Na úgy látom felélénkült a topic. Nem is tudom, hogy fogok ennyi mindent elolvasni.
Angie
Tegnap sikerült leegyeztetnem az UH időpontot, ápr. 16.-ra. Már nagyon várom. Sajnos a férjem
megint nem jöhet be
. Azt mondták csak a 4D UH-ra majd.
Állítólag az AFP eredménye is akkora lesz meg.
Brill
Gondolom, de tudom, hogy minden rendben lesz
.
Tali, nekem most az április 7 tűnik jónak, remélem megszavaztátok....a 21 is jó lenne meló után.
Jucmuc
Most már remekül vagyok ismét. A hagymakúrát is lezártam már, de igazából nem volt olyan rossz,
mert szeretem a hagymát nagyon. És itt az április szóval én meg nagyon szorítok neked.
Rolly
De azért ugye jössz? Engem nem zavar, hogy csak ritkán írsz, de télleg. Tudod, hogy nem az számít.
Farthy
És mi van ha mégis érdekel??:) Főleg a puding, amit eszegetsz
Én is imádom a forró fürdőt, de a terhesség alatt a pici érdekében le kell mondani erről az élvezeti
forrásról, max. 36 fokos vízben lehet fürdőzni.
Azért más nevében ne nyilatkozz, hogy álszentség a drukkolás meg a puszika. Aki olyan személyiségtípus az komolyan
is gondolja és általában a szívünkhöz közelebb álló embereknek írunk sok puszikát. Ezt el kell tudni fogadni, még
akkor is, ha te nem olyan vagy, mert én ezt is megértem.
Már csak azért is időben vagytok, mert nekünk sikerült 1 hónap alatt összehozni az esküvőt
.
Jajj úgy lennék megint mennyaszony..majd megkérem a férjem megint vegyen el
.
Így én is elkezdtem nosztalgiázni, tőlem is kapsz egy pár képet:
A kocsink, a virágot a barátainktól kaptuk ajándékba:
A ruha:
A pesti vagy, tudok ajánlani egy nagyon jó ruha kölcsönzőt, ahol olyan mintha egy kis családba csöppentél
volna és álomszép ruhák vannak. Persze biztos mindenki fog ajánlani valamit.
.
Kacsa
Hát az ismerős útján szerzett asztalossal csak annyi sántít, hogy Miklósra úgy költöztünk, hogy senkit
nem ismertünk. És hát most sem, mert az időnk nagy részét Pesten töltjük...na de remélem lesz ez még így se.
. De akkor is kitalálok valamit, meg a férjem mostantól már Petit írok
. Szóval Peti is nagyon ügyes ám.
Hát mérnök..
a hálóba a beépített szekrényt ő csinálta meg. Csak így lassú egy picit.
Jeges Macika
Szerintem bármi lehet, csak nem az van már, hogy egynemű apától csak egynemű gyerek
.
Én is úgy gondoltam jó lehet a kádban szülés és biztos az is csak a védőnőm megjegyezte, hogy nem tudom
ki takarította és hogyan fertőtlenített..szóval biztosan beleülnék nyugodt szívvel. Na ezen azért
elgondolkoztam....
Na látom Kacsa is azt írta, amit én
.
Tina
Köszönöm, azért megjegyeztem sose lehet tudni mikor veszem hasznát.
Pankaa
Nem nyugtattál meg, de legalább felkészülök.
Angie
Én lehet, hogy veszek cipőt és szívesen íratok számlát neked, ha igen. Meddig kell leadnod?
Timika
De ettől függetlenül jól van? Meglátod a picik olyan gyorsan túl vannak rajta meg sem érzik, nagyobb korban sokkal
rosszab.
Pupy
Ez tök jó hír.
Didó
Ez szuper!!!Legalább megérte a műtét meg a várakozás, ki tudja lehet még inszem sem kell
.
Elég az ideiglenes, ahogy én tudom.
Juca
Látom a házimunka már jól megy a kiscsajnak
.
Narco
Akkor hozzám nem ugrasz át néha mosogatni??
.
Pupy
És nem mégis a 37. nagyon jó. Ha érezted a peteérést tuti volt. Bízz magadban.
Én is azt akartam írni, amit Juca.
.
Szerintem jól tetted, mert már csökkenő tendenciát mutat a hőd.
Wish
Gratulálok!
Most már nincs erőm még magamról is írni, majd egy kicsit később.