Solya!
CSAK pszichés problémákat okozhat, amit írtál. És mit okoz az, amit fenntebb írtam, azok a következmények sokkal súlyosabbak! A doktornõ által felsorolt vizsgálatok hiánya
következtében, ha
-kevés hormon: vetélés, ennek lehetnek súlyos következményei pl. elzáródás
-gyulladások esetén: szintén elzáródás, de hashártyagyulladás is ....,
de még sorolhatnánk, lehet koraszülés, súlyos fejlõdési rendellenességek stb..
NEM egyenrangú a kettõ, én nem értek egyet avval, hogy tökingyen van a milliós(!!!) átszabás! A plasztikázások sem ingyenesek. Szóval a pénzeket át lehetne csoportosítani!
Akkor kérek egy ingyenes tetkót a fenekemre, így érezném teljesen magam
A mi esetünkben nem arról van szó, hogy hogy éreznénk magunkat, hanem pont az EGÉSZSÉG-rõl van szó(ha a következményeket figyelembe veszzük)!
Az Álarc címû filmben sem volt ingyenes Cage és Travolta arccseréje, hihi
Jó film volt,láttad? (Akció, de jó
)
----------------------------------------------------------
A mai metrót nézted ma? Pont a szexuális felvilágosításról van benne majd 2 oldalon, és pontosan azt írták, amit én is eddig
Azaz manapság ez a fajta felvilágosítás(is) egyenlõ a nullával.
A SOTE igazgatója is írt, és pont azt, amit én
Hogy az oktatást kellene kiterjeszteni erre is, idézem: "A szexuális életre nevelésnek tantárgyként kellene megjelennie az iskolában."
Ezeket is írta az újság:
- az oktatás nem tudja hová tenni a szexuális ismeretek tanítását.
Nem értem, a biológia kibõvítése kell, nem?
- Már óvodásoknál el kellene kezdeni a felvilágosítás bizonyos formáját.Hiszen már õk is látják a nemek közti különbséget, és nem tudják hová tenni
Nagy betûkkel pedig ez van az újságban: "Megdöbbentõ felelõtlenség", hát igen. Mivel képzeljétek el, nagyon meglepett, hogy a szülõk többsége nem akarja, hogy az iskolában legyen ilyen felvillágosítás!
Az anyukák felháborodottan tiltakoztak!
Egy pedagógus pedig azt írta, hogy országos szinten kellene tenni valamit! Hát ez az!
A média erejét is írták, hogy a kukkoló sók is negatívan hatnak a gyerekekre!
Akár milyen is lesz a felvilágosítási rendszer az iskolákban, én nem erre fogok alapozni, az biztos, már tudom mit kell, miért, hogyan. Egyre erõsebb bennem, hogy nekem kellett az a bizonyos spontán esemény, mert ellenkezõleg, alig tudnék valamicskét az egészrõl, és ennek az utódaink látnák kárát, ugye..!
Nikie