Edit, nagyon szépek a gyerekek, még mindig. Barnusnak nem is annyira, de Virágnak olyan csibészes a szeme. Olyan cinkos, minden rosszban benne levő tekintete van. Talán Barnusnak azért nem, mert ő a nagy és okos bátyja? Neki inkább olyan bölcs a tekintete. Nem?
Nagyon örülök, hogy bevált nálatok is az aktivátor. Tényleg. Mióta használjuk az Aloe Verát, mindenkinek csak dicsérni tudom.
Erről jut eszembe, Évi, neked meg tartozom a méz leírásával.
Mindjárt felhívom az anyut és megkérdezem hol tudod megnézni.
Edith, naaaaagyon remélem, hogy nem lesz baj a fülecskével. Úgy látszik most ez a mumusunk. Ahogy hazaértetek jelentkezz!
Timi, igen, valószínű ez lehet az oka a sírásnak, amit leírtál. Én is úgy vagyok vele, hogy máskor simán kiszűröm, hogy ez most hiszti vagy sem, de amikor beteg nem hagyom sírni, ha valamiért nem szereti az ágyát, akkor máshogy próbálom elaltatni. De mindenféle cselt be kell vetni, mert sajnos a majd' 10 kilós fenekét nem bírom órákon át cipelni.
A fülészetet azért is gondoltam úgy, hogy nem viszem, mert bármit találnak is, nem hagyom felszúrni. Ha pár nap antibigyó után még mindig gázos, akkor legyen, de rögtön nem engedem. Úgyhogy most dolgozzon az antibiotikum, a Zepter lámpa és az Aloe Vera. Ja, és az Ádám imunrendszere.
De mivel ez már a 2. nap, úgy gondolom, hogy ha gond lenne a fülével már jelentkezne. Vagy egy magas láz, vagy az érintésre sírás.
Nagyon remélem, hogy nem az.
Ja, Timi, azt akartam kérdezni, hogy a Prevenar oltás mennyiben gátolja a középfülgyulladást? Tehát minden szir-szar betegség már nem fog rögtön a fülére húzódni, vagy azért simán rámehet? Vagy ennyire megvédheti az oltás, és innentől kezdve csak nagyon-nagyon ritkán lesz gond a fülével?