, mert nagyon fájt a mellem, és azt mondták daganat. Ott sírtam, hogy nem akarom, hogy kihulljon a hajam. És miközben kaptam az infúziót, a mellem felső része megdagadt, és bevörösödött. Szörnyű álom volt.

Panda!
Milyen lett a frizurád?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Stép napot mindenkinek!

Heni:Vigyázz magatokra! :wink:

Pandi,fodrász látogatóban voltál? Biztos jó lett a hajad :wink:

Christell:remélem ma jobban vagy már :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!
Ma sokkal jobban vagyok... :) Kisütött a nap. :lol:
Nálatok mizu?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Jó lett nagyon :D
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Bocsi de muszáj dicsekednem :lol: Unokahugom Boglárka Anna :D
Vendég

Panda!
Nagyon aranyos csajszi az unokahugi. És szép kislány. Én is egy hasonlót kértem a nyuszitól. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Köszi :D úgy imádom ő nekem a világ boldogsága :oops:
Vendég

Sziasztok, itt vagyok én is, de lehet nem túl sokáig!

Betsy: Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi újság feléd....

Heni: Én annyira szorítok Neked, hogy nagyon!!!!!!! Nem lesz semmi baj, hidd el....

Pandácska: frizuról nem raksz képet????

Úgy látom ismét előjöttek az érekes álmok....

Kép
Kép
gyablonka

Christell: Nálunk semmi különös...amolyan "langyos víz" :lol: :lol: ,csak vagyunk mint a befőtt :lol:

PANDI!! Nagyon cuki a kiscsaj!!!Remélem nekem is hoz ilyet a nyuszi...én kértem!! :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gyabi,
Majd holnap.
Vendég

Gyabi,
Amúgy olyan mint volt csak sötétebb lett a színe és egy picit rövidebb valahol máshol meg hosszabb. Szóval nagyon hasonló mint volt...
Vendég

Oké Panda, értem...

Ma voltam a barátnőmnél és kibabáztam magam... júniusban lesz 1 éves is kislánya, de olyan tündéri...

Kép
Kép
gyablonka

Na ő a kiscsaj... Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
Ugye azért jó ha van a közelben egy baba :wink: Én már nagyon várom hogy megszülessen nővérem második babája én leszek vele a szülésnél ha addig nem leszek pocakos. Szóval van valami ami kárpótol a dolgokért, szeretnék ott lenni amikor világra jön :D
Vendég

Sziasztok!

Most értünk haza a sétából.
Jól fel is húztam magam.... na mindegy, nem érdekes, csak apróság. :roll:

Viszont ma egész nap jól éreztem magam, mert tele voltam boldogsághormonnal.... na persze, h vásároltam! :wink:
Vettem halásznacit, felsőket, egy pizsit (mert megyek továbbképzésre) és vettem apa-csábító rucikat is. És sikerült is elcsábítanom...
:oops: :wink:

babszika

Gyabi,
Ugye azért jó ha van a közelben egy baba :wink: Én már nagyon várom hogy megszülessen nővérem második babája én leszek vele a szülésnél ha addig nem leszek pocakos. Szóval van valami ami kárpótol a dolgokért, szeretnék ott lenni amikor világra jön :D
Vendég

Sziasztok!

Most értünk haza a sétából.
Jól fel is húztam magam.... na mindegy, nem érdekes, csak apróság. :roll:

Viszont ma egész nap jól éreztem magam, mert tele voltam boldogsághormonnal.... na persze, h vásároltam! :wink:
Vettem halásznacit, felsőket, egy pizsit (mert megyek továbbképzésre) és vettem apa-csábító rucikat is. És sikerült is elcsábítanom...
:oops: :wink:

babszika

Gyabi,
Édes :lol:
Vendég

Annyira cuki Baba! :lol:

Kép
hanna30

Hanna,
Kedden hányra mész? vasárnap szuri?

Hú de émelygek :?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?